Nükleer Savaş

Nükleer Savaş

Son dakika nükleer savaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nükleer savaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nükleer savaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nükleer Savaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nükleer savaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.562 nükleer savaş haberi bulunmuştur. Tüm nükleer savaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız Rusya lideri Putin son hamlesini dünyaya duyurdu. On binlerce hayata mal olan Ukrayna savaşı son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir açıklama geldi.
13.03.2024 Dünya
ABD’de bir evde nükleer başlık taşımak için tasarlanmış roket bulundu
ABD’de bir evde nükleer başlık taşımak için tasarlanmış roket bulundu ABD’nin Washington eyaletinde polis, ihbar üzerine geldikleri evde nükleer savaş başlığı taşımak üzere tasarlanmış askeri sınıf bir roket buldu. Bomba imha ekibi, roketin nükleer başlığı ve yakıtı olmadığını tespit etti.
3.02.2024 Dünya
Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlara uyarı! Kişisel verileriniz çalınıyor
Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlara uyarı! Kişisel verileriniz çalınıyor Sosyal medyadaki bir paylaşımın ardından, kargo paketleri üzerindeki etikette yer alan cep telefonu, TC kimlik numarası gibi kişisel verilerin, kargo teslim alındıktan sonra imha edilip edilmemesi tartışma konusu oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı "Çöpü karıştıran biri telefonumu buldu; rahatsız etti. Polise şikayet ettim, öyle kurtuldum. Mutlaka silin arkadaşlar" paylaşımı yaptı. Paylaşımın altına yorum yapanlar ise, sosyal medyada başlarına gelen benzer olayları anlattı. KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Uzmanı Avukat Elif Yaşaroğlu, "Kargo firmasının sorumluluğu eğer sizi önceden bilgilendirmişse aslına bakarsanız, kargoyu karşı tarafa ulaştırdıktan sonra biter. Eğer önceden bilgilendirmemişse sorumluluğu devam eder." dedi.
29.08.2023 Yaşam
Savaştan kaçıp Türkiye'de depreme yakalandı! Zakhar'dan acı haber geldi
Savaştan kaçıp Türkiye'de depreme yakalandı! Zakhar'dan acı haber geldi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan Rönesans Rezidans'ta Yulia Petrova (47) ve çocuklarından Matvei Gladki (6) hayatını kaybederken, yakınlarının haber alamadığı Zakhar Gladki'nin (11) cenazesi, 402 numaralı kimsesizler mezarlığında bulundu.
29.08.2023 Yaşam
Ukrayna savaşı bitmeden yeni kriz! Kuzey Kore'den nükleer savaş tehdidi
Ukrayna savaşı bitmeden yeni kriz! Kuzey Kore'den nükleer savaş tehdidi Dünya aylardır Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşı korku içinde izliyor. Ukrayna'daki savaş son sürat devam ediyor. Ancak Ukrayna'dan binlerce kilometre ötede de bir çatışma ihtimali bulunuyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un açıklamaları sonrası bölgedeki tansiyon zirve yaptı.
29.08.2023 Yaşam
Putin nükleer silahların yerini açıkladı: Transfer yaz sonuna kadar tamamlanacak
Putin nükleer silahların yerini açıkladı: Transfer yaz sonuna kadar tamamlanacak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin Belarus'a ilk parti taktik nükleer silahları yerleştirdiğini, silah transferinin yaz sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.
17.06.2023 Gündem
Kuzey Kore nükleer savaş için düğmeye bastı! Halka çağrı: Sığınaklara gidin
Kuzey Kore nükleer savaş için düğmeye bastı! Halka çağrı: Sığınaklara gidin Dünya aylardır Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşı korku içinde izliyor. Ukrayna'daki savaş son sürat devam ediyor. Ancak Ukrayna'dan binlerce kilometre ötede de bir çatışma ihtimali bulunuyor. Çin - Tayvan gerilimi devam ederken Kore Yarımadası'nda da tansiyon zirve yapmış durumda.
13.04.2023 Gündem
ABD ordusunda UFO alarmı! Nükleer sistemleri kullanılamaz hale getirdi
ABD ordusunda UFO alarmı! Nükleer sistemleri kullanılamaz hale getirdi Son günlerde ABD semalarında ardı ardına meydana gelen UFO olaylarına bir yenisi daha eklendi. Yıllar önce ABD ordu karargahında meydana gelen iki ayrı olay, hükümetin kurduğu Tüm Alanlarda Anomali Çözüm Ofisi'ne yönlendirildi. Ürkütücü karşılaşmalarda bir UFO'nun 10 nükleer savaş başlığını kapattığı, bir başkasının ise test füzesi fırlattığı ileri sürüldü.
23.02.2023 Dünya
Marttan sonra büyük savaş riski var
Marttan sonra büyük savaş riski var Rusya’nın Ukrayna’yı işgali birinci yılına yaklaşırken Almanya ve ABD’nin Kiev yönetimine tank sevkiyatı uzmanları endişelendirdi. 150 tankla savaşın kaderinin değişmeyeceğini belirten uzmanlar “Ancak Polonya ve Baltık ülkeleri üzerinden dünya savaşına evirilebilir” uyarısı yaptı.
29.01.2023 Gündem
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun, yeni çıkan kitabındaki Türkiye iddiaları hakkında açıklama yaptı.
26.01.2023 Gündem
Putin'den flaş açıklama: Nükleer savaş riski büyüyor
Putin'den flaş açıklama: Nükleer savaş riski büyüyor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dünyada "nükleer savaş" riskinin büyüdüğünü söylerken, "Rusya yalnızca düşman saldırısına yanıt vermek için nükleer silah kullanır" dedi.
7.12.2022 Dünya
1962’de Rusya’da ne oldu, 1962 füze krizi nedir? Polonya'ya füze düştü!
1962’de Rusya’da ne oldu, 1962 füze krizi nedir? Polonya'ya füze düştü! Polonya'nın Ukrayna sınırında yer alan köye füze düştü ve iki kişi hayatını kaybetti. Saldırının Rusya tarafından gerçekleştirildiği öne sürülürken, Moskova söz konusu iddiaları yalanladı. Rus Devleti'nin yayın organı Russia Today (RT) Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan ise Polonya ile olan 'füze krizi' üzerinden 1962'de ABD ile Rusya arasında yaşanan 'füze krizine' gönderme yaptı. Simonyan'ın paylaşımı sosyal medyanın gündemine düşerken, vatandaşlar 1962'de ne oldu, 1962 füze krizi nedir? 1962 Rusya’da olan füze krizinin detayları…
16.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Kalın, Rusya ve Ukrayna savaşı devam ettiği sürece nükleer tehdidin de var olacağını söyledi.
3.11.2022 Siyaset
Doktor Kıyamet, kâbus senaryosunu açıkladı! İşte nükleer füzenin hedefi olacak ilk kent
Doktor Kıyamet, kâbus senaryosunu açıkladı! İşte nükleer füzenin hedefi olacak ilk kent Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş son sürat devam ediyor... Rusya'dan gelen nükleer uyarıların yankıları sürerken ABD'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Doktor Doom (Doktor Kıyamet) olarak da bilinen Nouriel Roubini, nükleer füzenin hedefi olacak ilk kenti açıkladı. Batı ile Rusya, Ukrayna'daki savaş nedeniyle tarihinin en gergin dönemini yaşıyor.
23.10.2022 Dünya
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki göstererek. "Herkes biliyor ki, ABD’ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel zillet adayının ismini öğrenmeye gittin." dedi.
11.10.2022 Siyaset
Belarus harekete geçti! S-400 ve İskender füzelerini resmen duyurdu
Belarus harekete geçti! S-400 ve İskender füzelerini resmen duyurdu Rus savunma sistemleri arasında en fazla rağbet gören S-400 füzelerini bir doğu Avrupa ülkesi daha tercih etti. Belarus resmi kaynakları, Rus yapımı S-400 ve İskender füzelerinin yakın zamanda alınacağını duyurdu.
8.10.2022 Dünya
Ukrayna savaşı bitmeden nükleer uyarı geldi! İşte Rusya'nın tek şartı...
Ukrayna savaşı bitmeden nükleer uyarı geldi! İşte Rusya'nın tek şartı... Karadeniz'in kuzeyinde Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken Moskova'dan flaş bir nükleer silah açıklaması geldi. Rusya 'nükleer silah şartını' açıkladı.
17.08.2022 Dünya
BM'den kritik uyarı: Herhangi bir saldırı intihar olur
BM'den kritik uyarı: Herhangi bir saldırı intihar olur Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Hiroşima felaketinin 77. yıldönümü için geldiği Japonya'da, Ukrayna'daki Zaporijya Nükleer Santrali'nin saldırılara hedef olmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Nükleer santrale herhangi bir saldırı intihar olur. Umarım saldırılar biter ve aynı zamanda Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) santrale erişebilir" dedi.
8.08.2022 Dünya
Rusya'dan dünyayı alarma geçiren nükleer uyarı: Vururuz!
Rusya'dan dünyayı alarma geçiren nükleer uyarı: Vururuz! Rus ordusunun işgali ile başlayan Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Moskova'dan dünyayı alarma geçiren bir uyarı geldi. Rusya hangi koşulda nükleer silah kullanacağını resmen ilan etti.
3.08.2022 Dünya
Tüm dünyanın en büyük korkusuydu! Putin'den tarihi itiraf
Tüm dünyanın en büyük korkusuydu! Putin'den tarihi itiraf Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Antlaşması Gözden Geçirme Konferansı’na gönderdiği mektupta, Rusya’nın nükleer savaş istemediğini ve böyle bir savaşın galibi olmayacağını ifade etti.
1.08.2022 Dünya
BM Genel Sekreteri Guterres: Türkiye'ye liderliği için minnettarım
BM Genel Sekreteri Guterres: Türkiye'ye liderliği için minnettarım Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden bu yana Ukrayna'dan ayrılan ilk tahıl gemisi Razoni için, "Bu çabaları takdir ediyorum ve Türkiye'ye liderliği için minnettarım" dedi.
1.08.2022 Dünya
Danimarka ile Kanada arasındaki 50 yıllık savaş bitti! Adayı yarı yarıya paylaştılar...
Danimarka ile Kanada arasındaki 50 yıllık savaş bitti! Adayı yarı yarıya paylaştılar... Kanada ile Danimarka arasında 50 yıldır süren ada anlaşmazlığı sona erdi. Üzerinde yaşam olmayan yaklaşık 1 kilometrekarelik küçük ada için yarım asırdır verilen kavga sona erdi, Kanada ve Danimarka adayı yarı yarıya paylaştı.
15.06.2022 Dünya
Dünyayı korkutan gelişme! ABD, Kuzey Kore'yi açık açık tehdit etti
Dünyayı korkutan gelişme! ABD, Kuzey Kore'yi açık açık tehdit etti ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kuzey Kore'nin nükleer denemelerine karşılık ABD'nin Kuzey Kore üzerindeki baskıyı arttırmaya devam edeceğini belirterek, ABD ve müttefiklerinin birlikte, hızlı bir yanıt vereceğini söyledi.
13.06.2022 Dünya
Kıyamet uçağı göründü! Dünya nefesini tutup izliyor...
Kıyamet uçağı göründü! Dünya nefesini tutup izliyor... Ukrayna savaşında umduğu zaferi bulamayan Rusya'da 9 Mayıs Zafer Günü askeri geçit töreni provası, başkent Moskova'nın Kızıl Meydanı'nda bugün yapıldı. Rus Ordusunun birçok biriminin katıldığı tören provası, Rusya'nın askeri gücünün bir gösterisi oldu.
7.05.2022 Dünya
Zelenski, Rusya'ya resti çekti: Müzakere masasından kalkarız!
Zelenski, Rusya'ya resti çekti: Müzakere masasından kalkarız! İngiltere'deki bir düşünce kuruluşunun toplantısında davetli olarak konuşma yapan Zelenski Rusya'yla ilgili çok sert ifadeler kullandı. Mariupol'deki son duruma değinen Ukrayna lideri Rusya'nın göstereceği tavra göre müzakere masasından kalkabileceklerini ima etti.
6.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nükleer Savaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nükleer savaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.