Ölü Ve Yaralı

Ölü Ve Yaralı

Son dakika ölü ve yaralı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölü ve yaralı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölü ve yaralı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölü Ve Yaralı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölü ve yaralı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.565 ölü ve yaralı haberi bulunmuştur. Tüm ölü ve yaralı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Avustralya’nın Sydney kentindeki Westfield alışveriş merkezinde bugün meydana gelen bıçaklı saldırıda, saldırgan dahil 6 kişi yaşamını kaybetti. Polis basın açıklamasında biri bebek olmak üzere 'birkaç yaralının' hastanede tedavi gördüğünü belirtti.
13.04.2024 Dünya
İstanbul Şişli'de korkutan yangın! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İstanbul Şişli'de korkutan yangın! Çok sayıda ölü ve yaralı var İstanbul Şişli'de 13 katlı bir binan en alt katında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
2.04.2024 Vatan TV
Rusya'da katliam! Onlarca ölü ve yaralı var, teröristlerin kimlikleri belli oldu, Putin'den ilk mesaj
Rusya'da katliam! Onlarca ölü ve yaralı var, teröristlerin kimlikleri belli oldu, Putin'den ilk mesaj Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna silahlı saldırganlar tarafından gerçekleştirilen saldırıda 90'dan fazla kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Rusya Devlet Başkanı Putin'den ilk açıklama gelirken, Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Medvedev 'ölüme ölüm' mesajı verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'daki terör saldırısı nedeniyle 1 günlük ulusal yas (24 Mart) ilan edildiğini duyurdu. Putin, saldırıyı gerçekleştiren 4 kişi dahil toplam 11 kişinin gözaltında olduğunu söyledi. Öte yandan saldırı yapan teröristlerin kimliği belli oldu
23.03.2024 Dünya
Rusya'daki saldırıya Türkiye'den peş peşe kınama mesajları
Rusya'daki saldırıya Türkiye'den peş peşe kınama mesajları Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Hakan Fidan, Ömer Çelik ve Dışişleri Bakanlığı saldırıyı kınadı.
23.03.2024 Gündem
Otomobil aynı yöndeki araca arkadan çarptı! Ölü ve yaralı var
Otomobil aynı yöndeki araca arkadan çarptı! Ölü ve yaralı var Konya'nın Karapınar ilçesinde otomobilin aynı yöndeki bir başka otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
8.02.2024 Gündem
Çağlayan adliyesi silahlı saldırı | Çağlayan Adliyesi olay nedir, ölü ve yaralı var mı? İstanbul Çağlayan adliyesi önünde neler oluyor?
Çağlayan adliyesi silahlı saldırı | Çağlayan Adliyesi olay nedir, ölü ve yaralı var mı? İstanbul Çağlayan adliyesi önünde neler oluyor? Çağlayan Adliyesi önünde silah sesleri paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Adliyeye giriş çıkışlar kapatıldı. Peki, Çağlayan Adliyesi olayı nedir? İstanbul Çağlayan adliyesi önünde neler oluyor?
6.02.2024 Gündem
Hemzemin geçitte feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Hemzemin geçitte feci kaza! Ölü ve yaralılar var Muş’ta hemzemin geçitte büyükbaş hayvan yüklü tıra trenin çarpması sonucu çok sayıda hayvan telef olurken, ölü ve yaralıların da olduğu belirtildi.
2.02.2024 Gündem
Şanlıurfa’da 2 katlı ev çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Şanlıurfa’da 2 katlı ev çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var Şanlıurfa’nın Bozova ilçe kırsalındaki 2 katlı bir evin çökmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.
1.02.2024 Gündem
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var İzmir'in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında, 2 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Nevşehir'de iki otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Nevşehir'de iki otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Nevşehir'in Avanos ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.
19.01.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı...
Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı... Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 3 otobüsün karıştığı zincirleme kazada 10 kişi öldü, 54 kişi yaralandı.
28.12.2023 Vatan TV
Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi. 7 aracın karıştığı kazada 11 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi yaralandı.
28.12.2023 Vatan TV
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Diyarbakır’da otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır’da otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
28.11.2023 Gündem
Gazze'de İsrail katliamı! İsrail ordusu okulu vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
Gazze'de İsrail katliamı! İsrail ordusu okulu vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var... İsrail Gazze'deki sivilleri bombalamaya devam ediyor. İsrail ordusu bölgede Hamas'a dair bir askeri komuta merkezi bulamadıklarını açıkladı. ABD'de canlı yayına katılan İsrail Başbakanı Netanyahu'nun bir numaralı yardımcısının sözleri ise dünya basınında gündem oldu. Al Jazeera, Gazze'deki okula yönelik yapılan saldırıda düzinelerce kişinin öldüğünü, 100 kişinin de yaralandığını açıkladı.
17.11.2023 Dünya
İzmir'de ticari araca silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
İzmir'de ticari araca silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var İzmir'de hafif ticari araca düzenlenen silahlı saldırıda Çağatay Arpaz hayatını kaybetti, kardeşi ve arkadaşı yaralandı.
13.11.2023 Gündem
Hafif ticari araçla kamyon çarpıştı! Ölü ve yaralı var
Hafif ticari araçla kamyon çarpıştı! Ölü ve yaralı var Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, hafif ticari araç ile kamyonun çarpıştığı kazada Mehmet Dilli (64) hayatını kaybetti, Seydihan A. ise yaralandı.
5.11.2023 Gündem
İsrail, Gazze'de bulunan çocuk hastanesini bombaladı
İsrail, Gazze'de bulunan çocuk hastanesini bombaladı İsrail ordusu sabah saatlerinde Gazze'deki bir çocuk hastanesini bombaladı.
4.11.2023 Dünya
Mahkemeden emsal karar geldi! Kiracı bu kez haksız sayıldı
Mahkemeden emsal karar geldi! Kiracı bu kez haksız sayıldı Mahkeme bu kez de "mağdur olan ev sahibidir" dedi. 16 yıldır aynı iş yerinde kiracı olan kişi kira bedellerini ödemedi. Dava yoluna giden ev sahibi hukuk mücadelesini kazandı. Mahkeme, iş yeri kiracısının tahliyesine hükmetti.
29.10.2023 Ekonomi
Alkollü sürücünün otomobili, ışık ihlali yapan araca çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Alkollü sürücünün otomobili, ışık ihlali yapan araca çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Ordu’nun Altınordu ilçesinde kavşakta kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen otomobile alkollü sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Kazada, 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
29.10.2023 Yaşam
ABD'yi ayağa kaldıran olay! En az 16 kişi öldü, 350 kişilik ekip insan avı başlattı
ABD'yi ayağa kaldıran olay! En az 16 kişi öldü, 350 kişilik ekip insan avı başlattı ABD dün gerçekleştirdiği silahlı saldırı ile en az 16 kişiyi öldüren Robert Card için adeta alarma geçmiş durumda... ABD’nin Maine eyaletindeki Lewiston kentinde en az 16 kişiyi öldüren silahlı saldırgan Robert Card için başlatılan ‘insan avı’ devam ediyor.
27.10.2023 Gündem
ABD’nin Maine eyaletinde silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var
ABD’nin Maine eyaletinde silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var ABD'nin Maine eyaletindeki Lewiston şehrinde kimliği belirlenemeyen zanlı, 3 ayrı bölgede insanların üzerine ateş açtı. Silahlı saldırı sonucunda ilk belirlemelere göre 22 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı da var. Silahlı saldırı sonrası kaçan şüpheli her yerde aranıyor. Güvenlik kamerası kayıtlarında kahverengi mont ve siyah pantolonlu zanlının, elinde uzun namlulu bir silahla insanları hedef aldığı görüldü.
26.10.2023 Gündem
Adana’da kuzenler arasında alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
Adana’da kuzenler arasında alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 1 yaralı Adana’da alacak-verecek meselesi yüzünden kuzenlerinin evini basan 2 kardeş, pompalı tüfekle vuruldu. Kardeşlerden biri ölürken, diğeri yaralandı.
23.10.2023 Yaşam
Bölgede korkulan oldu! İsrail kara harekatına başladı, Gazze'ye baskın
Bölgede korkulan oldu! İsrail kara harekatına başladı, Gazze'ye baskın İsrail Hamas arasındaki savaş 8. gününde devam ediyor... Gazze'deki Filistinlilere evlerini terk etmeleri için 24 saat süre veren İsrail, dün gece kara baskınlarına başladı. İşgal altındaki Batı Şeria'da çatışmaların devam ettiği öğrenilirken, İsrail'in sivillerin geçişi için verdiği süre saat 16:00 itibarı ile sona erdi. İsrail tankları Gazze sınırına yığınak yaparken, bölgedeki tansiyona giderek yükseliyor
14.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'den göç eden sivilleri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İsrail Gazze'den göç eden sivilleri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Hamas ile İsrail arasındaki çatışmaların 7. gününde Filistinli sivil can kaybı satısı artarak devam ediyor. Bombaların aralıksız yağdığı Gazze'den göç eden sivillerin konvoyunu İsrail ordusu vurdu.
13.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ölü Ve Yaralı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölü ve yaralı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.