Oturma Eylemi

Oturma Eylemi

Son dakika oturma eylemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oturma eylemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oturma eylemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oturma Eylemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oturma eylemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.082 oturma eylemi haberi bulunmuştur. Tüm oturma eylemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki tartışmalara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı, zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz, bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır" dedi.
14.11.2023 Gündem
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto' Havalimanında Netanyahu tarafından kucaklanarak karşılanan ABD lideri Biden, hastanedeki saldırıya 'patlama' deyip Filistinli grupları sorumlu tuttu. Temasları sonrası basın açıklaması düzenleyen Biden, İsrail için ABD Kongresi'nden destek isteyeceğini bildirdi. Öte yandan Washington yönetimi BM'nin insani yardım için talep ettiği ateşkesi reddetti.
19.10.2023 Gündem
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 28 Haziran’dan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
27.06.2023 Gündem
HDP önündeki evlat nöbetinde 42’nci buluşma
HDP önündeki evlat nöbetinde 42’nci buluşma Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması amacıyla HDP binası önünde oturma eylemi yapan Akdaş ailesi, jandarma ve emniyetin ikna çabası sonucu teslim olan oğulları Mehmet Akdaş (28) ile buluşturuldu. Böylece evlat nöbetindeyken çocuklarına kavuşan aile sayısı, 42'ye ulaştı.
1.06.2023 Gündem
Bir aile daha çocuğuna kavuştu, evlat nöbetinde 40'ıncı buluşma
Bir aile daha çocuğuna kavuştu, evlat nöbetinde 40'ıncı buluşma Diyarbakır'da, PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması amacıyla HDP binası önünde oturma eylemi yapanlardan 1 aile daha, güvenlik güçlerinin iknasıyla Habur Sınır Kapısı'na gelip teslim olan oğulları C.T. ile buluştu. Evlat nöbetinde çocuklarına kavuşan aile sayısı da 40'a ulaştı.
27.04.2023 Gündem
Siirt'te toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün yasaklandı
Siirt'te toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün yasaklandı Siirt genelinde her türlü açık alan toplantıları ile gösteri yürüyüşleri, oturma eylemi ve miting gibi etkinlikler 15 gün yasaklandı.
14.03.2023 Gündem
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 1 Mart’tan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
28.02.2023 Gündem
Mardin’de 15 günlük eylem yasağı
Mardin’de 15 günlük eylem yasağı Mardin Valiliği kent genelinde her türlü toplantı, yürüyüş, protesto ve basın açıklaması gibi eylem ve etkinliklerle, bu eylem ve etkinliklere destek vermek amacıyla gelen kişi ile araçların il sınırlarına girişinin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
28.02.2023 Gündem
Siirt'te bazı etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı
Siirt'te bazı etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı Siirt'te 14 Şubat’tan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlere yasak getirildiği bildirildi.
13.02.2023 Gündem
Mardin’de 15 günlük yasak uzatıldı
Mardin’de 15 günlük yasak uzatıldı Mardin Valiliği, kent genelinde her türlü toplanma, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, miting yapma, stant açma, çadır kurma, bildiri dağıtma, afiş asma gibi etkinliklerin yasaklandığını bildirdi.
29.12.2022 Gündem
Eylem ve etkinliklere 7 gün yasak! Valilik duyurdu
Eylem ve etkinliklere 7 gün yasak! Valilik duyurdu Gaziantep Valiliği, kent genelinde tüm eylem ve etkinliklerin 7 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
25.11.2022 Gündem
Valilik duyurdu! 15 gün süreyle yasaklandı
Valilik duyurdu! 15 gün süreyle yasaklandı Tunceli’de eylem ve etkinlikler valilik kararıyla 15 gün süreyle yasaklandı.
24.11.2022 Gündem
Gösteri ve etkinlikler 3 günlüğüne yasaklandı! Valilik duyurdu
Gösteri ve etkinlikler 3 günlüğüne yasaklandı! Valilik duyurdu Şanlıurfa Valiliği kent merkezi ve ilçelerinde 3 gün boyunca gösteri, eylem ve yürüyüş gibi her türlü etkinliğin yasaklandığını duyurdu.
20.10.2022 Gündem
Ailesi, bin gündür Gülistan Doku’ya hasret
Ailesi, bin gündür Gülistan Doku’ya hasret Tunceli’de 5 Ocak 2020’den bu yana kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun ailesi (21), bin gündür kızlarına hasret. Gülistan’ın annesi Bedriye Doku, “Benim kızım bin gündür ortada yok. Allah için elinizi vicdanınıza koyun. Sizin çocuklarınız 2 saat okuldan gelmese ne yaparsınız. Kendinizi benim yerime koyun. Yetkililer bize bir türlü cevap veremiyor. Allah için bize cevap versinler. Ben bir anneyim, bin gündür kızıma hasretim” dedi.
30.09.2022 Yaşam
Evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi bin 105. gününde de sürüyor
Evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi bin 105. gününde de sürüyor Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılması iddiasıyla HDP il binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır anneleri, bin 105’inci gününde evlat nöbetine kararlılıkla devam ediyor.
11.09.2022 Gündem
4 yıldır evlat nöbetinde olan aileler vatandaşa kepenk kapatan HDP’nin kepengini kapattı
4 yıldır evlat nöbetinde olan aileler vatandaşa kepenk kapatan HDP’nin kepengini kapattı Çocuklarının kandırılarak HDP’liler aracılığıyla dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti 4’üncü yılına girerken, bir zamanlar vatandaşa kepenk kapatan HDP İl Başkanlığı binasının kepengi kapatıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar da ailelerin yanında oldu.
3.09.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Diyarbakır'da Evlat Nöbeti ziyareti
Bakan Soylu'dan Diyarbakır'da Evlat Nöbeti ziyareti Diyarbakır çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki eylemi 4üncü yılına girdi. Aileleri ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bugün Amerika olmasa PKK, PYD diye bir terör örgütü olmaz. PKK ve PYD'nin patenti Amerika'dır. Onların uşağıdır dedi.
3.09.2022 Gündem
Hakkari'de '15 günlük' yasaklama
Hakkari'de '15 günlük' yasaklama Hakkari'de 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığı belirtildi.
31.08.2022 Gündem
Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var? Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor?
Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var? Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor? Irak'ta Sadr Grubu Şii lideri Mukteda Sadr'ın siyaseti bırakma kararını açıklaması ardından Irak'ta gerilim tırmandı. Sadr'ın destekçileri korunaklı Yeşil Bölge'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın önünde toplanarak, sarayı basarken, görüntülerde sarayın bahçesinde bulunan havuza girdikleri görüldü. Söz konusu gelişmenin ardından “Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var?” sorularına yanıt aranırken Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor, Sadr yanlıları kim, Sadr ne demek, Sadr hareketi ne demek? gibi soruların da yanıtı araştırılmaya başlandı.
30.08.2022 Dünya
Irak’ta siyasi taraflar “erken seçim” konusunda anlaştı
Irak’ta siyasi taraflar “erken seçim” konusunda anlaştı Irak’ta yaşanan siyasi krizi aşmak için Başbakan Mustafa el-Kazımi başkanlığında toplanan siyasi parti liderleri erken seçime gidilmesi konusunda anlaştı.
17.08.2022 Dünya
Hakkari'de yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak
Hakkari'de yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak Hakkari'de 15 gün süreyle gösteri ve toplantılara yasaklama kararı getirildi. Valilik tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı
16.08.2022 Gündem
Mukteda Sadr’dan destekçilerine 20 Ağustos’ta protesto çağrısı
Mukteda Sadr’dan destekçilerine 20 Ağustos’ta protesto çağrısı Irak’ta destekçileri yaklaşık 3 haftadır başkent Bağdat’taki korunaklı Yeşil Bölge’de yer alan Irak meclisini işgal eden Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr, destekçilerine 20 Ağustos’ta “eşsiz ve kalabalık” protesto çağrısında bulundu.
14.08.2022 Dünya
Evlat nöbetindeki aileler: En son çocuk dağdan ininceye kadar buradayız
Evlat nöbetindeki aileler: En son çocuk dağdan ininceye kadar buradayız Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki evlat nöbeti bin 62’nci gününde devam ediyor.
31.07.2022 Gündem
Beykoz'da olaylı yıkım! Polis havaya ateş açtı
Beykoz'da olaylı yıkım! Polis havaya ateş açtı İstanbul Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım gerginliği çıktı. Görevliler ile mahalleli arasındaki arbedeye polis havaya ateş açarak engel oldu.
22.07.2022 Yaşam
Bu ilde yaşayanlar dikkat! 15 gün boyunca yasak
Bu ilde yaşayanlar dikkat! 15 gün boyunca yasak Hakkari’de 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığı belirtildi.
18.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oturma Eylemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oturma eylemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.