Nuceyfi

Nuceyfi

Son dakika nuceyfi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nuceyfi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nuceyfi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nuceyfi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nuceyfi gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 nuceyfi haberi bulunmuştur. Tüm nuceyfi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kasım Süleymani kimdir? İranlı generali Süleymani neden hedefti?
Kasım Süleymani kimdir? İranlı generali Süleymani neden hedefti? İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani öldürüldü. Süleymanii İran'ın Ortadoğu'daki kılıcı olarak biliniyordu. Dünyada son dakika haberi olan olay sonrası herkes Kasım Süleymani kimdir? Kasım Süleymani neden öldürüldü? Süleymani neden ABD'nin hedefindeydi? sorularını sormaya başladı.
3.01.2020 Dünya
Musul'un yeni valisi Necim Cuburi oldu
Musul'un yeni valisi Necim Cuburi oldu Irak'ta Musul Vilayet Meclisi, Vali Mansur el-Marid'in görevinden istifa etmesinin ardından Necim el Cuburi'yi oy çokluğuyla yeni vali seçti.
24.11.2019 Dünya
Irak'ın ABD askeri varlığına karşı tutumu sertleşiyor
Irak'ın ABD askeri varlığına karşı tutumu sertleşiyor Irak'ta askeri varlığını yeniden güçlendirmek isteyen ABD'ye karşı Bağdat yönetimi daha sert bir tutum sergilemeye başladı.
14.02.2019 Dünya
"Musul'da askeri tehdit bulunmuyor"
"Musul'da askeri tehdit bulunmuyor" Irak Genelkurmay Başkanı Korgeneral Osman el-Ganimi, Musul'daki güvenlik durumunun sakin olduğu ve kente yönelik askeri tehdit bulunmadığını belirtti.
26.11.2018 Dünya
İbre İran lehine dönmeye başladı
İbre İran lehine dönmeye başladı İran'a mesafeli Haydar el-İbadi'nin ikinci dönem başbakanlık yarışından çekileceğinin sinyalini vermesi ibrenin İran'dan yana dönmesine neden oldu.
14.09.2018 Dünya
Irak'ta elle yapılan oy sayımının sonuçları açıklandı
Irak'ta elle yapılan oy sayımının sonuçları açıklandı Irak'ta 13 kentte elektronik ortamdaki sayım sonuçlarıyla elle yapılan sayımın sonuçlarında değişiklik olmadığı açıklandı
9.08.2018 Dünya
Son dakika... Erdoğan'ın yemin törenine dünya liderleri geliyor!
Son dakika... Erdoğan'ın yemin törenine dünya liderleri geliyor! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 16.30'da TBMM'de yemin edecek. Erdoğan yemin töreninin ardından Anıtkabir'e gidecek. Bu sırada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk KHK'sı Resmi Gazete'de yayımlanacak. Erdoğan'ın yemininin ardından akşam Külliye'de Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama töreni düzenlenecek. Görkemli törene 22 devlet başkanı ve çok sayıda özel davetli katılacak. Konuklara özel bastırılan 1 lira hediye edilecek. Erdoğan 21.00'da merakla beklenen kabineyi açıklayacak. Öte yandan Erdoğan'ın davetine icabet edecek olan devlet başkanları da gelmeye başladı. Uçaklar peş peşe iniyor.
9.07.2018 Dünya
Son dakika... Türkiye rüzgarı esiyor!
Son dakika... Türkiye rüzgarı esiyor! 24 Haziran seçimlerinden galibiyetle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birçok ülke lideri tarafından seçim zaferi nedeniyle tebrik edildi. Almanya Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert ise federal hükümet ve gelecek Türk hükümeti arasındaki çalışma ortamının yapıcı ve verimli olacağına inandıklarını söyledi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ise Türkiye'nin NATO ittifakı için önemli bir ülke olduğunu ifade ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim zaferi ve seçime yüksek katılım nedeniyle tebrik edeceğini açıkladı.
25.06.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonları Birçok dünya liderinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik ettiği bildirildi.
24.06.2018 Siyaset
Irak'taki seçimlerde sonuç belli oldu
Irak'taki seçimlerde sonuç belli oldu Irak'ta yapılan seçimlerde başkent Bağdat'ta Şii lider Mukteda es-Sadr'ın desteklediği Sairun koalisyonunun, 18 sandalye elde ederek burada seçim birincisi olduğu bildirildi
13.05.2018 Dünya
İran itirafı geldi!
İran itirafı geldi! Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame Nuceyfi, İran'ın Irak'ta belirleyici merci olduğunu söyledi.
8.11.2017 Dünya
Son dakika... Kuzey Irak'a yeni hamle! Operatör...
Son dakika... Kuzey Irak'a yeni hamle! Operatör... Irak Hükümeti'nden yapılan son dakika açıklamasında, Bağdat'ın Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) merkezli GSM operatörünü kontrol altına almak istediği bildirildi.
9.10.2017 Dünya
Irak yönetimi: Dün alınan kararlar bağlayıcı değil
Irak yönetimi: Dün alınan kararlar bağlayıcı değil Irak Başbakanlık sözcüsü, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'nin, Cumhurbaşkanı yardımcıları İyad Allavi ve Usame en-Nuceyfi ile görüşmesi sonrası alınan kararların Bağdat için bağlayıcı olmadığını açıkladı. Diğer taraftan Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame en-Nuceyfi de Irak'taki krizlerin çözümü için girişim başlattığını duyurdu.
8.10.2017 Dünya
IKBY ile Irak anlaştı! Çözüm yolu...
IKBY ile Irak anlaştı! Çözüm yolu... IKBY Başkanı Barzani, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcıları Allavi ve Nuceyfi ile Erbil-Bağdat arasındaki sorunların çözüm yolu konusunda 4 madde üzerinde mutabık kaldı.
7.10.2017 Dünya
Referandum sonrası Erbil ve Bağdat arasında ilk görüşme
Referandum sonrası Erbil ve Bağdat arasında ilk görüşme Irak'taki Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) ile Irak hükümeti arasında ilk temas sağlandı. Kuzey Irak'taki Kürt kanalları IKBY Başkanı Mesut Barzani liderliğindeki bir heyetin, Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un yardımcıları ile bugün görüştüğünü bildirdi.
7.10.2017 Dünya
Barzani'ye operasyon planı belli oldu!
Barzani'ye operasyon planı belli oldu! Erdoğan’ın İran ziyareti sonrası harekât başlıyor. Irak ordusu 13 bin askerle Barzani bölgesine girecek.
29.09.2021 Gündem
Barzani'ye kötü haber! Muhalif çatı büyüyor
Barzani'ye kötü haber! Muhalif çatı büyüyor Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'nin, 25 Eylül'de gerçekleştirmek istediği referandum Irak genelinde yeterli destek alamadığı gibi bazı Kürt siyasi partilerin de muhalefeti ile karşılaştı.
15.08.2017 Dünya
Türk askeri eğitmişti! Musul'un güvenliği onlara emanet olacak
Türk askeri eğitmişti! Musul'un güvenliği onlara emanet olacak Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuceyfi, Türk askerinin eğittiği Ninova Muhafızları'nın ilerleyen zamanda Musul'da güvenliği sağlama görevini üstleneceğini açıkladı
11.04.2017 Dünya
Karar çıktı! Kürdistan bayrağı...
Karar çıktı! Kürdistan bayrağı... Türkmen kentinde gelen son haberlere göre; resmi kurum ve kuruluşlara Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) bayrağının da asılması onaylandı. Türkmen ve Arap üyeler ise toplantıyı boykot ederek söz konusu oylamaya katılmadı.
29.09.2021 Gündem
‘Daha kötü bir suç düşünemiyorum’
‘Daha kötü bir suç düşünemiyorum’ İstanbul Ortaköy’de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısı dünyada geniş yankı buldu. Rusya Devlet Başkanı Putin, “Daha kötü bir suç düşünemiyorum, terörle ortak mücadele etmeliyiz” derken Obama, güvenlik güçlerine destek için talimat verdi
1.01.2017 Dünya
Arap dünyasından saldırıyı kınama
Arap dünyasından saldırıyı kınama İstanbul'daki terör saldırısına dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Suudi Arabistan, Tunus, Irak ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) da İstanbul'da dün düzenlenen terör saldırısını kınadı.
17.06.2021 Dünya
'Haşdi Şabi tasarısını reddeceğiz!'
'Haşdi Şabi tasarısını reddeceğiz!' Vataniyye Koalisyonu, Haşdi Şabi'ye meşruiyet kazandıracak yasa tasarısını reddeceğini bildirdi
17.06.2021 Dünya
Şii terör örgütü Rakka yolunda
Şii terör örgütü Rakka yolunda Şii terör örgütü Haşdi Şabi, Irak'ın Telafer'de bulunan en önemli üçüncü askeri üssünü ele geçirdi. Operasyon terör örgütü PKK ile ortaklaşa düzenlendi. Haşdi Şabi-PKK ittifakının yeni hedefi, Rabia ve Şengal’den Rakka’ya açılan stratejik noktayı kontrol altına almak
17.06.2021 Dünya
"Bağdat PKK’lılara maaş veriyor"
"Bağdat PKK’lılara maaş veriyor" Eski Irak Başbakan Yardımcısı, Sunni Arap siyasetçi Rafi İsavi’ye göre Bağdat yönetimi Sincar’daki PKK’lılara maaş veriyor. İsavi, Musul’u kurtarmak için yerel Sünni güçlerin desteklenmesini istedi.
17.06.2021 Dünya
İttihadiye polis güçleri Musul'a güneyden girmeye hazırlanıyor
İttihadiye polis güçleri Musul'a güneyden girmeye hazırlanıyor Irak'ta İttihadiye polis güçlerinin, Musul'u terör örgütü DEAŞ'tan kurtarma operasyonu kapsamında kente güney cepheden girmeye hazırlandığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nuceyfi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nuceyfi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.