Ölümle Tehdit

Ölümle Tehdit

Son dakika ölümle tehdit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölümle tehdit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölümle tehdit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölümle Tehdit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölümle tehdit gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.426 ölümle tehdit haberi bulunmuştur. Tüm ölümle tehdit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı düzenlenen “Mahzen-9” Operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve örgüt üyesi 54 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde Kafes-33 operasyonu: 9 gözaltı
İstanbul merkezli 4 ilde Kafes-33 operasyonu: 9 gözaltı İstanbul merkezli 4 ilde yapılan 'Kafes-33' operasyonuyla Ahmet Söylemez'in liderliğini yaptığı suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşıyla beraber 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
31.01.2024 Gündem
Korsan taksi sürücüsünü durdurup, tehdit eden 3 taksici için istenen cezalar belli oldu
Korsan taksi sürücüsünü durdurup, tehdit eden 3 taksici için istenen cezalar belli oldu Antalya'da bir uygulama üzerinden 'korsan taksicilik' yapan Habip Aslan'ı (52) durdurup, aracına binerek, "Seni bu arabanın içine gömerim" diye tehdit eden ve bu anlara ait görüntüleri sosyal medyada paylaşan taksiciler K.A. (26) ile Ş.C. (61) ve Ü.A.T. (30) hakkında ayrı ayrı 18'er yıl hapis istendi.
29.01.2024 Gündem
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi Lübnan'daki Hizbullah hareketi, Hamas’ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri’ye yönelik suikasta misilleme olarak İsrail ordusuna ait bir askeri üssün 62 roketle hedef alındığını açıkladı.
6.01.2024 Dünya
Kaçırdılar sonrası kabus! İşkence görüntüleri ortaya çıktı
Kaçırdılar sonrası kabus! İşkence görüntüleri ortaya çıktı Balıkesir'de alacak nedeniyle husumetli oldukları Furkan A.'yı (25), gözlerini bağlayıp otomobille kaçıran, işkenceyle 2 bin 500 lirasıyla cep telefonunu gasbeden Muhammet Ramazan Batır (19) ile Osman Dova (33) tutuklandı. Dava dosyasına giren görüntülerde, elleri arkadan bağlanan ve sesi duyulmasın diye ağzı tişörtle kapatılan Furkan A.'nın, tekme, tokat ve yumrukla dövüldüğü görülüyor.
16.09.2023 Yaşam
55 yıllık eşini öldürdü! 74 yaşındaki adamdan 'pişkin' savunma
55 yıllık eşini öldürdü! 74 yaşındaki adamdan 'pişkin' savunma Adana’da evde tartıştığı 55 yıllık eşi Naile Sarı’yı (74), ruhsatlı tabancasıyla sırtından vurarak öldürüp, teslim olan Abdullah Sarı (76), ifadesinde uzun süredir şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını ve sürekli tartıştıklarını öne sürdü. Eşini son zamanlarda darbettiği belirtilen Sarı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
29.08.2023 Yaşam
FBI evini basıp öldürdü! Dünya gündem oldu: Hasta oğluna bakan zararsız bir adamdı
FBI evini basıp öldürdü! Dünya gündem oldu: Hasta oğluna bakan zararsız bir adamdı ABD’de Başkan Joe Biden’ı sosyal medya hesabından tehdit ettiği için, FBI’ın evine baskın düzenlediği ve vurarak öldürdüğü Craig Robertson'ın komşuları yaşlı adamı 'kimseye zarar olmayan biri' olarak tanımladılar.
11.08.2023 Dünya
Ev sahibi kirayı artırmak istedi, kabul etmeyince tehdit ve cinsel içerikli mesajlar aldığı iddiasıyla şikayetçi oldu
Ev sahibi kirayı artırmak istedi, kabul etmeyince tehdit ve cinsel içerikli mesajlar aldığı iddiasıyla şikayetçi oldu Mersin'de yaşayan Saliha Sak'ın (31), depremden önce aylık 2 bin TL'ye tuttuğu evin sahibi, kirayı 7 bin liraya çıkardı. Sak, bu rakamı kabul etmedi. Bunun üzerine Sak'ın telefonuna yurt dışı kaynaklı farklı numaralardan tehdit ve cinsel içerikli mesajlar gelmeye başladı. Sak, bunun evden çıkması için yapıldığını öne sürerek, ev sahibi hakkında şikayetçi oldu. Ev sahibi S.H. ise Almanya'da yaşadığını belirterek, iddiaları reddetti.
9.08.2023 Gündem
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
27.07.2023 Magazin
Üzerine içki döküp yakmaya çalışmıştı! Boşandı ama kabus sürüyor
Üzerine içki döküp yakmaya çalışmıştı! Boşandı ama kabus sürüyor Adana'da Özge Polat (31), henüz 17 yaşındayken evlendiği Özkan Ö.’den (34) sürekli şiddet görüp, üzerine içki dökerek yakmaya çalışılıp, ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle 2019 yılında boşandı. Eşinin tehditlerinin devam etmesi ve 2 çocuğunu geçen hafta yurda vereceğini söylemesi üzerine yeniden çıkan tartışma sonra darbedildiğini belirten Polat, "Rapor alıp şikayetçi olduk. Kendi de ifade verdikten sonra telefonla arayıp, ailemi tehdit etti" dedi.
4.07.2023 Yaşam
Damadını öldürdü, ifadesi ortaya çıktı: 'Başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu'
Damadını öldürdü, ifadesi ortaya çıktı: 'Başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu' Bursa’da kızıyla boşanmak isteyen damadını sokak ortasında boğazını keserek ölümüne sebep olduğu iddia edilen kayınpederin ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısı ifadesinde, “Damadım, evli olmasına rağmen başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu. Kızımı ölümle tehdit ederek boşanmaya zorluyordu. Onun bu davranışı zoruma gitti" dedi.
17.06.2023 Yaşam
Uyuşturucu baronunun 53 milyon liralık saatleri! Kritik operasyondan yeni görüntüler ve detaylar ortaya çıktı
Uyuşturucu baronunun 53 milyon liralık saatleri! Kritik operasyondan yeni görüntüler ve detaylar ortaya çıktı Hollandalı uyuşturucu baronunun 1 milyar liralık mal varlığına el konuldu. İstanbul merkezli 5 ilde yapılan operasyonda 100 milyon liralık ziynet eşyasına ele geçirilirken 23 kişi gözaltına alındı. İstanbul merkezli 5 ilde uyuşturucudan elde edilen paraları akladığı öne sürülen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyona ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Şüphelilerin adreslerinde ele geçirilen 2 saatin toplam değerinin 53 milyon 390 bin 478 lira olduğu ortaya çıkmıştı.
15.06.2023 Gündem
Baronun milyon dolarlık saati! 1 milyar liralık kara para operasyonu
Baronun milyon dolarlık saati! 1 milyar liralık kara para operasyonu Uluslararası uyuşturucu kartelinin izi sürüldü. Kartelin 1 milyar liralık uyuşturucudan elde edilen mal varlığına el konuldu. İstanbul merkezli 5 ilde yapılan operasyonda 100 milyon liralık ziynet eşyasına ele geçirilirken 23 kişi gözaltına alındı. Büyük operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
14.06.2023 Dünya
Annesini tehdit eden babasını öldürdü
Annesini tehdit eden babasını öldürdü Rize’de M.A.L (14), annesini ölümle tehdit ettiğini öne sürdüğü babası Ali Rıza Laçin'i (54) evde tabancayla vurup, öldürdü.
31.05.2023 Yaşam
3 milyar dolarlık miras kavgası! Türkiye'nin en zenginlerindendi, kanlı bıçak şikayeti
3 milyar dolarlık miras kavgası! Türkiye'nin en zenginlerindendi, kanlı bıçak şikayeti Türkiye’nin en zengin 27’nci iş insanı olan ve kanser tedavisi gördüğü Londra’da 14 yıl önce hayatını kaybeden Mehmet Salih Tatlıcı’nın vefatının ardından 3 milyar dolarlık mirasının büyük bir kısmı ikinci eşi Nurten Tatlıcı ile oğlu Uğur Tatlıcı’ya kaldı.
20.05.2023 Gündem
Otobüsün önünü kesip tehdit etti! ‘Babamı duraktan niye almadın?’ dedi şoföre saldırdı
Otobüsün önünü kesip tehdit etti! ‘Babamı duraktan niye almadın?’ dedi şoföre saldırdı İstanbul'da arabasıyla özel halk otobüsünün önünü kesen saldırgan, "Babamı duraktan neden almadın" diyerek tehditler yağdırdı. Büyük korku yaşayan ve de araçtan inmeyen otobüs şoförünü, olay yerine koşan polis kurtardı. Ertan Büyükahısha ve Mehmet Çakırlar'ın özel haberi.
17.05.2023 Yaşam
Eşini, pay vermemek adına sattığı evi boşaltmadığı için öldürmüş
Eşini, pay vermemek adına sattığı evi boşaltmadığı için öldürmüş İzmir'de, Recibe Koluman'ın (39), boşanma aşamasındaki eşi Kutbettin Koluman (50) tarafından, 4 yaşındaki çocuğunun gözü önünde tabancayla vurulup öldürülmesine ilişkin detaylar ortaya çıktı. Kutbettin Koluman'ın kendisine boşanma davası açan eşi Recibe'ye pay vermemek için, birlikte yaşadıkları evi akrabasına sattığı, bu süreçte de çocuklarıyla burada yaşamaya devam eden eşini, evi boşaltmadığı için öldürdüğü belirtildi.
29.04.2023 Yaşam
Korkunç olay sonrası görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar! 'Bir çocuğa bunlar yapılmaz'
Korkunç olay sonrası görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar! 'Bir çocuğa bunlar yapılmaz' Sivas’ta bir grup genç, 16 yaşındaki gence işkence yaparak, çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Gencin ve ailesinin şikayeti üzerine ifadeleri alınan şahıslar serbest bırakıldı. 
21.04.2023 Yaşam
Ev sahibi ile kiracı arasında ‘psikolojik baskı’ iddiası! 'Defolun gidin, sizi öldürürüm'
Ev sahibi ile kiracı arasında ‘psikolojik baskı’ iddiası! 'Defolun gidin, sizi öldürürüm' Antalya'nın Manavgat ilçesinde evden çıkması için kendisine ev sahibi tarafından psikolojik baskı yapıldığını söyleyen kiracı kadın yaşanan tartışmaları cep telefonuyla görüntülerken, ev sahibi kadın ise kiracısının çocuğuyla ilgilenmediği için çocuklarının tüm binayı rahatsız ettiğini, 2 ay önce evden çıkacağını söylemesine rağmen çıkmadığını anlattı.
14.04.2023 Yaşam
Miras yüzünden darp edilen kadın o geceyi anlattı
Miras yüzünden darp edilen kadın o geceyi anlattı Nevşehir'de babalarından kalan mirası ablalarına vermek istemeyen kardeşler terör estirdi. Aynı binada yaşayan 2 kardeş, aralarında miras yüzünden husumet bulunan ablalarını darp etti, o anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi.
31.03.2023 Gündem
İki güzellik merkezi arasında 'rekabet' savaşı: Nihat Doğan'a öldürtmek istemiş
İki güzellik merkezi arasında 'rekabet' savaşı: Nihat Doğan'a öldürtmek istemiş İstanbul'da iki güzellik merkezi sahibi arasındaki rekabet, 'silahlı tehdit' davasına dönüştü. Güzellik merkezlerinden birinin sahibi olan Alkan Yıldız, kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ettiği diğer merkezin sahibi Sevim A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda Sevim A. hakkında, 'Sesli, yazılı ve görüntülü iletiyle hakaret', 'Birden fazla kişi tarafından silahla tehdit' ve 'Kişilerin huzur ve sükununu bozmak' suçlamalarından 3 yıl 1 aydan, 13 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İşte haberin detayları...
27.03.2023 Gündem
Eski eşini sokak ortasında vahşice katletmişti! Savunması pes dedirtti
Eski eşini sokak ortasında vahşice katletmişti! Savunması pes dedirtti Manisa'da eski eşini sokak ortasında tüfekle vurduktan sonra kendi çenesine tüfeği dayayarak intihara teşebbüs eden cani kocanın mahkemedeki savunması pes dedirtti. Öldürdüğü eski eşinin kendisini tahrik ettiğini iddia eden Ali Alkan, “Hala da çok seviyorum. Ama ona yaranamadım” dedi.
23.03.2023 Yaşam
Karısı tarafından iki kaz bıçaklandı, darp edildi! 'Erkek cinayeti işlenecek'
Karısı tarafından iki kaz bıçaklandı, darp edildi! 'Erkek cinayeti işlenecek' Gaziantep'te kocası tarafından işkence yapıldığı ve zorla hap içirilerek intihar süsü verilmek istendiğini ileri süren N.Y.'nin kocası Ali Y., iddialara cevap verdi. Ali Y., karısı tarafından iki kez bıçaklandığını ve bir kez de tekme ile darp edildiğini söyleyerek, "Karım film izliyor, senaryoyu bizim üzerimizde uyguluyor sanki" dedi.
21.03.2023 Yaşam
Profesörün ofisinin önüne bırakıp tehdit etmişti! Yakalama kararı çıkarıldı
Profesörün ofisinin önüne bırakıp tehdit etmişti! Yakalama kararı çıkarıldı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'un ofisi önüne 'dana dili' bırakarak tehdit ettiği suçlamasıyla yargılanan Mustafa Yücel hakkında, adli kontrol şartlarına uymadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı.
28.02.2023 Yaşam
İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma skandalının detayları ortaya çıktı! Rasmus Paludan'ın mesajları deşifre oldu
İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma skandalının detayları ortaya çıktı! Rasmus Paludan'ın mesajları deşifre oldu İsveç'te Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'ın mesajları deşifre oldu. Provokatör Rasmus Paludan'ın iğrenç eyleminin masraflarını karşılayan Chang Frick provokasyonun detaylarını açıkladı. İsveç basını ikili arasındaki mesajlaşmaları sayfalarına taşıdı.
25.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ölümle Tehdit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölümle tehdit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.