Özgürcan Çevik

Özgürcan Çevik

Son dakika Özgürcan Çevik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özgürcan Çevik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özgürcan Çevik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgürcan Çevik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgürcan çevik gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 özgürcan çevik haberi bulunmuştur. Tüm özgürcan çevik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Ece: Türk halkı sendeki yürek kimsede yok!
Eda Ece: Türk halkı sendeki yürek kimsede yok! Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerdeki acı tablo her geçen dakika ağırlaşıyor. Depremzedelerin ihtiyaçları için alışverişe çıkan Eda Ece, afet bölgesine gönderilmek üzere erzak, bebek eşyası ve battaniye aldı. Ünlü oyuncu, vatandaşların yardım için seferber olması üzerine rafların boş olduğunu görünce duygulandı.
10.02.2023 Magazin
Kerem Bürsin'den dünyaya yardım çağrısı!
Kerem Bürsin'den dünyaya yardım çağrısı! Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'ye destek istedi.
10.02.2023 Magazin
Özgürcan Çevik'ten depremzedelere yardım!
Özgürcan Çevik'ten depremzedelere yardım! Kahramanmaraş depreminden etkilenen bölgeler için Edirne’de toplanan yardımların kolilenip taşınmasında gönüllüler arasında, çekimleri Edirne'de süren bir dizinin oyuncuları da yer aldı. ‘Şevkat Yerimdar’ filmiyle tanınan oyuncu Özgürcan Çevik de hem yardım kolilerinin paketlenmesine hem TIR'lara taşınmasına yardım etti.
9.02.2023 Magazin
"Adı Aylin" seyirciyle buluşuyor!
"Adı Aylin" seyirciyle buluşuyor! Ayşe Kulin’in 100’ün üzerinde baskı yapan ve 80’e yakın ülkede yayınlanan romanlarından “Adı Aylin”, şimdi de tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Aylin Devrimel Radomisli Cates’in prenseslikten Amerikan ordusuna katılmasına uzanan gerçek hayat hikayesi ve hala gizemini koruyan ölümünü anlatan Adı Aylin'in prömiyeri gerçekleştirilecek.
3.02.2022 Kültür Sanat
Çember: Gün Doğmadan fragmanı!
Çember: Gün Doğmadan fragmanı! Başrollerinde Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Barış Bağcı'nın olduğu "Çember: Gün Doğmadan" filmi TV'DE İLK KEZ salı akşamı saat 20.00'da Kanal D'de.
20.10.2021 Televizyon
Arda ile Omuz Omuza 98. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 98. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu oyuncu Özgürcan Çevik.
8.10.2021 Televizyon
Abdullah Oğuz imzalı polisiye film serisi 'Çember' başlıyor...
Abdullah Oğuz imzalı polisiye film serisi 'Çember' başlıyor... Serinin ilk filmi 'Yolun Sonundaki Kız' 05 Eylül Pazar akşamı ekrana geliyor.
31.08.2021 Televizyon
'Çember' yeni bölümleriyle Kanal D'de!
'Çember' yeni bölümleriyle Kanal D'de! Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği “Çember” adlı film serisinin yeni bölümleri yakında Kanal D’de ekrana gelecek.
29.08.2021 Televizyon
İkizler Memo – Can yeni fragman
İkizler Memo – Can yeni fragman İkizler Memo – Can dizisinin merakla beklenen 23. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı
23.04.2019 Televizyon
İkizler-Memo Can cumartesinin birincisi
İkizler-Memo Can cumartesinin birincisi Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik ve Emir Berke Zincidi’nin paylaştığı sevilen dizisi “İkizler Memo-Can” dün akşam yayınlanan bölümü ile zirvede yer aldı.
25.11.2018 Televizyon
İkizlerin annesi
İkizlerin annesi KANAL D’de yakında yeni bir aile komedisi başlayacak:
14.10.2018 Televizyon
Setteki iş durdurma eyleminde flaş gelişme!
Setteki iş durdurma eyleminde flaş gelişme! FOX dizisi 'Şevkat Yerimdar'ın setinde geçen cuma kriz çıkmıştı.
27.02.2018 Televizyon
Suzan Kardeş 'Şevkat Yerimdar'da!
Suzan Kardeş 'Şevkat Yerimdar'da! 'Şevkat Yerimdar' dizisi, ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor. Yeni bölümüde, makyaj uzmanı, ses sanatçısı ve oyuncu Suzan Kardeş konuk olacak.
7.02.2018 Televizyon
Şevkat Yerimdar'a iki sürpriz transfer!
Şevkat Yerimdar'a iki sürpriz transfer! FOX'un sevilen dizisi Şevkat Yerimdar, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
15.11.2017 Televizyon
'Şevkat Yerimdar'dan o kıza büyük ayıp!
'Şevkat Yerimdar'dan o kıza büyük ayıp! Oyuncu Özgürcan Çevik önceki akşam Nişantaşı'nda bir kafede kız arkadaşı ile oturup bir şeyler yerken görüntülendi.
13.10.2017 Magazin
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma 29 Eylül Cuma günü tarihli Fox TV yayın akışında, sabah kuşağında sevilen sabah haber programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat saat 07.15’te canlı olarak ekrana gelecek. Hemen ardından Memet Özer ile Mutfakta isimli program canlı olarak yayınlanacak. 10.45’te canlı olarak ekrana Kaybolan Çiçekler ve yine canlı olarak Sen İste Yeter adlı program gelecek. 16.15’te Şevkat Yerimdar isimli yerli dizinin tekrar bölümünden sonra Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yayınlanacak. Akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar’ın yeni bölümünü Fox Tv ekranlarında izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma Fox TV’de 22 Eylül Cuma günü yayın akışı sevilerek izlenen haber programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat ile başlayacak. Sabah kuşağı Fox TV’de Memet Özer ile Mutfakta, Kaybolan Çiçekler ve Sen İste Yeter programlarının canlı yayını ile devam edecek. Kalbimdeki Deniz adlı yerli dizinin tekrar bölümünün Fox TV’de yayınlanmasından sonra, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’i izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Şevkat Yerimdar yeni bölümü ile Fox TV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 8 eylül Cuma
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 8 eylül Cuma 8 eylül Cuma tarihli fox TV yayın akışı, sevilen haber spikeri İsmail Küçükkaya’nın sunumuyla yayınlanacak Çalar Saat adlı haber programı ile başlayacak. Daha sonra İnadına Aşk ve Kaybolan Çiçekler ve Sen İste Yeter yayınlanacak olan sabah kuşağında, Her Şey Gerçek ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ardından akşam kuşağı başlayacak. Akşam kuşağında ise saat 20.00’de sevilen dizi Şevkat Yerimdar’ı yeni bölümü ile izleyebileceksiniz.
29.09.2021 Gündem
Fox Tv yayın akışında bugün neler var? 1 Eylül Cuma
Fox Tv yayın akışında bugün neler var? 1 Eylül Cuma Fox Tv’nin 1 Eylül Cuma tarihli yayın akışı, saat 07.15’te İlker Karagöz’ün sunumuyla ekrana gelen Çalar Saat adlı haber programıyla başlıyor. Çalar Saat programının hemen ardından Fox Tv’de sabah kuşağı İnadına Aşk dizisinin saat 10.00’da ve Kalbimdeki Deniz adlı dizinin 13.00’da ekrana gelmesiyle başlıyor. Akşam Kuşağında ise saat 19.00’da ekrana gelen Fox Ana Haber’in hemen sonrasında ekrana gelecek olan sevilen dizi Şevkat Yerimdar adlı dizi sonrasında ise, dünya çapında gişe rekorları kırmış Felekten Bir Gece film serisinin 2. Filmi saat 23.30’da başlıyor.
29.09.2021 Gündem
'Şevkat Yerimdar'a bomba iki isim dahil oldu!
'Şevkat Yerimdar'a bomba iki isim dahil oldu! FOX TV'nin fenomen dizisi Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna bomba iki isim dahil oldu. İşte Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna katılan o iki isim...
16.08.2017 Televizyon
Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanında Bora ve Şevkat karşı karşıya!
Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanında Bora ve Şevkat karşı karşıya! Fox TV ekranında yayınlanan Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Cuma akşamları ekrana gelen Şevkat Yerimdar dizisi yeni bölümde Şevkat kendisine kumpas kuranların peşine düşer. Esin sonunda galeriyi açar. Bora ve Şevkat galeri açılışında birbirleri ile hırlaşır. Şevkat Yerimdar yepyeni bölümüyle bu akşam Fox TV'de...
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 16 Temmuz Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 16 Temmuz Pazar FOX TV’nin 16 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Çalar Saat Hafta Sonu isimli haber programıyla başlıyor ve gün boyunca da eğlenceli programlar ve dizi tekrarları ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar isimli yerli dizi yer alıyor. FOX TV’nin 16 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna hangi oyuncu katılıyor?
Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna hangi oyuncu katılıyor? FOX TV'nin iddialı dizisi Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor...
12.07.2017 Televizyon
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 9 Temmuz Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 9 Temmuz Pazar FOX TV’nin 9 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat Hafta sonu isimli haber programı ile başlıyor ve gün boyunca eğlenceli programlar ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar isimli yerli dizi yer alıyor. FOX TV’nin 9 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Basından kaçtı
Basından kaçtı ‘Şevkat Yerimdar’ projesiyle şöhreti yakalayan Özgürcan Çevik, önceki akşam Karaköy’de objektiflere takıldı.
4.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özgürcan Çevik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgürcan çevik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.