Onur Buldu

Onur Buldu

Son dakika Onur Buldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Onur Buldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Onur Buldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Buldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur buldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 666 onur buldu haberi bulunmuştur. Tüm onur buldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Uğur Bilgin'in en mutlu günü!
Oyuncu Uğur Bilgin'in en mutlu günü! 'Güldür Güldür Show' adlı komedi programındaki 'Mesut' karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Uğur Bilgin, evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü oyuncuya, mutlu gününde ünlü isimlerden tebrik mesajları geldi.
27.06.2023 Magazin
Benim Güzel Ailem nerede çekiliyor? TRT 1 Benim Güzel Ailem hangi il, ilçede çekiliyor?
Benim Güzel Ailem nerede çekiliyor? TRT 1 Benim Güzel Ailem hangi il, ilçede çekiliyor? Benim Güzel Ailem dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de yaz döneminde ekrana gelecek Benim Güzel Ailem 1 bölümüyle ekrana geldi. Erdal Özyağcılar gibi usta ismin başrolünde olduğu dizide Onur Buldu, Seray Gözler, Erdem Akakçe gibi isimler de yer alıyor. Peki Benim Güzel Ailem hangi ilde çekiliyor? İşte Benim Güzel Ailem konusu ve oyuncu kadrosu...
22.06.2023 Televizyon
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
Güldür Güldür'ün kadrosuna flaş isimler katıldı!
Güldür Güldür'ün kadrosuna flaş isimler katıldı! Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür Show, yeni sezon için gün sayıyor. Güldür Güldür'ün sevilen karakteri Bilal'i canlandıran Onur Buldu'nun sürpriz şekilde kadroya veda etmesi hayranlarını üzmüştü. Eylül'de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan programın kadrosuna ise 3 yeni oyuncu katıldı. Güldür Güldür ekibine başarılı oyuncular Hasibe Eren, Erdem Yener ve Gürhan Altundaşar dahil oldu. Güldür Güldür'ün Hüseyin'i Erdem Yener, geçtiğimiz yıllarda veda ettiği programa yıllar sonra geri dönüyor.
25.08.2022 Magazin
Onur Buldu Güldür Güldür’den ayrıldı mı 2022? Güldür Güldür Bilal karakteri Onur Buldu ayrılıyor mu?
Onur Buldu Güldür Güldür’den ayrıldı mı 2022? Güldür Güldür Bilal karakteri Onur Buldu ayrılıyor mu? Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show programının sevilen karakterlerinden Onur Buldu’nun Güldür Güldür’e veda ettiği öne sürüldü. Söz konusu iddialar sonrası “Onur Buldu Güldür Güldür ayrıldı mı 2022?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.08.2022 Televizyon
Onur Buldu'nun aile pozuna yorum yağdı! "Sevgilim bütün cefayı çekse de...'
Onur Buldu'nun aile pozuna yorum yağdı! "Sevgilim bütün cefayı çekse de...' Güldür Güldür Show'un öne çıkan isimlerinden Onur Buldu, geçtiğimiz yıl öğretmen Duygu Kozoğlu ile sessiz sedasız evlenmişti. Ünlü oyuncu geçtiğimiz haftalarda baba olmuştu. Buldu, öğretmen eşi ve 40 gün önce kucağına aldığı bebeği Masal ile pozlarını paylaştı. Onur Buldu'nun pozuna çok sayıda yorum geldi.
31.07.2022 Magazin
Güldür Güldür oyuncusu Onur Buldu baba oldu! Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne?
Güldür Güldür oyuncusu Onur Buldu baba oldu! Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne? Güldür Güldür oyuncularından Onur Buldu ile eşi Duygu Kozoğlu çiftinin bu sabah bebekleri dünyaya geldi. Doğum bu sabah saatlerinde gerçekleşti. Hastaneden bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Peki, Onur Buldu kimdir, kaç yaşında? Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne? İşe detaylar…
20.06.2022 Ünlüler Dünyası
Güldür Güldür'ün sevilen ismi Onur Buldu'dan müjdeli haber!
Güldür Güldür'ün sevilen ismi Onur Buldu'dan müjdeli haber! Güldür Güldür Show'un öne çıkan isimlerinden Onur Buldu öğretmen Duygu Kozoğlu ile sessiz sedasız evlenmişti. Ünlü oyuncu bugün baba oldu.
20.06.2022 Magazin
'Afara'ya bu hafta Onur Buldu, Melek Mosso ve Arda Türkmen konuk oluyor
'Afara'ya bu hafta Onur Buldu, Melek Mosso ve Arda Türkmen konuk oluyor Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği programı 'Afara'nın yeni bölümünün konukları; Onur Buldu, Melek Mosso ve Arda Türkmen olacak.
13.05.2022 Televizyon
Onur Buldu eşini paylaştı, gören herkes hayran kaldı! 'Sarı fırtınam'
Onur Buldu eşini paylaştı, gören herkes hayran kaldı! 'Sarı fırtınam' Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu gözlerden uzak mutlu bir evlilik yaşadığı öğretmen eşiyle paylaşım yapınca sosyal medyada ilgi odağı oldu. Sevilen oyuncu eşi ile karesine "İyi ki doğdun be sarı fırtınam" notunu düştü. Onur Buldu'nun eşinin güzelliği sosyal medyanın konuşulanlarından oldu. İşte çiftin aşk dolu paylaşımları...
22.02.2022 Magazin
Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu'nun öğretmen eşi güzelliğiyle büyüledi!
Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu'nun öğretmen eşi güzelliğiyle büyüledi! Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür'deki performansıyla izleyiciyi kahkahaya boğan başarılı oyuncu Onur Buldu'nun öğretmen eşi Duygu Koz, güzelliğiyle görenleri büyüledi.
2.12.2021 Magazin
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık!
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık! Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür Show sezon finali yaptı. Güldür Güldür Show'da Naime karakteriyle seyircinin gönlünde taht kuran Ecem Erkek ve bu sezon kadroya dahil olan Murat Akkoyunlu yeni sezonda kadroda yer almayacak.
5.07.2021 Magazin
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü!
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü! 'Güldür Güldür Show'da yer alan Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda babasının vefat ettiğini duyurdu. Babasının bugün defnedileceğini belirten oyuncu, bu süreçte yanında olanlara teşekkür etti.
1.06.2021 Magazin
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı?
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Gelen son dakika bilgilerine göre, oyuncu Ali Sunal'dan kötü haber geldi. Koronavirüse yakalanan Ali Sunal, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. 43 yaşında yaşındaki oyuncu Ali Sunal ikinci kez baba olmaya hazırlanıyordu. Peki, Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Ali Sunal kimdir, kaç yaşında? Ali Sunal evli mi? Ali Sunal eşi kim? İşte Ali Sunal'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgiler...
20.03.2021 Gündem
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha!
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha! Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'e Cemal Hünal'ın ardından bir bomba isim daha dahil oldu.
24.02.2021 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 80. Bölüm Fragmanı
Arda ile Omuz Omuza 80. Bölüm Fragmanı Arda ile Omuz Omuza 80. Bölüm Fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Onur Buldu.
19.02.2021 Televizyon
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu!
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu! Beşiktaş'ın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yayınlandı. Dört saat süren yayında 156 bin adet SMS ve 80 Milyon TL değerinde 385 bin adet Hatıra Tişört bağışı yapıldı.
10.08.2020 Futbol
Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında ne kadar para toplandı? Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında Spacex sürprizi!
Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında ne kadar para toplandı? Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında Spacex sürprizi! Beşiktaş Kulübü, "Bırakmam Seni" kampanyası kapsamında Vodafone Park'ta "Ödül Senin" gecesi düzenledi. Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) ile Beşiktaş Kulübü'nün organize ettiği, Yılmaz Erdoğan ile Damla Uğurtürk'ün sunduğu ve Kanal D ekranlarından canlı yayınlanan gecede Beşiktaşlı olan olmayan herkes destek verdi. Gecede Elon Musk'a ait SpaceX şirketinde çalışan 10 Türk Mühendis de bağışta bulundu. Peki, Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında ne kadar para toplandı? İşte Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyası bağış miktarı...
10.08.2020 Gündem
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış!
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış! Beşiktaş’ta ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi düzenlendi. Vodafone Park’ta Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Kanal D'de yayınlandı. Organizasyonda Beşiktaş için 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandı.
10.08.2020 Futbol
Beşiktaş için 'Bırakmam Seni' kampanyası! Beşiktaş bağış kampanyasına nasıl destek olunur? SMS bilgileri ve telefon numarası!
Beşiktaş için 'Bırakmam Seni' kampanyası! Beşiktaş bağış kampanyasına nasıl destek olunur? SMS bilgileri ve telefon numarası! Sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan'ın yapacağı Beşiktaş'ın "Bırakmam Seni" Bağış Kampanya Gecesi Vodafone Park'ta gerçekleşecek. Beşiktaş bağış kampanyası Kanal D'den canlı yayınlanacak. Peki, Beşiktaş bağış kampanyasına nasıl destek olunur? Beşiktaş Bırakmam Seni Kampanya hatıra tişörtü nasıl alınır? Beşiktaş bağış kampanyası SMS bilgileri ve telefon numarası!
9.08.2020 Gündem
Beşiktaş’a Destek Gecesi bu akşam Kanal D’de!
Beşiktaş’a Destek Gecesi bu akşam Kanal D’de! Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş JK’nın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi bu akşam Kanal D’de yayınlanacak. Beşiktaşlı sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunacağı gece “Ödül Senin” adıyla saat 22:00’de başlayacak.
9.08.2020 Futbol
Beşiktaş yardım kampanyası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş 'Bırakmam Seni' kampanyası!
Beşiktaş yardım kampanyası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş 'Bırakmam Seni' kampanyası! Yılmaz Erdoğan'ın sunuculuğunu yapacağı Beşiktaş'ın "Bırakmam Seni" Bağış Kampanya Gecesi Vodafone Park'ta gerçekleşecek. Peki, Beşiktaş yardım kampanyası ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş 'Bırakmam Seni' kampanyası ile ilgili detaylar...
9.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Onur Buldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur buldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.