O'brien

O'brien

Son dakika O'Brien haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan O'Brien ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını O'Brien haber sayfamızda bulabilirsiniz.

O'brien

haberleri sayfasında son dakika yaşanan o'brien gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 o'brien haberi bulunmuştur. Tüm o'brien haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Kalın'dan önemli görüşme
İbrahim Kalın'dan önemli görüşme Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert C. O'Brien ile telefonla görüştü.
30.01.2020 Gündem
Kalın, ABD Güvenlik Danışmanıyla görüştü
Kalın, ABD Güvenlik Danışmanıyla görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Büyükelçi Robert O'Brien ile telefonda görüştü.
16.01.2020 Siyaset
ABD ile kritik Suriye ve Libya görüşmesi
ABD ile kritik Suriye ve Libya görüşmesi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD Güvenlik Danışmanı O'Brien ile Suriye ve Libya'yı görüştü
23.12.2019 Siyaset
BM: Yaşananlar nedeniyle kendimizi suçlu hissetmeliyiz!
BM: Yaşananlar nedeniyle kendimizi suçlu hissetmeliyiz! BM Acil Durumlar Koordinatörü O'Brien, "Yemen'de yaşananlar nedeniyle kendimizi suçlu hissetmeliyiz. Özellikle de çatışan taraflar ve dışarıdan bu tarafları yönlendirenler suçlu hissetmeli" dedi.
12.07.2017 Dünya
BM: Rakka'dan 185 bin kişi kaçtı
BM: Rakka'dan 185 bin kişi kaçtı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı Stephan O'Brien, Rakka'dan 185 bin kişinin kaçtığını söyledi.
4.07.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

O'brien ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki o'brien haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.