Ördek

Ördek

Son dakika ördek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ördek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ördek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ördek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ördek gelişmeleri de dahil olmak üzere 435 ördek haberi bulunmuştur. Tüm ördek haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Pazarcı ördek' Pamuk'un ölümüne neden olan taksici için savcılığa şikayette bulundu
'Pazarcı ördek' Pamuk'un ölümüne neden olan taksici için savcılığa şikayette bulundu Sosyal medyada semt pazarında sahibiyle alışverişe giden "Pazarcı ördek" olarak dikkat çeken Pamuk, Kağıthane'de bir taksinin çarpması sonucu öldü. Ördeğin sahibi Anahit Khachatryan, taksi şoförü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Khachatrayn, "Ördek olsa, kedi olsa, köpek olsa, inek olsa da önemli değil. O bir can, bizim gibi bir can, ne olur yardımcı olun" dedi.
19.03.2024 Gündem
Adanalı kuş pazarı sakinleri yetkililere çağrı yaptı! "Güvenli ve ulaşımı kolay yer istiyoruz"
Adanalı kuş pazarı sakinleri yetkililere çağrı yaptı! "Güvenli ve ulaşımı kolay yer istiyoruz" Adana'da yıllardan beri devam eden ve kültürel bir alışkanlık haline gelen kuş pazarları güvenlik ve ulaşım sorunları sebebiyle bitme noktasına geldi. Kuş pazarlarını ziyaret eden esnaf ve vatandaşları sorunların giderilmesi için yetkililere çağrı yaptı.
11.03.2024 Adana
Rüyada Ördek Yavrusu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ördek Yavrusu Sevmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Ördek Yavrusu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ördek Yavrusu Sevmek Nasıl Yorumlanır? Görülen rüyalarda yer alan bir takım belirleyici nesneler bulunmaktadır. Kişinin rüyasında ördek yavrusu görmesi, yaşanılan tüm dertlerin ortadan kaybolacağına ve silineceğine dair yorumlanmaktadır. Rüyasında ördek yavrusu gören bir kişinin yardıma muhtaç bir kişiye yardımcı olacağına dair de yorumlanmakta olan bir rüya olduğunun söylenmesi mümkün olmaktadır. 
14.01.2024 Eğitim
Vitamin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Vitamin Barındıran Gıdalar Listesi...
Vitamin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Vitamin Barındıran Gıdalar Listesi... Vitamin, vücuda bağışıklık kazandırır ve gıdalardan alınması gerekir. Kan hücrelerinin yapımından cilt hastalıklarının giderilmesine kadar vücudun büyük işleyişinde vitaminler yer alır. 
3.01.2024 Sağlık
Otomobil, bisiklete çarptı; işe giderken öldü
Otomobil, bisiklete çarptı; işe giderken öldü Samsun'da bisikletiyle işe giderken otomobilin çarptığı Mehmet Ördek (52), hayatını kaybetti.
28.12.2023 Gündem
Türkiye'nin hayvan varlığında dikkat çeken yükseliş!
Türkiye'nin hayvan varlığında dikkat çeken yükseliş! Türkiye'de istatistiklere göre 30 yılda at, eşek, katır, deve, domuz, manda, yerli sığır, tiftik keçisi ile ördek sayısı azaldı, kültür ırkı sığır, koyun, keçi ve tavuk sayısı arttı. 1993'te 245 milyon 833 bin 780 olan hayvan sayısı, 2023'te 194 milyon dolayında artışla 440 milyon 56 bin 30 oldu.
21.09.2023 Ekonomi
Pet shop katliamı! "Böyle bir olay hiç yaşamadım"
Pet shop katliamı! "Böyle bir olay hiç yaşamadım" Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir pet shopun önünde beslenen tavşan, ördek ve civcivler kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce öldürüldü. Öldürülen tavşanın başı da iş yerinin önüne bırakıldı. İş yeri sahibi Zafer Cengiz, hayvanları öldüren kişilerin bulunmasını istedi.
3.08.2023 Yaşam
Falda Ördek Görmek Ne Demek? Kahve Falında Ördek Nasıl Yorumlanır?
Falda Ördek Görmek Ne Demek? Kahve Falında Ördek Nasıl Yorumlanır? Falda ördek her zaman olumlu anlamlara gelmektedir. Genellikle falında ördek çıkan kişiler şanslı bir döneme girecek ve hem maddi hem manevi rahatlığa ulaşacaktır. Faldaki ördeği evlilik ya da işten alınacak terfi olarak yorumlamak da mümkündür. Falda ördek bir müjde ve rahat yaşamı göstermektedir. Eğer falınızda ördek şekli çıkarsa daha mutlu bir hayat sizi bekliyor demektir.
10.06.2023 Gündem
Şanlıurfa'da sel suları köprüyü bir anda yıktı!
Şanlıurfa'da sel suları köprüyü bir anda yıktı! Selin vurduğu Şanlıurfa'da sel sularının adeta yuttuğu Hilvan - Bozova yolu, cep telefonu ile görüntülendi.
15.03.2023 Yaşam
Yıllar sonra katilin 'vicdanı' el vermedi! Arzu öğretmeni kızlarının gözü önünde öldürmüştü
Yıllar sonra katilin 'vicdanı' el vermedi! Arzu öğretmeni kızlarının gözü önünde öldürmüştü Fatih'te 18 yıl önce iki çocuğunun gözü önünde tabancayla vurularak öldürülen Müzik Öğretmeni Arzu Nihal Çelik cinayeti aydınlandı. Samsun'da polise giden Erkan C.(52) yıllar önce işlediği cinayeti vicdan azabı çektiğini söyleyerek itiraf etti. Şüpheli, olayı talihsiz kadının kocasının azmettirmesiyle işlediğini söyledi. Eşini öldürttüğü iddia edilen Şerafettin Ç.'nin 2019 yılında öldüğü tespit edildi. Yetkililer olayla ilgili bir kişinin daha arandığını söyledi.
1.10.2022 Gündem
Düşük faizli kredi fırsatı! Yüz binlere müjde, kritik tarih detayı
Düşük faizli kredi fırsatı! Yüz binlere müjde, kritik tarih detayı Düşük faizli kredi ile ilgili son dakika açıklaması. Düşük faizli kredi çekmek isteyen çiftçileri ilgilendiren güzel haber geldi. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi'nin tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılması uygulama esaslarında değişiklik yapıldı. Kredi kullandırma süresi 31/12/2022 yerine 31/12/2023 olarak düzenlendi.
15.09.2022 Ekonomi
İsmail Demir: Askerimizin yükünü hafif hissettiren projemizi tamamladık
İsmail Demir: Askerimizin yükünü hafif hissettiren projemizi tamamladık Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Askerimizin 40 kilograma kadar yükünü, manevra yeteneğine en az etkiyle yüzde 80 hafif hissettiren Pasif Dış İskelet projemizi tamamladık. İlk prototiplerini güvenlik güçlerimizin kullanımına verdik" dedi.
14.09.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan ad ve soyadı değişikliği açıklaması
İçişleri Bakanlığı'ndan ad ve soyadı değişikliği açıklaması İçişleri Bakanlığı'ndan e-Devlet üzerinden yapılan ad ve soyadı değişiklik başvurularıyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, düzenlemenin sonradan Türk vatandaşı olanları kapsamadığı bildirildi.
23.08.2022 Gündem
29 kuş türü ve 5 memeli, av listesinde
29 kuş türü ve 5 memeli, av listesinde Merkez Av Komisyonu'nun (MAK), 29 kuş türü ve 5 memeli yaban hayvanı türünün avlanmasına izin verdiği 2022-2023 av sezonu, 20 Ağustos'ta başlıyor. Koruma altındaki elmabaş patka ve üveyik kuşlarının olduğu kararı, 'çağ dışı ve insan türünün vahşiliği' olarak değerlendiren kuş gözlemcileri ve doğa savunucuları, avcılığın tamamen iptalini istedi.
11.08.2022 Yaşam
Tartışılan ördeklere İçişleri Bakanlığı sahip çıktı
Tartışılan ördeklere İçişleri Bakanlığı sahip çıktı İçişleri Bakanlığı, İstanbul Başakşehir'deki bir parkın göletinde ördek çaldıkları iddiasıyla sosyal medyada gündeme gelen Iraklı kardeşlerin hayvan barınağına bırakmayı düşündüğü ördeklere sahip çıktı. Ailenin evinden alınarak Ankara'ya getirilen iki ördeğe, Gölbaşı Vilayetler Evi'nin bahçesinde bakılacak.
20.07.2022 Yaşam
Başakşehir'de göletteki ördekleri çaldığı iddia edilmişti! 'Ölür diye bırakmadık'
Başakşehir'de göletteki ördekleri çaldığı iddia edilmişti! 'Ölür diye bırakmadık' İstanbul Bahçeşehir'de göletteki ördekleri çantasına koyarak çaldığı yönünde sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından, ördeklerin sahibi Zeynep El Zuheyri konuştu. Zuheyri, "Komşular rahatsız oldular. Rahatsızlıktan dolayı biz de oraya bırakmak istedik. Bunlar evde yaşadığı için göle bırakırsak öleceğini söylediler. O yüzden bırakmadık. Bunlar daha önceden hiç suya girmediler. Ölür diye bırakmadık" dedi.
19.07.2022 Yaşam
Yumurta toplamak için kümese girdi gördüğüne inanamadı!
Yumurta toplamak için kümese girdi gördüğüne inanamadı! Karabük merkez ilçeye bağlı Kapaklı Köyü’nde bowling labutuna benzeyen ördek yumurtası sahibini şaşırttı.
12.06.2022 Yaşam
Kuş gribi vakaları artıyor! ABD'den korkutan haber...
Kuş gribi vakaları artıyor! ABD'den korkutan haber... ABD'nin Indiana eyaletindeki 3'üncü bir ördek çiftliğinde daha kuş gribine rastlandı.
19.04.2022 Dünya
Bakan Kurum müjdeyi verdi! Yeni sosyal konut projesi geliyor
Bakan Kurum müjdeyi verdi! Yeni sosyal konut projesi geliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Van'da toplu açılış törene katıldı. Yeni konutların müjdesini veren Bakan Kurum, verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğu içinde olduklarını belirtti.
15.04.2022 Gündem
13 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok kataloğunda (13-19 Nisan) neler var 2022? ŞOK aktüel 13 Nisan 2022 ürünler kataloğu!
13 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok kataloğunda (13-19 Nisan) neler var 2022? ŞOK aktüel 13 Nisan 2022 ürünler kataloğu! ŞOK 13 Nisan 2022 kataloğu ile bu hafta ŞOK’ta hangi ürünlerin indirimli olduğu sorgulanıyor. ŞOK'un bu hafta için hazırlanan aktüel ürünleri belli oldu. ŞOK 13 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda Hamur Yoğurma Makinesinde, elektrikli ev aletlerine, bebek ürünlerinden ve bebek tekstil grubuna, yiyecek ve içecek çeşitlerine kadar birçok ürün indirimli olarak raflardaki yerini aldı. İşte ŞOK kataloğu 2022…
13.04.2022 Ekonomi
Mahremiyet ilk 6 yılda öğretilmeli!
Mahremiyet ilk 6 yılda öğretilmeli! Çocuğun gelişiminde özel alan kavramı ve mahremiyet duygusunun çok önemli olduğunu vurgulayan Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, mahremiyet kavramının yaşamın ilk 6 yılında mutlaka öğretilmesi gerektiğini söyledi. Özel alan ve mahremiyet konusunda özellikle aileye çok önemli görevler düştüğünü kaydeden Prof. Dr. Nevzat Tarhan, 4 yaşına kadar çocuğa tuvalet ve banyoyu tek başına kullanmayı, yalnız uyumayı, tek başına giyinmeyi öğretmek gerektiğine dikkat çekti. Tarhan, çocuğu severken cinsel bölgelerinin ise sevgi alanı olarak kullanılmaması gerektiğinin de altını çiziyor.
10.04.2022 Sağlık
Yeni virüse rastlandı! Böylesi ilk kez oldu, çok bulaşıcı olduğu duyuruldu
Yeni virüse rastlandı! Böylesi ilk kez oldu, çok bulaşıcı olduğu duyuruldu Ülkede yeni virüs paniği! Ölü bir tilkide oldukça bulaşıcı bir kuş gribi virüsünün doğrulanmasının ardından Japonya Çevre Bakanlığı, vakanın ülkede bir memelide tespit edilen ilk kuş gribi vakası olduğunu duyurdu.
5.04.2022 Dünya
Köyde avladığı ördek sonu oldu! Jandarma ve AFAD devreye girdi
Köyde avladığı ördek sonu oldu! Jandarma ve AFAD devreye girdi Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde avladıkları ördeğin peşinden Gerede Çayı'na giren Muzaffer Z. (51) akıntıya kapılıp boğuldu.
5.03.2022 Yaşam
Angut Kuşu Özellikleri - Yenir Mi? Angut Kuşu Hakkında Kısa Bilgiler
Angut Kuşu Özellikleri - Yenir Mi? Angut Kuşu Hakkında Kısa Bilgiler Beyaz başlı, gövdesi kahverengi ve kuyruğu siyah olan angut kuşu, ördeğe benzeyen, evcilleştirilebilen yabani bir kuş türüdür. Angut kuşu, dünyanın farklı yerlerinde görülebilir olsa da, angut kuşlarının yoğun biçimde yaşadıkları yerler, Avrupa’nın Güneydoğusu ile başlayıp, Çin’e dek olan bölgeyi kapsar. Kış mevsiminde ılıman bir iklime sahip olmasından ötürü angut kuşları, Güney Asya’ ya doğru göç ederler.
16.02.2022 Yaşam
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ördek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ördek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.