Ödülü

Ödülü

Son dakika ödülü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ödülü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ödülü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ödülü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ödülü gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.880 ödülü haberi bulunmuştur. Tüm ödülü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da İngiltere büyük ödülünü kazanan takım belli oldu!
Survivor'da İngiltere büyük ödülünü kazanan takım belli oldu! Survivor All Star hız kesmeden devam ediyor. Birleşme partisinden sonra Berna'nın veda ettiği Merve'nin mavi takıma geçtiği yarışmanın konseyinde gergin anlar yaşandı.27 Nisan Survivor'da büyük ödülü hangi takım kazandı? İşte, eleme adayı...
28.04.2024 Magazin
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun West Bromwich Albion'da top koşturan milli futbolcunun Huddersfield ağlarına gönderdiği gol, İngiltere Championship'te mart ayının en iyi golü seçildi.
26.04.2024 Futbol
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı Beylikdüzü'nde uluslararası bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olan Ahmet Temel, dünya çapındaki satış kotasını aşarak "uzaya gitme" ödülü kazandı. Virgin Galactik firmasıyla uzaya gitmeye hazırlanan Ahmet Temel, uzaktan eğitimlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Amerika'ya giderek yüz yüze eğitimlere katılacak Temel, yıl sonunda Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'in ardından uzaya gidecek üçüncü Türk olacak.
21.04.2024 Gündem
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
 14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
17.04.2024 Vitrin
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı!
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı! Atletizmin uluslararası yönetim kurumu Dünya Atletizm Birliği, Paris 2024 Olimpiyatları’ndan başlamak üzere altın madalya alan sporculara 50 bin dolar para ödülü vereceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan  belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı Survivor'da sevdiği isimlerin birer birer adadan ayrılmasıyla derin üzüntü yaşayan Seda Ocak, Yağmur Banda'nın yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etme ihtimalini düşünerek gözyaşları içinde kaldı. Oyun sırasında Yunus Emre'nin kazası sürekleri ağza getirdi. Öte yandan iletişim oyununun ardından eleme potasında yer alan Merve, Aysu, Aleyna ve Berna'nın performansa göre düello eşleşmeleri belli oldu. Peki, Peki, Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? Survivor ödülü kim aldı?
28.03.2024 Magazin
Lise öğrencileri için Kutup Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları devam ediyor
Lise öğrencileri için Kutup Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen lise öğrencileri kutup araştırma projeleri yarışması için başvurular 29 Mart tarihine kadar devam ediyor.
26.03.2024 Yaşam
Çukurova Belediye Başkanı CNN TÜRK'te anlattı: CHP'de pusu kültürü oluştu, Genel Başkan pusu kurdu
Çukurova Belediye Başkanı CNN TÜRK'te anlattı: CHP'de pusu kültürü oluştu, Genel Başkan pusu kurdu CHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday olan Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin, istifa sürecini CNN TÜRK'te anlattı. Çetin, CHP yönetimi tarafından kendisine pusu kurulduğunu iddia ederek "CHP'de bir pusu kültürü oluşmaya başladı. bizlere resmen pusu kurdular. Kurultay ve sonrasında genel başkan şeref namus sözü veriyorum ki ön seçim yapacağım dedi. Söz verdikten sonra ön seçim yapmamak nedir? Kurdukları pusuya kendileri düştüler." dedi.
25.03.2024 Gündem
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Yarışmacı 5 milyon TL'lik ödülü kazandı
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Yarışmacı 5 milyon TL'lik ödülü kazandı Berk Göktaş Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu ile karşı karşıya. 5 milyonluk soruyu açtıran Berk Göktaş büyük ödülü kazandı.
24.03.2024 Magazin
Nobel ödüllü yöntemle hücreden AIDS’e neden olan HIV virüsünü makas gibi kesip attılar
Nobel ödüllü yöntemle hücreden AIDS’e neden olan HIV virüsünü makas gibi kesip attılar Hollandalı bilim insanları, AIDS’e neden olan HIV virüsünü gen düzenleme teknolojisiyle laboratuvar ortamında DNA’dan makasla kesip atar gibi çıkardılar.
20.03.2024 Dünya
Hücreden AIDS’e neden olan HIV virüsünü çıkarttılar!
Hücreden AIDS’e neden olan HIV virüsünü çıkarttılar! Hollandalı bilim insanları, AIDS’e neden olan HIV virüsünü gen düzenleme teknolojisiyle laboratuvar ortamında DNA’dan makasla kesip atar gibi çıkardılar. ESCMID yaptığı açıklamada, "CRISPR-Cas gen düzenleme teknolojisinin nasıl kullanılabileceğini göstererek tedavi umutlarını artırdı” dedi.
20.03.2024 Gündem
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu Survivor All Star'da Berna konseyde adının çıkmasına şaşırmadığını ifade etti. Nagihan Karadere geri döndü. Yunus Emre ile Yaman arasında tansiyon yükseldi. Haftanın iletişim ödülü oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar nefes kesen bir performans sergiledi. Peki, Survivor iletişim ödülü oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kim oldu?
14.03.2024 Magazin
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor Ramazan'da ani ve hızlı yemek yemenin tehlikesine dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bilal Boztosun, en önemli sıkıntının tansiyon yükselmesi olduğunu söyledi.Boztosun, "Ramazan'da oruç tutmak isteyen kalp hastaları mutlaka doktorlarına danışmalı"dedi.
11.03.2024 Gündem
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl 16. kez düzenlendi. Ödüle layık görülen projeler, dünyanın dört bir yanındaki 75 bin Yıldız Holding çalışanı ve uzman jürinin oylamasıyla seçildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Survivor All Star'da iletişim oyunu: Kaybeden yine kavga çıkardı! Haftanın eleme adaylar kimler?
Survivor All Star'da iletişim oyunu: Kaybeden yine kavga çıkardı! Haftanın eleme adaylar kimler? Survivor All Star 2024'de iletişim ödülü oyunu nefes kesti. Mücadelenin hız kesmeden devam ettiği yarışmada güçlü parkurda yeteneklerini sergileyen yarışmacılar bu akşam ödül oyunu için yarıştı. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor haftanın eleme adayları...
7.03.2024 Magazin
İnsansız Deniz Aracı Yarışması için son başvuru tarihi 15 Mart
İnsansız Deniz Aracı Yarışması için son başvuru tarihi 15 Mart TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları kapsamında Milli Savunma Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen İnsansız Deniz Aracı Yarışmasına katılım için son başvuru tarihi 15 Mart 2024.
2.03.2024 Yaşam
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi 'Survivor All Star 2024'te ilk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz, canlı yayında annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i göremeyince modu düştü. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakalınca, Poyraz'ın sözleri gündem oldu.
29.02.2024 Magazin
Survivor'da ilk iletişim ödülü: Sema son kez kardeşiyle görüştü! Haftanın eleme adayları belli oldu!
Survivor'da ilk iletişim ödülü: Sema son kez kardeşiyle görüştü! Haftanın eleme adayları belli oldu! Survivor All Star 2024 yarışmasında nefes kesen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da bu hafta kadın elemesi geçekleşecek. Aleyna Kalaycıoğlu eleme adayı olmasından sonra takımına ateş püskürdü, Kırmızı takımda adaletsizliğin olduğunu söyledi. İletişim oyununu kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
29.02.2024 Magazin
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Finansal Teknolojiler için inovatif fikirler yarışacak
Finansal Teknolojiler için inovatif fikirler yarışacak Finans sektöründe yeniliklerin kapılarını aralamak için TEKNOFEST kapsamında bu yıl ilk defa düzenlenen Finansal Teknolojiler Yarışmasına başvurular devam ediyor.
27.02.2024 Yaşam
TEKNOFEST 2024’te iki yeni yarışma
TEKNOFEST 2024’te iki yeni yarışma Ulak Haberleşme yürütücülüğünde, TEKNOFEST kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Kablosuz Haberleşme ve Akıllı Wi-Fi Kapsama yarışmalarına başvurular devam ediyor.
23.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ödülü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ödülü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.