Onur Saylak

Onur Saylak

Son dakika Onur Saylak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Onur Saylak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Onur Saylak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Saylak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur saylak gelişmeleri de dahil olmak üzere 236 onur saylak haberi bulunmuştur. Tüm onur saylak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Gaddar nerede çekiliyor?
20.01.2024 Televizyon
Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu! Bu ismi herkes yakıştırdı
Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu! Bu ismi herkes yakıştırdı Gaddar dizisi oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. AY Yapım imzalı Gaddar dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Onur Saylak yer alıyordu. Ancak kadın başrol henüz belli değildi. Gelen son haberlere göre Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu.
12.10.2023 Televizyon
Tuba Büyüküstün gözü yaşlı paylaşımıyla merak uyandırmıştı! Açıklama geldi
Tuba Büyüküstün gözü yaşlı paylaşımıyla merak uyandırmıştı! Açıklama geldi Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı gözü yaşlı selfie ile dikkatleri üzerine çekmişti. Eski Eşi Onur Saylak ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri Maya ve Toprak ile Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu, hüzünlü paylaşımı hakkında açıklama yaptı.
19.06.2023 Magazin
Depremzedelere kira ve taşınma desteği! 1 yıl devam edecek
Depremzedelere kira ve taşınma desteği! 1 yıl devam edecek Depremden etkilenen vatandaşlara bir yıl boyunca kira yardımı yapılacak. Ayrıca şehir değiştirecek olan kişiler için 15 bin lira taşınma desteği sağlanacak. Depremzedeler yardımlardan nasıl yararlanacak? Detaylar belli oluyor.
12.02.2023 Gündem
Onur Saylak'tan alkışlanacak hareket!
Onur Saylak'tan alkışlanacak hareket! Binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep kolan 7.7’lik depremin ardından 10 ile yardımlar sürüyor. Oyuncu Onur Saylak'ın babası ve kardeşi de elleriyle konteyner yaparak afet bölgesine gönderdi.
12.02.2023 Magazin
Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22
Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22 Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tuba Büyüküstün, 18 yıl önce rol aldığı diziden bir kareyi paylaşarak geçmişi andı. Ünlü oyuncunun 22 yaşında çekilen fotoğrafı takipçilerinden ilgi gördü. Maya ve Toprak adında ikizleri bulunan Büyüküstün, şimdilerde vaktinin bir çoğunu kızlarıyla geçiriyor.
19.01.2023 Magazin
Tuba Büyüküstün: Uçlarda yaşayan biri değilim
Tuba Büyüküstün: Uçlarda yaşayan biri değilim Son olarak Zeytin Ağacı dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Tuba Büyüküstün Elle dergisine konuştu. Eski eşi Onur Saylak’tan olan ikiz kızları Toprak ve Maya’nın burada okuduğunu ve Paris sokaklarında sık sık yürüyüp rastladığı sergileri gezdiğini söyledi. Oyuncu, farklı konularda açıklamalar yaptı...
8.12.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün ikiz kızları Toprak ve Maya'yı paylaştı! Yorum yağdı
Tuba Büyüküstün ikiz kızları Toprak ve Maya'yı paylaştı! Yorum yağdı Dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisiyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Tuba Büyüküstün, ikiz kızları Toprak ve Maya ile fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncunun Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızları Maya ve Toprak'ı görenler "Annelerinin aynısı olmuşlar" yorumlarından bulundu.
10.10.2022 Magazin
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu!
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dijital platformda yayınlanan ve başrolünde Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi hakkında paylaşım yaptı. Akalın, o paylaşımıyla olay oldu.
31.07.2022 Magazin
Punk nedir? Uysallar dizisine konu olan Punk hayatı ve Punk kültürü ile ilgili merak edilenler!
Punk nedir? Uysallar dizisine konu olan Punk hayatı ve Punk kültürü ile ilgili merak edilenler! Uysallar dizisi seyirciyle buluştu. Dijital platform dizisi olan Onur Saylak'ın yönettiği, Hakan Günday`ın senaryosunu kaleme aldığı Uysallar dizisi orta yaş bunalımına giren bir mimarın gizli bir punk hayatı yaşamaya başlamasını anlatıyor. Peki, Punk nedir? Uysallar dizisine konu olan Punk hayatı ve Punk kültürü ile ilgili merak edilenler...
4.04.2022 Televizyon
Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat 14 yıl sonra aynı projede!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat 14 yıl sonra aynı projede! Aşk-ı Memnu'da Bihter ve Behlül karakterine hayat veren ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in aynı yapımda rol alacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İkilinin 14 yıl sonra yeniden buluşacak olmasına yorum yağdı.
4.03.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün kızlarını paylaştı
Tuba Büyüküstün kızlarını paylaştı Oyuncu Tuba Büyüküstün, 2017 yılında boşandığı yönetmen eşi Onur Saylak'la olan evliliğinden dünyaya gelen ikiz kızları Maya ve Toprak’la verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
26.02.2022 Magazin
Onur Saylak'ın ikizleri büyüdü! "Ee daha ne olsun"
Onur Saylak'ın ikizleri büyüdü! "Ee daha ne olsun" 2017'de boşanan oyuncu Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın ikizleri Maya ve Toprak 10. yaşına girdi. Kızlarının doğum gününü oğlu Deniz Ali ile kutlayan Saylak, çocuklarının fotoğrafını, "Ee daha ne olsun" notuyla yayınladı
20.01.2022 Magazin
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı?
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı? Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Evinde karantinada olan Bahadır'ın sağlık durumunun şimdilik iyi olduğu bildirildi. Peki, Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? İşte Gökçe Bahadır’ın son durumu!
8.12.2021 Gündem
Rusya'nın reklam yüzü Tuba Büyüküstün!
Rusya'nın reklam yüzü Tuba Büyüküstün! Tuba Büyüküstün, Rusların dikkatini çekti. Yer aldığı uluslararası projelerle adını dünyaya duyuran güzel oyuncu, Rus telekomünikasyon markasının reklam filmi için Türkiye’de kamera karşısına geçti.
3.08.2021 Magazin
Yaşar Alptekin’in kızı Ayris kimdir? Ayris Alptekin kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Yaşar Alptekin’in kızı Ayris kimdir? Ayris Alptekin kaç yaşında, ne iş yapıyor? Eski manken Yaşar Alptekin eşinin vefat haberleriyle gündeme geldi. Yaşar Alptekin, eşi Nilgün Altınyay’ın vefatını şu sözlerle duyurmuştu. ‘Gönlümün sultanı. Çocuklarımın anası, hayat arkadaşımı, sevdiğimi, en sevdiğime, gerçek sahibine yolladık.’ Çift, 1995'te boşanmış, 2019'da yeniden nikah masasına oturmuştu. Eşiyle yeniden nikah masasına oturmasını "Kızımla ortak verdiğimiz bir karar sonucu onu buldum. Kızım baba'ben anneme gidiyorum, seni özlüyorum. Sana geliyorum annemi özlüyorum. Hep bir tarafım yarım' dedi. Kızımız anne babasıyla aynı evde olsun dedik. O hiç evlenmedi. Çok zor günler geçirdi. Kimseye muhtaç olmadan mücadelesini verdi. ‘’ sözleriyle anlatmıştı. Peki, Ayris Alptekin kimdir? Yaşar Alptekin’in kızı Ayris kaç yaşında?
8.12.2020 Gündem
Oyuncu Eda Ece merak edilen sorunun yanıtı verdi
Oyuncu Eda Ece merak edilen sorunun yanıtı verdi Oyuncu Eda Ece, Instagram hesabından hayranlarından gelen soruları yanıtladı.
10.09.2020 Magazin
Gözde Yılmaz kimdir? Onur Saylak'ın sevgilisi Gözde Yılmaz kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Gözde Yılmaz kimdir? Onur Saylak'ın sevgilisi Gözde Yılmaz kaç yaşında, ne iş yapıyor? Onur Saylak’ın sevgilisi Gözde Yılmaz, ‘’Onur Saylak baba oluyor’’ haberlerinin ardından merak edilmeye başlandı. Kariyerini menajer olarak sürdüren Gözde Yılmaz uzun yılardır medya gündeminde yer alan bir isim. İşte Gözde Yılmaz hakkında merak edilenler…
15.05.2020 Gündem
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Haluk Bilginer ödülü ekibiyle kutladı
Haluk Bilginer ödülü ekibiyle kutladı Usta sanatçı Haluk Bilginer, Onur Saylak'ın yönettiği 'Şahsiyet' dizisindeki 'Agah Beyoğlu' rolü ile Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu' seçilmişti.
4.12.2019 Magazin
Onur Saylak kimdir, nerelidir? (Onur Saylak'ın biyografisi)
Onur Saylak kimdir, nerelidir? (Onur Saylak'ın biyografisi) Şahsiyet dizisinin yönetmeni Onur Saylak, Haluk Bilginer’in 47. Uluslararası Emmy Ödüllerin’de ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ ödülünü almasından sonra, hakkındaki araştırmalar da arttı. Türkiye onu, oyunculuğuyla tanısa da Onur Saylak Şahsiyet ve Deha filmlerinin yönetmenliğini de üstlendi. Son olarak Kuzgun dizisinde gördüğümüz Onur Saylak kimdir, nerelidir? İşte Onur Saylak hakkında merak edilenler…
26.11.2019 Yaşam
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda?
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda? 47. Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisi ile ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ seçilen Haluk Bilginer’in ardından dizi hakkında merak edilenler de arttı. 2018 yapımı olan dizi, hangi kanalda? Şahsiyet dizisinin konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir? İşte Şahsiyet dizisi hakkında merak edilenler…
26.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Onur Saylak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur saylak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.