Okan Çabalar

Okan Çabalar

Son dakika Okan Çabalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Okan Çabalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Okan Çabalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okan Çabalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okan çabalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 okan çabalar haberi bulunmuştur. Tüm okan çabalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Çabalar ve sevgilisinin panik gecesi: Avukatım, çekmeyin!
Okan Çabalar ve sevgilisinin panik gecesi: Avukatım, çekmeyin! Son olarak 'Güven Bana' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Okan Çabalar, önceki akşam Etiler'de kız arkadaşıyla el ele görüntülendi. Oyuncunun sevgilisi, objektifleri görünce panikle yüzünü gizledi.
9.04.2023 Magazin
Okan Çabalar'ın ve arkadaşının panik anları! 'Bir şey yok gel buraya'
Okan Çabalar'ın ve arkadaşının panik anları! 'Bir şey yok gel buraya' Son olarak 'Güven Bana' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Okan Çabalar, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir kadın arkadaşıyla birlikte objektiflere takıldı. Gazetecilerin soruları karşısında ilginç cevaplar veren Çabalar ve görüntülenince tepki gösteren arkadaşının panik anları, kameralara yansıdı.
8.04.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Organize İşler: Sazan Sarmalı'na yoğun ilgi
Organize İşler: Sazan Sarmalı'na yoğun ilgi Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, "Organize İşler Sazan Sarmalı" filmine sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.
5.02.2019 Televizyon
Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül, Şahan Gökbakar bir arada
Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül, Şahan Gökbakar bir arada 'Organize İşler Sazan Sarmalı' filmi, vizyondan önce Yılmaz Erdoğan’ın ev sahipliğinde Soho House’ta düzenlenen geceyle görücüye çıktı. Gecenin ev sahibi Yılmaz Erdoğan'dan flaş bir açıklama geldi.
1.02.2019 Magazin
Yılmaz Erdoğan'dan flaş açıklama!
Yılmaz Erdoğan'dan flaş açıklama! Sinema salonu işletmecileri ile yapımcılar arasında yaşanan sorun nedeniyle 1 Ocak'ta vizyona girmesi beklenen Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminimn gösterim tarihi ertelenmişti.
25.01.2019 Magazin
'Organize İşler 2' vizyon tarihi ertelendi
'Organize İşler 2' vizyon tarihi ertelendi Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği pek çok ünlü oyuncunun başrolünde olduğu "Organize İşler 2: Sazan Sarmalı" filminin vizyon tarihi ertelendi.
24.12.2018 Televizyon
Organize mola
Organize mola Demet Evgar, Ezgi Mola, Bensu Soral, Okan Çabalar, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimleri bir araya getiren Yılmaz Erdoğan’ın son filmi ‘Organize İşler 2’den yeni bir fotoğraf geldi.
1.09.2018 Magazin
Okan Çabalar kimdir?
Okan Çabalar kimdir? Okan Çabalar kimdir? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Başarılı oyunculuğu ve tiyatro performanslarıyla dikkat çeken Okan Çabalar'ın hayatına dair bilgileri haberimizde derledik. İşte Okan Çabalar'ın hayatı hakkındaki detaylar...
2.07.2018 Gündem
Organize İşler’de panik!
Organize İşler’de panik! Merakla beklenilen ‘Organize İşler 2’nin önceki gün gerçekleşen çekimlerinde talihsiz bir olay yaşandı. Okan Çabalar’ın dublörü camdan atlama sahnesinde düşerek ağır yaralandı
1.07.2018 Magazin
Galada dans şov
Galada dans şov Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin oyuncuları Binnur Kaya, Demet Özdemir ve Okan Çabalar önceki gün İzmir galasına katıldı. Oyuncular, izleyicilere filmdeki gibi dans gösterisi de sundu
19.11.2017 Magazin
Ne yarışı haberim yok
Ne yarışı haberim yok Yılmaz Erdoğan, İstanbul Komedi Festivali kapsamında sahneye çıktı.
19.11.2017 Magazin
Danslı müzikli gala
Danslı müzikli gala ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’ filminin galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.
16.11.2017 Magazin
Okan’dan ilk stand up
Okan’dan ilk stand up ‘İstanbul Komedi Festivali’nin üçüncü gününde oyuncu Okan Çabalar, önceki akşam Uniq BKM Mutfak’ta sahne aldı.
15.11.2017 Magazin
Binnur’dan 12 çeşit dans
Binnur’dan 12 çeşit dans 17 Kasım’da vizyona girecek olan Binnur Kaya, Demet Özdemir ve Okan Çabalar’ın başrollerde olduğu ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da kahkaha, dans ile dostluk biraraya geliyor.
1.11.2017 Magazin
Filmde var afişte yok!
Filmde var afişte yok! Okan Çabalar, rol aldığı ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’ filminin afişinde adının yazılmadığını görünce, isyan etti.
20.10.2017 Kültür Sanat
Bu film hayalimdi
Bu film hayalimdi Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesini anlatan ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor.
27.09.2017 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi TV8’in 23 Eylül’de hafta sonunun ilk günü yayın akışı eğlenceli içeriklerle dolu program Oynat Bakalım’ın 07.00’de yayınlanmasıyla başlayacak. Daha sonra 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Yaşamdan Hikayeler programı yayınlanacak. Aşk-ı Roman’ın yeni bölümü ve Magazin 8 canlı olarak TV8 ekranlarında olacak. Gençlik Başımda Duman adlı yeni dizi sonrasında akşam kuşağında İnsanlar Alemi adlı program ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı adlı yerli film ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
Aşk ve dans dolu bir film
Aşk ve dans dolu bir film BKM yapımcılığında Burak Aksak’ın yönettiği ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun?’ filminin çekimleri ağustos ayında başlıyor.
2.08.2017 Kültür Sanat
Aşk ve dans dolu bir film
Aşk ve dans dolu bir film BKM yapımcılığında Burak Aksak’ın yönettiği ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun?’ filminin çekimleri ağustos ayında başlıyor.
1.08.2017 Magazin
Engin Hepileri'yi yalnız bırakmadı!
Engin Hepileri'yi yalnız bırakmadı! Okan Çabalar, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
27.02.2017 Magazin
‘Yanlış bir şey yazmayın’
‘Yanlış bir şey yazmayın’ Oyuncu Okan Çabalar, önceki akşam Ata Demirer'in eski sevgilisi Yonca Karakaya ile Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı...
7.11.2016 Magazin
Sahneye böyle çıktı!
Sahneye böyle çıktı! Okan Çabalar “Eğlendirme Dairesi”nin TİM SHOW CENTER’daki sahnesine motorsikletle çıktı...
14.09.2015 Magazin
Komediye dönüyor!
Komediye dönüyor! Okan Çabalar, önceki gün Zorlu’daydı...
8.08.2015 Magazin
Acemi çapkınlar!
Acemi çapkınlar! Karel başka bir kadınla yakalanırken, Çabalar’ın da kaçma girişimi yetersiz kaldı
28.11.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Okan Çabalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okan çabalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.