O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

Son dakika o ses türkiye yılbaşı özel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan o ses türkiye yılbaşı özel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını o ses türkiye yılbaşı özel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan o ses türkiye yılbaşı özel gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 o ses türkiye yılbaşı özel haberi bulunmuştur. Tüm o ses türkiye yılbaşı özel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Uraz Kaygılaroğlu Kadir Doğulu'yu fena ti'ye aldı!
Uraz Kaygılaroğlu Kadir Doğulu'yu fena ti'ye aldı! Oyuncu Kadir Doğulu'nun O Ses Yılbaşı'nda eşi Neslihan Atagül'le yaşadığını söyleyerek anlattığı hikayenin çalıntı olduğu sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Uraz Kaygılaroğlu yaşanan bu trajikomik olayı ti'ye alarak çok bilinen bir hikayeyi kendi hikayesi gibi anlattı.
4.01.2023 Magazin
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
O Ses Türkiye'de dikkat çeken yakınlaşma! 'Belki de bir aşk başlar'
O Ses Türkiye'de dikkat çeken yakınlaşma! 'Belki de bir aşk başlar' O Ses Türkiye yılbaşı özel programıyla TV8'de ekranlara geldi. İzleyenlerine keyif dolu dakikalar yaşatan programın konukları arasında Ayça Ayşin Turan da vardı. O Ses Türkiye yılbaşı sahnesinde Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz'un yakınlaşması geceye damga vurdu. Dikkat çeken yakınlaşmanın ardından ikili hakkında 'sevgililer mi?' yorumları yapıldı. İşte detaylar...
1.01.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftine övgü dolu sözler!
Yıldız Tilbe'den Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftine övgü dolu sözler! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde birbirinden eğlenceli dakikalar yaşandı. Jüri koltuğunda oturan şarkıcı Yıldız Tilbe, sahne alan oyuncu Ebru Osman'a övgüler yağdırdı. Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman çiftine güzel sözler söyleyen Yıldız Tilbe'nin o anları geceye damga vurdu.
1.01.2023 Magazin
Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Hazal Subaşı’nın biyografisi!
Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Hazal Subaşı’nın biyografisi! Hazal Subaşı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünün konukları arasında yer alıyor. Miss Turkey 2015 üçüncüsü olan Subaşı hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında, nereli?
31.12.2022 Televizyon
Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi? Rol aldığı diziler!
Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi? Rol aldığı diziler! O Ses Türkiye'de şarkı söyleyecek isimlerden biri de Aslıhan Malbora oldu. Yılbaşı özel bölümde yer alan sanatçılar arasında merak edilen Aslıhan Malbora’nın hayatı sorgulanıyor. Peki, Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hakkında merak edilenler!
Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hakkında merak edilenler! 31 Aralık gecesi O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Nilsu Berfin Aktaş da yer alacak. Programı izleyenler Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı!
31.12.2022 Televizyon
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye programında bu yıl yine birçok sanatçı yer alacak. Yılbaşına özel programına katılan isimlerden biri de Cemre Baysel oldu. Peki, Cemre Baysel kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Chaby Han kimdir, nereli, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı programında Chaby hangi şarkıyı söyledi?
Chaby Han kimdir, nereli, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı programında Chaby hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye yılbaşı özel programında birbirinden değerli kişiler sahne alacak. Programa katılan ve hayatı merak edilen isimlerden biri Chaby oldu. Peki, Chaby kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Chaby hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
Murat Boz ile düeti olay olmuştu! Damla Sönmez olay oldu!
Murat Boz ile düeti olay olmuştu! Damla Sönmez olay oldu! TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel gecesine Murat Boz ile yaptığı düetle damga vuran Damla Sönmez'in paylaşımları olay yarattı.
2.01.2022 Magazin
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var?
O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var? O Ses Türkiye Yılbaşı konukları kimler? O Ses Türkiye Yılbaşına kimlerin geleceği merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlan O Ses Türkiye’de her sene yılbaşında özel konular sahne alıyor. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yaptığı O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına hangi ünlü isimlerin geleceği sorgulanıyor. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konuları kimler olacak? O Ses Türkiye yılbaşında kimler gelecek? İşte O Ses Türkiye yılbaşı konukları...
27.12.2021 Magazin
O Ses Türkiye yılbaşı özel programına katılacak ünlü isimler belli oldu
O Ses Türkiye yılbaşı özel programına katılacak ünlü isimler belli oldu Sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, 31 Aralık Cuma akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekranlara gelecek. O Ses Türkiye 2022 yılbaşı özel bölümünde, gelenek olduğu gibi yine ünlü isimler sahne alacak. Yılbaşı bölümünde yarışacak ünlü isimler belli olmaya başladı.
16.12.2021 Magazin
Yılbaşı TV programları! Yılbaşı akşamı TV’de ne var? Yılbaşında TV yayın akışı…
Yılbaşı TV programları! Yılbaşı akşamı TV’de ne var? Yılbaşında TV yayın akışı… Yılbaşı TV’de ne var? Koronavirüs sebebiyle yılbaşı günü kutlama yapılmayacak. Yılbaşı öncesi, yılbaşı akşamı ve sonrasında alınması gereken güvenlik tedbirlerinin ve alınan önlemlerin belirlenerek valiliklere bildirildi. Covid­-19 salgınıyla mücadeleyi akamete uğratmamak adına kalabalıkların kontrolsüz şekilde bir araya gelmesine neden olacak yılbaşı kutlamalarına müsaade edilmeyecek. Evde yılbaşı kutlayacak olan vatandaşlar yılbaşı akşamı TV’de hangi programlar olduğunu araştırmaya başladı, Yılbaşı’nda TV’de ne var, sorusuna yanıt aranıyor. Bizde Yılbaşı TV programları ve yayın akışı ile ilgili detayları derledik.
31.12.2020 Gündem
Hakan Çalhanoğlu kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı’nda sahne alacak olan Hakan Çalhanoğlu kaç yaşında, nereli?
Hakan Çalhanoğlu kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı’nda sahne alacak olan Hakan Çalhanoğlu kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahne alacak ünlü isimler netleşti. Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk'ün jüri koltuğunda oturacağı O Ses Türkiye Yılbaşı’nda bu olacak isimlerden biri de Hakan Çalhanoğlu oldu. Hakan Çalhanoğlu kimdir?
30.12.2020 Gündem
İrem Helvacıoğlu için karar verildi
İrem Helvacıoğlu için karar verildi Yapımcı Osman Sınav, İrem Helvacıoğlu'nun diziden ayrılmayacağını açıkladı.
11.01.2019 Magazin
İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz'den ayrılırsa şaşırmayın!
İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz'den ayrılırsa şaşırmayın! Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde ekranın sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in yıldızı İrem Helvacıoğlu'nun dizideki rolünü kaybedebileceğini yazdı.
3.01.2019 Magazin
İrem Helvacıoğlu’na 'O Ses' şoku!
İrem Helvacıoğlu’na 'O Ses' şoku! Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu, 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında sahne aldı. Programın reklamlarında yer alan Helvacıoğlu'nun bulunduğu bölüm dizinin yapımcısı tarafından uygun bulunmadığı için kaldırıldı.
1.01.2019 Magazin
Acun Ilıcalı Survivor'ın ne zaman başlayacağını açıkladı
Acun Ilıcalı Survivor'ın ne zaman başlayacağını açıkladı Milyonlarca insanın merakla beklediği ekranların fenomen yarışması Survivor'ın ne zaman başlayacağı ile ilgili Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.
1.01.2019 Magazin
Acun Ilıcalı müjdeyi verdi! Bir ilk olacak
Acun Ilıcalı müjdeyi verdi! Bir ilk olacak Milyonların merakla beklediği ekranların fenomen yarışması 'Survivor' ile ilgili Acun Ilıcalı'dan bomba bir açıklama geldi. İşte Survivor izleyicilerini heyecanlandıran o duyuru...
31.12.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki o ses türkiye yılbaşı özel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.