Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kopenhag maçı öncesi Okan Buruk'a sataştı: Görmemiştim, bana saygısızlık

Kopenhag maçı öncesi Okan Buruk'a sataştı: Görmemiştim, bana saygısızlık

Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek için Kopenhag ile önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray'da hedef kayıp yaşamadan bir üst tura çıkmak. Danimarka ekibinin takım kaptanı Rasmus Falk'tan da Galatasaray maçı öncesi flaş açıklamalarda geldi.

Kopenhag maçı öncesi Okan Buruk'a sataştı: Görmemiştim, bana saygısızlık

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile liderlik yarışını sürdüren Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kaderinin belirleneceği karşılaşmaya çıkacak. Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son hafta mücadelesinde Kopenhag'a konuk olacak. Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek için Kopenhag ile önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray'da hedef kayıp yaşamadan bir üst tura çıkmak.

KOPENHAG CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

Danimarka Ligi'nde ve kupada toplamda 4 maçtır galibiyet göremeyen Kopenhag'ta kaptan Rasmus Falk'tan çok konuşulacak açıklamalar geldi.

Kopenhag ile Galatasaray, A Grubu'nun 6. hafta maçında 12 Aralık'ta Parken'de karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesi iki takımın da grupta 5'er puanı bulunuyor.

MAÇ ÖNCESİ FLAŞ SÖZLER

15 gün içinde Lig'de üç kez puan kaybı, Kupa'da bir maç kaybedilmesinin ardından Kopenhag futbolcusu Rasmus Falk, "Bize bir şey oldu. Çok kötü oynuyoruz. Seviyemize ulaşamıyoruz." dedi.

Teknik Dikretör Neestrup ise "Haftada iki maç oynuyoruz, fiziksel ve zihinsel olarak zorlu bir süreç yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK HAKKINDA: SAYGISIZLIK

Rasmus Falk, Aarhus ile oynadıkları maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sözleri için gelen soruya, "Aslında görmemiştim. Ama bana saygısızlık gibi geldi. Hem bizim için hem de Bayern Münih ve orada oynadığımız oyunla ilgili olarak" ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçından sonra yaptığı açıklamada Bayern Münih'in Kopenhag ile oynadığı maçta rotasyon yaptığını söylemişti.

'İLK DEFA ROTASYON YAPTILAR'

Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü, maçın ardından "Bayern Münih'in Kopenhag'a puan vermesi hayal kırıklığı yarattı. Şanssız fikstürü çeken takım biziz. Üçüncü ve dördüncü maçı Bayern Münih ile oynadık. Bayern'in hep kazanarak gittiğini biliyoruz. İlk defa rotasyon yaptılar ve maçın içinde kazanmak istiyormuş gibi bir görüntü sergilemediler. Yoğun fikstürde rotasyon ve oyuncuların yüksek performansta devam etmesini engelleyen faktörler oluyor. Bayern Münih'in Manchester United'a karşı son maçındaki beklentim yüksek. Biz de son hafta Kopenhag deplasmanında kazanıp orada bitirmek istiyoruz." demişti.

Haberin Devamı

G.SARAY MUTLAKA KAZANMALI

Manchester United'ın Bayern Münih'e kaybetmesi durumunda Kopenhag'a gruptan çıkmak için beraberlik yetecek. Temsilcimiz Galatasaray ise gruptan çıkmak için mutlak kazanmak zorunda.