Özlem Çerçioğlu

Özlem Çerçioğlu

Son dakika özlem çerçioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özlem çerçioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özlem çerçioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özlem Çerçioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özlem çerçioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 özlem çerçioğlu haberi bulunmuştur. Tüm özlem çerçioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aydın'da Adana günleri! Tanıtım bahane, kebap ve şırdan şahane
Aydın'da Adana günleri! Tanıtım bahane, kebap ve şırdan şahane Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Adana Günleri’nde hazırlanan 109 metrelik kebap ve döner, dakikalar içinde tükendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin tanıtımında Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, elleriyle kebap ve şırdan dağıttı.
4.03.2024 Adana
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri?
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri? CHP’li 11 Büyükşehir Belediye başkanı kimdir, CHP 11 büyükşehir hangileri? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 10 büyükşehir belediye başkanı ile bir araya geldi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, deprem bölgesindeki çalışmaları nedeniyle toplantıya katılamadı.
4.03.2023 Gündem
Aydın Belediye başkanı hangi partiden, Aydın Belediyesi hangi partinin? Özlem Çerçioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
Aydın Belediye başkanı hangi partiden, Aydın Belediyesi hangi partinin? Özlem Çerçioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Aydın Belediye Başkanı kimdir, Özlem Çerçioğlu hangi partiden? Kuşadası’nda referandumla ‘yeşil alan’ yapılmasına karar verilen araziye belediye binası yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Özlem Çerçioğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
6.07.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Yollardan, köprülerden geçişlerin tamamını devletleştireceğiz
Kılıçdaroğlu: Yollardan, köprülerden geçişlerin tamamını devletleştireceğiz Aydın'da şoför, nakliyeci, servisçi, taksici ve minibüsçü esnafıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yollardan, köprülerden geçişlerin tamamını devletleştireceğiz. Destek verirseniz öyle dolar bazında olmayacak. Tamamını kamulaştıracağız" dedi.
23.06.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 23 Haziran’da Kuşadası’nda
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 23 Haziran’da Kuşadası’nda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Haziran’da Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi tarafından yaşama geçirilen projeler için düzenlenecek toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Kuşadası’na gelecek.
20.06.2022 Siyaset
Mansur Yavaş: Asılsız ithamların karşısında tek vücut olacağız
Mansur Yavaş: Asılsız ithamların karşısında tek vücut olacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş "Belediye başkanlarımız hakkında son günlerde çok ağır sözler söylenmekte ve açıklamalar yapılmaktadır. Büyükşehir belediye başkanları olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haksızlıkların karşısında olacağız. Dayanışma içerisinde, bir bütün olarak hareket edecek, süreci yakından takip edecek ve asılsız ithamların karşısında tek vücut olarak yer almaya devam edeceğiz" dedi.
27.12.2021 Siyaset
'Altın Güvercin' sahibini buldu
'Altın Güvercin' sahibini buldu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması, final gecesi ile son buldu. Türkiye'nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin'de, birinciliği Hande Kodamanoğlu, bestesi Suat Suna'ya ait olan 'Sevgilim' isimli parça ile kazandı.
13.09.2021 Kültür Sanat
Kılıçdaroğlu: Vatandaşın cebinden tek kuruş çıkmasına izin vermeyeceğiz
Kılıçdaroğlu: Vatandaşın cebinden tek kuruş çıkmasına izin vermeyeceğiz Muğla'nın Marmaris ilçesinde, orman yangınlarından en çok zarar gören kırsal Osmaniye Mahallesi'nde incelemelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yangında evi yanan aileye; belediye tarafından 5 günde yaptırılan evin anahtarını teslim etti.
27.08.2021 Siyaset
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yeni siyaset anlayışına ihtiyacımız var
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yeni siyaset anlayışına ihtiyacımız var Aydın'da kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız. Yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacımız var. Sözüm var, bu ülkede yoksulluğu bitireceğiz" dedi.
3.06.2021 Siyaset
CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi
CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden genel başkan seçildi.
25.07.2020 Siyaset
Ata tohumları aracısız halka ulaşıyor
Ata tohumları aracısız halka ulaşıyor Aydın'da tarlalar tarıma açıldı. Ata Tohumlarından elde edilen tonlarca doğal ve sağlıklı sebze aracısız olarak vatandaşlarla buluşturuyor.
7.07.2020 Gündem
Besicilere sakız koçu desteği
Besicilere sakız koçu desteği "Aile Tipi Koyunculuk" projesi 5. yılında devam ediyor. Proje kapsamında yüzlerce sakız koçu üreticiye teslim edildi.
12.06.2020 Gündem
Sahilde sosyal mesafeli sabah sporu!
Sahilde sosyal mesafeli sabah sporu! Corona virüs salgını nedeniyle uzun süre evde kaldıktan sonra spor yapmak isteyen vatandaşların imdadına belediye yetişti. Aydın genelinde sabah sporu etkinliklerine sosyal mesafe gözetilerek yeniden başlandı.
30.05.2020 Gündem
İhtiyaç sahiplerine çilek dağıtıldı!
İhtiyaç sahiplerine çilek dağıtıldı! Corona virüs salgını nedeniyle, çiftçinin pazar alanı daralınca Aydın'da çilekler dalında kaldı. Belediye çilek üreticisinin elinde kalan ürünlerini alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttı.
11.05.2020 Gündem
Ata tohumları Türkiye'nin her yanına gönderildi
Ata tohumları Türkiye'nin her yanına gönderildi Domates, biber ve patlıcan tohumları zarflara konularak Aydın'dan vatandaşların adreslerine gönderildi.
8.05.2020 Sağlık
MHP'li eski başkana hapis cezası
MHP'li eski başkana hapis cezası MHP'li eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık, otogarı Aydın Büyükşehir Belediyesi yerine Nazilli Belediyesi bünyesinde kurulan şirkete devrettiği için Özlem Çerçioğlu tarafından açılan davada 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
10.12.2019 Siyaset
81 ilde 4 kadın aday kazandı
81 ilde 4 kadın aday kazandı Yerel seçimlerde 81 ilin sadece 4'ünde kadın belediye başkanı seçildi.
31.03.2019 Siyaset
O büyükşehirlerde sonuçlar belli oldu
O büyükşehirlerde sonuçlar belli oldu Türkiye'deki 30 Büyükşehir'de kazanan isimler belli oldu.
1.04.2019 Gündem
CHP ve İYİ Parti'den ortak miting!
CHP ve İYİ Parti'den ortak miting! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ortak mitingde konuştular.
7.03.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu ve Akşener ortak miting yapacak
Kılıçdaroğlu ve Akşener ortak miting yapacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 7 Mart Perşembe günü Aydın'da düzenlenecek ortak mitingle halka seslenecek.
5.03.2019 Siyaset
Bakan müjdeyi verdi! 300 bin lirası hibe...
Bakan müjdeyi verdi! 300 bin lirası hibe... Bakan Varank, "Bugünden itibaren akıllı dijital teknolojileri desteklemeye başlıyoruz. Üst limiti 1 milyon lira ve daha da önemlisi bunun 300 bin lirası hibe şeklinde." dedi.
4.03.2019 Gündem
Çiftçiye ucuz yem desteği! Piyasanın altında fiyatlarla satılacak
Çiftçiye ucuz yem desteği! Piyasanın altında fiyatlarla satılacak Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Ege Et çatısı altında kurulan Ege Yem tarafından yem fiyatlarına gelen zamlarla zor durumda kalan besicilere ve süt üreticilerine destek olunması için piyasanın altında fiyatlara yem satışına başlandı. Süt ve besi yemi ile arpa ezmesinin çuvalını piyasaya göre, 6- 7 lira olarak daha ucuza alan üreticiler, uygulamadan memnun kaldı.
1.03.2019 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'nun miting programı belli oldu!
Kılıçdaroğlu'nun miting programı belli oldu! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart'a kadar 8 kez İstanbul, 3'er kez Mersin, Bursa ve Ankara olmak üzere toplam 20 ilde seçim çalışması yapacak.
24.02.2019 Siyaset
CHP belediye başkan adaylarının bir bölümü belli oldu
CHP belediye başkan adaylarının bir bölümü belli oldu CHP Parti Meclisi, 8'i büyükşehir olmak üzere 212 seçim bölgesinde belediye başkan adaylarını belirledi.
6.12.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Özlem Çerçioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özlem çerçioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.