Of

Of

Son dakika of haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan of ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını of haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Of

haberleri sayfasında son dakika yaşanan of gelişmeleri de dahil olmak üzere 32.646 of haberi bulunmuştur. Tüm of haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 221 önemli kişinin isminin yer aldığı 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.
4.05.2024 Dünya
4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor?
4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor? Galaksi maceralarının ve ışın kılıçlarının ışıltısının kutlandığı, hayranların Star Wars evrenine olan sevgisini gösterdiği özel bir gün olan "Star Wars Günü", dünya genelinde 4 Mayıs tarihinde kutlanıyor. Peki, 4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor?
4.05.2024 Gündem
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat hem siyah-beyazlı gündem hem de TFF seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Beşiktaş
FIFA'dan sürpriz kural değişikliği! Süper Lig maçlarını etkileyebilir
FIFA'dan sürpriz kural değişikliği! Süper Lig maçlarını etkileyebilir Dünya futbolunun patronu FIFA sürpriz bir kural değişikliğine gidiyor. Yeni karar Süper Lig maçlarını da etkileyebilir.
3.05.2024 Süper Lig
UEFA Avrupa Ligi yarı final maçları ne zaman? UEFA Avrupa Ligi yarı final 2024 maçları saat kaçta?
UEFA Avrupa Ligi yarı final maçları ne zaman? UEFA Avrupa Ligi yarı final 2024 maçları saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final nihayet başlıyor. İlk maçlar Fransa ve İtalya'da 2 maç oynanacak.
3.05.2024 Şampiy10
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak Teknoloji alanında Türkiye'nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderleri, Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde ikinci kez bir araya gelecek.
3.05.2024 Yaşam
Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin en yüksek oranları Misli'de
Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin en yüksek oranları Misli'de Bir tarafta Marsilya ile Atalanta, diğer tarafta Roma ile Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçlarında kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelelerin heyecanını Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
2.05.2024 İddaa
Arda Güler'e gün doğdu! Ancelotti özel görüşüp yüzüne söyledi: Buna hazırlıklı ol
Arda Güler'e gün doğdu! Ancelotti özel görüşüp yüzüne söyledi: Buna hazırlıklı ol Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih'le deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Arda Güler bu maçta süre alamazken Ancelotti, maçın ardından milli yıldıza sevindiren haberi verdi. İşte detaylar...
2.05.2024 Fenerbahçe
Best Model of Türkiye ikincisi Nazlıcan Erden ile Raif Gökhan Ceyhan evlendi!
Best Model of Türkiye ikincisi Nazlıcan Erden ile Raif Gökhan Ceyhan evlendi! Beşiktaş Kulübü'nün eski asbaşkanlarından ünlü iş adamı Numan Ceyhan ve eşi Arzu Ceyhan’ın oğlu Raif Gökhan Ceyhan, 2021 Best Model of Türkiye ikincisi manken Nazlıcan Erden ile İstanbul’da Shangri-La Bosphorus Otel’inde evlendi.
1.05.2024 Gündem
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Hocası kadroda istemiyor, yeni takımını açıkladılar
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Hocası kadroda istemiyor, yeni takımını açıkladılar Bayern Münih'te Sacha Boey depremi yaşanıyor. Bayern Münih'in UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Sacha Boey için üzücü haberler geldi. Kışın Galatasaray'dan rekor bir bonservis ücreti ile Alman devine transfer olan yıldız futbolcu, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 lira
Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 lira İstanbul’da yaz sıcakları kavururken havuz fiyatları da cep yakacak. Lüks otellerde bir günlük havuz keyfi, iki günlük yurt dışı gezisi masrafına denk. Bazı oteller ücreti euro üzerinden belirlerken, spor merkezlerinde fiyatlar otellere nazaran daha uygun.
1.05.2024 Ekonomi
Arda Güler 11'de mi? Bayern Münih-Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Arda Güler 11'de mi? Bayern Münih-Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında sahasında Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi sabırsızlıkla bekleyen birçok futbol tutkunu, 'Bayern Münih - Real Madrid maçı hangi kanalda?', 'Saat kaçta?' ve 'Arda Güler oynayacak mı?' sorularını araştırıyor.
30.04.2024 Şampiy10
Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin rakibi olan kulübü satın alıyor
Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin rakibi olan kulübü satın alıyor İngiltere'de Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor. Ilıcalı yaptığı açıklamada yeni projesini duyurdu.
30.04.2024 Süper Lig
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç son kıyağını yapacak, kupa canavarı hoca Fenerbahçe'ye geliyor
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç son kıyağını yapacak, kupa canavarı hoca Fenerbahçe'ye geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe taraftarının hayali gerçek oluyor. Ali Koç bu kez gemileri yaktı. İsmail Kartal sarı lacivertli ekibe veda ediyor. Fenerbahçe'nin başına kariyerinde Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Ligi kupası bulunan teknik direktör geliyor. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler ABD'de siyahi bir adamın polis nezaretinde ölmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Olay görüntüleri ülke gündemine bomba gibi düşerken, kan donduran olay 2020 yılında polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi Amerikalı George Floyd'un ölümüne benzetildi.
27.04.2024 Dünya
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024 Futbol
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen uyarısı
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen uyarısı Türkiye Futbol Federasyonu, Almanya'da yapılacak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı yerinde takip etmek isteyen Türk vatandaşları için Schengen vizesi gerektiğini açıkladı.
25.04.2024 Süper Lig
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu Beşiktaş’ın sezon başında Moldova’nın Sheriff takımına kiralık olarak gönderdiği ancak geçtiğimiz Şubat ayında Siyah-Beyazlı kulübe geri dönen Berkay Vardar’ın sözleşmesi feshedilmişti. Beşiktaş, genç oyuncuyla neden yollarını ayırdığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Beşiktaş
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'le ilgili bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
23.04.2024 Süper Lig
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev!
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev! UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alacağını açıkladı.
23.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'de kriz! Tadic, Bonucci ve Cengiz Ünder başlattı, İsmail Kartal resti çekti
Fenerbahçe'de kriz! Tadic, Bonucci ve Cengiz Ünder başlattı, İsmail Kartal resti çekti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos'a elenerek kupaya veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve bazı oyuncular eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Süper Lig'de Sivasspor ile şampiyonluk yarışında kritik bir maça çıkacak olan sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'dan flaş bir karar geldi.
22.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Şampiy10
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. 2.5 saat süren görüşmede Gazze'de ateşkes ve insani yardım konuları ele alındı. İstanbul'daki kritik zirve dünya basınında geniş yer buldu. İsrail basını zirvedeki 'siyasi sembolizm'i yazdı.
21.04.2024 Gündem
Fred ile Kartal arasında özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma'
Fred ile Kartal arasında özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında evinde Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucu elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri toplamıştı. Tecrübeli teknik adamın özellikle Fredi'i oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!
21.04.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Of ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki of haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.