Öldürülen Teröristler

Öldürülen Teröristler

Son dakika öldürülen teröristler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öldürülen teröristler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öldürülen teröristler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öldürülen Teröristler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öldürülen teröristler gelişmeleri de dahil olmak üzere 433 öldürülen teröristler haberi bulunmuştur. Tüm öldürülen teröristler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu İstanbul Adalet Sarayı’ndaki saldırının detayları ortaya çıktı. Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edildiği saldırıya benzer bir saldırı hedefleyen DHKP/C’li teröristler, adliye kapısında GBT kontrolü yapan polisleri görünce panikledi. Kadın terörist polislere bibergazı sıktı, erkek terörist ateş açtı. Çıkan çatışmada öldürülen teröristler içeri girmeyi başarsaydı Pınar Birkoç’un ablasını kaçıracaktı.
8.02.2024 Gündem
ABD'den skandal SDG paylaşımı
ABD'den skandal SDG paylaşımı Türkiye'nin terör hedeflerine yönelik başarı ile icra ettiği Pençe-Kılıç Harekatı'nın yankıları sürerken ABD'den skandal bir paylaşım geldi.
28.11.2022 Gündem
Pençe-Kılıç harekatı için ABD'den skandal açıklama!
Pençe-Kılıç harekatı için ABD'den skandal açıklama! Suriye ve Kuzey Irak'ta terör hedeflerine yönelik başarı ile icra edilen Pençe-Kılıç Harekatı'nın yankıları sürerken ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan konu ile ilgili skandal bir açıklama geldi.
22.11.2022 Dünya
ABD'den skandal mesaj:  Öldürülen PKK/YPG'li teröristleri böyle paylaştılar
ABD'den skandal mesaj: Öldürülen PKK/YPG'li teröristleri böyle paylaştılar ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. ABD, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Suriye’de düzenlediği SİHA operasyonu ile etkisiz hale getirilen PKK/YPG’li teröristler için başsağlığı mesajı paylaştı. CENTCOM'un 'Kritik savaşçılardı' ifadesi ise sosyal medyada tepki ile karşılandı.
24.07.2022 Dünya
Dr. Tiyekli: Türk Tabipler Birliği, Türk hekimlerine ihanet ediyor
Dr. Tiyekli: Türk Tabipler Birliği, Türk hekimlerine ihanet ediyor Kahramanmaraş'ın Tabipler Odası Başkanı Dr. Lütfi Tiyekli, Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi'nin Gara operasyonuyla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi. Açıklamanın sadece konseyi bağladığını, Türk hekimlerinin her zaman devletinin ve ordusunun yanında olduğunu belirten Tiyekli; "Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi üyeleri gerçekten Türk hekimine ihanet etme sürecine gelmiştir" dedi.
16.02.2021 Gündem
Hainler kaçacak delik arıyor! Özel kamuflaj da kurtaramadı
Hainler kaçacak delik arıyor! Özel kamuflaj da kurtaramadı Terör örgütü PKK üyeleri, İHA ve SİHA’lardan kurtulmak için saklanacak delik arıyor. Hazirandan bu yana etkisiz hale getirilen 87 teröristin çoğunun kamufle olmak için özel kıyafet giydiği ortaya çıktı
3.09.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Operasyonlar kapsamında 139 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Operasyonlar kapsamında 139 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığının 8'incisini başlattığı Kıran operasyonları kapsamında, 17 Ağustos'tan bu yana 139 terörist etkisiz hale getirildi, 321 mağara, sığınak ve depo imha edildi.
18.12.2019 Gündem
HDP'li Karayazı Belediye Başkanı tutuklandı!
HDP'li Karayazı Belediye Başkanı tutuklandı! Erzurum'da ‘terör örgütü üyesi olmak’ suçundan yargılandığı davada verilen 7 yıl 6 ay hapis cezası Yargıtayca bir süre önce onanan HDP'li Karayazı Belediye Başkanı Melike Göksu ile belediye meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Yaklaşık 3,5 saat adliyede kalan Göksu'nun tutuklandığı öğrenildi.
17.09.2019 Siyaset
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Tam 141 terörist...
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Tam 141 terörist... İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Mayıs ayında 6'sı büyük, 47'si orta çaplı 11 bin 971 operasyon yapıldığını, 3'ü mavi, 4'ü turuncu, 9'u gri kategoride aranan toplam 141 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Çataklı, teröristlerden 16'sının sözde yönetici konumunda olduğunu kaydetti.
3.06.2019 Gündem
41 terörist etkisiz hale getirildi
41 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son 1 haftada yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen operasyonlarda 41 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı
30.11.2018 Gündem
Gümüşhane'de öldürülen teröristler su aramaya çıkmış
Gümüşhane'de öldürülen teröristler su aramaya çıkmış GÜMÜŞHANE'nin Kürtün ilçesinde çıkan çatışmada, İçişleri Bakanlığı'nın 'aranan teröristler listesi'ndeki 'kırmızı kategori'de yer alan, başına 4 milyon lira ödül konulan 'Türk Tarık' kod adlı Barış Öner ile 'Sorej' kod adlı İranlı terörist Barış Coşkunun etkisiz hale getirildiği operasyonların ayrıntıları ortaya çıktı. Çatışmada, 4 kişi oldukları belirlenen gruptaki 2 terörist, sırt çantalarını bırakıp, yanlarına aldıkları bidonlarla su kaynağı aradıkları sırada izlerini süren Jandarma Özel Operasyon Komutanlığı (JÖPER) timi tarafından yaklaşık 20 metreden etkisiz hale getirildi.
23.08.2018 Gündem
Kandil’de Amanoslar şoku
Kandil’de Amanoslar şoku Kandil’deki PKK elebaşı Karayılan’ın “Amanos’ta eylem” talimatı TSK operasyonuyla suya düştü. Karayılan, telsizden teröristlere “Aldığınız nefesten bile haberleri var. Beceriksizler” diye çıkıştı
5.04.2018 Gündem
Amanos Dağları'nda öldürülen teröristler bakın kim çıktı
Amanos Dağları'nda öldürülen teröristler bakın kim çıktı Hatay'ın Arsuz ilçesi Amanos Dağları'nda düzenlenen hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen 11 teröristten ikisinin arananlar listesinde mavi ve gri kategoride yer aldığı tespit edildi.
29.03.2018 Gündem
600 metre kaldı
600 metre kaldı ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda dün 9 köy daha teröristlerden alınırken, öldürülen terörist sayısı 3 bin 524’e ulaştı. Kafer Çil’in alınmasıyla Afrin’in dış mahalleleriyle mesafe 600 metreye düştü
15.03.2018 Gündem
O terörist öldürüldü
O terörist öldürüldü Terör örgütü PKK/YPG saflarında savaşmak için Suriye’ye gelen 3 yabancı terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülen teröristler arasında Afrin’e gelen yabancı teröristlerin lideri Fransız vatandaşı Kendal Breizh kod adlı Oliver François Jean Le Clainche de bulunuyor
18.02.2018 Gündem
Yeni bir örgüt daha çıktı: YRK
Yeni bir örgüt daha çıktı: YRK PKK’nın kurduğu YRK isimli grubun da Afrin’de öldürülen teröristler arasında olduğu anlaşıldı.
12.02.2018 Gündem
Çember daralıyor!
Çember daralıyor! Afrin merkeze hakim noktaları bir bir ele geçiren TSK ve ÖSO güçleri, Burseya dağına birkaç kilometre uzaklıktaki Bafelyun tepesine de yöneldi. TSK öldürülen terörist sayısının 649’a ulaştığını duyurdu
30.01.2018 Gündem
Afrin’de öldürülen teröristin kıyafetindeki peç detayı
Afrin’de öldürülen teröristin kıyafetindeki peç detayı ABD’nin eğitim ve silahla desteklediği YPG'ye bağlı YAT'lı teröristler Zeytin Dalı harekatında etkisiz hale getirildi. Öldürülen teröristin üzerindeki yelekte yer alan paçavranın ABD’nin özel olarak eğittiği ve silah verdiği terörist grubuna ait olduğu ortaya çıktı.
30.01.2018 Gündem
Tutuklu HDP'liler Afrin'de öldürülen teröristler için açlık grevi başlatıyor
Tutuklu HDP'liler Afrin'de öldürülen teröristler için açlık grevi başlatıyor Tutuklu Figen Yüksekdağ ve Sebahat Tuncel'in de aralarında bulunduğu HDP ve DBP yöneticisi tutuklu 9 kadın, teröristlere karşı gerçekleştirilen Afrin operasyonuna tepki için 3 gün aç kalacak.
25.01.2018 Siyaset
Son dakika: Bu kez o ilimizde! MİT de devreye girdi, sayı şu anda...
Son dakika: Bu kez o ilimizde! MİT de devreye girdi, sayı şu anda... Son dakika haberi bu kez İzmir'den geldi. Çok sayıda gözaltı kararı çıkarıldı. Bunlardan 51'i gözaltına alındı. Operasyona MİT de katıldı. Ayrıntılar haberimizde, işte bütün detaylar....
29.09.2021 Gündem
Bingöl'de PKK'ya ağır darbe! 4'ü ölü 5 terörist...
Bingöl'de PKK'ya ağır darbe! 4'ü ölü 5 terörist... Bingöl'deki operasyonda 5 terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülen teröristler arasında sözde üst düzeylerin de olma ihtimalinin değerlendirildiği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Öldürülen teröristler 'üst düzey' sorumlu çıktı
Öldürülen teröristler 'üst düzey' sorumlu çıktı Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda etkisiz hale getirilen 2'si üst düzey 6 teröristin çok sayıda terör saldırısını gerçekleştirdikleri belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Süleyman Soylu: SİHA ile 260 terörist etkisiz hale getirildi
Süleyman Soylu: SİHA ile 260 terörist etkisiz hale getirildi SİHA ile ilgili rakamlar veren Süleyman Soylu, "Kasım'ın 20'sine kadar bizi seyredin. Kasım'ın 20'sine kadar dağ, taş, tepe bırakmadan bu PKK’nın canına okumaya devam edeceğiz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Katalan polisi onları arıyor
Katalan polisi onları arıyor Katalan polisi, Barcelona ve Cambrils kentlerindeki araç saldırılarını düzenleyen DEAŞ hücresine mensup 4 genci arıyor
18.08.2017 Dünya
İstihbarat ulaştı: İşte PKK'nın kolları
İstihbarat ulaştı: İşte PKK'nın kolları Başbakan Yıldırım’ın “Hepsi aynı” dediği örgütlerin listesi ortaya çıktı. Terör örgütü PKK, Suriye kolu YPG ve İran’daki uzantısı PJAK gibi farklı adlar altında ama aynı hedefe hizmet eden 38 örgüt tespit edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öldürülen Teröristler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öldürülen teröristler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.