Osmancık

Osmancık

Son dakika osmancık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan osmancık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını osmancık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osmancık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osmancık gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 osmancık haberi bulunmuştur. Tüm osmancık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu AK Parti Ankara Mamak Belediye Başkanı Adayı olarak Asım Balcı adayı gösterdi. Peki, Asım Balcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.01.2024 Gündem
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı  Batman'ın Kozluk ilçesinde, 2017 yılında PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın (22), Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.
24.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki şehir arasındaki mesafe 1,5 saatten daha kısa sürecek
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki şehir arasındaki mesafe 1,5 saatten daha kısa sürecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çorum’da İskilip Devlet Yolunu hizmete açtı, ardından dreksiyon başına geçti, yolun ilk test sürüşünü gerçekleştirdi. Uraloğlu, açılış töreninde ise Çorumluların merakla beklediği açıklamayı yaparak “Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi çalışmalarına inşallah 2024’te başlıyoruz” müjdesini vererek “Hattımızın devreye girmesi ile birlikte 240 kilometre olan Ankara-Kırıkkale-Çorum arasında yaklaşık 3,5-4 saat süren ulaşım süresi, 1,5 saatten daha kısa sürecek” dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Boşanma aşamasındaki kocası 3 aylık bebeğine bunu yaptı! Genç annenin evlat hasreti
Boşanma aşamasındaki kocası 3 aylık bebeğine bunu yaptı! Genç annenin evlat hasreti Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Tuana Türkdoğan 3 aylık bebeğinin, şiddet gördüğü için boşanmak istediği kocası tarafından Çorum’a kaçırıldığını iddia etti. İki buçuk aydır bebeğinden haber alamayan acılı anne, ondan geriye kalan eşyalarda teselli bulmaya çalışıyor.
24.08.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü tuğla yüklü tıra çarptı:1 ölü, 9 yaralı
Yolcu otobüsü tuğla yüklü tıra çarptı:1 ölü, 9 yaralı Çorum’un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsünün tuğla yüklü tıra çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1 çocuk hayatını kaybederken, 9 kişi yaralandı.
23.06.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü kamyona çarptı: 1 ölü, 9 yaralı
Yolcu otobüsü kamyona çarptı: 1 ölü, 9 yaralı Çorum’un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsünün kamyona çarpıştığı kazada 1 çocuk öldü, 9 kişi yaralandı.
23.06.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 2023 'Türkiye Yüzyılı'nın işaret fişeği olacak
Bakan Karaismailoğlu: 2023 'Türkiye Yüzyılı'nın işaret fişeği olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "2023 yılı, 'Türkiye Yüzyılı'nın işaret fişeği olacaktır. Türkiye'nin dört bir köşesinde hizmet ve eser fırtınası estirmeye devam ediyoruz. Dünyayı, Türkiye'ye bağlıyoruz" dedi.
19.01.2023 Ekonomi
BİM aktüel ürünler 8 Kasım kataloğu yayınlandı! 8 Kasım SALI BİM kataloğu 2022’de neler var, hangi ürünler indirimli?
BİM aktüel ürünler 8 Kasım kataloğu yayınlandı! 8 Kasım SALI BİM kataloğu 2022’de neler var, hangi ürünler indirimli? 8 Kasım BİM kataloğu 2022 yayınlandı. BİM 8 Kasım aktüel ürünler kataloğu yayınlanınca vatandaşlar ürünleri indirimli almak için kataloğ listesinde hangi ürünlerin yer aldığını sorgulamaya başladı. BİM’de bu hafta yine birbirinden farklı ürünler indirimli olarak raflardaki yerini aldı. Peki, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli, BİM aktüel ürünler kataloğu 8 Kasım 2022 listesinde neler var? İşte BİM 8 Kasım aktüel ürünler kataloğu…
8.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci'den çiftçilere müjde! 1000 TL artıyor
Bakan Kirişci'den çiftçilere müjde! 1000 TL artıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çeltik alım fiyatının ton başına 1000 lira artırıldığını açıkladı. Söz konusu fiyatın, TMO'ya ürününü daha önce verenler için de geçerli olduğunu söyleyen Kirişci, "Gelişen piyasa koşullarını dikkate alarak TMO'nun çeltik fiyatlarını her bir çeşit için ton başına 1000 TL artırıyoruz. Bu fiyat farkından bugüne kadar TMO'ya ürün teslim eden üreticilerimiz de faydalandırılacaktır" dedi.
5.10.2022 Ekonomi
Arkadaşlarıyla birlikte alkol alırken 50 metrelik uçuruma yuvarlandı
Arkadaşlarıyla birlikte alkol alırken 50 metrelik uçuruma yuvarlandı MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, arkadaşlarıyla alkol alan Mustafa Ü. (41), dengesini kaybederek 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden sedyeyle çıkarılan Mustafa Ü., hastaneye kaldırıldı.
1.10.2022 Yaşam
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yürüttüğü 'kabuğu çıkarılmamış pirinç' olarak adlandırılan çeltikte verim artırma çalışmaları ile üretim, 1 milyon tona ulaştı. Türkiye'de 2002 yılında 60 bin hektar alanda 360 bin ton çeltik üretimi yapılırken, 2021'de bu rakam 129 bin 490 hektar alanda 1 milyon tona (pirinç karşılığı 600 bin ton) yükseldi.
21.09.2022 Ekonomi
Düğün magandasına para cezası! Hepsi üst aramasında ele geçirildi
Düğün magandasına para cezası! Hepsi üst aramasında ele geçirildi Çorum'un Osmancık ilçesinde, katıldığı düğün konvoyunda rastgele havaya ateş eden bir kişi polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.
13.09.2022 Yaşam
Çorum'da otomobil elektrik direğine çarptı: 1'i bebek 2 ölü, 3 yaralı
Çorum'da otomobil elektrik direğine çarptı: 1'i bebek 2 ölü, 3 yaralı Çorum'da, kontrolden çıkarak otomobilin beton elektrik direğine çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1'i bebek 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişide yaralandı.
10.09.2022 Yaşam
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Dodurga seçim sonuçları 2022! Dodurga nerede, Belediye Başkanı hangi partiden oldu? Dodurga'da seçimi kim kazandı?
Dodurga seçim sonuçları 2022! Dodurga nerede, Belediye Başkanı hangi partiden oldu? Dodurga'da seçimi kim kazandı? Dodurga seçim sonuçları 2022 merak ediliyor. Çankırı Dodurga, yeniden belde statüsü kazanmasının ardından 13 yılın sonra belediye başkanını seçti. Peki, Dodurga'da seçimi kim kazandı? Dodurga Belediye Başkanı hangi partiden oldu?
4.07.2022 Siyaset
3 gündür kayıp Elif'in Kızılırmak'ta cesedi bulundu
3 gündür kayıp Elif'in Kızılırmak'ta cesedi bulundu Çorum'un Osmancık ilçesinde, 3 gün önce kaybolan Elif Akıllı'nın (19), Kızılırmak Nehri'nde cansız bedenine ulaşıldı
16.06.2022 Yaşam
Aybüke Yalçın kimdir, ne öğretmeniydi? Şehit öğretmen Aybüke Yalçın neden öldü, kim öldürdü, nasıl ve ne zaman şehit oldu? Ölümünün 5. Yılı!
Aybüke Yalçın kimdir, ne öğretmeniydi? Şehit öğretmen Aybüke Yalçın neden öldü, kim öldürdü, nasıl ve ne zaman şehit oldu? Ölümünün 5. Yılı! Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın 5. ölüm yıl dönümünde de unutulmadı. Terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatı ve ölümü bugün bir kez daha gündem oldu. Peki, Aybüke Yalçın kimdir, ne öğretmeniydi? Şehit öğretmen Aybüke Yalçın neden öldü, kim öldürdü, nasıl ve ne zaman şehit oldu?
9.06.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Bölünmüş kara yolu uzunluğunu 4,5 kat artırdık
Bakan Karaismailoğlu: Bölünmüş kara yolu uzunluğunu 4,5 kat artırdık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Cumhurbaşkanı’mız önderliğindeki hükümetlerimiz döneminde ülkemizin bölünmüş kara yolu uzunluğunu 4,5 kat artırarak 28 bin 650 kilometreye çıkardık" dedi.
28.04.2022 Siyaset
5 Nisan BİM kataloğu 2022! 5 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? BİM katalog 5 Nisan 2022
5 Nisan BİM kataloğu 2022! 5 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? BİM katalog 5 Nisan 2022 5 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğu ile hangi ürünlerin indirimli olduğu sorgulanıyor. 5 Nisan BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler yayınlandı. Nisan ayının ikinci ilk aktüel ürünler kataloğu içerisinde bu hafta da birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. İşte 5 Nisan BİM kataloğu 2022!
5.04.2022 Ekonomi
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar?
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar? Ramazan sofralarının bereketi olan erzak paketleri her yıl olduğu gibi bu yıl da raflarda yerini aldı. İftar ve sahurda lezzetli sofralar hazırlamak için Ramazan öncesi alışverişlerini yapmak için marketlerde fiyat araştırması yapmaya başladı. Marketler bu Ramazan’da da Ramazan kolilerini özel fiyatlarla sunmaya başladı. Peki, Ramazan erzak paketleri ne kadar oldu 2022? Ramazan erzak kolisi kaç lira? İşte 2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları!
23.03.2022 Ramazan Haberleri
Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü?
Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 bin öğretmen atamasında Aybüke öğretmeni andı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim Aybüke'lerimiz oldu. Onlar şehadete yürüdüler. Necmettin öğretmenlerimiz oldu. Onlar şehadete yürüdüler. Bu mesleğin bu yanı da var. Herkese nasip olmaz. İnanıyorum ki Aybüke öğretmen, Necmettin öğretmen bu şerefle ebedi alemde cennetle müjdelenen kişiler arasında yerlerini aldılar. Kalbi kıpır kıpır çarpan o güzel yüzlü çocuklar artık sizlere emanet." dedi. Peki, Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü? Aybüke öğretmene ne oldu? İşte Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın hakkında merak edilenler...
31.01.2022 Gündem
Fahiş fiyatlarda yeni gelişme! Ayçiçek yağı, mercimek, pirinç, çikolata, çerez ve...
Fahiş fiyatlarda yeni gelişme! Ayçiçek yağı, mercimek, pirinç, çikolata, çerez ve... Gıda fiyatlarındaki fahiş fiyatlar tüketicilerin gündemindeki yerini koruyor. Birçok ürüne yapılan peş peşe zamların ardından vatandaşlardan gelen şikayetler sonucunda marketlerdeki fiyat denetimleri arttı. Dolar kurundaki yükseliş bahane edilerek yapılan zamlar doların düşmesinin ardından geri çekilmedi. Çikolata, çerezde görülen gramaj oyunu şimdi de bakliyatta başladı. Kurdaki düşüşle fiyat indirimi beklenirken paketler küçüldü. Bakliyatlar yarım kiloluk ambalaja konuldu. 'Fırsat ürünü' yazılarak fiyat düştü algısı yaratılmaya başladı. Örneğin zincir markette yarım kilogram paketle satılan kırmızı mercimek 11.95 TL'den satışa sunulurken aynı mercimeğin bir kilogramı başka markette 12.50 TL'den satılıyor. Aynı şekilde yarım kilogramlık nohut 11.95 TL'den satılırken başka bir markette bu ürünün bir kilogramı 19.95 liradan satışa sunuluyor.
16.01.2022 Ekonomi
Çorum'da dehşet! Annesini bıçakladı, sonra kabloyla boğup öldürdü
Çorum'da dehşet! Annesini bıçakladı, sonra kabloyla boğup öldürdü Çorum'un Osmancık ilçesinde, M.N.S. (17) adlı kız çocuğunun bıçakladığı, saç kurutma makinesinin kablosu ile boğmaya çalıştığı annesi Nurcan Soluğan (40), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. M.N.S., tutuklandı.
5.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Osmancık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osmancık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.