Özgür Ünsal

Özgür Ünsal

Son dakika özgür ünsal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özgür ünsal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özgür ünsal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgür Ünsal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgür ünsal gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 özgür ünsal haberi bulunmuştur. Tüm özgür ünsal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... Güvenpark saldırısında sanıklara müebbet hapis cezası
Son dakika... Güvenpark saldırısında sanıklara müebbet hapis cezası Başkentte, 13 Mart 2016'da Kızılay'daki Güvenpark otobüs duraklarında bomba yüklü otomobille düzenlenen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği, 344 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili 8'i tutuklu 55 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
21.11.2018 Gündem
Güvenpark bombacılarına 37’şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Güvenpark bombacılarına 37’şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi Güvenpark patlaması davasında 4 sanık hakkında 37'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
5.06.2018 Gündem
7 bin 646 yıla kadar hapsi istendi
7 bin 646 yıla kadar hapsi istendi Ankara Güvenpark'ta terör örgütü PKK tarafından düzenlenen, 36 kişinin yaşamını yitirdiği, 349 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili soruşturma tamamlanarak iddianame düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Ankara bombacısını annesi dövmesinden tespit etmiş
Ankara bombacısını annesi dövmesinden tespit etmiş Ankara’da 13 Mart’ta bombalı saldırıyı düzenleyen teröristlerden Özgür Ünsal’ın, Fransız bir filmden etkilendiği ve koluna İngilizce ‘Some one stop me’ yazdırdığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Edirne'de tehlikeli gerginlik
Edirne'de tehlikeli gerginlik Ankara'daki bombalı saldırının organizatörü olduğu iddia edilen Vahit Ayçil'in, Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan yakınlarının işyerinin camları kırıldı. "Bu iş burada kalmayacak. Bu işyerinin ne suçu var" diyen Ayçil'in yakınına ise linç girişiminde bulunuldu.
29.09.2021 Gündem
Bombayı taşıyan şüpheli 'silah' sanmış
Bombayı taşıyan şüpheli 'silah' sanmış Ankara’daki bombalı araç saldırısıyla ilgili soruşturmada tutuklanan 6 şüphelinin, uzun süredir birbirlerini tanıdıkları ortaya çıktı. İfadelere göre zanlıların tamamı birbiriyle arkadaş ve akraba...
29.09.2021 Gündem
Kızılay saldırısında tutuklananların ifadesi
Kızılay saldırısında tutuklananların ifadesi Ankara'daki terör saldırısına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan İ.H.D. de "Silahlar, çantanın içine görünmeyecek şekilde yoğurt kovasına konulmuştu. 2 kova vardı, birinde biber diğerinde ise salça olduğunu söyledi. Daha sonra öğrenci zannedilsin diye çantanın üzerini YGS kitabı ve kıyafetle kapattım" diye konuştu
29.09.2021 Gündem
Canlı bombanın şoke eden paylaşımları
Canlı bombanın şoke eden paylaşımları Ankara'da 37 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda, bomba yüklü araçta olduğu ileri sürülen Özgür Ünsal'ın, 17 Şubat'ta yine Ankara'da yapılan bombalı saldırıyla ilgili olarak Facebook'ta kınama mesajları paylaştığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Canlı bomba Özgür Ünsal'ın annesi konuştu
Canlı bomba Özgür Ünsal'ın annesi konuştu "Özgür çok yalnız ve içine kapanık bir çocuktu. O akşam onlarla gitmesini istemedim ama sinirlenip bir şey diyecek diye oğluma izin verdim"
29.09.2021 Gündem
Kızılay bombası, Ankara'ya valiz içinde götürülmüş
Kızılay bombası, Ankara'ya valiz içinde götürülmüş Suriye’den Türkiye’ye sokulan bomba Viranşehir’de kırsala gömüldü. Çıkarılan düzenek, kurye tarafından bir valiz içinde 840 km taşınarak AŞTİ girişinde Vahit A. ve Seher Çağla Demir’e teslim edildi
29.09.2021 Gündem
Canlı bombayı annesine ‘sevgilim’ diye tanıtmış
Canlı bombayı annesine ‘sevgilim’ diye tanıtmış Çevresinde ’apolitik’ olarak tanınan Özgür Ünsal’ın saldırıdan bir süre önce canlı bomba Seher Çağla Demir’i annesine sevgilisi olarak tanıttığı öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Ankara saldırganları hakkında yeni gelişme
Ankara saldırganları hakkında yeni gelişme İkinci terörist Özgür Ünsal, canlı bomba Seher’i ’sevgilim’ diye annesiyle tanıştırmış.
29.09.2021 Gündem
İkinci canlı bomba Özgür Ünsal'ın tuhaf sosyal medya paylaşımları
İkinci canlı bomba Özgür Ünsal'ın tuhaf sosyal medya paylaşımları Ankara’daki terör saldırısında ikinci canlı bomba olduğu iddia edilen Özgür Ünsal’ın sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Özgür Ünsal'ın akrabası konuştu
Özgür Ünsal'ın akrabası konuştu İkinci canlı bomba Özgür Ünsal'ın akrabaları anlattı; Apolitik bir yapısı vardı
29.09.2021 Gündem
İkinci canlı bomba Özgür Ünsal'ın kimliği netleşti
İkinci canlı bomba Özgür Ünsal'ın kimliği netleşti Canlı bomba Özgür Ünsal’ın Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu ve uzun süredir Ankara’da yaşadığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
PKK’lı Demir için ilginç iddia: Ayakta duracak hali yoktu
PKK’lı Demir için ilginç iddia: Ayakta duracak hali yoktu Ankara’daki saldırıyı gerçekleştiren PKK’lı Seher Çağla Demir ile Özgür Ünsal’ın eylemden önce kaldıkları mahalledeki tanıklar ilginç iddialarda bulundu
29.09.2021 Gündem
İşte Ankara saldırısında kullanılan aracın fotoğrafı!
İşte Ankara saldırısında kullanılan aracın fotoğrafı! Seher Demir ile sevgilisi olduğu iddia edilen Vahit Kılıç ve Özgür Ünsal’ın içinde oldukları BMW’nin görüntüsü, saldırıdan birkaç saat önce kayıtlara yansıdı. Kılıç’ın saldırıdan önce kiraladığı başka bir araca geçtiği ve Ankara’dan çıkış yaptığı belirlendi. Araç Şanlıurfa’da terk edilmiş halde bulundu
29.09.2021 Gündem
300 kiloluk bombayı aracın içinde patlatmış
300 kiloluk bombayı aracın içinde patlatmış Kızılay saldırısında kullanılan araçta TNT, RDX, amonyum nitrat ve balmumu karışımı 300 kilogramlık patlayıcı düzeneğinin bulunduğu belirlendi
29.09.2021 Gündem
İkinci teröristin Zonguldaklı olduğu ortaya çıktı
İkinci teröristin Zonguldaklı olduğu ortaya çıktı Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda 2. bombacı olduğu iddia edilen Özgür Ünsal’ın Zonguldaklı olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Canlı bombanın cesedi neden parçalanmadı?
Canlı bombanın cesedi neden parçalanmadı? Kobani'de eğitim aldıktan sonra kaçak yoldan Türkiye’ye giren terörist Seher Çağla Demir, V.K. ile birlikte Ankara’ya geldi. Bombalı aracı patlatan Demir’in cesedi paramparça oldu. İkinci terörist Özgür Ünsal’ın cesedi ise bütün halde bulundu. Uzman ekipler, bu duruma neden olabilecek çok sayıda ihtimali sorguluyor.
29.09.2021 Gündem
Kızılay'ı kana bulayan teröristler bu evde kalmış!
Kızılay'ı kana bulayan teröristler bu evde kalmış! Kızılay'daki saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristler Ankara Gaziosmanpaşa'daki 500 liralık daireyi bin 400 liraya 15 gün önce tuttular. "Pastane açacağım" diyerek Kızılay'da keşif yaptılar.
29.09.2021 Gündem
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi!
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi! Tülin Şahin, geçtiğimiz cuma Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkmak için Antalya’ya gitmişti. Ünlü manken, yurdun büyük bölümünde havaların iyice soğuduğu günlerde deniz ve güneşin tadını çıkardı.
22.12.2022 Magazin
Dizi bitti aşk bitti! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ayrıldı
Dizi bitti aşk bitti! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ayrıldı Dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal'ın mutluluğu kısa sürdü. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikili, fikir ayrılıklarından dolayı yollarını ayırdı.
22.12.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik görev
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik görev Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
31.10.2022 Gündem
Sinem Ünsal sevgilisi Halit Özgür Sarı'nın doğum gününü kutladı! 'Bir yaşına daha girdin!'
Sinem Ünsal sevgilisi Halit Özgür Sarı'nın doğum gününü kutladı! 'Bir yaşına daha girdin!' 'Gizli Saklı' dizisinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ilişkilerini doludizgin yaşıyor. İlişkilerini ilân eden ünlü çift, dizi final yaptıktan sonra soluğu tatilde almıştı. İkili, tatil dönüşü İstanbul'da ilk kez el ele görüntülenmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Halit Özgür Sarı, bugün 29 yaşına bastı. Ünsal da sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile kutladı.
4.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özgür Ünsal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgür ünsal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.