Osmanlı Tokadı

Osmanlı Tokadı

Son dakika osmanlı tokadı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan osmanlı tokadı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını osmanlı tokadı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osmanlı Tokadı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osmanlı tokadı gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 osmanlı tokadı haberi bulunmuştur. Tüm osmanlı tokadı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Hükümet Meydanı'nda halka sesleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur desteği için "Türk dünyasına gayretlerimizi yakından bilen Sinan Bey'in kararının hayırlı olmasının diliyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan muhalefeti depremzedelere hakaret konusunda eleştiren Erdoğan, "Depremzedelerimize hakareti, dibin dibi olarak görüyoruz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi'nde 'Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'den bugün üzen haber geldi. 'Deve Tuncay' lakaplı Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti. Acı haberi ise yine ünlü sanatçı Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Akşener: Bu milletin sesini duyuran bir siyasi parti var
Akşener: Bu milletin sesini duyuran bir siyasi parti var Kayseri'de esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Artık bu milletin sesini duyuran bir siyasi parti var, o da İYİ Parti" dedi.
24.03.2022 Siyaset
Survivor Cemal Hünal kimdir ve kaç yaşında?
Survivor Cemal Hünal kimdir ve kaç yaşında? Survivor Cemal'in hayatı diskalifiye edilmesinin ardından gündeme geldi. Survivor 2021'in ünlüler takımında yer alan ve sağlık durumu nedeniyle Survivor'dan diskalifiye olan Cemal Hünal, Issız Adam filmi ile hafızalara kazınmıştı. Los Angeles'ta oyunculuk eğitimi alan ve 2007 yılında ekranlara gelen Asi diziyle oyunculuk kariyerinde çıkış yakalayan Hünal, en son Tozkoparan dizisinde Celal Hoca karakterine hayat vermişti. İşte, Survivor Cemal'in hayatı ve biyografisiyle ilgili ayrıntılı bilgiler.
22.01.2021 Gündem
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021)
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021) Issız Adam filmiyle tanınan oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021'in en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda yer alan başarılı oyuncu, şampiyonluk için yarışacak. Peki, Survivor Cemal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? Survivor Cemal'in eşi kim? Survivor Cemal'in oynadığı diziler...
9.01.2021 Gündem
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi? Acun Ilıcalı Survivor 2021'de yarışacak ilk ismi açıkladı. Ünlü televizyoncu, Cemal Hünal'ın Survivor'a gideceğini duyurdu. Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
4.12.2020 Gündem
Turhan Selçuk ve Abdülcanbaz Google'da Doodle oldu! Karikatürist Turhan Selçuk nereli, kaç yaşında vefat etti? Turhan Selçuk kimdir?
Turhan Selçuk ve Abdülcanbaz Google'da Doodle oldu! Karikatürist Turhan Selçuk nereli, kaç yaşında vefat etti? Turhan Selçuk kimdir? Turhan Selçuk 98. doğum gününde Doodle oldu. Turhan Selçuk anısına hazırlanan özel Doodle kullanıcıların ünlü karikatüristin hayatı hakkında araştırma yapmasına neden oldu. Semih Balcıoğlu, Ferit Öngören ile beraber Karikatürcüler derneğini kuran, Abdülcambaz'ın çizeri Turhan Selçuk kimdir? Turhan Selçuk nereli, kaç yaşında vefat etti? İşte Turhan Selçuk'un biyografisi…
30.07.2020 Gündem
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli?
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? Türkiye’de çağdaş pop-rock müziğin öncülerinden MFÖ’nün kurucularından ve grubun solisti Mazhar Alanson konserleri ile gündeme geliyor. Peki, Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? İşte Mazhar Alanson'un hayatı hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Nerelidir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında? Boyu? Kilosu ve Burcu ne?
Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Nerelidir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında? Boyu? Kilosu ve Burcu ne? Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı Hatice karakteri ile hafızalara kazınan Gülçin Santırcıoğlu şu anda Hercai dizisinde Sultan karakterini canlandırıyor. Peki Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Nerelidir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında? İşte detaylar…
9.01.2020 Gündem
Arka Sokaklar'ın Dilek'i Cansu Dağdelen kimdir?
Arka Sokaklar'ın Dilek'i Cansu Dağdelen kimdir? Kanal D’de Zafer Ergin, Özgür Çoban ve Şevket Çoruh’un başrolde olduğu, 14 yıllık efsane dizi Arka Sokaklara Cansu Dağdelen hakkında merak edilenler arttı. Peki, Cansu Dağdelen kimdir?
22.11.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mursi mahkeme salonunda 20 dakika yerde maalesef çırpınıyor. Yetkililer Mursi'ye müdahale etmiyordu. Ben de diyorum ki Mursi eceliyle değil öldürülmüştür" dedi.
19.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Korkaklar için de yaşasın cehennem...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Korkaklar için de yaşasın cehennem... Mısır Eski Devlet Başkanı Muhammed Mursi'nin mahkeme salonundaki ölümüyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mursi'nin darbeyle indirilmesini, hücrede eziyet çektirilmesini ve hayatını kaybetmesini seyreden Batı dünyasını ve insanlığı kınıyorum. Mursi'nin sonunu hatırlatanların bugün aynı çirkinliği sergiliyor olmaları, önümüzdeki kirli zihniyetin varlığını sürdürdüğünü işaret ediyor. Mursi'nin ölüsünden bile korkuyorlar. Eşine bile göstermeden defnettiler. Neden korkuyorsunuz? Korkaklar için de yaşasın cehennem" dedi
18.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Çubuk İlçesinde halka hitap etti. Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin bir daha kur, faiz, enflasyon şer üçgeninde sıkıştırılmasına izin vermeyecek güçlü bir ekonomik yapı kurmakta kararlıyız." dedi.
28.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Seçimden hemen sonra...
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Seçimden hemen sonra... Ankara Haymana'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2 günde ekonomik saldırıyı boşa çıkardık. Seçimden sonra yapısal reformları süratle gerçekleştireceğiz. Türkiye ekonomisinin sorumlusu benim" dedi.
28.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Sorunu çözdük başlıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Sorunu çözdük başlıyoruz! Cumhurbaşkanı Erdoğan Düzce'de halka hitap etti. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Akçakoca'ya yapılması planlanan devlet hastanesi için "Akçakoca'ya kazandıracağımız devlet hastanesinin yer sorununu çözdük. İnşallah yakında inşaatına başlıyoruz." dedi.
27.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlar yıkmak için var...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlar yıkmak için var... Muş'ta konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Okullarımızı, camilerimizi yakan alçakları bugün de beraber hezimete uğratacağız. 34 yıldır Kürt kardeşlerimin canından beslenen canilere, PKK terör örgütüne ve onun desteklediği siyasi partiye bu topraklarda yer olmadığını pazar günü göstereceksiniz. Bunların hizmeti oldu mu? Bunlar çukur, çamur,çöp bunları yaptılar.Bunlar hizmet için yoklar, bunlar yıkmak için varlar" dedi.
25.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Konya'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen Erdoğan’a söylememiş sözleri söylemiş gibi yaptın. Asıl fatura sana kesilecek. Korku bacayı sardı. Bu ülkede adalet var, gereken hesabı vereceksin. Dirsek temasında olduğun Bay Kemal vekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları avukatlarıma yaptırıyorum" dedi. "Konya'ya yeni bir raylı sistem projesi kazandıracağız" diyen Erdoğan, Aselsan Konya Silah Sistemleri AŞ tarafından Konya'da uzaktan komutalı silah sistemleri konusunda bir fabrika kurulacağını açıkladı.
22.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önce açıp tarih kitabı okusun
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önce açıp tarih kitabı okusun Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizi tanımak isteyenler önce gelip Çanakkale'yi ziyaret etsin, Türkiye'ye parmak sallayanlar önce açıp bir tarih kitabı okusun. Bizi zayıf görenler, gitsin önce 'Ya istiklal ya ölüm.' şiarıyla dünyanın en güçlü ordularına Anadolu'yu dar eden cesareti kavrasın." dedi.
19.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'nın en büyüğü olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'nın en büyüğü olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Mitingi'nde konuştu. Erdoğan, 'Yeni bir millet bahçesi yapıyoruz. Antalya'nın en büyük millet bahçesi olacak' dedi.
17.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4.5 yıllık kesintisiz icraat dönemi olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4.5 yıllık kesintisiz icraat dönemi olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytinburnu mitinginde konuştu. Erdoğan, "İnşallah 31 Mart'ın ardından 4.5 yıllık kesintisiz icraat dönemi olacak" ifadelerini kullandı.
16.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi Çatalca'da verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi Çatalca'da verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çatalca'da Kuzey Marmara Otoyolu açılış töreninde halka hitap etti. Törendeki konuşmasında İstanbullulara müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çatalca'dan trafiğin yoğun olduğu vakitlerde 2-3 saati bulan Kurtköy yolculuğu 50 dakikada tamamlanmış olacak." dedi.
16.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabının sorulması lazım!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabının sorulması lazım! Tekirdağ mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda'daki katliamla alakalı, " Yeni Zelanda da ödemek zorunda kalır. Kuru kuruya bir müddet yatsın, çıksın olmaz böyle bir şey. 49 insanı katletti bunun hesabının sorulması lazım. Yoksa yarın aynı bedeli Yeni Zelanda da ödemek zorunda kalır." diye konuştu.
16.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert Mansur Yavaş çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert Mansur Yavaş çıkışı Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da halka hitap etti. Erdoğan, Mansur Yavaş'la ilgili, "Alengirli işlere bulaşan zatı adayımız diye Ankara'ya dayattılar" dedi.
14.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'ya sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'ya sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pursaklar Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı açıklamada İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırısına sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya "Kendine gel kendine. Sen zalimsin, sen 7 yaşındaki Filistinli yavruları katleden zalimsin" dedi.
13.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 'Büyük Sivaslılar Buluşması'nda konuştu. Konuşması sırasında, ezana saygısızlığa ilişkin görüntüler ile HDP milletvekillerinin konuşmalarını izleten Erdoğan, "Biz bunlara asla vatanımızı böldürtmeyiz, ezanımızı susturtmayız ve biz bayraklarımızı yakanlara bunun hesabını inşallah sandıkta sorarız ve soracağız" dedi.
12.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Osmanlı Tokadı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osmanlı tokadı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.