Onur Kırış

Onur Kırış

Son dakika Onur Kırış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Onur Kırış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Onur Kırış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Kırış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur kırış gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 onur kırış haberi bulunmuştur. Tüm onur kırış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Medya'ya ödül yağmuru!
Demirören Medya'ya ödül yağmuru! Geçtiğimiz gün gerçekleşen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri ve Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde Demirören Medya çok sayıda ödüle layık görüldü.
4.10.2022 Televizyon
Onur Kırış ile 4 Köşe’ye bu hafta, Aydın Kurtoğlu konuk oluyor!
Onur Kırış ile 4 Köşe’ye bu hafta, Aydın Kurtoğlu konuk oluyor! Dream Türk’te her Cumartesi ekrana gelen, sunuculuğunu Onur Kırış’ın yaptığı “4 Köşe” programına bu hafta Aydın Kurtoğlu konuk olacak.
11.02.2022 Televizyon
Dream Türk’ün yeni programı “Onur Kırış ile 4 Köşe” başlıyor…
Dream Türk’ün yeni programı “Onur Kırış ile 4 Köşe” başlıyor… Ekrana gelen programları ile müzik dünyasının önemli isimlerini izleyicilerle bir araya getiren Dream Türk’te “Onur Kırış ile 4 Köşe” isimli yeni bir program başlıyor.
28.01.2022 Televizyon
Valorant ne zaman çıkacak? Valorant kapalı beta Türkçe mi?
Valorant ne zaman çıkacak? Valorant kapalı beta Türkçe mi? Riot Games, Türkiye’deki oyuncuları keyiflendirecek bir işe girişti. Rito Games’in taktiksel nişancılık oyunu Valorant kapalı beta dönemi bugün açılacak. Varolant’ın kapalı beta dönemi tamamen Türkçe olacak. Riot Games, karakter diyaloglarından, metinlere kadar oyunla ilgili tüm her şeyi Türkçe sunabilmek adına uzun bir süredir ünlü sanatçılarla çalışmalarını devam ettiriyor. VALORANT’ın oyuncuya Türkçe ulaşmasını sağlayabilmek için Riot Games adına, farklı yerelleştirme başlıklarında 6 kişilik deneyimli bir çekirdek ekip çalışıyor. Seslendirme sanatçıları, teknik ekip gibi kaynaklar da dahil edildiğinde bu sayı 30’a ulaşıyor. Yıllardır League of Legends evrenini yerelleştirme çalışmalarıyla ülkemizdeki oyuncu kitlesiyle buluşturan Riot Games, VALORANT için de hayli yoğun bir yerelleştirme süreci geçiriyor.
7.04.2020 Gündem
DJ kabinine oturan Okan Kurt coşturdu
DJ kabinine oturan Okan Kurt coşturdu Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt gece hayatının aranılan DJ'leri arasına girdi. Stalk Nişantaşı’nda sergilediği performansla müzikseverleri kendine hayran bıraktı.
30.11.2017 Magazin
Ruhum  18 yaşında
Ruhum 18 yaşında Şarkıcı Onur Kırış, Zirve Pera’da DJ kabinine geçti, yerli ve yabancı şarkılardan oluşan playlisti ile mekanı dolduran misafirlerine eğlenceli anlar yaşattı.
25.11.2017 Magazin
'Ferman Toprak benim manevi babamdır'
'Ferman Toprak benim manevi babamdır' Onur Kırış'ın sunduğu, Kral Pop TV ve Kral Pop Radyo'da yayınlanan '20 Dakika' programı bu hafta Merve Özbey’i ağırladı.
28.10.2017 Kültür Sanat
Dj kabininde Onur Kırış şov!
Dj kabininde Onur Kırış şov! Kral Pop TV sunucusu ve şarkıcı Onur Kırış, önceki gün Zirve Pera'da dj kabinine geçti.
13.10.2017 Kültür Sanat
Aleyna Tilki: 9 yaşından beri...
Aleyna Tilki: 9 yaşından beri... Onur Kırış'ın sunduğu, Kral Pop TV ve Kral Pop Radyo'da yayınlanan "20 Dakika" programı bu hafta genç sanatçı Aleyna Tilki'yi ağırladı.
4.10.2017 Magazin
Somurtkan şirin Aydın
Somurtkan şirin Aydın ‘Şirinler Live On Stage Show’ bugün ve 25 Ekim tarihinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak...
22.10.2015 Magazin
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Günün en iğrenç haberi! 3 yılda 200 kişi tecavüz etti
Günün en iğrenç haberi! 3 yılda 200 kişi tecavüz etti Aydın'da lise öğrencisi 17 yaşındaki S.K., üç yıl önce ablasının erkek arkadaşı Sercan S.'nin tecavüzüne uğradı. Serkan S.'nin görüntülerini çektiği S.K., tehdit ve şantajla üç yıl boyunca 200 kişinin tecavüzüne uğradı. S.K.'nın dört aylık hamile olduğu belirlenince ortaya çıkan tecavüz skandalıyla ilgili olarak, S.K.'nin ismini verdiği 6 kişi tutuklandı.
2.03.2017 Yaşam
AK Parti ile anlaştılar mı?
AK Parti ile anlaştılar mı? HDP Eşbaşkanı Demirtaş, Başbakan Erdoğan’ın çözüm sürecini siyasi bir rüşvete dönüştürdüğünü belirterek, “Hep ‘beni seçmezseniz barış bozulur’ diye oy istedi...
29.09.2021 Gündem
Ameliyatsız güzelliğin 10 yöntemi
Ameliyatsız güzelliğin 10 yöntemi ‘Gece yarısı ameliyathaneden çıktığımda cildim mutluluktan pırıl pırıl parlar’
10.07.2009 Arşiv
Genç Parti'nin   TAM ADAY LİSTESİ
Genç Parti'nin TAM ADAY LİSTESİ Genç Parti'nin, 22 Temmuzda yapılacak milletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna verdiği aday listesi belli oldu...
21.02.2018 Gündem
2 kadın 2 dram
2 kadın 2 dram Biri bir çocuk annesiydi, sigortacılık işine yeni başlamıştı; diğeri yıllardır hosteslik yapıyordu. Birini trafik canavarı, diğerini ise bir ev kazası yatağa mahkum etti
22.11.2005 Yaşam
2 kadın 2 dram
2 kadın 2 dram Kilometrelerce uçtu dünyayı gördü, şimdi sanal alemde geziyor Biri bir çocuk annesiydi, sigortacılık işine yeni başlamıştı; diğeri yıllardır hosteslik yapıyordu. Birini trafik canavarı, diğerini ise bir ev kazası yatağa mahkum etti
22.11.2005 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Onur Kırış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur kırış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.