Özel Harekatçılar

Özel Harekatçılar

Son dakika Özel harekatçılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özel harekatçılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özel harekatçılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Harekatçılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel harekatçılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 özel harekatçılar haberi bulunmuştur. Tüm özel harekatçılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu: Dünya Kupası'nda 3 bin 250 Türk polisi görev yapacak
Bakan Soylu: Dünya Kupası'nda 3 bin 250 Türk polisi görev yapacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Katar 2022 FIFA Dünya Futbol Şampiyonası'nda güvenliği Türk polisinin sağlayacağını belirterek, “3 bin 250 personelimiz, yaklaşık 45 gün Katar'da Dünya Kupası için geçici olarak görev yapacak" dedi.
18.01.2022 Siyaset
Emniyet paylaştı! 'Artık sadece saatler kaldı'
Emniyet paylaştı! 'Artık sadece saatler kaldı' Emniyet Genel Müdürlüğü Twitter hesabından bir paylaşım yaptı ve 'Artık sadece saatler kaldı' ifadelerine yer verildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bir konuşmasının da yer aldığı paylaşımda, Soylu'nun "500 tane kadın özel harekatçıyı mezun edeceğiz. Türkiye'de ilk kez... Özel bir gösteri ortaya koyacaklar. Gölbaşı Özel Harekat'ta yapacaklar, biz de heyecanla bekliyoruz.' ifadelerine yer verildi.
14.01.2021 Gündem
Bakan Kasapoğlu karantinaya alınan kişi sayısı açıkladı
Bakan Kasapoğlu karantinaya alınan kişi sayısı açıkladı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından gelen 11 bin 269 vatandaşın 23 ildeki 36 yurtta karantina altında bulunduğunu açıkladı.
23.03.2020 Gündem
Dehşet veren anları anlattı
Dehşet veren anları anlattı Elazığ'da merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan üniversite öğrenci o anları anlattı.
25.01.2020 Gündem
497 özel harekatçı, komiser yardımcısı oldu
497 özel harekatçı, komiser yardımcısı oldu Polis Akademisinde eğitim alan özel harekat branşlı 497 komiser yardımcısı, düzenlenen törenle mezun oldu - Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya: - "Hiyerarşik bir yapıya sahip olan teşkilatımızın bel kemiğini oluşturan ilk derece amirler olarak görevinizi en iyi şekilde yerine getirmek için disiplinden taviz vermeden çalışacağınızdan asla şüphem yoktur"
15.06.2019 Gündem
Mahalleli sokağa döküldü! Özel harekatçılar olay yerine geldi
Mahalleli sokağa döküldü! Özel harekatçılar olay yerine geldi Adana’da iki aile arasında kız kaçırma konusu yüzünden çıkan kavgada bir kişinin evi kundaklandı.
21.05.2019 Yaşam
Darbeci eski Albay Öktem'in ses kayıtları ortaya çıktı
Darbeci eski Albay Öktem'in ses kayıtları ortaya çıktı Jandarma karargahındaki darbe girişimini yöneten eski albay Öktem’in polis araçlarının vurulması emri, ilk kez ortaya çıkan telsiz kayıtlarına yansıdı.
6.04.2019 Gündem
Süleyman Soylu: Artık sınırlarımızdan kuş uçurtmayacağız
Süleyman Soylu: Artık sınırlarımızdan kuş uçurtmayacağız Soylu, "Bugüne kadar 62 bin 730 FETÖ operasyonu gerçekleştirilmiştir. İçişleri Bakanlığımızda 43 bin 648 kişi ihraç edilmiş, 5 bin 225 kişi de görevden uzaklaştırılmıştır." açıklamasında bulundu.
15.11.2018 Siyaset
Atatürk Havalimanı'nda nefes kesen anlar! Özel harekatçılar böyle girdi
Atatürk Havalimanı'nda nefes kesen anlar! Özel harekatçılar böyle girdi Özel Harekat polisleri, Atatürk Havalimanı apronunda nefes kesen bir rehine kurtarma operasyonuna imza attı. Özel harekatçıların olası bir uçak kaçırma vakasına karşı gerçekleştirdiği tatbikat gerçeğini aratmadı.
4.10.2018 Gündem
Sahte özel harekatçılar yakayı ele verdi
Sahte özel harekatçılar yakayı ele verdi İstanbul Kartal’da polisin ‘dur’ ihtarına rağmen kaçan aracı Pendik’te yakalandı. İçinden polis telsizi, ‘özel harekat’ yazılı çelik yelekler ve polis kamuflajı ile biber gazları ele geçirildi.
28.09.2018 Gündem
Özel harekatçılar şehit ailelerini duygulandırdı
Özel harekatçılar şehit ailelerini duygulandırdı Zeytin Dalı Harekatı'na katılan asker ve polislere destek vermek için Kilis'e gitmek üzere Ankara'dan yola çıkan şehit aileleri, gaziler ve emekli özel harekat polisleri, Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi ziyaretinde duygulu anlar yaşadı
15.03.2018 Gündem
Son 5 kilometre!
Son 5 kilometre! Afrin’in 6 beldesinden 5’ini ele geçiren TSK ve ÖSO, hızla ilerliyor. Dün doğu, kuzey ve batı cephelerindeki çok sayıda köyün alınmasıyla Afrin merkeze uzaklık 5 kilometreye indi, ilçe merkezi sınırlarına girildi
9.03.2018 Gündem
Başbakan Binali Yıldırım'dan açıklamalar
Başbakan Binali Yıldırım'dan açıklamalar Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Konya İl Kongresi'nde son dakika açıklamalarda bulundu. Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin mesajlar veren Yıldırım, "Kahraman Mehmetçiklerimiz destan yazıyor. Raco'yu da teröristlerden temizlediler" dedi
3.03.2018 Siyaset
Bakan Soylu helallik istedi!
Bakan Soylu helallik istedi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün katıldığı AK Parti Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde gençlerden helallik istedi ve “Bunları belki size son kez söylüyorum. Eğer, sıkıntıda olduğunuz görülüyorsa da geri çekilmekten hiç bir zaman vaz geçmeyin.Geri çekilmekte bir erdemdir; Geri adım atmakta bir erdemdir.Recep Tayyip Erdoğan’ın neferiyim. Recep Tayyip Erdoğan’ın neferi olarak hayatıma devam edeceğim.Beni hatırlayacağınız zaman bu dergaha eğri odun yanlış odun taşımaz diye, hatırlayın" dedi.
25.02.2018 Siyaset
Erdoğan'a suikast düzenleyenleri yakalayan özel harekatçılar Afrin'e uğurlandı
Erdoğan'a suikast düzenleyenleri yakalayan özel harekatçılar Afrin'e uğurlandı FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele suikast girişiminde bulunan darbecileri yakalayan Özel Harekat timi, Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak üzere Afrin’e uğurlandı.
22.02.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı yerli silahla korunacak
Cumhurbaşkanı yerli silahla korunacak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emniyete Sig Sauer marka silahların kullanılmaması talimatının ardından ilk değişiklik kendi korumalarında gerçekleşecek. Korumalar 9 mm’lik yerli ‘MC 28 SA’ tabanca ile piyade tüfekleri MPT-76 kullanacak
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın talimatı sonrası ilk onlar bıraktı
Erdoğan'ın talimatı sonrası ilk onlar bıraktı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Bundan sonra polis teşkilatımıza Sig Sauer silahları alınmayacak" açıklamasından sonra ilk adımı Cumhurbaşkanlığı korumaları attı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı milli silah koruyacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı milli silah koruyacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatı ile birlikte Sig Sauer marka silahlar kullanan Cumhurbaşkanlığı korumaları artık Yavuz16 adı verilen yerli silahları ve Milli Piyade Tüfeği olarak bilinen MPT-76 tüfekleri kullanacak.
29.09.2021 Gündem
Hain SAT'çı anlattı: Kişi başı 4 bin 500 euroya anlaştık
Hain SAT'çı anlattı: Kişi başı 4 bin 500 euroya anlaştık Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast timinde yer alan 3 SAT’çı ifadelerinde her şeyi bir bir itiraf ettiler.
29.09.2021 Gündem
Emekli özel harekatçılar dernek açtı
Emekli özel harekatçılar dernek açtı Ege Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği, Gaziemir Abdullah Arda Meydanı'nda düzenlenen törenle açılışını yaptı.
29.09.2021 Gündem
AVM'lere özel timli koruma
AVM'lere özel timli koruma Emekli Özel Harekat polislerinden kurulacak özel timler, AVM'lerde görev yapacak. Timlerin görevi, olası saldırılarda teröristlere anında müdahale etmek olacak.
29.09.2021 Gündem
Gine Cumhurbaşkanı Conde, Ankara'da
Gine Cumhurbaşkanı Conde, Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'yi törenle karşıladı.
17.06.2021 Dünya
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin İstanbul'daki ilk dava başladı
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin İstanbul'daki ilk dava başladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz'da görev yerine gitmedikleri ve halkın direncini kırdıkları iddia edilen 29 polisin yargıladığı dava devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
Mevlüt Mert Altıntaş’ın bir FETÖ bağlantısı daha deşifre oldu
Mevlüt Mert Altıntaş’ın bir FETÖ bağlantısı daha deşifre oldu Rus Büyükelçi Karlov’u katleden Mevlüt Mert Altıntaş’ın FETÖ’nün haberleşme programı ByLock’u yoğun şekilde kullanan kırmızı listedeki 10 kişiyle sık sık bağlantı kurduğu ortaya çıktı. MİT, görüşmelerin içeriğini çözmeye başladı.
29.09.2021 Gündem
Saldırganla ilgili şok detaylar
Saldırganla ilgili şok detaylar Rus büyükelçi Karlov’a suikast düzenleyen polis Altıntaş’ın iki yıl önce FETÖ soruşturması geçirdiği, 2015’te FETÖ evlerinde kaldığı ve telefonunu değiştirerek kripto olarak emniyette kaldığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özel Harekatçılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel harekatçılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.