Öznur

Öznur

Son dakika öznur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öznur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öznur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öznur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öznur gelişmeleri de dahil olmak üzere 702 öznur haberi bulunmuştur. Tüm öznur haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp yazışmaları için AYM'den emsal karar! Mesajları nedeniyle işten çıkarılmıştı
WhatsApp yazışmaları için AYM'den emsal karar! Mesajları nedeniyle işten çıkarılmıştı Ordu’da, bir kamu kurumunda çalışan 3 işçi, kendi aralarında kurduğu WhatsApp grubundaki yazışmaları nedeni ile işten çıkarıldı. Ordu İş Mahkemesi'ne başvuran işçiler, aleyhte karar alınması üzerine konuyu Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı.
5.03.2024 Gündem
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adliye Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.
1.03.2024 Adana
Somali Cumhurbaşkanının oğluna 6 yıla kadar hapis istendi
Somali Cumhurbaşkanının oğluna 6 yıla kadar hapis istendi Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'un karıştığı kazaya ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Mohamud hakkında " Taksirle ölüme neden olma" suçundan 6 yıla kadar hapis istendi.
26.12.2023 Gündem
Keşif Dünyası Projesi’ne ‘Toplumsal Fayda Ödülü’
Keşif Dünyası Projesi’ne ‘Toplumsal Fayda Ödülü’ Ülkemizde 2015 yılından bu yana Yaratıcı Çocuklar Derneği iş birliği ile çocuklara bilim sevgisi aşılamak ve sürdürülebilirlik bilinci kazandırmak üzere Henkel tarafından hayata geçirilen Keşif Dünyası projesi, bu yıl ilk kez düzenlenen Toplumsal Fayda Ödüllerinde Jüri Özel Ödülü’ne layık bulundu.
12.12.2023 Vitrin
En mutlu günleri kabusa döndü! Vatandaşlar seferber oldu
En mutlu günleri kabusa döndü! Vatandaşlar seferber oldu Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan 2 bin 800 rakımlı Nemrut Krater Gölü civarlarında yaşayan ayılar, dış çekim için bölgeye gelen gelin ve damada korku dolu anlar yaşattı.
22.10.2023 Yaşam
Afra Saraçoğlu'nu sinirlendiren soru! 'Bıkmadınız mı?'
Afra Saraçoğlu'nu sinirlendiren soru! 'Bıkmadınız mı?' 'Yalı Çapkını', başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasındaki aşk sonrası Ersin Arıcı (Abidin) ve sevgilisi Beril Pozam’ın aşkı da konuşuluyor. Binnur Kaya, Beril Pozam ve Ersin Arıcı ile birlikte dizide 'Asuman' karakterine hayat veren Öznur Serçeler'in rol aldığı müzikalde görüntülenen Afra Saraçoğlu, özel hayat sorusuna tepki gösterdi. 'Çiçeği burnunda aşıklar' olarak çok konuşulan ikili ise müzikali yan yana izledi.
17.10.2023 Magazin
Tanyeli sağlık durumuyla ilgili takipçilerini bilgilendirdi!
Tanyeli sağlık durumuyla ilgili takipçilerini bilgilendirdi! Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli, son sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi. Tanyeli, ayrıca yayınladığı gönderilerde yüzüne filtre uyguladığını itiraf etti.
16.07.2023 Magazin
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara Serenay Sarıkaya'dan yanıt: Çok çirkin konuşmalar
Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara Serenay Sarıkaya'dan yanıt: Çok çirkin konuşmalar ‘Aile' dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ'un düşük reytinglere karşı 13 bölüm parası 20 milyon TL'yi peşin aldığı iddia edilmişti. Bu konuya dair çıkan haberler Serenay Sarıkaya'ya sorulunca güzel oyuncu bakın ne dedi.
7.05.2023 Magazin
Öznur Serçeler sosyal medyayı karıştırdı! Beğeni yağmuruna tutuldu
Öznur Serçeler sosyal medyayı karıştırdı! Beğeni yağmuruna tutuldu Yalı Çapkını dizisi oyuncularıyla da sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Cuma akşamları ekrana gelen dizide Asuman karakterine hayat veren Öznur Serçeler, küvette verdiği cesur pozlarla olay oldu.
7.05.2023 Magazin
Tel Abyad'da şehit olan polis memuru, Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı
Tel Abyad'da şehit olan polis memuru, Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı Suriye'nin Tel-Abyad kentinde PKK/PYD'li teröristlerin hazırladığı patlayıcıların imhası sırasında şehit olan polis memuru Resul Barutcu'nun (26) cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi.
1.05.2023 Gündem
'Domuz' benzetmesini affetmeyen Eser Yenenler ilk kez konuştu!
'Domuz' benzetmesini affetmeyen Eser Yenenler ilk kez konuştu! Oyuncu Eser Yenenler, kendisini domuza benzeterek karikatür çizen ve sosyal medyada hakaret içerikli açıklamalar yapan karikatürist Öznur Kalender’e açtığı manevi tazminat davasını kazanmıştı. Eşi Berfu Yenenler ile 'Çift Terapisi' adlı gösterilerinin provası öncesi görüntülenen ünlü isim, mahkemeye taşınan olay sonrası ilk kez konuştu.
29.04.2023 Magazin
‘Kısmetinizi açacağım’ diyerek iki kız kardeşi dolandırdı
‘Kısmetinizi açacağım’ diyerek iki kız kardeşi dolandırdı Öznur E. ve Özlem E. kardeşleri “Kısmetinizi açacağım” diye dolandıran Hilal Gürdal, 6 yıl hapis ve 4 bin gün adli para cezası aldı. Türkiye’deki kutsal yerleri gezip dua etmek için de para isteyen Gürdal, kız kardeşlerin 97 bin TL’sini aldı.
26.04.2023 Yaşam
Eser Yenenler davayı kazandı! 3,5 yıl hapsi istendi
Eser Yenenler davayı kazandı! 3,5 yıl hapsi istendi Sunucu ve oyuncu Eser Yenenler’in kendisini domuza benzeterek karikatürünü çizdiği ve hakaret içerikli açıklamalar yaptığı iddiasıyla şikâyetçi olduğu karikatürist Öznur Kalender hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
25.04.2023 Magazin
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Doğukan Polat: Ahlaksız teklifler geliyor
Doğukan Polat: Ahlaksız teklifler geliyor Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'in bu haftaki konukları Öznur Serçeler ve Doğukan Polat oldu. Dizide birlikte oynayan ünlü isimler samimi açıklamalarda bulundu.
24.03.2023 Magazin
Doğal Kudret Köprüsü manzarasıyla hayran bırakıyor
Doğal Kudret Köprüsü manzarasıyla hayran bırakıyor Ağrı’nın Diyadin ilçesinde doğal köprü olma özelliği ile tanınan Kudret Köprüsü manzarasıyla mest ediyor.
19.03.2023 Yaşam
Seyran Ferit'i boşayacak derken sürprizi Fuat yaptı! Yalı Çapkını 22. bölümde neler oldu?
Seyran Ferit'i boşayacak derken sürprizi Fuat yaptı! Yalı Çapkını 22. bölümde neler oldu? Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi 22. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Doğukan Polat, Öznur Serçeler'in yer aldığı dizinin son bölümünde Halis Ağa yemek masasında fırtınalar estirdi. Karısı Asuman'ın yanında Fuat'ı aşağılayan Halis Ağa'ya tepkiler dinmedi. İşte Yalı Çapkını son bölümde yaşananlar...
5.03.2023 Televizyon
Tanyeli: İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum
Tanyeli: İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum Bir dönemin adından söz ettiren dansçısı Tanyeli, YouTube’da yayınlanan 'Selim Akar Sorarsa?' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun süredir gözlerden uzak olan ve Türkiye'yi terk ederek Avustralya'da kendine yeni bir hayat kuran 52 yaşındaki ünlü oryantal, çocukluk dönemi ve kariyeri hakkında itiraflarıyla dikkat çekti.
19.01.2023 Magazin
Orta gelirlilere konut projesi ile ilgili açıklama! 'Tüm detaylarını tamamladık'
Orta gelirlilere konut projesi ile ilgili açıklama! 'Tüm detaylarını tamamladık' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile birlikte yürüttüğümüz orta ve orta üstüne hitap eden bir projemiz var. Bu projemizin tüm detaylarını artık tamamladık. İnşallah yıl sonu, 2023’ün başı itibarıyla bu projemizi de aziz milletimizle paylaşacağız ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hız kesmeden destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
22.12.2022 Ekonomi
Karısını 6 yerinden bıçakladı! Dini nikahla yaşadığı kadının şüpheli ölümü nedeniyle de aranıyordu
Karısını 6 yerinden bıçakladı! Dini nikahla yaşadığı kadının şüpheli ölümü nedeniyle de aranıyordu Ordu’nun Ünye ilçesinde, ayrı yaşadığı eşi Canan Türk'ü (36) 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaralamasının ardından kayıplara karışan Naci T.(38), emniyetin ve jandarmanın düzenlediği titiz operasyon sonucu yakalandı. Şahıs, dini nikahla birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Öznur Temiz'in ölümüyle ilgili de aranıyordu.
7.10.2022 Yaşam
Şehit Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş, Malatya'da toprağa verildi
Şehit Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş, Malatya'da toprağa verildi Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş (28), memleketi Malatya'da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
24.09.2022 Gündem
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 2023'ün artık görünür hale geldiğini belirterek, "Birkaç yıl öne hedeflerimizden bahsediyorduk, artık yapacaklarımızı anlatıyoruz. Önümüzde önemli bir sınav var. İktidarı milli iradeye karşı vesayetle, darbeyle elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler. İçeriden ve dışarıdan kurdukları ittifakla 2023’te bir değişiklik yapacaklarını düşünüyorlar ve bir de buna inanıyorlar. AK kadrolar buna izin verir mi? Hayır" dedi.
21.07.2022 Siyaset
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 2023'ün artık görünür hale geldiğini belirterek, "Birkaç yıl öne hedeflerimizden bahsediyorduk, artık yapacaklarımızı anlatıyoruz. Önümüzde önemli bir sınav var. İktidarı milli iradeye karşı vesayetle, darbeyle elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler. İçeriden ve dışarıdan kurdukları ittifakla 2023’te bir değişiklik yapacaklarını düşünüyorlar ve bir de buna inanıyorlar. AK kadrolar buna izin verir mi? Hayır" dedi.
21.07.2022 Siyaset
İstanbul'da kanlı baskınlar; Avukatı ve dava açan kadını öldürdü
İstanbul'da kanlı baskınlar; Avukatı ve dava açan kadını öldürdü Bakırköy'de, tabanca ile yaraladığı kişinin ailesi tarafından açılan tazminat davasının geri çekilmemesi üzerine Abdullah Türkoğlu dehşet saçtı. Türkoğlu, önce davanın avukatı Servet Bakırtaş'ı bürosunda öldürdü. Saldırgan daha sonra Büyükçekmece'deki iş yerinde kendisine dava açan Öznur Tufan'ı silahla vurarak öldürdü. Saldırgan, Öznur Tufan'ı öldürdüğü Büyükçekmece'de yakalandı.
6.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Öznur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öznur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.