Orantısız Güç

Orantısız Güç

Son dakika Orantısız güç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orantısız güç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orantısız güç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orantısız Güç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orantısız güç gelişmeleri de dahil olmak üzere 482 orantısız güç haberi bulunmuştur. Tüm orantısız güç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim ve Ankara adayı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim ve Ankara adayı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Ocak'ta yapılması planlanan aday tanıtımlarıyla ilgili, "Bu hafta da büyük ihtimalle Pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacağız. Şu anda ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor ve pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz" dedi. İngiltere ve Amerika'nın Yemen'e yönelik başlattığı saldırıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orantılı bir eylem söz konusu değil. Bu yapılanların hepsi de orantısız güç kullanımıdır. Bu orantısız güç kullanımını şu anda Amerika aynı şekilde İsrail Filistin'de de yapmakta" ifadelerini kullandı. 
12.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışmasının ardından yapılan ilk uluslararası toplantıdaki oturumlar ve mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmelerde, Gazze’deki sivillere yönelik saldırıların sona erdirilmesi ve buraya insani yardımların ulaştırılabilmesi için diplomasi yürüttü.
14.10.2023 Gündem
Bakan Akar’dan İsrail'e Filistin tepkisi: Kınıyor ve lanetliyoruz
Bakan Akar’dan İsrail'e Filistin tepkisi: Kınıyor ve lanetliyoruz Bakan Akar, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına ilişkin, "İsrail’in bu saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. İsrail yönetimi, bölgedeki kaosu daha da artırmaktan başka bir işe yaramayacak bu saldırıları derhal durdurmalıdır" dedi.
7.04.2023 Gündem
ABD Başkanı Biden: İran’ı özgürleştireceğiz
ABD Başkanı Biden: İran’ı özgürleştireceğiz ABD Devlet Başkanı Joe Biden California’daki seçim kampanyası konuşmasında İran’da Mahsa Amini’nin ölümüyle başlayan ve devam eden protestolara yönelik, “Endişelenmeyin, İran’ı özgürleştireceğiz” dedi.
4.11.2022 Dünya
Myanmar’da konser alanına hava saldırısı: En az 50 ölü, 100 yaralı
Myanmar’da konser alanına hava saldırısı: En az 50 ölü, 100 yaralı Myanmar’ın Kaçin eyaletinde ayrılıkçı Kaçin Bağımsızlık Ordusu’nun (KIA) kuruluşunun 62’inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen konsere ordu tarafından düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 100 kişinin de yaralandığı bildirildi.
24.10.2022 Dünya
AB: Her yerde olduğu gibi İran'da da insanlar barışçıl protesto hakkına sahiptir
AB: Her yerde olduğu gibi İran'da da insanlar barışçıl protesto hakkına sahiptir Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İran’daki protestolar hakkında yaptığı yazılı açıklamada, İran’dan protestoculara yönelik şiddettin durdurulması ve internetin açılması çağrısında bulunarak, “Her yerde olduğu gibi İran'da da insanlar barışçıl protesto hakkına sahiptir” dedi.
25.09.2022 Dünya
Teröre 'Eren Abluka-10' darbesi! Bakan Soylu duyurdu: 'Biraz orantısız güç kullandık'
Teröre 'Eren Abluka-10' darbesi! Bakan Soylu duyurdu: 'Biraz orantısız güç kullandık' İçişleri Bakanlığı, Ağrı'da 'Eren Abluka-10 Operasyonu' kapsamında, 2’si yeşil kategoriden olmak üzere 3 terör örgütü PKK mensubunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından duyurdu.
13.08.2022 Gündem
BM Güvenlik Konseyi, İsrail-Filistin gerginliğini görüşmek için toplanacak!
BM Güvenlik Konseyi, İsrail-Filistin gerginliğini görüşmek için toplanacak! Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’nin yarın sabah İsrail ve Filistin arasında artan gerginliği ve şiddet olaylarını görüşmek üzere toplanacağı bildirildi.
18.04.2022 Dünya
Destici: CHP’nin çok tehlikeli bir oyuna kalkıştığını söylemek zorundayız
Destici: CHP’nin çok tehlikeli bir oyuna kalkıştığını söylemek zorundayız BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "CHP’nin seçim kazanmak uğruna çok tehlikeli bir oyuna kalkıştığını, Cumhuriyetin temel ilkelerini hiçe sayarak, iç hukuka ve uluslararası hukuka aykırı bir yola saptığını söylemek zorundayız" dedi.
23.03.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Orantısız güç kullanıldı
Kılıçdaroğlu: Orantısız güç kullanıldı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Furkan Vakfı'nı sever sevmezsiniz. Orantısız güç kullanıldı. Cumhuriyet tarihinde ilk kez başörtülü kadınlar böyle ağır bir zulümle karşı karşıya kaldılar" dedi.
22.03.2022 Siyaset
Barış masası Türkiye'de mi kurulacak? AK Parti Sözcüsü Çelik'ten flaş açıklama
Barış masası Türkiye'de mi kurulacak? AK Parti Sözcüsü Çelik'ten flaş açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Ukrayna krizi MYK'mızın en önemli gündem maddelerinden bir tanesi. Önümüzdeki günlerde Hollanda Başbakanı Türkiye'ye gelecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın NATO'ya katılımı için bir Brüksel ziyareti gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımız hem Sayın Putin hem de Sayın Zelenskiy ile görüşüyor. 35 liderle 38 görüşme gerçekleştirdi. Türkiye'nin yürüttüğü politikanın güvenilir bir politika olduğunu herkes ifade ediyor. Amacımız kalıcı ateşkesin sağlanması." dedi.
21.03.2022 Siyaset
Bakan Soylu duyurdu! Adana'daki olaylar için soruşturma başlatıldı
Bakan Soylu duyurdu! Adana'daki olaylar için soruşturma başlatıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana’da nevruz ile eş zamanlı yasa dışı gösteriye ilişkin "Adana Valiliğimizce, gerekli soruşturma başlatılmıştır" dedi.
20.03.2022 Gündem
Son dakika... Türkiye'den Yunanistan'a nota!
Son dakika... Türkiye'den Yunanistan'a nota! Yunanistan'ın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı, Ege'de balıkçılara karşı ateş açılması nedeniyle Dışişleri Bakanlığına çağırılarak nota verildi.
23.02.2022 Gündem
İzmir Valiliği'nden 'şiddet' uyguladığı iddia edilen polislere ilişkin açıklama
İzmir Valiliği'nden 'şiddet' uyguladığı iddia edilen polislere ilişkin açıklama İzmir'in Buca ilçesinde, kimlik kontrolü yapan polis memuruyla vatandaş arasında başlayan gerginlik, arbedeye dönüştü. Çevredekilerce görüntülenen olay sosyal medyaya da yansırken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Valilik, polislerle ilgili yaptığı açıklamada, orantısız güç kullanan polis memuru hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını, vatandaşa tekme savuran bir polis memurunun ise görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.
27.11.2021 Haber
İzmir Valiliği'nden 'şiddet' uyguladığı iddia edilen polislere ilişkin açıklama
İzmir Valiliği'nden 'şiddet' uyguladığı iddia edilen polislere ilişkin açıklama İzmir'in Buca ilçesinde, kimlik kontrolü yapan polis memuruyla vatandaş arasında başlayan gerginlik, arbedeye dönüştü. Çevredekilerce görüntülenen olay sosyal medyaya da yansırken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Valilik, polislerle ilgili yaptığı açıklamada, orantısız güç kullanan polis memuru hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını, vatandaşa tekme savuran bir polis memurunun ise görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.
27.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ekonomide sevindiren gelişme
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ekonomide sevindiren gelişme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı Subay ve Astsubay Mezuniyet Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, mezun olan öğrencilerin ailelerine 'evlatlarınızla ne kadar iftihar etseniz azdır' dedi. Öte yandan Erdoğan, Türkiye ekonomisinin 2. çeyrekte yüzde 21.7 büyüdüğünü hatırlatarak, Türkiye'nin dünyada en hızlı büyüyen 2. ekonomi olduğunu açıkladı.
1.09.2021 Gündem
Esnafa hibe desteği müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu..
Esnafa hibe desteği müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik kabine toplantısı sonrası milyonlarca kişinin beklediği müjdeleri peş peşe duyurdu. Erdoğan, pandemi döneminde zarara uğrayan esnafa hibe desteği verileceğini duyurarak, "Salgın tedbirleri sebebiyle işlerine ara veren esnaflarımıza iki grup halinde destek olacağız. 1. grupta kahve kıraathane pastane, internet kafeler vb işletmeler yer almaktadır. Sayıları 235 bine ulaşan işletmelere bir defaya mahsus 5 bin liralık hibe ödemesi yapacağız. 2. grupta bakım onarım, tamirat, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacılar, oyuncak, kozmetik, bakırcılar, ayakkabıcılar, konfeksiyonlar vb yer almaktadır. Bu gruba berberler otobüsçüler, pazarcılar dahildir. Toplamda 1 milyon 150 bini aşkın işletmeyi kapsayan bu gruba bir defaya mahsus 3 bin lira hibe desteği vereceğiz. Toplamda 4 milyar 602 milyon liralık kaynağı karşılıksız olarak veriyoruz" şeklinde konuştu. Kuraklıktan zarar gördüğü belirlenen çiftçilerimizin Ziraat Bankasına veya Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçları da ertelenecek.
17.05.2021 Gündem
Fahrettin Altun'dan Türk vatandaşına şiddet uygulayan Alman polisine tepki
Fahrettin Altun'dan Türk vatandaşına şiddet uygulayan Alman polisine tepki İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Almanya'nın Frankfurt kentinde Türk gencine şiddet uygulayan Alman polisine tepki gösterdi. Altun, "Alman polisinin engelli bir Türk vatandaşına karşı orantısız güç kullanmasını en güçlü şekilde kınıyorum" dedi.
16.05.2021 Gündem
Türkiye'den sert İsrail açıklaması!
Türkiye'den sert İsrail açıklaması! Türkiye, İsrail'in Gazze'de çocukların da bulunduğu çok sayıda masum insanın hayatını kaybettiği hava saldırılarını şiddetle lanetledi.
11.05.2021 Siyaset
Almanya’da Türk iş insanına yapılan polis şiddeti protesto edildi
Almanya’da Türk iş insanına yapılan polis şiddeti protesto edildi Almanya'nın Duisburg kentinde ülkedeki polis şiddeti araç konvoyu oluşturularak protesto edildi. Polisin özellikle yabancı kökenlilere ilişkin orantısız güç kullandığına ve bu şiddete son verilmesi gerektiğine dikkat çekildi.
8.05.2021 Dünya
Türkiye'den Myanmar açıklaması: Şiddetle kınıyoruz
Türkiye'den Myanmar açıklaması: Şiddetle kınıyoruz Dışişleri Bakanlığı tarafından, Myanmar'da güvenlik güçlerinin barışçıl gösteriler düzenleyen sivil halka karşı orantısız güç kullanımı şiddetle kınandı.
28.02.2021 Gündem
Güney Kıbrıs'ta Anastasiadis'e öfkelenen halk sokağa döküldü
Güney Kıbrıs'ta Anastasiadis'e öfkelenen halk sokağa döküldü Güney Kıbrıs Rum Yönetiminde yolsuzluklar ve Covid-19 nedeniyle alınan tedbirlerden bunalan Rumlar sokaklara indi, polisle çatıştı.
13.02.2021 Dünya
Türkiye'den, UCM'nin Filistin kararı ile ilgili önemli açıklama...
Türkiye'den, UCM'nin Filistin kararı ile ilgili önemli açıklama... Türkiye, Uluslararası Ceza Mahkemesinin Filistin'de yargı yetkisi bulunduğuna hükmetmesini memnuniyetle karşıladı.
6.02.2021 Siyaset
Almanya'da Türk iş insanına saldırıya Türkiye'den sert tepki!
Almanya'da Türk iş insanına saldırıya Türkiye'den sert tepki! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Almanya'nın Köln şehrinde polis şiddetine maruz kalan iş insanı Yüksel Aker olayı hakkında "Bir şikayet kapsamında işyerine baskın düzenleyen polislerin vatandaşımıza karşı şiddet ve orantısız güç kullandıkları açıkça görülmüştür." açıklamalarında bulundu.
26.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orantısız Güç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orantısız güç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.