Nusra

Nusra

Son dakika nusra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nusra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nusra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nusra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nusra gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.298 nusra haberi bulunmuştur. Tüm nusra haberleri aşağıda listelenmiştir.
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir? İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesindeki isimlerden oluşan test sosyal medyada yüz binler tarafından çözüldü. Teste yer alan terör örgütleri arasında yer alan HTŞ terör örgütünün hangi örgütten olduğu, liderinin kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
5.03.2024 Gündem
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Suriye Savunma Bakanlarının Rusya'nın aracılığıyla görüştüğünü hatırlatarak, "Şimdi de dışişleri bakanlarının bir araya geleceği görüşmenin hazırlıkları yapılıyor" dedi.
18.01.2023 Dünya
Ankara'da El Nusra operasyonu: 11 şüpheli için gözaltı kararı
Ankara'da El Nusra operasyonu: 11 şüpheli için gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında; El Nusra/Heyet Tahrir Şam Cephesi silahlı terör örgütü içerisinde faaliyette bulundukları tespit edilen 11 şüphelinin eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.
24.10.2022 Gündem
11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması! Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne? 11 Mayıs 2013 Reyhanlı bombalı saldırısı!
11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması! Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne? 11 Mayıs 2013 Reyhanlı bombalı saldırısı! Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı iki ayrı bombalı terör saldırısında yaşamını yitirenlerin acısı hala yüreklerde taşınmaya devam ediyor. 9. yılında 11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması… Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne?
11.05.2022 Gündem
İstanbul’da radikal örgütlere operasyon: 15 gözaltı
İstanbul’da radikal örgütlere operasyon: 15 gözaltı İstanbul’da 6 ilçede düzenlenen operasyonlarda, El Kaide/HAD, DEAŞ, Fetih Cephesi (FEC), El Nusra (ENC) ve Heyeti Tahrir Şam (HTŞ) gibi aşırı uç radikal terör örgütleri ile bağlantılı oldukları iddiasıyla aranan yabancı uyruklu 15 şüpheli yakalandı.
22.04.2022 Gündem
İstanbul'da DEAŞ- El Kaide operasyonu! Yabancı uyruklu 15 şüpheli yakalandı
İstanbul'da DEAŞ- El Kaide operasyonu! Yabancı uyruklu 15 şüpheli yakalandı İstanbul’da 6 ilçede düzenlenen operasyonlarda, El Kaide/HAD, DEAŞ, El Nusra (ENC) ve Heyeti Tahrir Şam (HTŞ) gibi aşırı uç radikal terör örgütleri ile bağlantılı oldukları iddiasıyla aranan yabancı uyruklu 15 şüpheli yakalandı.
22.04.2022 Gündem
Terör örgütlerine destek veren 3 kuruluşun mal varlıkları donduruldu
Terör örgütlerine destek veren 3 kuruluşun mal varlıkları donduruldu Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, terör örgütü PKK/KCK, El Kaide, El Nusra ve DEAŞ'e maddi destek veren 10 kişi ve 3 kuruluşun Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu.
4.11.2021 Gündem
Skandal patladı, dünya şokta! Fransa insanlık suçu işledi
Skandal patladı, dünya şokta! Fransa insanlık suçu işledi Dünyanın en büyük çimento şirketi olan Lafarge hakkında ortaya çıkan belgeler gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre, dev firma Fransa hükümetinin bilgisi dahilinde terör örgütü DAEŞ'e para aktardı. Dünyayı şoke eden gelişme sonrası Yargıtay, Lafarge hakkında “DEAŞ’lı teröristleri finansmandan ötürü insanlığa karşı suça ortak olmak suçlaması yöneltilebilmesinin” önünü açtı.
7.09.2021 Dünya
El Nusra/Heyet Tahrir Şam Cephesi operasyonu! Yakalandılar
El Nusra/Heyet Tahrir Şam Cephesi operasyonu! Yakalandılar Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca terör örgütü El Nusra/Heyet Tahrir Şam Cephesi’ne yönelik yapılan soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen 11 şüpheliden 7’si gözaltına alındı.
26.05.2021 Gündem
Türkiye, Rusya ve İran'dan ortak Suriye bildirisi
Türkiye, Rusya ve İran'dan ortak Suriye bildirisi İran İslam Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu ve Türkiye Cumhuriyeti temsilcileri tarafından, 15'inci Astana formatındaki Suriye konulu yüksek düzeyli toplantının ardından ortak açıklama yapıldı.
17.02.2021 Siyaset
İran, Rusya ve Türkiye: Yasa dışı petrol anlaşmasını kınıyoruz
İran, Rusya ve Türkiye: Yasa dışı petrol anlaşmasını kınıyoruz Suriye konusundaki Astana formatının garantörü olan İran, Rusya ve Türkiye'nin Anayasa Komitesi'nin üçüncü toplantısı sonrası ortak açıklama yayımladı. Açıklamada, "Suriye Arap Cumhuriyetine ait olması gereken petrol gelirlerine yasa dışı şekilde el konulmasına ve transfer edilmesine yönelik itirazlarını beyan etmişlerdir. Bu bağlamda, ABD lisanslı bir şirket ile gayrimeşru oluşum arasında, sözkonusu oluşumun ayrılıkçı gündeminin bir parçası olarak yapılan yasa dışı petrol anlaşmasını kınamışlardır" denildi.
25.08.2020 Gündem
İstanbul'da terör operasyonu! Çok sayıda kişi yakalandı
İstanbul'da terör operasyonu! Çok sayıda kişi yakalandı İstanbul’da, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 9’u yabancı uyruklu 11 şüpheli yakalandı.
29.07.2020 Gündem
DEAŞ şüphelisi Suriyeli 3 kardeş, adliyeye sevk edildi
DEAŞ şüphelisi Suriyeli 3 kardeş, adliyeye sevk edildi Kayseri'de, terör örgütü DEAŞ ve El Nusra ile bağlantılı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Suriyeli 3 kardeş, adliyeye sevk edildi.
16.07.2020 Gündem
Ve kabul edildi! 90 gün boyunca ateşkes...
Ve kabul edildi! 90 gün boyunca ateşkes... Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında 90 gün küresel insani ateşkes talebi kararını kabul etti.
1.07.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Üçlü Astana Zirvesi'nde flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Üçlü Astana Zirvesi'nde flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin videokonferans yöntemiyle katıldığı Astana Formatında Türkiye-Rusya Federasyonu-İran Üçlü Zirvesi sona erdi.
1.07.2020 Siyaset
ABD'den dikkat çeken rapor! Türkiye ve PKK/YPG detayı...
ABD'den dikkat çeken rapor! Türkiye ve PKK/YPG detayı... ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "Terörizm 2019 Ülkeler Raporu"nda, terör örgütü DEAŞ'ın dünyanın çeşitli yerlerinde terör saldırıları düzenlemeye odaklanan global bir ağa dönüşmeye başladığı belirtildi. PKK ve YPG'nin Türkiye sınırları içinde çeşitli terör eylemleri gerçekleştirdiği kaydedilen raporda, son 2 raporda yer verilmeyen "Türkiye'nin YPG'yi PKK'nın uzantısı olarak gördüğü" ibaresine bu kez yer verilmesi dikkati çekti.
24.06.2020 Dünya
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
Jandarma ve MİT'ten ortak operasyon: Yakalandı
Jandarma ve MİT'ten ortak operasyon: Yakalandı Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, HTŞ/FEC/ENC terör örgütü üyesi Suriyeli uyruklu A.E., Jandarma ve MİT'in gerçekleştirdiği operasyon ile yakalandı.
12.06.2020 Gündem
Polis Akademisi "Antifa" konusunda bir yıl önce uyarmış
Polis Akademisi "Antifa" konusunda bir yıl önce uyarmış ABD Başkanı Donald Trump'ın, siyahi George Floyd'un ölümüyle başlayan protestoların ardından "terör örgütü" olarak tanıyacağını açıkladığı antifaşist hareketiyle ilgili Polis Akademisinin geçen yıl katıldığı uluslararası çalıştayda tespit ve uyarılarda bulunduğu ortaya çıktı.
4.06.2020 Gündem
Kayseri'de El Nusra operasyonu: 2 gözaltı
Kayseri'de El Nusra operasyonu: 2 gözaltı Kayseri'de terör örgütü El Nusra'ya yönelik düzenlenen operasyonda Suriye uyruklu 2 kişi gözaltına alındı.
28.01.2020 Gündem
Kasım Süleymani'in öldürülmesi sonrası İran'dan ilk açıklama
Kasım Süleymani'in öldürülmesi sonrası İran'dan ilk açıklama İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif,"ABD, haydutça maceracılığının tüm sonuçlarından sorumlu olacaktır" dedi. İran lideri Ali Hamaney de Kasım Süleymani'nin ABD saldırısında öldürülmesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Suçluları acı bir intikam bekliyor" dedi. İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Kasım Süleymani'nin ABD saldırısında öldürülmesiyle ilgili, "İran ve bölgenin özgür ulusları, ABD'nin işlediği bu korkunç suçun intikamını kuşkusuz alacaktır." ifadelerini kullandı.
3.01.2020 Dünya
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon...
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon... İstanbul’da, ‘terörle mücadele’ kapsamında, bölücü terör örgütü PKK/PYD, FETÖ/PDY, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelede 2019 yılı içinde düzenlenen son bir yıllık operasyonlarda, 11 kiloya yakın patlayıcı madde, 28 el yapımı (EYP) bomba ve çok sayıda silah ele geçirildi. Çeşitli örgütlere mensup 2 bin 604 terörist şüphelinin etkisiz hale getirildiği baskınlarda, çeşitli menşeli 3 bin 701 fişek ve mermi, 20 av ve pompalı tüfek ve 6 molotofkokteylinin de olduğu çok sayıda mühimmat ve para ele geçirildi.
1.01.2020 Gündem
Terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi yakalandı
Terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi yakalandı Burdur'da, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticilerinden Suriyeli M.E., Hatay'da ise bağlantılı olduğu 6 kişi yakalandı.
31.12.2019 Gündem
İstanbul ve 6 ilde terör örgütlerine operasyon: 25 gözaltı!
İstanbul ve 6 ilde terör örgütlerine operasyon: 25 gözaltı! Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri , Suriye ve Irak'ta faaliyet gösteren terör örgütleriyle bağlantısı olan Türk vatandaşı şüphelilere yönelik İstanbul ve 6 ilde operasyon düzenledi. Operasyonlarda 25 şüpheli gözaltına alındı.
17.12.2019 Gündem
DHA, 5 yılda 7 bin 302 yabancı teröristin yakalandığı Risk Analiz Birimi'ne girdi
DHA, 5 yılda 7 bin 302 yabancı teröristin yakalandığı Risk Analiz Birimi'ne girdi Demirören Haber Ajansı (DHA), yabancı teröristlerin Türkiye üzerinden Suriye’ye geçişlerinin önlenmesinde en etkili çalışmalarının yürütüldüğü İstanbul Havaalanı’ndaki Risk Analiz Birimi’ne girdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’na bağlı Risk Analiz Birimi ekiplerinin terör örgütleri DEAŞ ve YPG/PYD-PKK’ya katılmak için dünyanın farklı ülkelerinden gelen teröristleri yakalama süreci tüm ayrıntılarıyla görüntülendi.
15.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nusra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nusra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.