Güldür Güldür Show

Güldür Güldür Show

Son dakika güldür güldür show haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güldür güldür show ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güldür güldür show haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güldür Güldür Show

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güldür güldür show gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 güldür güldür show haberi bulunmuştur. Tüm güldür güldür show haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayallerinin peşinden gitti! Ünlü oyuncu Kanada'ya yerleşti
Hayallerinin peşinden gitti! Ünlü oyuncu Kanada'ya yerleşti Hayallerini gerçekleştirmek için Kanada'ya yerleşti... Yönetmen olmak isteyen oyuncu Capilano Üniversitesi'ne kabul edildi.
21.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Rüştü Onur Atilla nasıl zayıfladı, mide ameliyatı mı oldu? Onur Atilla kaç kilo verdi? Güldür Güldür İbrahim Onur Atilla’nın yeni (son) hali!
Rüştü Onur Atilla nasıl zayıfladı, mide ameliyatı mı oldu? Onur Atilla kaç kilo verdi? Güldür Güldür İbrahim Onur Atilla’nın yeni (son) hali! Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncusu Onur Atilla verdiği kilolarla adeta değişime uğradı. Oldukça zayıfladığı gözlemlenen Atilla’nın son hali beğeni toplarken, nasıl zayıfladığı ve kaç kilo verdiği merak konusu oldu. Rüştü Onur Atilla nasıl zayıfladı, Onur Atilla kaç kilo verdi, mide ameliyatı mı oldu?
17.10.2023 Magazin
Güldür Güldür'ün İbrahim'i değişimiyle şaşırttı! Oyuncu Rüştü Onur Atilla verdiği kilolarla gündemde
Güldür Güldür'ün İbrahim'i değişimiyle şaşırttı! Oyuncu Rüştü Onur Atilla verdiği kilolarla gündemde Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncularından Rüştü Onur Atilla değişimi ile ağızları açık bıraktı. Evli ve iki çocuk babası olan oyuncu Rüştü Onur Atilla'yı verdiği kilolarla hayranlarını şoke etti, görenler tanımakta zorlandı. İşte Güldür Güldür Show'un İbrahim'i Rüştü Onur Atilla'nın son hali…
17.10.2023 Magazin
"Güldür Güldür" oyuncusu Uğur Bilgin evlendi
"Güldür Güldür" oyuncusu Uğur Bilgin evlendi Güldür Güldür Show'da canlandırdığı "Mesut" karakteriyle tanınan oyuncu Uğur Bilgin dünyaevine girdi.
27.08.2023 Magazin
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi!
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi! Oyuncu Doğa Rutkay ile televizyoncu Kerimcan Kamal, dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Her sene İzmir Çeşme'de tatil yapan ünlü çift, önceki gün Çiftlikköy'de bir beach'te objektiflere takıldı.
17.07.2023 Magazin
Oyuncu Uğur Bilgin'in en mutlu günü!
Oyuncu Uğur Bilgin'in en mutlu günü! 'Güldür Güldür Show' adlı komedi programındaki 'Mesut' karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Uğur Bilgin, evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü oyuncuya, mutlu gününde ünlü isimlerden tebrik mesajları geldi.
27.06.2023 Magazin
Bakan Kurum: OSB'lerde çalışan evi olmayan kardeşlerimiz için proje yürütüyoruz
Bakan Kurum: OSB'lerde çalışan evi olmayan kardeşlerimiz için proje yürütüyoruz Ümraniye’de iş insanlarıyla bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Sanayi bölgelerinde çalışan evi olmayan kardeşlerimiz için TOKİ başkanlığımızla proje yürütüyoruz. Bunun talimatını arkadaşlara verdik. OSB'ler için yeni yer tahsisini bu hafta karşılayacağız ardından da İstanbul’un üreten insanlarının ev sahibi olabilmeleri, güvenli, huzurlu yuvalarında yaşayabilmeleri için bu çalışmayı yapacağız” dedi.
9.05.2023 Ekonomi
Bakan Varank, sözlerini skece konu eden Güldür Güldür Show ekibini izledi
Bakan Varank, sözlerini skece konu eden Güldür Güldür Show ekibini izledi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kendisinin Türk uzay yolcusuna dair açıklamalarını skece konu eden Güldür Güldür Show ekibinin Bursa'daki gösterisini izledi. Kulise de geçen Varank, oyuncular ile moderatör Ali Sunal'ı tebrik etti.
9.05.2023 Gündem
Güldür Güldür Show'da Aile dizisi skeci! Aslan ve Devin kahkaha attırıyor!
Güldür Güldür Show'da Aile dizisi skeci! Aslan ve Devin kahkaha attırıyor! Güldür Güldür Show 332 bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta kahkaha dolu anlara sahne olan eğlence programında bu hafta Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde olduğu Aile dizisi konu alınıyor. İşte Güldür Güldür Show Aile dizisi skeci...
25.04.2023 Televizyon
Oyuncu Berkay Tulumbacı ile şarkıcı Ezgi Gergin nişanlandı
Oyuncu Berkay Tulumbacı ile şarkıcı Ezgi Gergin nişanlandı 'Güldür Güldür Show' oyuncusu Berkay Tulumbacı, evlilik yolunda ilk adımı attı. Tulumbacı, şarkıcı Ezgi Gergin ile nişanlandı.
8.04.2023 Magazin
Oyuncu Mahir İpek'in yeğenleri enkazdan çıkarıldı! 'Hepiniz var olun'
Oyuncu Mahir İpek'in yeğenleri enkazdan çıkarıldı! 'Hepiniz var olun' Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7 büyüklüğündeki deprem 10 ilimizde büyük bir yıkıma ve çok sayıda can kaybına yol açtı. 'Güldür Güldür Show' oyuncularından Mahir İpek, depremde enkazda kalan yeğenlerinin tamamının arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldığını duyurdu.
7.02.2023 Magazin
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
Ezgi Tanır kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Güldür Güldür Show oyuncusu Burak Topaloğlu’nun eşi Ezgi Tanır’ın biyografisi…
Ezgi Tanır kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Güldür Güldür Show oyuncusu Burak Topaloğlu’nun eşi Ezgi Tanır’ın biyografisi… Güldür Güldür Show oyunculardan Burak Topaloğlu, sevgilisi Ezgi Tanır ile nikah masasına oturdu. Peki, Ezgi Tanır kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
3.11.2022 Magazin
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir?
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? Kavak Yelleri dizisiyle tanınan, geçmiş yıllarda Survivor’da da yarışan ünlü oyuncu Dağhan Külegeç nişanlandı. Ünlü oyuncu, nişanda çekilmiş pozunu "Söz, isteme, nişan" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Peki, Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Güldür Güldür'ün kadrosuna flaş isimler katıldı!
Güldür Güldür'ün kadrosuna flaş isimler katıldı! Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür Show, yeni sezon için gün sayıyor. Güldür Güldür'ün sevilen karakteri Bilal'i canlandıran Onur Buldu'nun sürpriz şekilde kadroya veda etmesi hayranlarını üzmüştü. Eylül'de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan programın kadrosuna ise 3 yeni oyuncu katıldı. Güldür Güldür ekibine başarılı oyuncular Hasibe Eren, Erdem Yener ve Gürhan Altundaşar dahil oldu. Güldür Güldür'ün Hüseyin'i Erdem Yener, geçtiğimiz yıllarda veda ettiği programa yıllar sonra geri dönüyor.
25.08.2022 Magazin
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak?
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? SHOW TV'de yapımını BKM'nin üstlendiği, 'Güldür Güldür Show', 10. sezonuna başlıyor. Peki, Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? İşte Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi…
24.08.2022 Televizyon
Onur Buldu Güldür Güldür’den ayrıldı mı 2022? Güldür Güldür Bilal karakteri Onur Buldu ayrılıyor mu?
Onur Buldu Güldür Güldür’den ayrıldı mı 2022? Güldür Güldür Bilal karakteri Onur Buldu ayrılıyor mu? Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show programının sevilen karakterlerinden Onur Buldu’nun Güldür Güldür’e veda ettiği öne sürüldü. Söz konusu iddialar sonrası “Onur Buldu Güldür Güldür ayrıldı mı 2022?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.08.2022 Televizyon
Güldür Güldür’ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya paylaştı,sevgilisinden yorum gecikmedi!
Güldür Güldür’ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya paylaştı,sevgilisinden yorum gecikmedi! Güldür Güldür Show adlı programda canlandırdığı Mehtap karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine topladı. Ünlü oyuncu, dekolteli elbisesiyle verdiği bir pozu Instagram'dan takipçilerinin beğenisine sundu. Yılmazkaya'nın paylaşımına ilk yorum ise sevgilisinden geldi.
8.08.2022 Magazin
Onur Buldu'nun aile pozuna yorum yağdı! "Sevgilim bütün cefayı çekse de...'
Onur Buldu'nun aile pozuna yorum yağdı! "Sevgilim bütün cefayı çekse de...' Güldür Güldür Show'un öne çıkan isimlerinden Onur Buldu, geçtiğimiz yıl öğretmen Duygu Kozoğlu ile sessiz sedasız evlenmişti. Ünlü oyuncu geçtiğimiz haftalarda baba olmuştu. Buldu, öğretmen eşi ve 40 gün önce kucağına aldığı bebeği Masal ile pozlarını paylaştı. Onur Buldu'nun pozuna çok sayıda yorum geldi.
31.07.2022 Magazin
Ali Sunal'dan tekne paylaşımı!
Ali Sunal'dan tekne paylaşımı! 'Güldür Güldür Show' programının moderatörlüğünü yapan Ali Sunal, şimdilerde eşi ve kızları Narin ve Nil ile tatilin tadını çıkarıyor. Ailesiyle Bodrum'a giden başarılı oyuncu, eşi ve büyük kızının tekne pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
18.07.2022 Magazin
Güldür Güldür oyuncusu Onur Buldu baba oldu! Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne?
Güldür Güldür oyuncusu Onur Buldu baba oldu! Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne? Güldür Güldür oyuncularından Onur Buldu ile eşi Duygu Kozoğlu çiftinin bu sabah bebekleri dünyaya geldi. Doğum bu sabah saatlerinde gerçekleşti. Hastaneden bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Peki, Onur Buldu kimdir, kaç yaşında? Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne? İşe detaylar…
20.06.2022 Ünlüler Dünyası
Güldür Güldür'ün sevilen ismi Onur Buldu'dan müjdeli haber!
Güldür Güldür'ün sevilen ismi Onur Buldu'dan müjdeli haber! Güldür Güldür Show'un öne çıkan isimlerinden Onur Buldu öğretmen Duygu Kozoğlu ile sessiz sedasız evlenmişti. Ünlü oyuncu bugün baba oldu.
20.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güldür Güldür Show ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güldür güldür show haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.