Okan Üniversitesi

Okan Üniversitesi

Son dakika Okan Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Okan Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Okan Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okan Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okan üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 803 okan üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm okan üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi Galatasaray'da gelecek sezonun planlamaları yapılmaya başladı. Teknik direktör Okan Buruk da taleplerini yönetime iletti. İşte detaylar...
6.04.2024 Galatasaray
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi!
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi! Trabzonspor Fenerbahçe arasında oynana Süper Lig müsabakasının ardından çıkan saha olayları ve futbolcuların karıştığı kavgalar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu PFDK sevklerini açıkladı. Açıklamaya göre Fenerbahçe'den Osayi, oosterwolde, İrfan Can Eğribayat tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Boey gidiyor mu, Sacha Boey transfer oldu mu? Boey sözleşmesi ne zaman bitiyor, Boey gitti mi?
Boey gidiyor mu, Sacha Boey transfer oldu mu? Boey sözleşmesi ne zaman bitiyor, Boey gitti mi? Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Sacha Boey’in Bayern Münih yolunda olduğu transfer haberiyle gündem oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar “Sacha Boey gidiyor mu?” sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Sacha Boey transfer detayları…
26.01.2024 Şampiy10
Kopenhag maçı öncesi Okan Buruk'a sataştı: Görmemiştim, bana saygısızlık
Kopenhag maçı öncesi Okan Buruk'a sataştı: Görmemiştim, bana saygısızlık Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek için Kopenhag ile önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray'da hedef kayıp yaşamadan bir üst tura çıkmak. Danimarka ekibinin takım kaptanı Rasmus Falk'tan da Galatasaray maçı öncesi flaş açıklamalarda geldi.
7.12.2023 Galatasaray
Galatasaray - Samsunspor  maçında gol yağmuru vardı
Galatasaray - Samsunspor maçında gol yağmuru vardı Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Samsunspor’u 4-2 mağlup etti
16.09.2023 Galatasaray
Mauro Icardi Trabzonspor maçına damgasını vurdu Galatasaray tarihine geçti!
Mauro Icardi Trabzonspor maçına damgasını vurdu Galatasaray tarihine geçti! Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Büyük maçları çok seven Mauro Icardi, Trabzonspor'u yine boş geçmedi. Arjantinli yıldızın ilk golünde Torreira'nın presi ve Kerem'in asisti de dikkat çekti. Burak Yılmaz'dan sonra Galatasaray formasıyla bir ilki başaran Icardi, Sarı-kırmızılı takımın tarihine de geçti. Golcü futbolcu maçın ardından performansıyla ilgili açıklamalar yaptı.
19.08.2023 Galatasaray
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
Zaniolo gidiyor mu? Okan Buruk kadroda olmamasının nedenini açıkladı
Zaniolo gidiyor mu? Okan Buruk kadroda olmamasının nedenini açıkladı Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında Zalgiris Vilnius'u ağırladığı maçın kadrosuna alınmadı. İşte yıldız futbolcunun kadroda olmama nedeni...
2.08.2023 Galatasaray
Galatasaray-Zalgiris Vilnius (Maç özeti)
Galatasaray-Zalgiris Vilnius (Maç özeti) Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris'i sahasında ağırladı. Cimbom, Zalgiris'i Mertens'in muhteşem golüyle 1-0 mağlup etti.
2.08.2023 Galatasaray
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama AFAD'ın verilerine göre saat 08.44'te Adana'nın Kozan ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 'Şu ana kadar 112 Acil İhbar hattına can ve mal kaybına yönelik herhangi bir ihbar yapılmamıştır' dedi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Bize şu an olumsuz bir bilgi gelmedi. Sadece Kozan'da birkaç ahırın zarar gördüğü haberi geldi. Arkadaşlarımız oraya gidiyor. Ağır hasarlı binalar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kontrolünde yıkılıyor" dedi. AFAD Başkanı Yunus Sezer deprem sonrası olumsuz bir durum olmadığını açıkladı. Öte yandan Adana'nın Kozan ilçesinde saat: 10.57'de 4.4 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi. Korkutan sarsıntı sonrası yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.07.2023 Gündem
Cicaldau dediler Yusuf Demir için İstanbul'a geldiler
Cicaldau dediler Yusuf Demir için İstanbul'a geldiler Servet Çetin'le yeniden kadro mühendisliğine soyunan Sivasspor, Galatasaray'dan Yusuf Demir'i istedi.
21.07.2023 Sivas Spor
Ocakta reddetti Temmuzda imza atmaya geliyor
Ocakta reddetti Temmuzda imza atmaya geliyor Muslera'nın alternatifini arayan Galatasaray, 32 yaşındaki kaleci Günay Güvenç'le prensip anlaşmasına vardı.
16.07.2023 Galatasaray
Leipzig Angelino'yu verdi G.Saray'ın yıldızını istedi
Leipzig Angelino'yu verdi G.Saray'ın yıldızını istedi Angelino transferinde Galatasaray'la anlaşan Alman kulübü Leipzig, Sarı Kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Zaniolo için devreye girdi.
16.07.2023 Galatasaray
Nelsson giderse Galatasaray'ın 'B' planı hazır! Premier Lig'den 1.89'luk kule gelecek
Nelsson giderse Galatasaray'ın 'B' planı hazır! Premier Lig'den 1.89'luk kule gelecek Victor Nelsson'un takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray, Premier Lig'de Brighton forması giyen Hollandalı stoper Jan Paul van Hecke için girişimlere başladı.
3.07.2023 Galatasaray
Avrupa devleri onun için sıraya giriyor Galatasaray kalmasını istiyor
Avrupa devleri onun için sıraya giriyor Galatasaray kalmasını istiyor Özellikle Fenerbahçe derbisinde attığı gollerin yanı sıra oynadığı futbolla parmak ısırtan Zaniolo için Juventus, Bournemouth ve Tottenham devreye girdi.
21.06.2023 Galatasaray
Okan Buruk Torreira'nın partnerini buldu! Piyasa değeri 20 milyon euro
Okan Buruk Torreira'nın partnerini buldu! Piyasa değeri 20 milyon euro Orta saha arayışlarına devam eden ve Torreira'nın partnerini arayan Galatasaray ABD'li futbolcu Weston McKennie ile ilgileniyor.
18.06.2023 Galatasaray
İngilizler Nelsson ve Boey'den sonra Zaniolo'yu da istedi
İngilizler Nelsson ve Boey'den sonra Zaniolo'yu da istedi Daha önce Sacha Boey ve Victor Nelsson'la yakından ilgilenen İngiliz kulüpleri şimdi de Nicolo Zaniolo için devreye girdiler.
14.06.2023 Galatasaray
Mostafa Mohamed'de flaş gelişme! Okan Buruk 'değerlendireceğim' demişti ama...
Mostafa Mohamed'de flaş gelişme! Okan Buruk 'değerlendireceğim' demişti ama... Galatasaray'dan Nantes'a kiralık olarak giden Mostafa Mohamed için Lig 1 ekibi kararını verdi. Fransız kulübü Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanacak.
14.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'da 5 yıldıza teklif yağıyor yönetim oyuncuları bırakmıyor
Galatasaray'da 5 yıldıza teklif yağıyor yönetim oyuncuları bırakmıyor Şampiyonlar Ligi kadrosu yapmak için kolları sıvayan Galatasaray'da Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Boey ve Kerem Aktürkoğlu gibi yıldızlara teklif yağıyor.
12.06.2023 Galatasaray
Şampiyon Galatasaray!
Şampiyon Galatasaray! Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayarak tarihinde 23. şampiyonluğunu kazandı.
30.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'a imza atmak için Gaziantep FK ile görüşmeye gitti
Galatasaray'a imza atmak için Gaziantep FK ile görüşmeye gitti Gelecek sezon Muslera'nın alternatifi konusunda sıkıntı yaşamak istemeyen Galatasaray, Günay Güvenç'le anlaşmaya vardı.
28.05.2023 Galatasaray
Maç biter bitmez neden soyunma odasına indiği belli oldu! Dev prim
Maç biter bitmez neden soyunma odasına indiği belli oldu! Dev prim İstanbulspor galibiyetinden sonra soyunma odasına inen Dursun Özbek'in teknik heyet ve futbolculara yine prim sözü verdiği ortaya çıktı.
18.05.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Okan Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okan üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.