Onursal Gayrımenkul

Onursal Gayrımenkul

Son dakika Onursal Gayrımenkul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Onursal Gayrımenkul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Onursal Gayrımenkul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onursal Gayrımenkul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onursal gayrımenkul gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 onursal gayrımenkul haberi bulunmuştur. Tüm onursal gayrımenkul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı
Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı 2016 yılının en fazla kazandıracak yatırım aracı arsa olacak.
27.01.2016 Arşiv
Onur Öngün: PKK’nın rant oyununa gelip evinizi satmayın
Onur Öngün: PKK’nın rant oyununa gelip evinizi satmayın PKK terörü nedeniyle doğudaki konut fiyatlarının düştüğünü belirten Onursal Gayrimenkul Başkanı Öngün “Fiyatlar artacak, kimse evini satmasın” dedi
29.09.2021 Gündem
Krizden gayrimenkul sektörü etkilenmeyecek
Krizden gayrimenkul sektörü etkilenmeyecek Uluslararası boyutta gayrimenkul çalışması yapanlara göre yakın zamanda sorun görünmüyor.
8.12.2015 Arşiv
İlk 100 günden beklenti büyük
İlk 100 günden beklenti büyük Gayrimenkul sektörü ilk 100 günden rekor bekliyor.
25.11.2015 Arşiv
Çinliler geliyor!
Çinliler geliyor! G20 Zirvesi ile birlikte Çinli yatırımcılar gözünü Antalya'ya dikti.
23.11.2015 Arşiv
Rekor kırılabilir
Rekor kırılabilir Yabancıya gayrimenkul satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınma ihtimali beklentiyi şimdiden arttırdı.
16.11.2015 Arşiv
Gayrimenkul alana müjde
Gayrimenkul alana müjde Sektörün önde gelenleri geçiş döneminde gayrimenkul alanlara adeta ‘büyük ikramiye’ vurduğunu belirtti.
2.11.2015 Arşiv
Piyasa 1 Kasım'ı bekliyor
Piyasa 1 Kasım'ı bekliyor Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, piyasanın rahatlamak için 1 Kasım'ı beklediğini ifade etti.
28.10.2015 Arşiv
Yüzde 30-40 artabilir
Yüzde 30-40 artabilir Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, 1 Kasım seçimlerinden sonra gayrimenkul yatırımlarının yüzde 30-40 dolaylarında artabileceğini açıkladı.
6.10.2015 Arşiv
Dörtte bir ucuzladı
Dörtte bir ucuzladı Yabancıya Türkiye'de toprak dörtte bir ucuzladı.
4.09.2015 Arşiv
"Çok iyi okunmalı"
"Çok iyi okunmalı" Onursal Gayrimenkul Yatırım AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, Irak’tan çok sayıda yeni yatırımcının girmesinin çok iyi okunması gerektiğini belirtti.
25.08.2015 Arşiv
Ev sahipleri kazanıyor
Ev sahipleri kazanıyor Uzmanlar gayrimenkulün ev sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam edeceği görüşünde.
12.08.2015 Arşiv
Yatırım mı lüks mü?
Yatırım mı lüks mü? Uzmanlar yazlık almanın yatırım mı lüks mü olduğunu tartışıyor.
31.07.2015 Arşiv
Ev hayaliniz kabusa dönmesin
Ev hayaliniz kabusa dönmesin Ev alıp satarken çok dikkat edin.
26.06.2015 Arşiv
TÜİK son verileri açıkladı
TÜİK son verileri açıkladı Türkiye İstatistik Kurumu Mart ayındaki konut fiyatları ve satış oranını açıkladı.
23.06.2015 Arşiv
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Söz konusu gelişöenin ardından Hasan Arat'ın kim olduğu, sorgulanmaya başlandı. Peki, Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
4.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Ümraniyespor satılıyor mu? Ümraniyespor başkanı kim, Ümraniyespor kimin, sahibi kim, Birleşik Arap Emirlikleri’ne mi satılıyor?
Ümraniyespor satılıyor mu? Ümraniyespor başkanı kim, Ümraniyespor kimin, sahibi kim, Birleşik Arap Emirlikleri’ne mi satılıyor? Ümraniyespor satılıyor mu? Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir şirketin, Süper Lig'in yeni takımı Ümraniyespor'u satın almak için görüşmelerde bulunduğu bildirildi. Peki, Ümraniyespor başkanı kim, Ümraniyespor kimin, sahibi kim?
3.06.2022 Şampiy10
Nazire Dedeman Çağatay hayatını kaybetti
Nazire Dedeman Çağatay hayatını kaybetti Umut Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Nazire Dedeman Çağatay yaşamını yitirdi.
5.02.2019 Gündem
9. Boğaziçi Zirvesi başladı
9. Boğaziçi Zirvesi başladı Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde 9. Boğaziçi Zirvesi, İstanbul Four Seasons Hotel'de başladı. TİM ev sahipliğinde düzenlenen 9. Boğaziçi Zirvesi, 80 ülkeden iş adamı, siyasetçi ve fikir önderini İstanbul'da bir araya getirdi
26.11.2018 Ekonomi
Son dakika! Tüketici kredilerine yeni düzenleme
Son dakika! Tüketici kredilerine yeni düzenleme BDDK yönetmelik taslağı yayımladı, taslakta tüketici kredilerinin vadesi azami 36 ay olarak belirlendi. Ayrıca kredi kartında taksit sayısına 12 ay sınırı getirildi.
2.08.2018 Ekonomi
"Bedava tatil kazandınız" mesajıyla haciz gelebilir
"Bedava tatil kazandınız" mesajıyla haciz gelebilir Tüketici örgütlerinin temsilcileri, son dönemde çok şikayet aldıkları "Bedava tatil kazandınız" mesajıyla başlayan süreçle yapılan devre mülk dolandırıcılığına karşı tüketicilere uyarıda bulundu.
7.05.2018 Ekonomi
''Bedava tatil kazandınız'' mesajlarına dikkat
''Bedava tatil kazandınız'' mesajlarına dikkat Tüketici örgütlerinin temsilcileri, son dönemde çok şikayet aldıkları "Bedava tatil kazandınız" mesajıyla başlayan süreçle yapılan devre mülk dolandırıcılığına karşı tüketicilere uyarıda bulundu.
6.05.2018 Ekonomi
Çürük elmalar elenecek
Çürük elmalar elenecek Gayrimenkul sektöründe işi bilmeyen çok firma olduğunu söyleyen Yaşar Aşçıoğlu, “Her önüne gelen sektöre girdi. Firmaların yüzde 75’i bu işe sadece para kazanayım diye gelenler. Tecrübe ve yeterlilik yok. Artık bu çürük elmalar ayıklanacak” dedi
14.02.2018 Ekonomi
3S kardeşlerden memleket yatırımı
3S kardeşlerden memleket yatırımı Kale Kilit’in kurucusu Sadık Özgür’ün 3 kızı, memleketleri Sivas’ın Divriği ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nı 5 milyon lira yatırımla yeniledi
25.10.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Onursal Gayrımenkul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onursal gayrımenkul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.