Osman Baydemir

Osman Baydemir

Son dakika osman baydemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan osman baydemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını osman baydemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman Baydemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman baydemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 986 osman baydemir haberi bulunmuştur. Tüm osman baydemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Geri dönülmez yola girdi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Geri dönülmez yola girdi Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu artık geri dönüş yolların kapanmıştır. Kendini de partini de ateşe attın. Kılıçdaroğlu diyor ki, yabancı askerler Türkiye'ye geliyor. Hiç kimsenin topraklarımızı çiğneyeceği yoktur. Ülkemizin DEAŞ karşı uluslararası koalisyonun üslerimizden yararlanmasını sağlamaktadır." dedi.
2.11.2021 Siyaset
10 büyükelçinin geri adımı sonrası Bahçeli'den sert sözler: Kavala Soros'un kuryesi, Gezi Parkı olaylarının azmettiricisidir
10 büyükelçinin geri adımı sonrası Bahçeli'den sert sözler: Kavala Soros'un kuryesi, Gezi Parkı olaylarının azmettiricisidir Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "10 büyükelçi Osman Kavala'nın serbest bırakılması için açıklama yapmıştır. Kılıçdaroğlu da aynısını seslendirmiş, İP Başkanı da yeşil ışık yakmıştır. Kavala Soros'un kuryesi, Gezi Parkı olaylarının azmettiricisidir." dedi.
26.10.2021 Siyaset
Cinci hoca o davadan tahliye edildi
Cinci hoca o davadan tahliye edildi İstanbul’da “cinci hoca” olarak bilinen ve bir kadını taciz ettiği görüntüler ortaya çıkan Burhan D., “örgüt propagandası yapmak” suçundan tutuklu yargılandığı davada ilk duruşmada tahliye edildi. Burhan D. yaptığı savunmada, “Ben beş vakit namazını kılan bir vatandaşım yalan söyleyemem. Allah şahit olsun ki hiçbir şey görmedim” dedi.
12.02.2021 Yaşam
HDP'li Osman Baydemir hakkında kırmızı bülten ve iade talebi
HDP'li Osman Baydemir hakkında kırmızı bülten ve iade talebi Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, yurt dışındaki HDP'li Osman Baydemir hakkında kırmızı bülten ve iade talebini Adalet Bakanlığına gönderdi.
17.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Baydemir'e suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Baydemir'e suç duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP Şanlıurfa eski milletvekili Osman Baydemir hakkında, İngiltere'de yaptığı konuşması nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
15.10.2019 Siyaset
HDP'li Osman Baydemir'e 6 yıl hapis istemi
HDP'li Osman Baydemir'e 6 yıl hapis istemi Eski HDP milletvekili Osman Baydemir hakkında Van'da partisince düzenlenen iki ayrı programda yaptığı konuşmalarda "Türk milletini, cumhuriyeti ve TBMM'yi alenen aşağılama" suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
13.05.2019 Gündem
Milletvekillerinin maaşı artık kesilmeyecek!
Milletvekillerinin maaşı artık kesilmeyecek! Anayasa Mahkemesi (AYM), 4’e karşı 11 oyla, Meclis’ten geçici olarak çıkarılma cezasına çarptırılan milletvekillerinin maaş ve yolluklarında kesinti yapılmasına dair hükmü iptal etti.
23.10.2018 Siyaset
Bakan Soylu açıkladı: Görüntüleri izledim, silahlar sopalar hepsi var
Bakan Soylu açıkladı: Görüntüleri izledim, silahlar sopalar hepsi var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suruç'ta AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşi dahil 4 kişinin hayatını kaybettiği saldırı ile ilgili görüntüleri izlediğini söyledi. Soylu, "Bir hazırlık olduğu çok belli. Silahlar sopalar hepsi var" dedi. Demirtaş'ın TRT'deki konuşmasına da değinen Soylu, "Hepimizi ölümle tehdit ediyor" ifadesini kullandı.
18.06.2018 Siyaset
Suruç saldırısında 19 kişi gözaltına alındı
Suruç saldırısında 19 kişi gözaltına alındı Suruç'ta AK Partililere yönelik saldırıyla ilgili soruşturmada HDP milletvekili adayı İsmail Kaplan'ın da arasında olduğu 19 kişi gözaltına alındı.
16.06.2018 Gündem
"Suruç'taki saldırıyla ilgili somut birtakım olaylar var"
"Suruç'taki saldırıyla ilgili somut birtakım olaylar var" İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suruç'taki AK Parti'lilere yönelik saldırıya ilişkin, "İdari ve adli soruşturma devam ediyor ama somut birtakım olaylar var. Yaklaşık 3-4 gün önce ve daha önceki dönemlerde de HDP'nin 6. sıra milletvekili adayı (İsmail Kaplan), bizatihi milletvekilimizi Meclis'te daha önce yapılan bir tartışmadan dolayı hedef göstermektedir ve bunu sürekli olarak tırmandırmaktadır." dedi.
15.06.2018 Gündem
Osman Baydemir'in ve Selma Irak'ın vekillikleri düşürüldü
Osman Baydemir'in ve Selma Irak'ın vekillikleri düşürüldü HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir ve HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak'ın milletvekilliği düşürüldü
19.04.2018 Siyaset
HDP'li 8 milletvekilli hakkında fezleke hazırlandı
HDP'li 8 milletvekilli hakkında fezleke hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca HDP'li 8 milletvekili hakkında, "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Hükümetini, devletin askerini veya emniyet teşkilatını alenen aşağılama", "terör örgütü propagandası yapmak", "Siyasi Partiler Kanunu'na aykırı davranmak" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından fezleke hazırlandı.
10.04.2018 Siyaset
Osman Baydemir hakkında soruşturma başlatıldı
Osman Baydemir hakkında soruşturma başlatıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir'in dün Twitter üzerinden Afrin operasyonuna ilişkin yaptığı paylaşımlar nedeniyle soruşturma başlatıldığını açıkladı.
29.01.2018 Siyaset
HDP Milletvekili Yıldırım hakkında "yakalama" kararı çıkarıldı
HDP Milletvekili Yıldırım hakkında "yakalama" kararı çıkarıldı Diyarbakır'da görülen terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK ana davasında yargılanan HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartıldı.
22.01.2018 Siyaset
HDP'li Baydemir gözaltına alındı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı
HDP'li Baydemir gözaltına alındı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı HALKLARIN Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' davası nedeniyle partisinin genel merkez binası önünde gözaltına alındı. Baydemir, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
19.01.2018 Siyaset
HDP'li Osman Baydemir'e 'Kürdistan' cezası
HDP'li Osman Baydemir'e 'Kürdistan' cezası HDP'li Osman Baydemir'e, 'Kürdistan' dediği için iç tüzüğe göre Genel Kurul'dan 2 gün çıkarma cezası verildi.
13.12.2017 Siyaset
Şifre böyle çözüldü! 'Çay içmeye gel'
Şifre böyle çözüldü! 'Çay içmeye gel' Manisa'da bölücü terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK ve Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi operasyonlarında gözaltına alınıp, haklarında adli işlem başlatılan 57'si tutuklu 138 kişinin yargılanmasına başlandı. İddianamede, örgüt yöneticilerinin üyeleri eyleme "Çay içmeye gel" şifresini kullanarak çağırdıkları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li Osman Baydemir gözaltına alındı
HDP'li Osman Baydemir gözaltına alındı Hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla yargılandığı davada ifadesinin alınması için "yakalama kararı" çıkarılan Baydemir, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Baydemir ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
Talabani'nin naaşı Süleymaniye'ye getirildi!
Talabani'nin naaşı Süleymaniye'ye getirildi! Eski Irak Cumhurbaşkanı ve Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri Celal Talabani'nin naaşı, salı günü hayatını kaybettiği Almanya'dan uçakla Süleymaniye'ye getirildi. Barzani'nin yanında Irak Cumhurbaşkanı Fuat Masum ve onun yanında İran Dışişleri Bakanı Cevat Zarif'in oturduğu görüldü. Talabani'nin tabutuna IKBY bayrağının örtülmesi, Irak merkezi hükümetinin tepkisini çekti.
6.10.2017 Dünya
MHP'li Yalçın'dan HDP'li Osman Baydemir'e cevap
MHP'li Yalçın'dan HDP'li Osman Baydemir'e cevap Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, HDP Sözcüsü Osman Baydemir'in Bahçeli'ye yönelik 'ülkünü sattın' açıklamasına ilişkin, "Bahse konu kendini bilmez utanıp sıkılmadan 'satmak' fiilinden söz etmiştir. Oysa 'satmak' fiilini kullanmadan önce aynaya bakmak, çapını görmek lazımdır" dedi.
5.10.2017 Siyaset
Meclisten 'güçlü' evet!
Meclisten 'güçlü' evet! Irak ve Suriye tezkeresini görüşmek için olağanüstü toplanan TBMM’den yaklaşık 3 saat sonra Ak Parti, CHP ve MHP’nin ortak oyuyla ‘onay’ kararı çıktı. Hükümet adına konuşan Milli Savunma Bakanı Canikli, “Referandum yok hükmünde olacaktır” dedi
23.09.2017 Siyaset
Cenazedeki skandalla ilgili soruşturma
Cenazedeki skandalla ilgili soruşturma Tutuklu eski HDP milletvekili Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesinin mezarından çıkarılması üzerine Ankara Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. İçişleri Bakanı Soylu, “İnceleme başlatıldı, gözaltılar var” açıklaması yaptı
29.09.2021 Gündem
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi 31 milletvekiline ait 43 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu. Böylece Meclise gelen dosya sayısı 246'ya ulaştı.
29.09.2021 Gündem
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira KCK ana davasında 111 sanığı çeşitli hapis cezasına çarptıran Diyarbakır 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin gerekçeli kararında, davanın yargılama giderinin 238 bin lira olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Osman Baydemir serbest bırakıldı
Osman Baydemir serbest bırakıldı HDP Sözcüsü ve Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, "Kamu çalışanına karşı görevinden dolayı hakaret" suçundan açılan davada, çıkarılan yakalama kararı doğrultusunda gözaltına alındı. Baydemir savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
2.06.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Osman Baydemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman baydemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.