Özalp

Özalp

Son dakika özalp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özalp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özalp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özalp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özalp gelişmeleri de dahil olmak üzere 678 özalp haberi bulunmuştur. Tüm özalp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır..
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır.. Hürriyet Gazetesinden Salim Uzun'un haberine göre; Antalya’da kentin en çok ziyaret edilen yerlerinde sahte parfümcüler, hanutçular, dilenciler turistleri canından bezdiriyor. Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçınkaya, “Rehberlerimiz rota değiştirmek zorunda kaldı” derken, Hürriyet turiste yaşatılan eziyeti kare kare fotoğrafladığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Ekonomi
İki ilde eğitime kar engeli
İki ilde eğitime kar engeli Van'ın Çatak, Bahçesaray, Saray ve Özalp ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın için tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
2 ilde eğitime kar engeli
2 ilde eğitime kar engeli Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bugün tatil edildi. Van'ın Saray ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
4.02.2024 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Özalpli öğrenciler 150 kuş evi yaparak çeşitli noktalara bıraktı
Özalpli öğrenciler 150 kuş evi yaparak çeşitli noktalara bıraktı Van'ın Özalp ilçesindeki ilkokul öğrencileri örnek bir projeye imza attı. Öğrenciler, atık malzemeleri kullanıp 150 adet kuş evi yaparak ilçenin belli yerlerine yerleştirdi.
11.12.2023 Gündem
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Polat çiftine operasyonda yakalanan 2 şüpheli tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi
Polat çiftine operasyonda yakalanan 2 şüpheli tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi Polat ailesine yapılan operasyonda adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden Mustafa Özalp ve Uğurcan Ayyıldız, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.
6.11.2023 Yaşam
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu Atatürk, zihninde gençlik yıllarında filizlenmeye başlayan cumhuriyet idealini Milli Mücadele yıllarında açıktan dile getirmemiş, Cumhuriyet’in ilanı ilk olarak 28 Ekim 1923 akşamı, ‘Çankaya sofrası’nda duyurulmuştu.
29.10.2023 Gündem
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu MSB tarafından yapılan açıklamada, "Özalp/Van’da 24 Temmuz 2023 tarihinde silah kazası sonucu yaralanarak derhal hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Ulş.Söz.Er Ömer CİNKARA yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." ifadeleri kullanıldı.
25.07.2023 Gündem
Tatilde mağdur olmayın! Tatilcilere kritik uyarı yapıldı
Tatilde mağdur olmayın! Tatilcilere kritik uyarı yapıldı Tatil planları yapan tüketicilerin, mağdur olmamak adına erken rezervasyon reklam kampanyalarına karşı dikkatli olmasını isteyen Özalp, “Yaz aylarının gelmesiyle tatil rezervasyonları yapılması konusunda reklam kampanyaları hız kazanmıştır. Tatil planları yapan tüketicilerimiz, mağdur olmamak adına erken rezervasyon reklam kampanyalarına karşı dikkatli olmalıdırlar.
5.07.2023 Ekonomi
Eski eşini bahçede çalışırken tabancayla vurdu
Eski eşini bahçede çalışırken tabancayla vurdu Adana'nın Saimbeyli ilçesinde Abdurrahman Özalp, (35) eski eşi Fatma Bayram'ı (32) bahçede çalışırken tabancayla vurarak ağır yaraladı.
26.06.2023 Yaşam
Avrupa Birliği’nden Türkiye için vize savunması! Ret nedenleri açıklandı
Avrupa Birliği’nden Türkiye için vize savunması! Ret nedenleri açıklandı Türk vatandaşları Schengen vizesi almakta zorluk yaşarken AB Komisyonu, sorunun Türkiye’ye özel bir durum olmadığı mesajını verdi. Komisyona göre, geçen yıl Türkiye’den 780 bine yakın başvuru oldu, bunların sadece 15.7’si reddedildi, gündemdeki sorunlar da konsolosluklardaki personel azlığından yaşanıyor.
9.06.2023 Dünya
Kocasını öldürüp dere yatağına atan kadın: Beni akşamdan sabaha kadar dövdü
Kocasını öldürüp dere yatağına atan kadın: Beni akşamdan sabaha kadar dövdü Bolu'nun Gerede ilçesinde, 2021 yılının aralık ayında başına odunlu vurarak eşini öldüren Mürüvet Özalp (54), cinayetin yaşandığı yerde ve eşini dere yatağına attığı bölgede kendisine yaptırılan keşifte olayı anlattı. Mürüvet Özalp, "Akşam saat 20.00’den sabah saat 04.00’e kadar beni darbetti. Beni öldüreceğini düşündüm, sobanın yanındaki odunla kafasına vurdum. Sabah evden çıkartıp plastik çadıra sarıp el arabasına koyarak dere kenarına kadar götürdüm. Cesedi metrelerce uzaktaki dere yatağına taşırken kimseden de yardım almadım" dedi.
2.06.2023 Yaşam
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı Van seçim sonuçları 2023, Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçim sonuçlarıyla paralel olarak gazetevatan.com'da anlık olarak takip ediliyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları olduğu 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Van seçim sonuçları da canlı oy sayımı ile ekrana geldi. Seçim yasakların kaldırılmasıyla birlikte sonuçları canlı takip ediliyor. 28. dönem milletvekili seçimlerinde Van seçim sonuçlarının yanı sıra Van ilçe seçim sonuçları da yayınlanacak. Peki Van'da hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Süleyman Soylu oto tamircileriyle birlikte Togg'u inceledi
Süleyman Soylu oto tamircileriyle birlikte Togg'u inceledi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maslak'ta bulunan Atatürk Oto Sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Burada ustalarla birlikte Togg'u inceleyen Soylu, "Bunun en iyi ekspertizini yapacaklar, bunun en iyi puanını verecekler, bununla ilgili en iyi testi yapacaklar sizlersiniz. Onun için araba sizindir, dükkan sizin" dedi.
24.04.2023 Gündem
Van'da yolcu minibüsü devrildi; 12 İranlı yaralandı
Van'da yolcu minibüsü devrildi; 12 İranlı yaralandı Van’ın Özalp ilçesinde devrilen minibüsteki İran vatandaşı 12 kişi hafif yaralandı.
24.04.2023 Gündem
İlk görev yeri olan Adıyaman'da, kaldığı otel yıkılan uzman çavuş hayatını kaybetti
İlk görev yeri olan Adıyaman'da, kaldığı otel yıkılan uzman çavuş hayatını kaybetti Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman'da yıkılan Ünal Otel'in enkazı altında kalan Uzman Çavuş Emir Özalp (24) hayatını kaybetti. İlk görev yeri olan Adıyaman'a gittiği gün, kaldığı otelde depreme yakalanan Özalp'in cenazesi, memleketi Bursa’da toprağa verilecek.
11.02.2023 Gündem
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 347 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
3.02.2023 Yaşam
İran'da Türk vatandaşları kaza yaptı: 4 ölü, 1 yaralı
İran'da Türk vatandaşları kaza yaptı: 4 ölü, 1 yaralı Van'dan İran'a giden Türk vatandaşları, dönüş yolunda Kapıköy Sınır Kapısı yakınlarında kaza yaptı. Kazada 3'ü Türk, 4 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.
7.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Özalp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özalp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.