Özlenen Özkan

Özlenen Özkan

Son dakika Özlenen Özkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özlenen Özkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özlenen Özkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özlenen Özkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özlenen özkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 özlenen özkan haberi bulunmuştur. Tüm özlenen özkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunan kız çocuğundan iyi haber geldi! Prof. Dr. Özlenen Özkan: Kolu kurtarıldı, 1 ay hastanede kalacak
Yunan kız çocuğundan iyi haber geldi! Prof. Dr. Özlenen Özkan: Kolu kurtarıldı, 1 ay hastanede kalacak Yunanistan'ın Meis Adası'nda asansöre sıkışan kolunu kaybetme tehlikesi yaşayan 3 yaşındaki Valentina Kavvidas, Rodos'a nakledilemeyince getirildiği Antalya'da ameliyat edildi. Kolu ampute edilmekten kurtarılan küçük kız, 1 ay hastanede kalacak.
4.10.2023 Gündem
Yeni nesil staj! Öğrenci firmaya gitmiyor, firma öğrenciye geliyor
Yeni nesil staj! Öğrenci firmaya gitmiyor, firma öğrenciye geliyor Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü stajyer öğrencilerini firmalara staja göndermek yerine firmaları öğrencilere getiriyor. Bu yıl ilk kez başlatılan uygulamadan 75 öğrenci yararlandı.
2.08.2023 Çalışma Hayatı
İklim değişikliği kanseri artırdı! '3 yaşında kanser hastamız vardı'
İklim değişikliği kanseri artırdı! '3 yaşında kanser hastamız vardı' Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ömer Özkan, iklim değişikliğiyle birlikte cilt kanserinde hem yaş ortalamasının düştüğünü hem de cilt kanseri vakalarının belirgin şekilde arttığını söyledi. Prof. Dr. Özkan, "Haftada 3-4 kanser vakası tespit ediyoruz. 3 yaşında kanser hastamız vardı. Güneş görmeyen yerlerde dahi kanser vakası tespit ediliyor" dedi.
25.06.2023 Sağlık
Antalya'da korkunç olay! Selfie için kafese giren aileye aslan saldırdı
Antalya'da korkunç olay! Selfie için kafese giren aileye aslan saldırdı Antalya'nın Manavgat ilçesinde işletmesi kişiye ait hayvanat bahçesinde aslanlarla selfie yapmak için kafese giren aileye, aslan saldırdı. Aslanın pençesiyle vurduğu 4 yaşındaki A.A.'nın parçalanan saçlı derisi, operasyonla yerine dikildi.
24.05.2023 Yaşam
Çöp ev skandalı! Üç kardeşin kahreden görüntüsü
Çöp ev skandalı! Üç kardeşin kahreden görüntüsü Bursa’da çöp evde bulunan Cem Muhammet A.’nın yaşadıkları gündemdeki sıcaklığını korurken, İstanbul Eyüpsultan'dan gelen bir haber yürekleri dağladı. İhbar üzerine bir eve giden polis ekipleri, anne ve babaları tarafından terk edilmiş üç çocukla karşılaştı. Polisler gördüğü manzara karşısında şoke olurken, o anların görüntüleri ortaya çıktı.
26.01.2023 Yaşam
Çöp evde bulunmuştu! Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı
Çöp evde bulunmuştu! Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da çöp evde uygunsuz koşullarda yaşarken bulunduktan sonra AÜ Hastanesi'nde tedavi edilen Cem Muhammet A.'yı (9), devlet koruması altında kaldığı Antalya Çocuk Evleri Sitesi'nde ziyaret etti, satranç oynadı.
24.01.2023 Yaşam
Hayvandan insana organ nakli için çalışmalar başladı! Türk bilim insanları duyurdu
Hayvandan insana organ nakli için çalışmalar başladı! Türk bilim insanları duyurdu Organ nakli ile ilgili son dakika gelişmesi, tıp dünyasında bir ilik yaşanacak. Türkiye'nin ilk yüz nakli, çift kol ve dünyanın ilk rahim naklini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan, birçok naklin yanı sıra hayvandan insana nakilin araştırılacağı Bilim Vadisi oluşturmak için altyapı girişimlerini yaptıklarını duyurdu.
17.12.2022 Sağlık
Türkiye başardı, benzeri yok! NATO kullanıyor, ülkeler sıraya girdi
Türkiye başardı, benzeri yok! NATO kullanıyor, ülkeler sıraya girdi Türkiye savunma sanayii alanında yaptığı çalışmalarla dünyada adından sıkça söz ettiriyor. Dünyada benzeri olmayan teknolojiyle üretilen ürünü 21 ülke satın almak için bekliyor. Türk Silahlı Kuvvetleri ve NATO envanterine giren ürün, savunma amaçlı kullanılıyor. İşte Türkiye için sevindiren gelişmenin detayları...
26.10.2022 Ekonomi
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi…
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın ameliyatını Antalya'dan İstanbul'a giden Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Peki, Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli?
24.10.2022 Gündem
'Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı'nda Türkiye ilk kez altın madalyanın sahibi oldu
'Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı'nda Türkiye ilk kez altın madalyanın sahibi oldu İlk kez yüz yüze formatta Türkiye’de düzenlenen Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı, büyük bir zaferle taçlandı. Türk milli takımında yer alan 11’nci sınıf öğrencisi Duru Özer, olimpiyatta en yüksek puanı alarak birinciliğe ulaştı ve altın madalyanın sahibi oldu. TÜBİTAK ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenen olimpiyat Avrupa’nın sınırlarını aştı. Japonya’dan ABD’ye 45 ülkeden 164 kız öğrenci madalya için mücadele etti.
23.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Çöp evde bulunan Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı
Çöp evde bulunan Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da çöp evde uygunsuz koşullarda yaşarken bulunduktan sonra AÜ Hastanesi'nde tedavi edilen Cem Muhammet'i (9), devlet koruması altında kaldığı Antalya Çocuk Evleri Sitesi'nde ziyaret etti, masa tenisi oynadı. Rektör Özkan, koruyucu ailelikle ilgili çağrıda bulundu.
9.09.2022 Yaşam
Bakan Varank: Uzaya gidecek ilk Türk bu sene bitmeden belli oluyor
Bakan Varank: Uzaya gidecek ilk Türk bu sene bitmeden belli oluyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2023’te seçilecek bir Türk vatandaşını bilimsel faaliyetler gerçekleştirmek üzere 10 günlüğüne Uluslararası Uzay İstasyonu’na göndereceklerini belirterek, "Bakalım ülkemizi gururla uluslararası uzay istasyonunda kim temsil edecek, bayrağımızı Uluslararası Uzay İstasyonu’na ilk kim taşıyacak. İnşallah bu sene bitmeden uzaya gidecek ilk vatandaşımızı da kamuoyuyla paylaşmış olacağız” dedi.
18.08.2022 Gündem
Çöp evde bulunan Cem Muhammet'ten iyi haber var! Güzel gelişmeyi doktoru duyurdu
Çöp evde bulunan Cem Muhammet'ten iyi haber var! Güzel gelişmeyi doktoru duyurdu Bursa'da çöp evden kurtarıldıktan sonra Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde tedavi gören Cem Muhammet A.'nın (9) son durumu ile ilgili bilgi veren AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, "Kilo alımı gayet iyi durumda. Travmayı atlatabilmesi için psikolojik destek devam ediyor. Yakın zamanda taburcu edilecek duruma geldi" dedi.
10.08.2022 Gündem
Çöp evden kurtarılan oğlu Cem Muhammet için yeni eve taşınıyor
Çöp evden kurtarılan oğlu Cem Muhammet için yeni eve taşınıyor Bursa'daki çöp evden kurtarılan Cem Muhammet A.'nın (9) annesi Yasemin A., rutubet nedeniyle duvarlardaki sıvaların tutmadığı oğlunun da 1 gün kaldığı evden birkaç gün sonra taşınacağını açıkladı. Yasemin A., daha sonra oğlunu almak için başvuru yapacağını belirtti.
8.08.2022 Yaşam
Çöp evde bulunan Cem'den yeni haber! Doktoru sevindiren gelişmeyi açıkladı
Çöp evde bulunan Cem'den yeni haber! Doktoru sevindiren gelişmeyi açıkladı Bursa'da çöp evden çıkarılan ve 9 gündür Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde tedavi gören Cem Muhammet A.'yı (9) Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Başhekim Prof. Dr. Yıldıray Çete ziyaret etti. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan Özkan, "Özellikle psikolojik olarak çok iyi. Kan değerleri çok iyi. Artık yürüyebiliyor. 2 kilo 100 gram aldı. Türkiye'den çikolatalar, oyuncaklar ve bir sürü şey geliyor. Onların da tadına bakmaya başladı" dedi.
3.08.2022 Gündem
Rektör Özkan açıkladı: Cem Muhammet'in kan değerlerini biraz toparladık, 300 gram aldı
Rektör Özkan açıkladı: Cem Muhammet'in kan değerlerini biraz toparladık, 300 gram aldı Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada baygın halde bulunan Cem Muhammet A.'nın (9) protein ağırlıklı beslendiğini belirterek, "Bize tekerlekli sandalyeyle getirmişlerdi. Şu an için kan değerlerini biraz toparladık. 300 gram aldı. Ciddi manada kas kaybı mevcut. Elimizden gelen titizliği gösteriyoruz" dedi.
27.07.2022 Gündem
Prof. Dr. Özlenen Özkan kimdir, kaç yaşında? İşte Özlenen Özkan’ın biyografisi!
Prof. Dr. Özlenen Özkan kimdir, kaç yaşında? İşte Özlenen Özkan’ın biyografisi! Bursa’da 1 yıl boyunca teyzesi tarafından alıkonulan çocuğun sağlık durumu ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan’ın hayatı ve kariyeri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Prof. Dr. Özlenen Özkan kimdir, kaç yaşında? İşte Özlenen Özkan’ın biyografisi!
26.07.2022 Gündem
Çöp evde bulunan çocuğun son durumu! Muhammed Cem’in sağlık durumu nasıl, çöp evdeki çocuğun annesi ve teyzesi tutulandı mı?
Çöp evde bulunan çocuğun son durumu! Muhammed Cem’in sağlık durumu nasıl, çöp evdeki çocuğun annesi ve teyzesi tutulandı mı? Çöp evdeki çocuğun annesi ve teyzesi tutulandı mı, Çöp evde bulunan çocuğun son durumu nasıl? Çöp evde bitkin halde bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammed'in son durumuyla ilgili tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan açıklama geldi. Öte yandan yaklaşık 1 yıldır da 9 yaşındaki yeğenini bu evde alıkoyan teyze Kamuran Pınar A. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da, "Bursa'da çöp evde tutulan çocuğun annesinin 2 yıl önce kayıp ilanı verdiği belirlendi.  Peki, Muhammed Cem’in sağlık durumu nasıl?
26.07.2022 Yaşam
Çöp evden çıkarılan Muhammed'in son hali ortaya çıktı! Vicdansız teyze tutuklandı
Çöp evden çıkarılan Muhammed'in son hali ortaya çıktı! Vicdansız teyze tutuklandı Bursa'da bir çöp evde 1 yıldır kilitli tutulan ve bitkin düşen 9 yaşındaki erkek çocuk, önce Antalya’da yaşayan annesine daha sonra savcılık kararıyla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildi. Geniş bir tedavisi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne yatışı yapılan çocuğun, Pediatri, Çocuk Ruh Sağlığı, Beslenme ve Diyet Polikliniklerini de kapsayan genel bir değerlendirmeye tabii tutulacağı bildirildi. Öte yandan teyze Kamuran Pınar A. çıkarıldığı adliyede tutuklanarak ceza evine gönderildi.
25.07.2022 Yaşam
Maske yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi
Maske yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi Maske yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi. Maske yasağı ile ilgili tarih verildi. Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Covid-19 vaka sayısındaki artışlara ilişkin önemli bilgiler verdi. Almanya'da sonbaharda maske kullanımına başlanacağını söyleyen Özkan, Türkiye'ye de dikkat çekti. Peki Türkiye'de maske zorunluluğu geri gelir mi? İşte Özkan'ın açıklamaları...
23.07.2022 Yaşam
Genç iletişimcilerin ilk dersi Fahrettin Altun'dan
Genç iletişimcilerin ilk dersi Fahrettin Altun'dan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca Antalya'da düzenlenen Uluslararası Genç İletişimciler (Stratcom Youth) Forumu'nun açılış dersini, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun verdi. Altun, genç iletişimcilere 'Türkiye İletişim Modeli'ni anlattı.
8.05.2022 Siyaset
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor'
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye, sanayi anlamında son 2 yılda, geçmiş dönemde yaşamadığı kadar büyüdü. 225 milyar dolara ulaşan ihracat ürünlerimizin yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor" dedi.
31.03.2022 Ekonomi
Türkiye'nin ilk yüz naklinin üzerinden 10 yıl geçti
Türkiye'nin ilk yüz naklinin üzerinden 10 yıl geçti Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk yüz naklinin üzerinden 10 yıl geçti. Yıl dönümünü pasta keserek yüz nakilli Uğur Acar ve Turan Çolak ile kutlayan Prof. Dr. Ömer Özkan, "Uğur, beni nakilden 6 ay önce ziyaret etti. Bazı sorular sorup, biraz sinirlendirdi. Naklini biraz öteledik ama sonrasında düşündük bu kadar önemli nakil için bu türden soruların sorulması çok normaldi" dedi.
21.01.2022 Yaşam
Asiye Ateş'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! "Maalesef yüz felcimiz var"
Asiye Ateş'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! "Maalesef yüz felcimiz var" Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Pitbull cinsi köpeklerin saldırısında ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya'da doku nakli yapılan Asiye Ateş'in (4) yüze giden damarlarından bazılarının hasar aldığını belirterek, "Maalesef yüz felcimiz var. Muhtemelen bu hafta içinde Asiye'ye yüz sinirleri için bir yama planlıyoruz" dedi.
11.01.2022 Yaşam
Asiye Ateş'in son durumu... Rektör Özkan: Ağza dal veren sinirlerde tahribat var
Asiye Ateş'in son durumu... Rektör Özkan: Ağza dal veren sinirlerde tahribat var Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, pitbull saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'in (4) başında saçlı doku olmadığını, hem çene kemiğinde hem yüz sinirlerinde tahribat oluştuğunu söyledi. Öncelikli yüz sinirlerinin tamir edilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Özkan "Balonla saçlı derisine yönelik girişim yapacağız ama enfeksiyon için tetikteyiz" dedi.
2.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özlenen Özkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özlenen özkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.