Orhan İnandı

Orhan İnandı

Son dakika orhan inandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orhan inandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orhan inandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhan İnandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhan inandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 orhan inandı haberi bulunmuştur. Tüm orhan inandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'cü Orhan İnandı'nın cezası belli oldu
FETÖ'cü Orhan İnandı'nın cezası belli oldu FETÖ’nün sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı, ‘terör örgütü yöneticiliği ve kuruculuğu’ suçundan 21 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
16.06.2023 Gündem
FETÖ'nün Orta Asya sorumlusuna 22,5 yıl hapis talebi
FETÖ'nün Orta Asya sorumlusuna 22,5 yıl hapis talebi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yurt dışında yakalanıp Türkiye'ye getirilen, FETÖ/PDY'nin sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı'nın tutuklu yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcı, sanığın 22,5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
8.09.2022 Gündem
FETÖ'nün 'Orta Asya sorumlusu' davasında tahliye talebine ret
FETÖ'nün 'Orta Asya sorumlusu' davasında tahliye talebine ret Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yurt dışında yakalanıp, Türkiye'ye getirilen FETÖ/PDY'nin sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı'nın yargılanmasında, yine MİT operasyonuyla Özbekistan'dan getirilen FETÖ sanığı Gürbüz Sevilay tanık olarak dinlendi. Mahkeme, sanığın tahliye talebini reddetti.
14.04.2022 Gündem
FETÖ'nün 'Orta Asya sorumlusu' İnandı'nın tahliye talebine ret
FETÖ'nün 'Orta Asya sorumlusu' İnandı'nın tahliye talebine ret Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yurt dışında yakalanıp, Türkiye'ye getirilen, FETÖ/PDY'nin sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı'nın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan İnandı'nın tahliye talebi reddedildi.
3.02.2022 Gündem
FETÖ'nün 'Orta Asya sorumlusu' İnandı: Darbe girişimine üzüldüm, ağladım
FETÖ'nün 'Orta Asya sorumlusu' İnandı: Darbe girişimine üzüldüm, ağladım Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT) yurt dışında yapılan operasyonla yakalanıp, Türkiye'ye getirilen, FETÖ/PDY'nin sözde 'Orta Asya sorumlusu' Orhan İnandı'nın tutuklu yargılanmasına devam edildi. Duruşmada mahkeme heyetinin '15 Temmuz'da hizmet hareketi olarak gördüğün terör örgütünün yaptığı darbe girişimine üzülmedin mi?' sorusu üzerine İnandı, "Üzüldüm hatta ağladım ama biz yapmadık" dedi.
23.11.2021 Gündem
FETÖ’cü Orhan İnandı hakkında flaş gelişme! Çarpıcı ByLock detayı
FETÖ’cü Orhan İnandı hakkında flaş gelişme! Çarpıcı ByLock detayı MİT’in başarılı bir operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirilen ve tutuklanan FETÖ’nün sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianameye göre İnandı, Türkiye'ye geldiği 2015'te örgütün kriptolu haberleşme programı ByLock programını yüklemiş ve uygulamaya 2 bin 158 kez giriş yapmış.
27.07.2021 Gündem
FETÖ'cü Orhan İnandı için istenen ceza belli oldu
FETÖ'cü Orhan İnandı için istenen ceza belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı hakkında, "silahlı terör örgütü yöneticiliği" suçundan dava açıldı.
16.07.2021 Gündem
Fuat Oktay ihraç edilen hakim ve savcı sayısını açıkladı
Fuat Oktay ihraç edilen hakim ve savcı sayısını açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Yargı organlarımız bu mücadeleyi büyük bir fedakarlıkla yürütürken bir yandan da kendi içinde tespit ettiği hakim ve savcı kılığına giren FETÖ üyesi teröristleri bünyesinden uzaklaştırmıştır. 15 Temmuz'dan bu yana ihraç edilen hakim ve cumhuriyet savcısı kılığındaki terörist sayısı 3 bin 968'dir." dedi.
14.07.2021 Gündem
FETÖ'cü İnandı'nın örgüt toplantılarındaki konuşmaları ortaya çıktı
FETÖ'cü İnandı'nın örgüt toplantılarındaki konuşmaları ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MİT tarafından yakalandığını duyurduğu FETÖ/PDY'nin üst düzey ismi Orhan İnandı’nın, yakalanmadan bir süre önce yaptığı örgüt toplantılarında "On binlerce insanın hayatı alt üst oldu, örgüt öz eleştiri yapmalı" dediği belirtildi.
13.07.2021 Gündem
FETÖ'nün sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı tutuklandı
FETÖ'nün sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı tutuklandı MİT operasyonuyla Türkiye'ye getirilen FETÖ'nün sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı, "silahlı terör örgütü yöneticiliği" suçundan tutuklandı.
12.07.2021 Gündem
MİT operasyonuyla yakalanan Orhan İnandı, adliyeye sevk edildi
MİT operasyonuyla yakalanan Orhan İnandı, adliyeye sevk edildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT) yurt dışında gerçekleştirilen operasyonla yakalanıp, Türkiye'ye getirilen FETÖ/PDY'nin 'Orta Asya genel sorumlusu' Orhan İnandı, Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
12.07.2021 Gündem
FETÖ'cü Orhan İnandı itiraf etti!
FETÖ'cü Orhan İnandı itiraf etti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, MİT tarafından yakalandığını duyurduğu FETÖ'nün üst düzey ismi Orhan İnandı örgütün sözde Orta Asya genel sorumlusu olduğunu itiraf etti. DHA’nın aldığı bilgilere göre Orhan İnandı, FETÖ elebaşının kaldığı Pensilvanya ile ilgili kapsamlı bilgiler verdi.
12.07.2021 Gündem
FETÖ'nün Orta Asya Sorumlusu Orhan İnandı ile ilgili flaş karar!
FETÖ'nün Orta Asya Sorumlusu Orhan İnandı ile ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MİT tarafından yakalandığını duyurduğu FETÖ'nün sözde Orta Asya genel sorumlusu Orhan İnandı’nın, Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildiği öğrenildi. İnandı'nın gözaltı süresinin 11 Temmuz'a kadar uzatıldı.
9.07.2021 Gündem
Orhan İnandı kimdir, nerede yakalandı? Orhan İnandı Türkiye'de mi?
Orhan İnandı kimdir, nerede yakalandı? Orhan İnandı Türkiye'de mi? Orhan İnandı kimdir, nerede yakalandı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ’nün sözde üst düzey yöneticilerinden Orhan İnandı’nın MİT’in operasyonuyla yakalanarak Türkiye’ye getirildiğini açıkladı.
6.07.2021 Gündem
FETÖ'nün Orta Asya Sorumlusu Orhan İnandı yakalandı
FETÖ'nün Orta Asya Sorumlusu Orhan İnandı yakalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak, "MİT, son olarak FETÖ'nün Orta Asya Genel Sorumlusu Orhan İnandı'yı ülkemize getirdi." ifadelerini kullandı.
6.07.2021 Gündem
Emekli maaşı ve ikramiyeleri masadaydı! Yeni kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Emekli maaşı ve ikramiyeleri masadaydı! Yeni kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Milyonları beklediği kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli maaş ve ikramiyeleri ile ilgili müjdeyi duyurdu. Erdoğan, "Buradan emeklilerimize de müjde vermek istiyorum. Temmuz ayı emekli aylıklarıyla bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz." dedi.
5.07.2021 Gündem
Gülen'in Türkiye imamı Kırgızistan vatandaşı oldu
Gülen'in Türkiye imamı Kırgızistan vatandaşı oldu Türkiye'nin girişimleriyle teröristbaşı Gülen'in ABD'den sınırdışı edilmesi ya da Türkiye'ye teslim edilmesi yeniden gündeme geldi. Son gelişmeler FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasında panik havası yarattı. Fetullah Gülen'in varisi olarak adlandırılan eski Türkiye imamı Mustafa Özcan, FETÖ'nün güçlü olduğu ülkelerin başında gelen Kırgızistan'a giderek vatandaşlık aldığı belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
'FETÖ Atambayev'i bir günde düşürür'
'FETÖ Atambayev'i bir günde düşürür' Kırgızistan’da kurduğu savunma sanayisi şirketi FETÖ tarafından batırılan Serdar Özyurt: Ülkede FETÖ yapılanması çok güçlü. İsteseler, Devlet Başkanı Almazbek Atambayev’i bile bir günde indirirler
17.06.2021 Dünya
“FETÖ Atambayev’i bir günde düşürür”
“FETÖ Atambayev’i bir günde düşürür” Kırgızistan’da kurduğu savunma sanayisi şirketi FETÖ tarafından batırılan Serdar Özyurt: Ülkede FETÖ yapılanması çok güçlü. İsteseler, Devlet Başkanı Atambayev’i bile bir günde indirirler
29.09.2021 Gündem
FETÖ’nün Kırgızistan imparatorluğu
FETÖ’nün Kırgızistan imparatorluğu Dünyanın dört bir yanına yayılan FETÖ’nün Orta Asya’daki üssü Kırgızistan. Kuruluşundan beri ülkede varlığını sürdüren örgüt, eğitim, ticaret, medya kurumları ve STK’larla her yere ulaşıyor. Üst düzey isimlerin çocukları FETÖ okullarında eğitim görüyor ve ülkedeki siyasi sisteme ve ülkeyi yöneten kadroya dahil oluyor.
29.09.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu’na tepki: Bildiği hiçbir şey yoktur!
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu’na tepki: Bildiği hiçbir şey yoktur! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Kılıçdaroğlu’nun bildiği hiçbir şey yoktur. Millete vereceği hiçbir şey yoktur. Yalanı, dolanı, başkalarının kapılarından medet ummayı bilenlerdir onlar. Biz bu topraklara inanıyoruz. Biz bu ülkenin insanlarına inanıyoruz. Gelecek nesillerimize inanıyoruz” dedi.
28.12.2021 Siyaset
Kim olduğu ortaya çıktı!
Kim olduğu ortaya çıktı! Fotoğraftaki kişi bakın kim çıktı...
29.09.2021 Gündem
Yılın asparagası
Yılın asparagası Zaytung isimli şaka amacıyla uydurma haber yapan sitenin haberi ortalığı karıştırdı!
28.03.2010 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Orhan İnandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhan inandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.