Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma

29 Eylül Cuma günü tarihli Fox TV yayın akışında, sabah kuşağında sevilen sabah haber programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat saat 07.15’te canlı olarak ekrana gelecek. Hemen ardından Memet Özer ile Mutfakta isimli program canlı olarak yayınlanacak. 10.45’te canlı olarak ekrana Kaybolan Çiçekler ve yine canlı olarak Sen İste Yeter adlı program gelecek. 16.15’te Şevkat Yerimdar isimli yerli dizinin tekrar bölümünden sonra Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yayınlanacak. Akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar’ın yeni bölümünü Fox Tv ekranlarında izleyebilirsiniz.

Fox TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma

Fox TV’de 29 Eylül Cuma günü tarihli yayın akışı, sabah kuşağında sevilen haber spikeri İsmail Küçükkaya’nın sunduğu haber programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat adlı programın canlı olarak ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. Program 07.15’te yayınlanmaya başlayacak. Programda, günün gazete manşetleri okunuyor, İsmail Küçükkaya sosyal medya üzerinden aktif olarak seyirci ile iletişimde oluyor, gündeme dair haberler verilip yorumlanıyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da ise yeni bölümü ile, Memet Özer’in sunduğu yemek programı Memet Özer ile Mutfakta Fox Tv ekranlarına yeni bölümü ile gelecek. Başarılı bir şef olan Memet Özer’in sunduğu yemek programında, hem geleneksel hem de yeni lezzetler tanıtılıp tarifi verilecek, hem de Memet Özer her bölümde mutfağında ünlü bir konuk ağırlayacak. İlk bölüm konukları Tülin Şahin ve eşiydi.

10.45’te ise, Fox TV’nin en çok izlenen programlarından, günde binlerce ihbar alan ve izleyiciyi ekran başına kitleyen program Kaybolan Çiçekler Fox TV ekranlarında olacak. Başarılı sunucu İnci Ertuğrul’un sunduğu programda, son yaşanan dramatik olaylar, kayıp dosyaları ve faili meçhul cinayetler araştırılıyor, mağdur ailelerin çaresizlikleri paylaşılıp onlara profesyönel destek olunuyor ve sosyal sorumluluk projelerine imza atılıyor.

Haberin Devamı

13.30’da, Fox TV sabah kuşağının sevilerek izlenen bir başka programı Sen İste Yeter canlı olarak Fox TV ekranlarında olacak. Başarılı oyuncu ve sunucu Hande Ataizi’nin sunduğu programda bir çok özel sürpriz katılımcıları bekliyor, başvurup programa katılan insanların hayalleri gerçekleştiriliyor ve hayata dair her sorun izleyici önünde çözüme kavuşturuluyor.

16.15’te Fox TV’nin sevilen dizilerinden Şevkat Yerimdar tekrar bölümü ile Fox TV ekranlarında olacak. Özgürcan Çevik ve Başak Parlak’ın başrollerinde oynadığı dizide adaletsizliğe tahammülü olmayan yardımsever delikanlı Şevkat ve kendisine emanet edilen Esin arasındaki ilişki anlatılıyor.

19.00’da sevilen sunucu Fatih Portakal’ın sunduğu ve dikkat çekici haber yorumlarıyla renk kattığı haber programı Fatih Portakal ile Fox Ana Haber canlı olarak ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Fox TV akşam kuşağında ise sevilen yerli dizi Şevkat Yerimdar yeni bölümü ile Fox TV ekranlarında olacak. a