Özer Arkun

Özer Arkun

Son dakika Özer Arkun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özer Arkun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özer Arkun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özer Arkun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özer arkun gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 özer arkun haberi bulunmuştur. Tüm özer arkun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rubato'nun solisti Özer Arkun hakkında hapis istemi!
Rubato'nun solisti Özer Arkun hakkında hapis istemi! Üsküdar'da 2020 yılında kız arkadaşı B.Y.'ye karşı yedi suç işlediği iddiasıyla 35 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un davasında, savcılık mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Özer Arkun'un iki suçtan beş yıla kadar hapisle cezalandırılması istenirken, beş suçtan ayrı ayrı beraat etmesi talep edildi.
6.04.2022 Magazin
Harbiye'de Simge ve Rubato rüzgarı esti!
Harbiye'de Simge ve Rubato rüzgarı esti! Simge ve Rubato önceki akşam Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. İkili, hem eğlenceli hem de romantik anlar yaşattı.
16.07.2021 Magazin
Ünlü müzik grubunun solisti gözaltına alındı
Ünlü müzik grubunun solisti gözaltına alındı Üsküdar'daki polisin yaptığı operasyonda evinde 1 gram esrar ele geçirildiği öğrenilen Rubato grubunun solisti Özer Arkun gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Arkun, hakkında "uyuşturucu kullanmak" suçlamasıyla işlem yapılıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
19.02.2021 Gündem
Rubato solisti sevgilisini darp etti! 35yıl hapsi isteniyor
Rubato solisti sevgilisini darp etti! 35yıl hapsi isteniyor Rubato grubunun solisti Özer Arkun’un evlilik hazırlığı yaptığı kız arkadaşını darp etmesine ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede sanık Arkun’un 35 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Arkun'un sevgilisine fırlattığı bardak silah olarak kabul edildi.
2.10.2020 Magazin
Rubato'nun solisti Özer Arkun'un ifadesi ortaya çıktı!
Rubato'nun solisti Özer Arkun'un ifadesi ortaya çıktı! Son dakika haberine göre, kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Rubato Grubu’nun solisti Özer Arkun’un emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Kasıtlı olarak suratına vurmadığını ve elinin çarptığını söyleyen şarkıcı Arkun, “Evlilik fikrimden vazgeçtiğim için kurgulanmış bir olay” diyerek kendini savundu
17.07.2020 Gündem
Özer Arkun kimdir? Rubato grubunun solisti Özer Arkun kaç yaşında, nereli?
Özer Arkun kimdir? Rubato grubunun solisti Özer Arkun kaç yaşında, nereli? Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasının ardından yeni bir iddia da Rubato grubunun solisti Özer Arkun’un evlilik hazırlığındaki sevgilisi B.Y.’yi dövdüğü. Özer Arkun’un sevgilisi B.Y., çektiği bir videoyu savcılığa ileterek şikayetçi oldu. Peki, Özer Arkun kimdir?
9.07.2020 Gündem
Rubato solisti Özer Arkun sevgilisini hastanelik etti! 'Hayatımda böyle kan görmedim'
Rubato solisti Özer Arkun sevgilisini hastanelik etti! 'Hayatımda böyle kan görmedim' Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddialarından sonra bir başka olay daha yaşandı. Rubato grubunun solisti Özer Arkun’un evlilik hazırlığındaki sevgilisi B.Y.’yi dövdüğü iddia edildi. B.Y., çektiği bir videoyu savcılığa ileterek şikayetçi oldu.
9.07.2020 Gündem
Sıla'nın konser maratonu başlıyor
Sıla'nın konser maratonu başlıyor Türk pop müziğinin şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla, bu yaz gerçekleştireceği konserlerde şarkılarını onbinlerce müzikseverle birlikte seslendirecek.
9.07.2017 Kültür Sanat
İçimizdeki hayali şefin takipçisiyiz
İçimizdeki hayali şefin takipçisiyiz Yeni albümleri İKİ ile dinleyiciyle buluşan Rubato, kendine has tarzı ve güçlü müzikal kimlikleriyle ön plana çıkıyor...
6.05.2016 Magazin
Kanserli çocuklara destek için albüm yaptılar!
Kanserli çocuklara destek için albüm yaptılar! Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) yararına hazırlanan ‘Aşkın On Hali’ adlı albümde bir araya gelen sanatçılar seslendirdikleri şiirler ve şarkılarla çocuklara destek verdi...
16.06.2015 Magazin
'Zaman varken inada devam'
'Zaman varken inada devam' Mehmet Erdem, Vodafone FreeZone dergisine hem yeni albümü ‘Hiç Konuşmadan’ı, hem de hayatını ve hayallerini anlattı...
13.01.2014 Arşiv
2. Uluslararası Klarnet Festivali başlıyor!
14.09.2013 Magazin
Popun devleri sahnede
Popun devleri sahnede Konser haftasına İstanbul evsahipliği ediyor
30.08.2012 Kültür Sanat
Minik Serçe'nin yeni projesi
Minik Serçe'nin yeni projesi ‘Sezen Aksu ve Arkadaşları’nın Açıkhava’da dev buluşması
2.07.2009 Magazin
Issız Adam'ı ben keşfettim!
Issız Adam'ı ben keşfettim! "Cemal, benim arkadaşım. İlk defa ben onu 'Gel ben seni oyuncu yapacağım' diye aldım"
23.01.2009 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Özer Arkun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özer arkun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.