Ölü Sayısı

Ölü Sayısı

Son dakika ölü sayısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölü sayısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölü sayısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölü Sayısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölü sayısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.843 ölü sayısı haberi bulunmuştur. Tüm ölü sayısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Japonya depreminde ölü sayısı 100 oldu
Japonya depreminde ölü sayısı 100 oldu Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Ishikawa bölgesini merkez alan 7.6’lık depremde hayatını kaybedenlerinin sayısının 100 olduğunu duyurdu.
6.01.2024 Dünya
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü?
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü? İran'da Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin dördüncü ölüm yıl dönümünde, mezarı yakınında düzenlenen tören sırasında art arda iki patlamanın meydana geldiği bildirildi. Patlamada ölü sayısı artarken vatandaşlar Kasım Süleymani’nin kim olduğunu sorguluyor.  Peki, Kasım Süleymani kimdir, ne zaman öldü, Kasım Süleymani’yi kim öldürdü, Süleymani’nin mezarı nerede?
3.01.2024 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak Gazze'deki İsrail'in sivil katliamı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrailli komandolarla buluşan Başbakan Netanyahu, askerlere Hizbullah ile olası bir savaşta yaşanacaklardan bahsetti. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze’deki harekatın 3 ay sürebileceğini söyledi. Gazze’deki Hamas kontrolündeki sağlık kurumu, 7 Ekim’den bu yana öldürülenlerin sayısının 4 bin 651’e çıktığını duyurdu.
23.10.2023 Dünya
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
İsrail’in Gazze planı ortaya çıktı! 'Gazze’nin anahtarları Mısır’a verilecek'
İsrail’in Gazze planı ortaya çıktı! 'Gazze’nin anahtarları Mısır’a verilecek' Hamas’ı bitirme adı altında İsrail’in kanlı saldırıları sürerken İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze’de üç aşamalı bir plan öngördüklerini açıkladı. Bir İsrailli kaynak ise sonunda Gazze’nin anahtarlarının Mısır’a verilmesinin planlandığını söyledi.
22.10.2023 Dünya
Hamas'ın İsrail planı ortaya çıktı! Resmen itiraf etti: Tehlike yüksek
Hamas'ın İsrail planı ortaya çıktı! Resmen itiraf etti: Tehlike yüksek İsrail, dünyayı şoke eden hastane katliamının ardından da Gazze Şeridi’ni vurmaya devam ederken iki haftada ölü sayısı 3 bin 785’e yükseldi. Filistinlilerin açıklamalarına göre bombardımanlarda hayatını kaybedenlerden 1524’ü çocuk, 1000’i kadın, 120’si de yaşlı. İsrail güçleri bu kez Gazze'de içinde sivillerin olduğu bir kiliseyi hedef aldı. Gazze'ye kara harekatı için son hazırlıklarını yapan İsrail'den yeni bir hamle geldi. İsrail ordusuna ait pek çok zırhlı araç Batı Şeria'daki Ramallah'a giriş yaptı İsrail ordusu Gazze'de bulunan El Ömeri Camii'sini vurdu. İsrail güçleri yine gaz atarak namaz kılanlara müdahalede bulundu. İsrail polisinin acımasız müdahalesi dakika dakika CNN Türk yayınına yansıdı. Öte yandan İsrail'in tam ablukaya aldığı Gazze Şeridi'ni bombalamaya başlaması ve Lübnan sınırında Hizbullah'la çatışmaya girmesi ile beraber işgal altındaki Batı Şeria'daki çatışmalar da arttı. Bu durum, bölgenin daha geniş bir savaşta üçüncü bir cephe haline gelebileceği endişelerini artırdı. İşte detaylar...
20.10.2023 Dünya
Türkiye'de yas ilan edildi mi? Filistin için yas ilan eden ülkeler hangileri?
Türkiye'de yas ilan edildi mi? Filistin için yas ilan eden ülkeler hangileri? İsrail güçleri, dün akşam saatlerinde Gazze'de bir hastaneyi hedef aldı. Gazze Sağlık Bakanlığı, hava saldırısında en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. İsrail’in hastaneyi hedef alması birçok ülke tarafından tepkiyle karşılanırken Filistin 3 günlük yas ilan etti. Peki, Türkiye'de yas ilan edildi mi? Filistin için yas ilan eden ülkeler hangileri?
18.10.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı!
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi! 7 kişi hayatını kaybetti
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi! 7 kişi hayatını kaybetti  Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında ölü sayısı 7’ye yükseldi.
15.10.2023 Gündem
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
MGK'dan Azerbaycan mesajı: Kalıcı barışa giden yol toprak bütünlüğüdür
MGK'dan Azerbaycan mesajı: Kalıcı barışa giden yol toprak bütünlüğüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısının ardından yayımlanan bildiride, ''Güney Kafkasya’da kalıcı barışa giden yolun ancak Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünün ve egemenliğinin kayıtsız şartsız tesisi ve bölgemizdeki tüm ülkelerin refahına katkı sağlayacak ahdî yükümlülüklerin gereğinin yerine getirilmesiyle açılabileceği hususu, başta Ermenistan olmak üzere tüm taraflara hatırlatılmış; Türkiye’nin bölgede kalıcı barışın ve istikrarın sağlanmasına yönelik çabaları desteklemeyi sürdüreceği belirtilmiştir'' denildi.
28.09.2023 Gündem
İstanbul Şirinevler'deki patlamada ölü sayısı 3'e yükseldi
İstanbul Şirinevler'deki patlamada ölü sayısı 3'e yükseldi Bahçelievler'de 6 katlı bir binada doğalgaz kaynaklı meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.
28.09.2023 Gündem
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi Kırklareli' de sel felaketinde kayıp olan 2 kişiden 1' inin cansız bedenine ulaşıldı. Ölü sayısı 5' e yükselirken, kayıp 1 kişiyi arama çalışması sürüyor.
6.09.2023 Gündem
Uganda’da tekne faciası!  Ölü sayısı 20’ye ulaştı
Uganda’da tekne faciası! Ölü sayısı 20’ye ulaştı Uganda polisi dün Victoria Gölü üzerinde içindeki 34 kişiyle birlikte alabora olan tekne kazasında ölü sayısını 20 olarak açıkladı.
3.08.2023 Dünya
Bursa'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 9 yaralı
Bursa'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 9 yaralı Bursa'da işçi servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi. Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
12.06.2023 Yaşam
Hindistan’da katliam gibi kaza! İki tren çarpıştı: 120 ölü, 850'den fazla yaralı var
Hindistan’da katliam gibi kaza! İki tren çarpıştı: 120 ölü, 850'den fazla yaralı var Hindistan’daki Bahanaga İstasyonu'nda iki trenin çarpışmasıyla en az 120 kişinin hayatını kaybettiği, 850'den fazla kişinin yaralandığı öğrenildi.
2.06.2023 Dünya
Yağış artışları nedeniyle tahılda 'sarı pas' riski! 'Mücadele edilmezse verim düşer'
Yağış artışları nedeniyle tahılda 'sarı pas' riski! 'Mücadele edilmezse verim düşer' Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Organik Tarım Programı öğretim görevlisi Volkan Yörük, bu yıl baharda görülen yağış fazlalığı nedeniyle tahıl çeşitlerinde 'sarı pas' hastalığı riski bulunduğunu belirtti. Tahıl yaprakları üzerinde sarı çizgiler görüldüğünde ve tarladaki oranı yüzde 30'a ulaştığında çiftçilerin kimyasal mücadeleye başlamaları gerektiğini belirten Yörük "Mücadele edilmezse verim düşer" dedi. 
20.05.2023 Yaşam
Mide botoksu kabusu devam ediyor! Ölü sayısı arttı, kahreden sözler
Mide botoksu kabusu devam ediyor! Ölü sayısı arttı, kahreden sözler İstanbul ve İzmir'de çok sayıda kişi, yaptırdıkları mide botoksu ameliyatı nedeniyle fenalaşmıştı. Sağlık Bakanlığı tarafından soruşturma başlatılan olayda bir kişi hayatını kaybetmişti. Tuzla'daki özel bir hastanede mide botoksu yaptıran ve ardından fenalaşan hastalardan Hurise Gezmiş de hayatını kaybetti. Mide botoksundan hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi.
20.05.2023 Yaşam
Bakan Soylu, CNN Türk'e açıkladı: Depremde can kaybı 50 bin 399 oldu
Bakan Soylu, CNN Türk'e açıkladı: Depremde can kaybı 50 bin 399 oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk Özel Haber Şefi Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, depremde can kaybının 50 bin 399 olduğunu söyledi. Hatay'ın eskisinden güçlü bir şehir olacağını vurgulayan Soylu, 'Kimse ümitsiz olmasın, Hatay bizim mirasımız' ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Gündem
ABD'deki hortum felaketinde ölü sayısı 23'e yükseldi
ABD'deki hortum felaketinde ölü sayısı 23'e yükseldi ABD'nin Mississippi eyaletinde çıkan hortum nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi.
25.03.2023 Gündem
Yunanistan'daki tren kazasında ölü sayısı 57’ye yükseldi
Yunanistan'daki tren kazasında ölü sayısı 57’ye yükseldi Yunanistan'ın Tempi bölgesinde yük treni ile yolcu treninin çarpıştığı feci kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 57'ye yükseldi.
2.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ölü Sayısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölü sayısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.