Öksüz

Öksüz

Son dakika Öksüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öksüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öksüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öksüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öksüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.919 öksüz haberi bulunmuştur. Tüm öksüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölmüş annenin ruhuna gidecek bayram mesajları 2024! Ölen anne ve babaya duygusal minnet dolu Ramazan Bayramı mesajları
Ölmüş annenin ruhuna gidecek bayram mesajları 2024! Ölen anne ve babaya duygusal minnet dolu Ramazan Bayramı mesajları Ölmüş anneye minnet dolu bayram mesajları, Ramazan bayramını öksüz ve yetim geçirecek kişilerin en çok arattığı içerikler arasında yer aldı. Milyonlarca insan bu bayramda anne ve babasının elini öperken onlar mezar ziyaretine gidiyor. Yoklu her bayramda daha derinden hissedilen ölen anne ve babaya duygusal Ramazan bayramı mesajlarını hazırladık.
9.04.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Yetim bırakılan bütün evlatlarımıza sahip çıkmak insanlık borcu
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Yetim bırakılan bütün evlatlarımıza sahip çıkmak insanlık borcu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail’in Gazze’deki saldırılarıyla çok sayıda çocuğu yetim ve öksüz hale getirdiğini belirterek, “Yetim bırakılan bütün evlatlarımıza sahip çıkmanın bir insanlık borcu olduğunu Grand Bassam’dan ifade etmek istiyorum. İnşallah çocukların yetim bırakılmadığı, kadınların ailelerinden koparılmadığı, yaşlı insanların suçsuz yere öldürülmediği, yer yüzünde hakkaniyetin, adaletin, insafın ve vicdanın hakim olduğu bir dünyayı kurmak hepimize nasip olur.” dedi.
4.03.2024 Gündem
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici seçim çalışmalarını yürüttüğü Tokat’ın Reşadiye ilçesinde trafik kazası geçirdi, Destici Reşadiye Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat’a sevk edildi.
4.03.2024 Gündem
Ev alacaklara büyük destek! 500 bin TL karşılıksız veriliyor
Ev alacaklara büyük destek! 500 bin TL karşılıksız veriliyor Evi olmayanlara müjde gibi haber! 500 bin TL'ye kadar karşılıksız ödeme yapılıyor. Detaylar belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardım Programlarını açıkladı. Ev alacaklara bazı şartlar dahilinde 500 bin liraya kadar kadar destek verilirken bunun dışında yaşlılık aylığı, engelli aylığı, asker çocuğu yardımı, öksüz ve yetim yardımları, doğum yardımı da veriliyor.
21.02.2024 Ekonomi
Depremde ölenlerin mezar taşları görenleri duygulandırıyor
Depremde ölenlerin mezar taşları görenleri duygulandırıyor Kahramanmaraş’ın Elbistan merkezli meydana gelen depremlerde enkaz altında kalarak ölenlerin mezar taşları görenleri duygulandırıyor. Adıyaman Yeni Mezarlıkta ki mezar taşları, “Toprak, emanetime iyi bak benim sarıldığım gibi sarıl anneme, Öksüz kaldı kızım, tadı yoktu bayramların” yazıları dikkat çekti.
16.02.2024 Gündem
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yeni yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, suçun yasal unsurları oluşmadığından M.A. hakkında beraat kararı verdi.
31.01.2024 Gündem
Anne Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Anne Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde anne ve babaya büyük bir önem verilmektedir. Anne ve baba sevgisinin yanı sıra saygı da çok önem taşımaktadır. Müslümanlar arasında anne ve babaya karşı hoşgörülü ve iyi davranmak gerekmektedir. Çocukların da bu konuda belli başlı yükümlülükleri bulunur. 
29.01.2024 Dini Bilgiler
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Büyücülük okulu ile başlayan ve gittikçe gizemli bir hal alan film serisi denilince 'Harry Potter' karşımıza çıkar. Kitaptan uyarlanan bu film serisi oldukça geniş kitlelere ulaşmış bir yapımdır.
29.01.2024 Gündem
Şırdan fiyatı 3 liradan 100 liraya yükseldi
Şırdan fiyatı 3 liradan 100 liraya yükseldi Adana’da bundan 5 yıl önce günde 3 bin 500 şırdan çöpe dökülürken, son yıllarda Türkiye genelinde satılmaya başlanınca, tanesi 3 liradan 100 liraya kadar yükseldi.
28.01.2024 Adana
Onur belgesi nedir, onur belgesi kaç puanla ve nasıl alınır 2024? Onur belgesi kaç kişiye, kimlere verilir?
Onur belgesi nedir, onur belgesi kaç puanla ve nasıl alınır 2024? Onur belgesi kaç kişiye, kimlere verilir? 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona eriyor, karnelerini alacak olan öğrenciler yarıyıl tatilini tadını çıkaracak. Takdir teşekkür hesaplamaları yapılırken onur belgesinin nasıl alındığı, kimlere verildiği de sorgulanmaya başlandı. Peki, onur belgesi kaç kişiye verilir? Onur belgesi nasıl alınır, onur belgesi kaç puanla alınır, kimlere verilir?
18.01.2024 Eğitim
Maltepe'de hafif ticari araç bariyerlere çarptı: 2 yaralı
Maltepe'de hafif ticari araç bariyerlere çarptı: 2 yaralı Maltepe'de, D-100 Karayolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ve yolcu koltuğunda oturan kişi yaralandı.
21.12.2023 Gündem
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Hrant Dink’i öldüren Ogün Samast’ın FETÖ açıklamaları delil sayıldı
Hrant Dink’i öldüren Ogün Samast’ın FETÖ açıklamaları delil sayıldı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast’ın tahliyesinin ardından, “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek” suçundan iddianame düzenlenmesi zamanaşımı gibi yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Adalet Bakanı Tunç da bir soru üzerine “Son iddianamenin süreciyle ilgili olarak da aslında kamuoyunun bilmediği bazı hususlar var” dedi. Dink’in katili Ogün Samast hakkında hazırlanan yeni iddianamede, daha önce verdiği ifadeleri aleyhine delil olarak yer aldı. Savcılığa göre; Samast, FETÖ’nün emniyetteki üst düzey isimleri olan Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer’in cinayetin arkasında olduklarını biliyordu.
21.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldırılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail'in kendini savunma hakkı diyenleri gördük." dedi.
20.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
MEB'den flaş karar! Teneffüs süresi değişti
MEB'den flaş karar! Teneffüs süresi değişti Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre, öğrencilerin beslenmelerini rahat yapabilmeleri için okullarda teneffüslerden birinin en az 20 dakika olması sağlanacak. Öte yandan sınıf geçme ortalaması da değişti.
14.10.2023 Eğitim
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kaya, memleketi Uşak'ta toprağa verildi
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kaya, memleketi Uşak'ta toprağa verildi Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde 15 Haziran'da teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu yaralanıp, tedavi gördüğü hastanede 8 gün sonra şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Özcan Kaya'nın (25) cenazesi, memleketi Uşak'ın Banaz ilçesinde toprağa verildi.
24.06.2023 Gündem
Taha Duymaz'ın annesi konuştu: Taha’nın mutfağı öksüz kaldı
Taha Duymaz'ın annesi konuştu: Taha’nın mutfağı öksüz kaldı Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden fenomen aşçı Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, oğlunun hatıralarını yaşatmak için yemek yaptığı anları sosyal medyadan paylaştı. Büyük üzüntü yaşayan anne Duymaz, “Tahasız mutfak öksüz kaldı” dedi.
15.06.2023 Magazin
Çalınan tekerlekli sandalye yerine yenisi Merve’nin kapısına bırakıldı
Çalınan tekerlekli sandalye yerine yenisi Merve’nin kapısına bırakıldı Gaziantep'in Nurdağı İlçesinde, tekerlekli sandalyesi çalınan doğuştan engelli Merve Hazal Bülbül’e (5) ismi öğrenilemeyen bir hayırsever kaldığı konteynerin önüne tekerlekli sandalye bıraktı. Sabah dışarı çıktıklarında yeni tekerlekli sandalye görünce şaşıran Merve’nin anneannesi Medine Bülbül, ‘’Bir hayırsever mağduriyetimizin haber yapılmasından sonra duymuş ve kapımızın önüne tekerlekli sandalye bırakıp gitmiş. Hayırseveri tanımıyorum. Görenler genç birisi diyor’’ dedi.
5.06.2023 Yaşam
Bodrumspor - Göztepe maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Bodrumspor - Göztepe maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Spor Toto 1. Lig'in son haftalarında yenilmesi zor bir görüntü çizen Göztepe, Play-Off 1. Tur maçında İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrumspor'a konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
26.05.2023 İddaa
Emine Erdoğan'dan Yetimler Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Yetimler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Yetimler Günü dolayısı ile sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunudu. Emine Erdoğan, 'Kimsesiz yavrularımıza kucak açan Koruyucu Ailelerimize yürekten teşekkür ediyorum.' dedi.
6.04.2023 Gündem
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi Sanatta Engel Yok Vakfı, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yaralarımızı sarmak ve engelli yaşamlara dokunmak amacıyla “Deprem ve Umut” adlı bir sergi düzenlendi. 52 sanatçının 70 özgün eserle katıldığı sergi, İstanbul Kadıköy’de nisan boyunca açık kalacak. Sergiden elde edilecek gelirin, engelli depremzedelere akülü araç almak için harcanacağı açıklandı.
3.04.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Öksüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öksüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.