Nusra Cephesi

Nusra Cephesi

Son dakika Nusra Cephesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nusra Cephesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nusra Cephesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nusra Cephesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nusra cephesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 689 nusra cephesi haberi bulunmuştur. Tüm nusra cephesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir? İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesindeki isimlerden oluşan test sosyal medyada yüz binler tarafından çözüldü. Teste yer alan terör örgütleri arasında yer alan HTŞ terör örgütünün hangi örgütten olduğu, liderinin kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
5.03.2024 Gündem
11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması! Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne? 11 Mayıs 2013 Reyhanlı bombalı saldırısı!
11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması! Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne? 11 Mayıs 2013 Reyhanlı bombalı saldırısı! Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı iki ayrı bombalı terör saldırısında yaşamını yitirenlerin acısı hala yüreklerde taşınmaya devam ediyor. 9. yılında 11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması… Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne?
11.05.2022 Gündem
Skandal patladı, dünya şokta! Fransa insanlık suçu işledi
Skandal patladı, dünya şokta! Fransa insanlık suçu işledi Dünyanın en büyük çimento şirketi olan Lafarge hakkında ortaya çıkan belgeler gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre, dev firma Fransa hükümetinin bilgisi dahilinde terör örgütü DAEŞ'e para aktardı. Dünyayı şoke eden gelişme sonrası Yargıtay, Lafarge hakkında “DEAŞ’lı teröristleri finansmandan ötürü insanlığa karşı suça ortak olmak suçlaması yöneltilebilmesinin” önünü açtı.
7.09.2021 Dünya
Türkiye, Rusya ve İran'dan ortak Suriye bildirisi
Türkiye, Rusya ve İran'dan ortak Suriye bildirisi İran İslam Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu ve Türkiye Cumhuriyeti temsilcileri tarafından, 15'inci Astana formatındaki Suriye konulu yüksek düzeyli toplantının ardından ortak açıklama yapıldı.
17.02.2021 Siyaset
İran, Rusya ve Türkiye: Yasa dışı petrol anlaşmasını kınıyoruz
İran, Rusya ve Türkiye: Yasa dışı petrol anlaşmasını kınıyoruz Suriye konusundaki Astana formatının garantörü olan İran, Rusya ve Türkiye'nin Anayasa Komitesi'nin üçüncü toplantısı sonrası ortak açıklama yayımladı. Açıklamada, "Suriye Arap Cumhuriyetine ait olması gereken petrol gelirlerine yasa dışı şekilde el konulmasına ve transfer edilmesine yönelik itirazlarını beyan etmişlerdir. Bu bağlamda, ABD lisanslı bir şirket ile gayrimeşru oluşum arasında, sözkonusu oluşumun ayrılıkçı gündeminin bir parçası olarak yapılan yasa dışı petrol anlaşmasını kınamışlardır" denildi.
25.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Üçlü Astana Zirvesi'nde flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Üçlü Astana Zirvesi'nde flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin videokonferans yöntemiyle katıldığı Astana Formatında Türkiye-Rusya Federasyonu-İran Üçlü Zirvesi sona erdi.
1.07.2020 Siyaset
Jandarma ve MİT'ten ortak operasyon: Yakalandı
Jandarma ve MİT'ten ortak operasyon: Yakalandı Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, HTŞ/FEC/ENC terör örgütü üyesi Suriyeli uyruklu A.E., Jandarma ve MİT'in gerçekleştirdiği operasyon ile yakalandı.
12.06.2020 Gündem
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon...
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon... İstanbul’da, ‘terörle mücadele’ kapsamında, bölücü terör örgütü PKK/PYD, FETÖ/PDY, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelede 2019 yılı içinde düzenlenen son bir yıllık operasyonlarda, 11 kiloya yakın patlayıcı madde, 28 el yapımı (EYP) bomba ve çok sayıda silah ele geçirildi. Çeşitli örgütlere mensup 2 bin 604 terörist şüphelinin etkisiz hale getirildiği baskınlarda, çeşitli menşeli 3 bin 701 fişek ve mermi, 20 av ve pompalı tüfek ve 6 molotofkokteylinin de olduğu çok sayıda mühimmat ve para ele geçirildi.
1.01.2020 Gündem
Terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi yakalandı
Terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi yakalandı Burdur'da, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticilerinden Suriyeli M.E., Hatay'da ise bağlantılı olduğu 6 kişi yakalandı.
31.12.2019 Gündem
İstanbul ve 6 ilde terör örgütlerine operasyon: 25 gözaltı!
İstanbul ve 6 ilde terör örgütlerine operasyon: 25 gözaltı! Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri , Suriye ve Irak'ta faaliyet gösteren terör örgütleriyle bağlantısı olan Türk vatandaşı şüphelilere yönelik İstanbul ve 6 ilde operasyon düzenledi. Operasyonlarda 25 şüpheli gözaltına alındı.
17.12.2019 Gündem
Terör örgütünün kara kutusu itirafçı oldu!
Terör örgütünün kara kutusu itirafçı oldu! Terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon sonucu gözaltına alınana ‘Ebu Ubey El Mısri’ kod adlı Cemal Mahmud Abid Mabruk itirafçı olarak örgütle ilgili bildiklerini anlattı.
25.11.2019 Gündem
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat ABD'nin ölü ele geçirdiğini duyurduğu DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin yaşamındaki karanlık dönemler halen aydınlanmadı.
27.10.2019 Dünya
Barış Pınarı Harekatı! Resulayn nerede? Resulayn haritası detayları...
Barış Pınarı Harekatı! Resulayn nerede? Resulayn haritası detayları... Barış Pınarı Harekatı devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı Resulayn merkezinin kontrol altına alındığını açıkladı. Resulayn nerede, Fırat’ın doğusu neresi? Resulayn haritası...
12.10.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Diyarbakır anneleri için "Annelerin ortaya koyduğu yaklaşım, bütün dünya üzerinde teröre karşı yükselen en güçlü sestir" ifadelerini kullandı.
18.09.2019 Gündem
ABD duyurdu: Bilgi verene 5 milyon dolar ödül
ABD duyurdu: Bilgi verene 5 milyon dolar ödül ABD Dışişleri Bakanlığı, El Kaide terör örgütünün bazı yöneticilerinin yer tespitine yardımcı olacak bilgi karşılığında 5 milyon dolar ödül verileceğini duyurdu.
12.09.2019 Dünya
Son dakika... Golan kararına ortak tepki!
Son dakika... Golan kararına ortak tepki! Türkiye, Rusya ve İran, Suriye konulu toplantının sonuç bildirisinde, ABD'nin Golan Tepeleri üzerinde İsrail işgalini tanıyan kararını şiddetle kınadı.
26.04.2019 Dünya
Soçi Zirvesi Ortak Açıklaması yayınlandı
Soçi Zirvesi Ortak Açıklaması yayınlandı Türkiye, Rusya ve İran liderleri, Soçi'de düzenlenen Suriye konulu zirvede imzaladıkları ortak açıklamada, Suriye'de terörle mücadele kisvesi altında sahada yeni gerçeklikler yaratılması, ülkenin egemenliği ve toprak bütünlüğü ile komşu ülkelerin milli güvenliğini zayıflatmayı amaçlayan ayrılıkçı gündemlere karşı durma kararlılıklarını yineledi.
14.02.2019 Gündem
Erdoğan ve Putin bugün görüşecek
Erdoğan ve Putin bugün görüşecek ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna krizini bahane ederek Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le G20 Zirvesi’nde yapacağı görüşmeyi iptal etmişti. Putin, Trump ile planlanan görüşmenin iptal edilmesi üzerine Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme kararı aldı.
1.12.2018 Gündem
Suriye Zirvesi sonrası ortak bildiri
Suriye Zirvesi sonrası ortak bildiri Suriye konulu dörtlü zirvenin ardından yayımlanan bildiride liderler, teröre karşı mücadeleye devam etme gerekliliğinin altını çizerken, etkili önlemlerin tam olarak uygulanması ve tüm ilgili tarafların hükümlere riayet etmesi suretiyle sağlanacak kalıcı bir ateşkesin önemini vurguladı.
27.10.2018 Gündem
HTŞ: Çekiliriz ama silah bırakmayız
HTŞ: Çekiliriz ama silah bırakmayız Suriye’de El Kaide’nin uzantısı ve daha önce Nusra Cephesi olarak bilinen Heyet Tahrir El Şam (HTŞ) örgütü, yürütülen müzakerelerin ardından anlaşmayı kabul ettiğini duyurdu.
15.10.2018 Gündem
Radikal muhalifler Soçi’ye direniyor!
Radikal muhalifler Soçi’ye direniyor! İdlib’deki terörist gruplar, silahsızlandırma bölgesi oluşturulması konusunda Soçi’de varılan mutabakatı riske sokuyor. 4 gruptan Hurras Ed Din, anlaşmayı tanımayacağını açıkladı. En büyük gruplardan HTŞ ise pazarlık peşinde...
25.09.2018 Gündem
Türkiye’nin İdlib ödevi
Türkiye’nin İdlib ödevi İdlib’de Türkiye’yi çok önemli ve zor bir görev bekliyor. Bölgedeki radikal terör örgütleri HTŞ ve Türkistan İslam Partisi’nin çekilmesini Türkiye sağlayacak
21.09.2018 Gündem
400 kişilik tutuklama listesi hazır
400 kişilik tutuklama listesi hazır İdlib’de teröre bulaştığı tespit edilen 400 kişi için tutuklama listesi hazır. Listede El Muhaberat, PKK ve DEAŞ’lı teröristler var. 6 ay içinde normalleşmesi planlanan İdlib’de, yabancı teröristlerin de bölgeyi terk etmesi sağlanacak.
21.09.2018 Gündem
İdlib’de ÖSO’ya takviye yapıldı
İdlib’de ÖSO’ya takviye yapıldı Esad rejiminin Rusya desteğiyle operasyona hazırlandığı İdlib’deki Özgür Suriye Ordusu’na Türkiye’den mühimmat sevkiyatının artırıldığını bildiren Reuters, TSK’nın 12 gözlem noktasındaki varlığının da kuvvetlendirildiğini yazdı
13.09.2018 Dünya
İdlib’de hangi örgüt nereye hakim?
İdlib’de hangi örgüt nereye hakim? Muhaliflerin elinde kalan son kale İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi, yarı yarıya Özgür Suriye Ordusuna bağlı muhalifler ve rejim karşıtı terör örgütü Heyet Tahrir Şam (Şam’ı Özgürleştirme Heyeti) arasındaki hakimiyet alanlarına bölünmüş durumda. İdlib’de toplam 14 ılımlı muhalif grup bulunuyor.
12.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nusra Cephesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nusra cephesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.