Osman

Osman

Son dakika Osman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Osman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Osman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.739 osman haberi bulunmuştur. Tüm osman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF heyetini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF heyetini kabul ettiCumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile beraberindekileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimsenin etkisi altında kalmadan vereceğiniz doğru kararlar Türk futbolunun önünü açacaktır." dedi.
19.09.2024Gündem
Akıllı cihazlar uzaktan patlatılır mı? "Bombaların üstündeyiz"
Akıllı cihazlar uzaktan patlatılır mı? "Bombaların üstündeyiz"İsrail’in Lübnan’da çağrı cihazlarını patlatarak gerçekleştirdiği saldırı, akıllara diğer elektronik eşyaları getirdi. İnternete bağlanabilen akıllı ev cihazlarını uzaktan patlatmak mümkün mü? Otomobillere uzaktan erişim sağlanıp kaza yaptırılabilir mi?
19.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u makamında kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u makamında kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Erdoğan, "Sporun birleştirici gücüne ihtiyacımız var. Bu konuda tüm takımlarımızdan, yöneticilerimizden ve sporcularımızdan azami hassasiyet bekliyoruz" dedi
17.09.2024Gündem
Galatasaray'da maça yıldız isim damga vurdu
Galatasaray'da maça yıldız isim damga vurduSüper Lig'de Çaykur Rizespor'u 5-0 yenen Galatasaray'da yeni transferler göz önüne çıktı. Milliyet yazarı Osman Şenher sarı-kırmızılı futbolcuları mercek altına aldı.
15.09.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Irkçılık adı altında Türk ve İslam düşmanlığı yapılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Irkçılık adı altında Türk ve İslam düşmanlığı yapılıyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. ve 2. Etap Eğitim-Öğretim Binaları Açılış Töreni'nde konuştu: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Marmara mezunu olmaktan gururluyum. Toplamda 12 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen külliyemizle eğitim ve bilim alanındaki hedeflerimize biraz daha yaklaşıyoruz.' dedi. Erdoğan, ayrıca, 'Türkiye'de 'ırkçılık' adı altında çok açık bir Türk düşmanlığı, Müslüman düşmanlığı, topyekün Türkiye düşmanlığı yapılmaktadır.' ifadelerini kullandı.
13.09.2024Gündem
Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Buçe Buse Kahraman fenomen diziye girdi
Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Buçe Buse Kahraman fenomen diziye girdiYalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteri ile dikkat çeken Buçe Buse Kahraman iki sezon boyunca rol aldığı diziden ayrılmıştı. Güzel oyuncunun yeni adresi belli oldu.
12.09.2024Magazin
Gastroantep Kültür Yolu Festivali 14 Eylül’de başlıyor! Ünlüler akın edecek
Gastroantep Kültür Yolu Festivali 14 Eylül’de başlıyor! Ünlüler akın edecekKültür ve Turizm Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğinde 14-22 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek GastroAntep Kültür Yolu Festivali süresince Gaziantep, 9 gün boyunca birbirinden farklı etkinlik ve deneyimlere ev sahipliği yapacak.
17.09.2024Gaziantep
Adana'da gönüllü Türk hekimler, Kosova’ya gidip 22 hastayı 53 ayrı ameliyatla sağlığına kavuşturdu
Adana'da gönüllü Türk hekimler, Kosova’ya gidip 22 hastayı 53 ayrı ameliyatla sağlığına kavuşturduİnterplast Türkiye Derneği Başkanı Prof. Dr. Osman Metin Yavuz ve beraberindeki gönüllü 12 hekim, tedavileri yapılamadığı için yıllardır deri ve kemik kanseri, doğuştan dudak ve damak yarığı ve dev yumuşak doku tümörü gibi çeşitli hastalıklarla mücadele eden 22 Kosovalı hastayı toplamda 53 ayrı ameliyatla sağlığına kavuşturdu.
11.09.2024Adana
1 TL için çıkan kavgada baba ve kızı öldürüldü! 'Bir şarjör boşaltmış'
1 TL için çıkan kavgada baba ve kızı öldürüldü! 'Bir şarjör boşaltmış'Sultanbeyli'de iki market sahibi arasında ekmeğe yapılan 1 liralık indirim yüzünden kavga çıktı. Kavga sırasında E.B. isimli şahıs diğer market sahibi Aytaç Ağbaba ve Berivan Ağbaba'yı silahla vurarak öldürdü.
10.09.2024Gündem
Gönül Dağı’ndan Kuruluş Osman’a transfer oldu!
Gönül Dağı’ndan Kuruluş Osman’a transfer oldu!Gönül Dağı'nda Döndü rolüne hayat veren oyuncu Feyza Işık, Kuruluş Osman dizisine transfer oldu.
10.09.2024Magazin
Bakan Bak Kazakistan’da Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü
Bakan Bak Kazakistan’da Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştüKazakistan’ın başkenti Astana’da 89 ülkeden 2 binden fazla sporcunun katıldığı 5. Dünya Göçebe Oyunları görkemli törenle açıldı. Açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da katıldı. Bakan Bak, törende Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile birlikte Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile görüştü.
9.09.2024Gündem
Milli basketbolcu İlkan Karaman geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti
Milli basketbolcu İlkan Karaman geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybettiFenerbahçe, Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş'ta da forma giyen eski milli basketbolcu, Datça'da bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
8.09.2024Basketbol
Golbol Milli Takımı, Paris 2024'te altın madalya kazandı
Golbol Milli Takımı, Paris 2024'te altın madalya kazandıGolbol Kadın Milli Takımı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nın finalinde İsrail'i 8-3 mağlup etti ve altın madalyanın sahibi oldu.
5.09.2024Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Harekat Bölgesi'nde şehit olan Piyade Binbaşı Osman Ayan'ın ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
5.09.2024Gündem
MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklama
MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklamaMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Kara Harp Okulu’nda yapılan yemin töreninden sonra sosyal medyaya yansıyan görüntülere ilişkin yeni bir açıklama geldi.
5.09.2024Gündem
KYK yurt sonuçları açıklandı! Bakan Bak açıkladı: Yeni bir rekora imza attık
KYK yurt sonuçları açıklandı! Bakan Bak açıkladı: Yeni bir rekora imza attıkKYK yurt sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Sevgili gençler, GSB Yurtları yerleştirme sonuçları açıklandı. Üniversite hayatınız boyunca yuva sıcaklığıyla hizmetinizde olacak yurtlarımıza şimdiden hoş geldiniz." diyerek duyurdu.
5.09.2024Gündem
MSB acı haberi duyurdu: Pençe Harekat Bölgesinde kalp krizi geçiren binbaşı şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: Pençe Harekat Bölgesinde kalp krizi geçiren binbaşı şehit olduMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe 1-2 Harekat Bölgesinde gerçekleştirilen intikal faaliyeti sırasında kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan Piyade Binbaşı Osman Ayan'ın şehit olduğunu açıkladı.
4.09.2024Gündem
Ali Öztürk'ten Paris 2024'te bronz madalya
Ali Öztürk'ten Paris 2024'te bronz madalyaParis 2024 Paralimpik Oyunları’nda mücadele eden Ali Öztürk, para masa tenisinde bronz madalya kazandı
3.09.2024Şampiy10
Yolcu otobüsü, tomruk yüklü kamyonla çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı
Yolcu otobüsü, tomruk yüklü kamyonla çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralıZonguldak'ın Gökçebey ilçesinde şehirlerarası yolcu otobüsü tomruk yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti, 23 kişi de yaralandı. Yaralılar Gökçebey Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
2.09.2024Gündem
Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda ilk altın madalya geldi
Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda ilk altın madalya geldiPara tekvando erkekler K44 63 kiloda Mahmut Bozteke, altın madalya kazandı
30.08.2024Diğer Sporlar
Zonguldak’ta 30 Ağustos kutlamalarında madenciler yürüdü
Zonguldak’ta 30 Ağustos kutlamalarında madenciler yürüdüZonguldak’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) çalışan maden işçileri de katıldı. Kortej geçişinde iş kıyafetleriyle yürüyen madenciler vatandaşlardan alkış aldı. 19 yıldır annesi Yaşare Yılmaz (87) ile birlikte her ulusal bayrama katıldığını belirten Çetin Yılmaz (59) protokolü ‘Ne mutlu Türküm diyebilene’ yazısıyla selamladı.
30.08.2024Gündem
Burcu Biricik ve Emre Yetkin Ayvalık'ta butik otel açtı!
Burcu Biricik ve Emre Yetkin Ayvalık'ta butik otel açtı!2024, Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin için tam bir yenilikler yılı oldu. Çift, önce kızları Luna’ya kavuştu, sonra da Ayvalık’ta butik otel açtı.
30.08.2024Magazin
Bakan Bak duyurdu: Afetten etkilenen gençlere 70 milyon TL'lik proje desteği
Bakan Bak duyurdu: Afetten etkilenen gençlere 70 milyon TL'lik proje desteğiGençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, geçen yıl 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen afetten zarar gören gençlere yönelik proje hazırlayacak Sivil Toplum Kuruluşları ve Spor Kulüpleri için 70 milyon Liralık proje teklif çağrısına çıkıldığını duyurdu. Bakan Bak, proje desteğiyle depremden etkilenen illerde yaşamını sürdüren gençlerin sosyal, toplumsal, kültürel ve sportif alanlarda katılımını artırmayı amaçladıklarını söyledi.
29.08.2024Gündem
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
26.08.2024İddaa
Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü hakeme ateş püskürdü
Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü hakeme ateş püskürdüTrendyol 1.Lig'de haftayı galibiyetle kapatan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçı yöneten hakem Feridun Daldaş'a ateş püskürdü. Özköylü, ”Bu seviyeye gelmiş bir hakemin bu seviyede oynana bir maçta böylesine komik bir penaltı vermesi gerçekten insanın içini acıtıyor” dedi.
26.08.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Osman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.