Ödp

Ödp

Son dakika ÖDP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÖDP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÖDP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ödp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ödp gelişmeleri de dahil olmak üzere 513 ödp haberi bulunmuştur. Tüm ödp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli'den baraj göndermesine çok sert yanıt: Sandıktan imdat çığlıklarını cümle alem duyacaktır
Bahçeli'den baraj göndermesine çok sert yanıt: Sandıktan imdat çığlıklarını cümle alem duyacaktır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli, MHP'nin baraj sorunu olmadığı belirterek, "Biz yüzmeyi değil tunmayı biliyoruz. Tunduğumuz yerde de senin gibilerin nasıl boğulduklarını görürüz. Sanırım yüzmeyi seviyorsun, geldiğimiz yerde de senin sandıktan imdat çığlıklarını cümle alem duyacaktır. MHP'nin baraj sorunu olmadığını sen de bölücü ortakların da biliyor." dedi.
26.03.2022 Siyaset
Trafikte 'yol benim' vahşeti! Ufuk Uras’ın yeğeni Arda Erdabak yoğun bakıma alındı...
Trafikte 'yol benim' vahşeti! Ufuk Uras’ın yeğeni Arda Erdabak yoğun bakıma alındı... Son dakika haberine göre; ÖDP’nin kurucusu ve eski milletvekili Ufuk Uras’ın veteriner yeğeni Arda Erdabak, hasta bir köpeğe yardım etmek için kliniğine giderken trafikteki iki magandanın saldırısına uğradı. Öldüresiye dövülen Erdabak beyin kanaması geçirip yoğun bakıma alındı.
1.05.2021 Yaşam
Almanya'da AP seçimlerinin galibi CDU
Almanya'da AP seçimlerinin galibi CDU Almanya’daki Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinde Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) büyük oranda oy kaybetmesine rağmen yüzde 22,6 oy alarak birinci parti oldu.
27.05.2019 Dünya
MHP Lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar
MHP Lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bir yanda döviz saldırıları, kur oyunları, ekonomik terör yanında patlıcan, soğan, patates bahanesiyle Türkiye'nin altını oyma hevesleri... Bir yanda zillet, diğer yanda millet. Bir yanda bela, diğer yanda beka. Türkiye'yi teslim alamayacaklar." dedi. Bahçeli sözlerine şöyle devam etti: "CHP, İP, HDP, SP, ÖDP, PKK, FETÖ, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini boğmayı amaçlıyor. Olur da 31 Mart'tan başarıyla çıkarlarsa yeni bir sistem krizi, yeni bir rejim bunalımı, yeni bir siyasi kargaşa için pusuda bekliyorlar, el ovuşturuyorlar."
28.03.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli: 31 Mart uçurumdan önceki son çıkıştır!
MHP Lideri Bahçeli: 31 Mart uçurumdan önceki son çıkıştır! AK Parti ile MHP’nin ikinci ortak mitinginde konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. 8 gün sonra ya beka diyeceğiz ya belaya boyun eğeceğiz. Ya yurdum diyeceğiz ya yutulmaya razı geleceğiz" dedi.
23.03.2019 Siyaset
Bahçeli'den önemli açıklamalar
Bahçeli'den önemli açıklamalar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Isparta mitinginde vatandaşlara hitap etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantılarının belediyeler üzerinden Türk milleti ile hesaplaşma niyetine sabitlendiğini belirterek, "Kandil talimatını vermiş, CHP uygulamaya geçmiş İP refakatçi olmuştur. Türkiye'nin karşısında puslu bir ittifak kurulmuştur." dedi.
20.03.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli: Karanlığa doğru yolculuğa çıkmışlar
MHP Lideri Bahçeli: Karanlığa doğru yolculuğa çıkmışlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İsimleri 5 harften oluşan 3'lü çete var ya, milletin başına püsküllü beladır. Yanlarına bölücü ortakları HDP'yi almışlar, karanlığa doğru yolculuğa çıkmışlardır. Türkiye'ye tuzak kuran, Türk milletini uçuruma çekmek isteyen bu zillettir." dedi.
16.03.2019 Siyaset
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Çürük yumurtaları ayıklama dönemi gelmiştir
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Çürük yumurtaları ayıklama dönemi gelmiştir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kırıkkale’de yaptığı konuşmada "Çürük yumurtaları sandıkta ayıklama dönemi gelmiştir. Kırıkkale zillete asla evet demez. Birlikte zillete dersini verecek miyiz?" dedi.
12.03.2019 Siyaset
Bahçeli'den Bilecik'te önemli açıklamalar
Bahçeli'den Bilecik'te önemli açıklamalar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cahiller ve cani ruhlular bilmese de büyük milletlerin her zaman beka meselesi vardır çünkü büyük milletler ebediyete kadar var olmayı hedef tayin ederler. Bu hedefe ulaşmak için pek çok badireye göğüs gererler, zulmete dayanırlar, çileye katlanırlar, hezimet ve yenilgilerden tekrar doğmayı bilirler. Türk milleti büyüktür, her zaman da büyük kalacaktır." dedi.
10.03.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli'den flaş sözler: 31 Mart tarihi bir eşiktir, milattır...
MHP Lideri Bahçeli'den flaş sözler: 31 Mart tarihi bir eşiktir, milattır... MHP Genel Başkanı Bahçeli, "31 Mart 2019 tarihi bir eşiktir, bir dönümdür, bir milattır" dedi.
26.02.2019 Siyaset
Devlet Bahçeli'den çok sert sözler
Devlet Bahçeli'den çok sert sözler Devlet Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "CHP-HDP-İP-ÖDP ittifakı bütün hatlarıyla, bütün muhtevasıyla karşımızdadır. PKK-FETÖ bu ittifakın tam ağırlık merkezindedir. Türk milleti bir yanda Zillet İttifakı’nı görüyor, diğer yanda Cumhur İttifakı’nı izliyor, biliyor, gönülden destekliyor." dedi.
13.02.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu’nun resti! Yumruğunu masaya vurdu...
Kılıçdaroğlu’nun resti! Yumruğunu masaya vurdu... CHP PM'de yetki talebinin tartışmaya açılması üzerine kriz çıktı. 40-45 dakika süren tartışma sırasında muhalefet, bu kadar geniş yetki talebini doğru bulmadığını belirtiyor. Yetki talebinin çerçevesinin daraltılmasını öneriyor. Tartışmaları uzun süre sabırla dinleyen Kılıçdaroğlu, bir noktada elini masaya vuruyor ve ikinci restini çekiyor.
4.02.2019 Siyaset
19 yıl sonra 8 partili Meclis
19 yıl sonra 8 partili Meclis Yeni parlamento, 10 siyasi partinin temsil edildiği 21. Dönem'den sonra, en fazla siyasi partinin temsil edildiği Meclis olacak. 27. Dönem Meclisinde; AK Parti, CHP, HDP, MHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, BBP ve Saadet Partisi olmak üzere 8 parti yer alacak. 8 siyasi partiden 5'inin genel başkanı, milletvekili olarak Meclis'e girdi.
29.06.2018 Siyaset
İYİ Parti istifaları CHP'yi karıştırdı! "Parti tüzüğüne aykırı"
İYİ Parti istifaları CHP'yi karıştırdı! "Parti tüzüğüne aykırı" CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla 15 milletvekilinin istifa ederek İYİ Parti’yi geçmesi CHP örgütünü karıştırdı. Partinin önemli isimleri, sol bir parti olan CHP’nin İYİ Parti’ye verdiği desteğin parti tüzüğüne aykırı olduğunu belirtti. Bu isimlerden biri de CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner.
22.04.2018 Siyaset
CHP'li 15 milletvekili İYİ Parti'ye geçti
CHP'li 15 milletvekili İYİ Parti'ye geçti CHP’li 15 milletvekili İYİ Parti’ye katıldı. Böylece Meclis’te grup kuracak sayıya ulaşan İYİ Parti’nin seçime girebilmesi imkanı doğdu. CHP Grup Başkanvekili Altay, “Arkadaşlarımız, demokrasiye yönelik gasp ve kumpasa zırh olmuşlardır” dedi
22.04.2018 Siyaset
‘Elimiz hiçbir zaman şiddete kalkmayacak’
‘Elimiz hiçbir zaman şiddete kalkmayacak’ İstanbul’a yürüyüşünü sürdüren CHP lideri Kılıçdaroğlu “Her türlü baskıya, provokasyona karşı hazırlıklıyız” dedi ve protestolara karşı asla şiddet kullanılmayacağını vurguladı
29.09.2021 Gündem
‘Partili cumhurbaşkanı olmaz’
‘Partili cumhurbaşkanı olmaz’ Kılıçdaroğlu, “2019’da aday olacak mısınız?” sorusuna, “Bir partinin genel başkanı cumhurbaşkanı olmamalı” dedi, ekledi: Cumhurbaşkanı tarafsız ve demokrat olmalı, 80 milyonu kucaklamalı...
29.09.2021 Gündem
‘Tanımıyoruz tekrarlansın’
‘Tanımıyoruz tekrarlansın’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Tarihin ‘mühürsüz seçim’ olarak yazacağı bu seçimi tanımıyoruz, tanımayacağız! Halkın iradesine saygı duyulmalı ve seçim tekrarlanmalıdır” açıklamasını yaptı
29.09.2021 Gündem
‘Siyasi anlayışımız 15 Temmuz’da değişti’
‘Siyasi anlayışımız 15 Temmuz’da değişti’ ‘Evet’ kampanyası yürüten MHP lideri Bahçeli darbe girişiminden sonra siyasi anlayışının değiştiğini söyledi. Bahçeli, CHP için “Kafaları boş, tut kulaklarından çifte koş” dedi.
21.02.2017 Siyaset
'Kudursalar da millet için devlet için evet'
'Kudursalar da millet için devlet için evet' Beş ay önce grup toplantısında ‘başkanlık’ tartışmalarının fitilini ateşleyen MHP lideri Bahçeli net konuştu: Perinçek ve Erdoğan arasında bir tercih hakkımız varsa, istisnasız Erdoğan. Kudursalar da millet için; devlet için ‘evet’
7.02.2017 Siyaset
ÖDP Uşak binasına silahlı
ÖDP Uşak binasına silahlı Uşak’ta Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nin (ÖDP) binasına dün gece kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı.
29.09.2021 Gündem
İzinsiz gösteriye polis müdahalesi: 29 gözaltı
İzinsiz gösteriye polis müdahalesi: 29 gözaltı Bursa'da saldırının birinci yılı nedeniyle düzenlenmek istenen izinsiz gösteride 29 kişi gözaltına alındı
9.10.2016 Yaşam
Nuh Köklü davasında karar verildi!
Nuh Köklü davasında karar verildi! Gazeteci Nuh Köklü’nün öldürüldüğü "kartopu cinayeti" davasında sanık Serkan Azizoğlu, "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
‘Bir tür hilafet isteniyor’
‘Bir tür hilafet isteniyor’ Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nin Olağan Kongresi’ne katılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ‘başkanlık’ sistemiyle ‘bir tür hilafet’ inşa edilmeye çalışıldığını savundu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ödp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ödp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.