Nuri Pakdil

Nuri Pakdil

Son dakika nuri pakdil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nuri pakdil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nuri pakdil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nuri Pakdil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nuri pakdil gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 nuri pakdil haberi bulunmuştur. Tüm nuri pakdil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız
Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız Toplu açılış töreni için Diyarbakır'a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programında önemli açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretiyle ilgili, "FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz." dedi. Ayrıca çıkar hesaplarının yükünü milletin omuzlarına yıkma peşinde olanlara meydan bırakmayacağını söyleyen Erdoğan, "Kimsenin değil, kendi oyun planımızı takip ederek özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yükseltecek, yükseğe taşıyacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz." dedi.
23.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'nın kimyasal silah kullandığına yönelik iddialara "Arkadaşlar hemen süratle davaları açtılar ve bunun peşini kesinlikle bırakmayacağız. Bu, bunların namussuzluklarındandır, ahlaksızlıklarındandır. Bunlar ilk defa da bu iftiraları atıyor değiller. Bunlar densizdir, bunlar ahlaksızdır" sözleriyle yanıt verdi. Erdoğan, siyasetteki hamburger tartışmasına ilişkin "Kılıçdaroğlu’nun bizzat kendinden duymamış olsak ben bile 'gerçekten böyle bir şey oldu mu' derdim. Ama maalesef kendinden dinledik. Bunu bizzat kendisi söyleyince gerçekten ben de şok oldum" dedi.
21.10.2022 Siyaset
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Mevlana İdris Zengin kimdir? Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi!
Mevlana İdris Zengin kimdir? Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi! Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’den acı haber! Mevlana İdris Zengin, 56 yaşında Kahramanmaraş'ta vefat etti. Yaşadığı kalp rahatsızlığının ardından ameliyat geçiren ve ardından bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan Zengin'in vefatını kardeşi yazar Salih Zengin, sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Mevlana İdris Zengin kimdir, kaç yaşındaydı? Mevlana İdris Zengin nereli? İşte Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi!
7.06.2022 Kültür Sanat
Öğrenci kavgaları kamerada!
Öğrenci kavgaları kamerada! Sultangazi'de öğrenciler arasında yaşanan üç ayrı kavga çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, edebiyatçı Nuri Pakdil'i andı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, edebiyatçı Nuri Pakdil'i andı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, edebiyatçı Nuri Pakdil'i vefatının 2. yılında rahmet ve hürmetle andı.
18.10.2021 Siyaset
Mescidi Aksa nedir, Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler! Nuri Pakdil, Necip Fazıl Kısakürek, Necmettin Erbakan Mescidi Aksa sözleri…
Mescidi Aksa nedir, Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler! Nuri Pakdil, Necip Fazıl Kısakürek, Necmettin Erbakan Mescidi Aksa sözleri… İşgal altındaki Doğu Kudüs'te gerginlik sürüyor. İsrail polisi sabah saatlerinde Mescid-i Aksa'daki Filistinlilere saldırırken, dün, akşam saatlerinde ise Gazze vuruldu. İsrail saldırılarında aralarında dokuzu çocuk, 24 kişi hayatını kaybetti, 103 kişi yaralandı. İsrail uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki bölgelere hava saldırısı düzenlerken, Hamas da roketlerle karşı saldırı başlattı. İsrail geçtiğimiz dakikalarda Gazze'ye yeni bir saldırı düzenledi. Gelen ilk bilgilere göre bu saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Tepkilerini sosyal medya hesapları üzerinden göstermek isteyen vatandaşlar Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler ile Mescidi Aksa için sözleri sorgulama başladı.
11.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Edebiyat Yolu'nu hizmete açtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Edebiyat Yolu'nu hizmete açtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş-Göksun yolunun açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışını gerçekleştirdikleri yolun adını "Edebiyat Yolu" olarak belirlediklerini bildirdi.
7.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj! 'Bize durmak haramdır'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj! 'Bize durmak haramdır' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin büyüyüp güçlendikçe karşısına çıkan engeller ile maruz kaldığı saldırıların da arttığını söyledi. Türkiye'nin önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırıp, terörle mücadele verdiklerini anlatan Erdoğan, "Asla bize dayatılan düzene teslim olmadık" dedi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bugün yaptığı görüşmeden mutlu haberler aldığını ve 30 yıldır süren işgalin yakında sona ereceğini dile getiren Erdoğan, 15 Kasım'da Devlet Bahçeli ile birlikte Kıbrıs'a giderek törenlere katılıp, ardından Kapalı Maraş'ta birlikte piknik yapacaklarını kaydetti.
7.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yüzyılın Anlaşması' bir işgal projesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yüzyılın Anlaşması' bir işgal projesidir Cumhurbaşkanı Erdoğan, " 'yüzyılın anlaşması' diyorlar. Ne anlaşması ya! Bu bir işgal projesidir." dedi.
30.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İntikam alma hissiyle girişilen bir saldırıyla karşı karşıyayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İntikam alma hissiyle girişilen bir saldırıyla karşı karşıyayız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri Töreninde konuştu. Nobel Edebiyat Ödülü'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı, "Bugün adeta binlerce yılın intikamını alma hissi ile girişilen bir saldırı ile karşı karşıyayız" diye konuştu.
12.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısına ilişkin açıklama yaptı. Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye konusuyla ilgili Putin ile telefonda görüşeceğini bildirdi.
11.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'ni kazananlar belli oldu
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'ni kazananlar belli oldu Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulunca, "Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri"nin sahiplerini belirledi.
25.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ile oynayabileceğini sananlar derslerini aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ile oynayabileceğini sananlar derslerini aldı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türk milleti, bugün de istiklali ve istikbali için gerekirse tüm dünyayı karşısına alabileceğini bir kez daha ispatlamıştır." dedi.
19.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olursa olur, olmazsa teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olursa olur, olmazsa teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Barış Pınarı Harekatı hakkında bilgiler verip "Salı gecesi süre bitiyor. Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakika kaldığımız yerden devam eder teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz" ifadesini kullandı. Erdoğan konuşmasının sonunda asker selamı verdi.
19.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine sert tepki! 3. Afrika Ülkeleri Dini Liderler Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ruanda Soykırımı'nda hangi sömürgeci devletin parmağı olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz. Bugün bize silah ambargosu uygulayanlar o günlerde eli kanlı katillere silah verdi. Bugün bize hak, hukuk ve özgürlük dersi verenlerin neredeyse tamamının geçmişinde ya katliam ya işgal ya da sömürgecilikle lekesi vardır" dedi.
19.10.2019 Siyaset
Nuri Pakdil kimdir?
Nuri Pakdil kimdir? 'Kudüs Şairi' olarak tanınan ve Kudüs hakkındaki eserleriyle bilinen şair yazar Nuri Pakdil, 1934'te Kahramanmaraş'ta doğmuştur. Hayatı boyunca onlarca deneme ve şiir kaleme alan Pakdil, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü de almıştır. Peki, Nuri Pakdil hakkında merak edilen ayrıntılar...
18.10.2019 Yaşam
Nuri Pakdil hayatını kaybetti
Nuri Pakdil hayatını kaybetti Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi gören yazar ve mütefekkir Nuri Pakdil (85) hayatını kaybetti.
18.10.2019 Gündem
Yazar Nuri Pakdil, hastaneye kaldırıldı
Yazar Nuri Pakdil, hastaneye kaldırıldı Yazar Nuri Pakdil, üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle tedavi altına alındı.
15.10.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu devlet terörü estiriyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu devlet terörü estiriyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arnavutköy'de toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun açıklamalarına tepki göstererek, "Netanyahu sen yanlış kapıya vurdun. Erdoğan mazlumların sesidir, sen zalimlerin sesisin, sen devlet terörü estiriyorsun. İsrail'in kendi insanlık suçlarının hesabını vermeden, kimseye ithamda bulunmaya hakkı yoktur." dedi.
23.12.2018 Siyaset
Akar o sözlere sert çıktı! 'Ziyaret etmeyen alçaktır'
Akar o sözlere sert çıktı! 'Ziyaret etmeyen alçaktır' CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a yönelik eleştirileri, TBMM Genel Kurulunda tansiyonu yükseltti.
18.12.2018 Gündem
Türk edebiyatının usta ismi hastaneye kaldırıldı
Türk edebiyatının usta ismi hastaneye kaldırıldı Türk edebiyatının önemli isimlerinden Nuri Pakdil’in hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
28.02.2018 Yaşam
Erdoğan Kahramanmaraş'ta konuştu
Erdoğan Kahramanmaraş'ta konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Kongresi öncesi Kahramanmaraş'ta halka hitap etti. Erdoğan, "Birileri ne diyor? Sivilleri vuruyorlar. Vicdansızlar, ahlaksızlar, edepsizler bizim kanımızda sivilleri vurmak yok ama sizin kanınızda var." dedi. Erdoğan daha sonra il kongresinde konuşma yaptı.
24.02.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım, çok sert çıktı! 'Bu mudur insanlık?'
Başbakan Yıldırım, çok sert çıktı! 'Bu mudur insanlık?' Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da öğretmenlerle buluştuğu toplantıda konuştu.
24.11.2017 Siyaset
Akar ve Fidan'dan sürpriz ziyaret
Akar ve Fidan'dan sürpriz ziyaret Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan, yazar Nuri Pakdil'i Ankara'daki evinde ziyaret etti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nuri Pakdil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nuri pakdil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.