Oryantal

Oryantal

Son dakika oryantal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oryantal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oryantal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oryantal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oryantal gelişmeleri de dahil olmak üzere 619 oryantal haberi bulunmuştur. Tüm oryantal haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, oryantal dans şovuyla takipçilerini şaşırttı. Rol aldığı yapımlarla gündeme gelen oyuncu, dans kıyafetiyle de olay oldu.
20.03.2024 Vatan TV
Fenerbahçe'den Tanyeli'ye jest! 'Moralimi yerlerden göklere çıkardınız'
Fenerbahçe'den Tanyeli'ye jest! 'Moralimi yerlerden göklere çıkardınız' Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli'ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi. O anları yayımlayan Tanyeli, yaşadığı mutluluğu; "Moralimi yerlerden göklere çıkardınız. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim" sözleriyle dile getirdi.
18.03.2024 Magazin
Didem Kınalı’nın itirafı şaşırttı! ‘Erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti!’
Didem Kınalı’nın itirafı şaşırttı! ‘Erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti!’ Danslarıyla bir döneme damgasını vuran, şu an şarkıcılıkla ön planda olan Didem Kınalı (37), konuk olduğu 'Pembe Masa' programında, oryantal kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.
27.02.2024 Magazin
Didem Kınalı yaşadıklarını anlattı! 'Beni resmen takip etmişler, çok korkutucu'
Didem Kınalı yaşadıklarını anlattı! 'Beni resmen takip etmişler, çok korkutucu' Beyoğlu'nda oryantal Didem Kınalı köpeğini gezdirirken 70 bin TL'lik telefonu kapkaççılar tarafından çalındı. Kınalı, “Telefon elinizde yürümeyin. Bunlar çete ve her yerdeler. Maalesef insafları yok, duyguları yok. Beni takip etmişler. Kamerada izledim. Çok korkunçtu" dedi.
11.12.2023 Magazin
Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu
 Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu Magazin gündeminin önemli isimlerinden Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses sık sık evlilik haberleriyle gündeme geliyor. Tatlıses ve Erbil’in evlilik isteklerine oryantal Didem Kınalı’dan sert bir yorum geldi.
17.11.2023 Magazin
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için Küba'ya giden ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
16.11.2023 Magazin
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor Elazığ’da bir fırın sahibi, müşterilerine bozuk para üstü olarak verecek madeni para bulamayınca bulduğu yöntemle şaşkına çevirdi. Dükkanın camına ilan asan fırıncı, 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini vaat etti.
20.10.2023 Gündem
Hakan Altun, Zara, Haluk Levent Tanyeli’nin hastane masraflarını kapatmıştı! Oryantal Zara ile bir araya geldi!
Hakan Altun, Zara, Haluk Levent Tanyeli’nin hastane masraflarını kapatmıştı! Oryantal Zara ile bir araya geldi! Pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamladı. Tedavisinin devamı için önümüzdeki günlerde Küba'ya gidecek olan ünlü ismin yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent; dansçının İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin masraflarını kapatmıştı. Tanyeli, büyük jestin ardından Zara ile bir araya geldi.
20.10.2023 Magazin
Kanser tedavisi gören Bahar Öztan ve Tanyeli hastanede buluştu!
Kanser tedavisi gören Bahar Öztan ve Tanyeli hastanede buluştu! Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i Bahar Öztan ile ünlü oryantal Tanyeli, kanser tedavisi gördükleri hastanede bir araya geldi. İkili birlikte çekilen karelerini Instagram hesabından da yayınladı.
11.10.2023 Magazin
Tuvana Türkay'ın bikinili oryantal şovu dikkat çekti! Beğeni yağdı
Tuvana Türkay'ın bikinili oryantal şovu dikkat çekti! Beğeni yağdı Geçtiğimiz aylarda bir senedir aşk yaşadığı İzzet Antebi ile yollarını ayıran Tuvana Türkay şimdilerde kız kardeşiyle birlikte Yunanistan’da tatil yapıyor. Sık sık bikinili karelerini yayınlayan Tuvana Türkay, son olarak ise bikinisiyle oryantal şov yaptığı anları yayınladı.
3.08.2023 Magazin
Tuvana Türkay'dan bikinili oryantal şov!
Tuvana Türkay'dan bikinili oryantal şov! Geçtiğimiz aylarda bir senedir aşk yaşadığı İzzet Antebi ile yollarını ayıranTuvana Türkay şimdilerde kız kardeşiyle birlikte Yunanistan’da tatil yapıyor. Sık sık bikinili karelerini yayınlayan Tuvana Türkay, son olarak ise bikinisiyle oryantal şov yaptığı anları yayınladı.
3.08.2023 Magazin
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı!
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, pankreas kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Tanyeli’yi evinde ziyaret etti.
2.08.2023 Magazin
Tanyeli: Şaşırdım ama hiç isyan etmedim
Tanyeli: Şaşırdım ama hiç isyan etmedim Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvuran oryantal Tanyeli'ye pankreas kanseri teşhisi konmuştu. Sanat camiasından gelen güzel destekler ise Tanyeli'ye moral veriyor. Tanyeli yaşadığı süreci, hastalığını anlattı.
30.07.2023 Magazin
Tanyeli saçlarını kazıttığı anları takipçileriyle paylaştı!
Tanyeli saçlarını kazıttığı anları takipçileriyle paylaştı! Ünlü oryantal Tanyeli'den geçtiğimiz günlerde hayranlarını üzen haber geldi. Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenen Tanyeli, aldığı haberle yıkıldı. Tedavisi süren oryantale sevenleri ve ailesi destek oluyor. Tedaviye başlayan Tanyeli, saçlarını kazıttı. Tanyeli, o anları takipçileri ile paylaştı.
17.07.2023 Magazin
Tanyeli sağlık durumuyla ilgili takipçilerini bilgilendirdi!
Tanyeli sağlık durumuyla ilgili takipçilerini bilgilendirdi! Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli, son sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi. Tanyeli, ayrıca yayınladığı gönderilerde yüzüne filtre uyguladığını itiraf etti.
16.07.2023 Magazin
Oryantaldi şarkıcı oldu! Didem Kınalı fit haliyle tüm bakışları üzerine çekti: Denizde bale şov
Oryantaldi şarkıcı oldu! Didem Kınalı fit haliyle tüm bakışları üzerine çekti: Denizde bale şov Oryantal Didem olarak tanınan ve eğlence dünyasında uzun yıllar oryantallik yaptıktan müzik dünyasına açılan Didem Kınalı, plajda tüm bakışları üzerine çekti. Konser arası mola veren ünlü güzel, Çeşme tatilinde enerji depolarken, suyun içindeki şovu ile beğeni topladı.
15.07.2023 Magazin
Oryantal Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum
Oryantal Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum Uzun yıllar sergilediği dans gösterileri ile adını duyuran Didem Kınalı, son dönemde sahnelerde solist olarak boy göstermeye başladı. Önceki gün KKTC'de görüntülenen ve sahne alacağı otelin sahilinde denize giren Kınalı, "Bugün itibarıyla oryantalliğe veda ediyorum" dedi. Kınalı'nın 'ölüm tehdidi' itirafı dikkat çekti.
2.07.2023 Magazin
Tam 39 kilo vermişti! Tanyeli’den kahreden haber geldi: 'Yeneceğime inanıyorum'
Tam 39 kilo vermişti! Tanyeli’den kahreden haber geldi: 'Yeneceğime inanıyorum' Pandemi döneminde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ve bir döneme damga vuran ünlü oryantali Tanyeli’den sevenlerini üzen bir haber geldi. Geçtiğimiz verdiği kilolarla gündem olan ve yeni yaşına tam 39 kilo vererek giren Tanyeli, değişimin mutluluğunu yaşarken aldığı haberle sarsıldı. Ünlü oryantal haberi, “Her şeyin iyi olacağını umuyorum” diyerek duyurdu.
21.06.2023 Magazin
Didem Kınalı'dan dikkat çeken açıklama: Bu işler bana göre değil!
Didem Kınalı'dan dikkat çeken açıklama: Bu işler bana göre değil! Dans gösterileri ile büyük dikkat çeken, son zamanlarda ise solist olarak kendisini gösteren Didem Kınalı Bebek'te kameralara yansıdı. Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kınalı, sözleriyle tartışma yarattı. 36 yaşındaki ünlü oryantal, kafasındaki 'zengin' profiline dair itirafıyla dikkat çekti.
3.06.2023 Magazin
Oryantal Didem kararını verdi! Artık yapmayacak
Oryantal Didem kararını verdi! Artık yapmayacak İbo Show adlı program ile tanınan ve uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan oryantal Didem Kınalı yeni kararını açıkladı.
23.05.2023 Magazin
Oryantal Didem'in cesur tercihi!
Oryantal Didem'in cesur tercihi! İbo Show adlı program ile tanınan ve uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan oryantal Didem Kınalı ilk kez şarkı söylemek için çıktığı sahnede kalçasının yarısı açık kostümüyle şov yaptı.
14.05.2023 Magazin
Oryantal Didem'in yeni mesleği belli oldu! Yıldız Tilbe'den tam destek
Oryantal Didem'in yeni mesleği belli oldu! Yıldız Tilbe'den tam destek 'Oryantal Didem' olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Didem Kınalı meslek değişikliğine gitti. Geçtiğimiz aylarda albüm çıkaran Didem Kınalı, Yıldız Tilbe'den 2 şarkı aldı. Kınalı, bayramda konser verecek.
18.04.2023 Magazin
Oryantal Didem karakolluk oldu!
Oryantal Didem karakolluk oldu! Oryantal Didem Kınalı önceki gece hayatının şokunu yaşadı. Didem'in aracı önceki akşam otopark görevlisi tarafından çalındı.
5.02.2023 Magazin
Çağla Şıkel, Mehmet Ali Erbil sorusuna yanıt vermedi!
Çağla Şıkel, Mehmet Ali Erbil sorusuna yanıt vermedi! Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli, önceki gün Etiler’deki Beca adlı mekândaydı.
3.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oryantal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oryantal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.