Özlük Hakları

Özlük Hakları

Son dakika özlük hakları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özlük hakları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özlük hakları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özlük Hakları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özlük hakları gelişmeleri de dahil olmak üzere 573 özlük hakları haberi bulunmuştur. Tüm özlük hakları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü!
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü! Adana'da çok sayıda sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı'nda şiddetsiz, güvenli, güvenceli, demokratik bir yaşam talebi ile 'Beyaz Yürüyüş' düzenledi. Parkinson hastalığı nedeniyle 11 yıl önce çocuk cerrahlığını bırakan Dr. Saadettin Güney (59) de Adana Tabip Odası'nın flaması ile 1 kilometre yürüyerek meslektaşlarına destek verdi.
14.03.2024 Adana
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Sözleşmeli askerlerin maaş ve tazminatlarıyla ilgili de açıklama yapan kaynaklar terörle mücadeledeki son durumu da paylaştı.
25.01.2024 Gündem
Gonca Vuslateri:  Öncelikle şaşkınlığa son vereyim, evet hamileyim
Gonca Vuslateri: Öncelikle şaşkınlığa son vereyim, evet hamileyim Oyuncu Gonca Vuslateri'den bebek müjdesi geldi. Ünlü oyuncu anne olacağını duyurdu!
16.10.2023 Magazin
Emekli zammı ile ilgili Ak Parti'den yeni açıklama! 'Beklentiyi karşılayacağız'
Emekli zammı ile ilgili Ak Parti'den yeni açıklama! 'Beklentiyi karşılayacağız' Emekli zammı ile ilgili son dakika açıklaması AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den geldi. Güler, emeklilere yapılacak ek zamla ilgili olarak, "Rapor hazırladık. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışma yürütüyor, bütçe dengesini bozmadan beklentiyi karşılayacağız" dedi.
24.08.2023 Ekonomi
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi yaptı.
2.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
Memur ve memur emeklisine toplu sözleşme teklifi belli oldu! Memur-Sen'den ilk açıklama geldi
Memur ve memur emeklisine toplu sözleşme teklifi belli oldu! Memur-Sen'den ilk açıklama geldi Memur Sen Başkanı Ali Yalçın, memur ve memur emeklisine yapılacak olan toplu sözleşme zammına dair ilk teklifini açıkladı. Yalçın, "2 yıllık süreçteki enflasyon verileri dikkate alınarak 2024 yılı için 3’er aylık dönemler itibarıyla refah payı dahil 1. üç ayda yüzde 35, 2 3 ayda yüzde 10 3 yüzde 15, 4 3 ayda yüzde 10 artış istiyoruz. 2025 yılı için ise altışar aylık dönemler itibarıyla tekliflerimizi sunuyor. Refah payı dahil 1. altı ayda yüzde 25, ikinci altı ayda yüzde 15 artış istiyoruz. İki yıllık süreçte toplamda yüzde 110 oransal artış teklif ediyoruz. Vaadi yerine getirdikten sonra en düşük kamu görevlisi maaşı 2024 ocak ayında 29 bin 700 TL olmuş olacaktır. Kamuda ücret skalasındaki çarpıklığın giderilmesi, sosyal yardımların kapsamının genişletilmesi ve emekli aylıklarının artırılması yönündeki tekliflerimizi sıralamak istiyorum." ifadelerini kullandı.
24.07.2023 Ekonomi
TBMM Başkanı Şentop'tan milletvekillerine mektup
TBMM Başkanı Şentop'tan milletvekillerine mektup Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, milletvekillerine mektup göndererek, 28'nci Döneme ilişkin haklarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.
27.04.2023 Gündem
Kamu çalışanları izinli sayılacak
Kamu çalışanları izinli sayılacak ‘Afet Bölgesindeki Kamu Çalışanlarına Yönelik Tedbirler’ konulu genelge yayımlandı.
16.02.2023 Çalışma Hayatı
Deprem bölgesindeki kamu çalışanlarına idari izin kararı
Deprem bölgesindeki kamu çalışanlarına idari izin kararı Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ilan edilen Olağanüstü Hal (OHAL) bölgesindeki kamu çalışanlarına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
15.02.2023 Gündem
Maaş farkı alacaklar! Özlük hakkı düzenlemesi yapılacak
Maaş farkı alacaklar! Özlük hakkı düzenlemesi yapılacak AK Parti'den iki meslek grubunu ilgilendiren yasal düzenlemeler gündemde. Sağlık Bakanlığı'na değil, kamu kurumuna bağlı şekilde çalışan sağlıkçılarla, yüksek yargı mensuplarını kapsayacak özlük hakkı düzenlemeleri yapılacak.
22.01.2023 Çalışma Hayatı
AK Parti'den yasal düzenleme! İşyeri hekimlerinin maaşları artacak...
AK Parti'den yasal düzenleme! İşyeri hekimlerinin maaşları artacak... AK Parti'den iki meslek grubunu ilgilendiren yasal düzenlemeler gündemde. Kamu kurumuna bağlı şekilde çalışan sağlıkçılarla, yüksek yargı mensuplarını kapsayacak özlük hakkı düzenlemeleri yapılacak.
21.01.2023 Çalışma Hayatı
Milyonlarca öğrenciye ücretsiz yemek müjdesi! Bakan Özer duyurdu
Milyonlarca öğrenciye ücretsiz yemek müjdesi! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2023 yılının sonuna kadar okul öncesi tüm öğrencilerimizin ücretsiz yemek desteğinden yararlanmasını sağlayacağız. Böylece ücretsiz yemek desteğinden faydalanan öğrenci sayısını 5 milyonun üzerine çıkartmayı hedefliyoruz" dedi. 
8.01.2023 Eğitim
Memur olma fırsatı! Sözleşmeli personele kadro müjdesinde kritik ayrıntı
Memur olma fırsatı! Sözleşmeli personele kadro müjdesinde kritik ayrıntı Sözleşmeli personele kadro müjdesi geldi ve şimdi gözler yapılacak yasal düzenlemeye çevrildi. Yasayla yıllarca yan yana çalışanların özlük hakları eşitlenecek. Nakil hakları sağlanacak. Düzenlemeyle belediyelerde çalışanlara da memurluk kadrosu verilecek.
4.12.2022 Çalışma Hayatı
‘Konut sektörü için kilit konumda’ deyip uyardı! Şantiye şefliğinde yeni dönem
‘Konut sektörü için kilit konumda’ deyip uyardı! Şantiye şefliğinde yeni dönem Konut yapımında bulunan şantiye şefleri ile ilgili yeni dönem! Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik kapsamında meslekle ilgili pek çok düzenleme getirildi. Buna göre şantiye şeflerinin aynı anda üstlenebilecekleri iş miktarı, işin büyüklüğüne göre düzenlenecek. Düzenlemeyi değerlendiren TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası 2. Başkanı Nusret Suna, şantiye şeflerinin kilit konumda olduğunu ifade ederek, çok kritik bir deprem hatırlatmasında bulundu.
21.11.2022 Çalışma Hayatı
Alevi-Bektaşi Başkanlığı kuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu
Alevi-Bektaşi Başkanlığı kuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde kurulan Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'nın görev ve yetkilerinin belirlendiği Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da "Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı" ile ilgili kararname için 'Hayırlı olsun' mesajını paylaştı.
9.11.2022 Siyaset
Cemevi başkanlığı nedir, Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı kuruldu mu?
Cemevi başkanlığı nedir, Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı kuruldu mu? Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde "Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı" kuruldu. Kararname ile Başkanlığın görev ve yetkileri de belirlendi. Peki, Cemevi başkanlığı nedir, Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı görev ve yetkileri nelerdir?
9.11.2022 Kültür Sanat
Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 11 Kasım’da sona erecek. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları!
24.10.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı! 85 bin personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, branş dağılımı belli oldu mu?
Sağlık Bakanlığı personel alımı! 85 bin personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, branş dağılımı belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacağını duyurmasının ardından personel alımına ilişkin aramalar arttı. Bakan Koca; "Bakanlığımız, bu yıl 85 bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla. Gözümüz aydın." ifadelerini kullanmıştı. Peki, Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları başladı mı, personel alımı ne zaman yapılacak, branş dağılımı belli oldu mu? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı…
21.09.2022 Personel Alımı
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı Aile ve Sosyal Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Sakarya Meydan Muharebesi Sakarya ilinde değil, burada yapıldı, burada yani Polatlı'da. Gazilerimizin huzurunda sizlerden istirham ediyorum; çocuklarımıza tarihimizi doğru öğretelim" dedi.
19.09.2022 Gündem
YÖK 81 rektörle üniversite hastane çalışanlarının ek ödemesini görüştü
YÖK 81 rektörle üniversite hastane çalışanlarının ek ödemesini görüştü Üniversite hastanelerinde çalışan sağlık personeline yönelik ek ödeme/iyileştirme konusunda yapılacak mevzuat çalışmasına ilişkin Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar başkanlığında, bünyesinde tıp fakültesi bulunan 81 devlet üniversitesi rektörünün katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.  
29.08.2022 Gündem
ÖSYM duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları başladı!
ÖSYM duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları başladı! ÖSYM duyurdu! ÖSYM sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları başladı. ÖSYM, Bilgi Güvenliği ve Yönetimi Daire Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere personel alacak. Peki, ÖSYM sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
29.08.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacak! Sağlık Bakanlığı 85 bin atama kadro/branş dağılımı belli oldu mu, şarlar neler, başvurular ne zaman, nasıl yapılır?
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacak! Sağlık Bakanlığı 85 bin atama kadro/branş dağılımı belli oldu mu, şarlar neler, başvurular ne zaman, nasıl yapılır? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bakanlığımız, bu yıl 85 bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla. Gözümüz aydın." dedi. Bakan Koca ayrıca paylaşımında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı millete sesleniş konuşmasında, sağlık çalışanları için yapılacak yeni düzenlemelere ilişkin açıklamalarına da yer verdi. Söz konusu paylaşımların ardından Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman yapılacak, Sağlık Bakanlığı branş dağılımı belli mi, 85 bin personel alımı şartları neler, başvuru nasıl yapılır? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.
23.08.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
Sözleşmeli doktor alımı yapılacak mı? Sözleşmeli doktor maaşları ve özlük hakları neler olacak?
Sözleşmeli doktor alımı yapılacak mı? Sözleşmeli doktor maaşları ve özlük hakları neler olacak? Sözleşmeli doktor uygulaması başlıyor! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu! Sözleşmeli doktorlar ilçelerden başlayarak yaygınlaştırılacak. Maaşları ve özlük hakları yüksek olacak. Peki, Sözleşmeli doktor alımı yapılacak mı? Sözleşmeli doktor maaşları ve özlük hakları neler olacak? İşte detaylar…
15.08.2022 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Özlük Hakları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özlük hakları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.