Nsu

Nsu

Son dakika nsu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nsu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nsu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nsu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nsu gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 nsu haberi bulunmuştur. Tüm nsu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta zafere doğru gidiyoruz, meydanların dili bunu söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta zafere doğru gidiyoruz, meydanların dili bunu söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Sandığı artık vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. 14 Mayıs'ta inşallah yeni bir rekor kıracağımıza inanıyorum." dedi. Öte yandan Erdoğan, MİT'in dün Suriye'de düzenlediği operasyonla, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el-Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini de duyurdu.
30.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da iki gün süren ziyaret kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Zirve sonrası gazetecilerle bir araya gelen Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Gündem
Bakan Bozdağ'dan Almanya'ya 'Osman Kavala' tepkisi: 'Hakkı da haddi de değil!'
Bakan Bozdağ'dan Almanya'ya 'Osman Kavala' tepkisi: 'Hakkı da haddi de değil!' Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Ülkemizde görülmekte olan bir dava ile ilgili Berlin Büyükelçimizin Almanya Dışişleri Bakanlığı’na çağrılması, Türkiye’nin içişlerine açık bir müdahale girişimidir. Almanya dahil hiçbir ülkenin Türkiye’nin içişlerine müdahale girişimi hakkı da haddi de değildir." dedi.
29.04.2022 Siyaset
Fahrettin Altun: Hesabı sorulmayan her ırkçı saldırı, yeni terör eylemlerini beraberinde getiriyor
Fahrettin Altun: Hesabı sorulmayan her ırkçı saldırı, yeni terör eylemlerini beraberinde getiriyor İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Almanya'daki Hanau saldırısının 2’nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen panelde, "Tüm meselemiz milyonlarca Türk'ün, onlarca yıldır yaşadığı Almanya'da, kendilerini 'potansiyel kurban' değil, 'eşit birey' gibi hissetmeleri, korkudan azade güvenilir bir yaşam sürebilmeleridir. Hesabı sorulmayan her ırkçı saldırı, yeni terör eylemlerini beraberinde getiriyor" dedi.
21.02.2022 Siyaset
Bakan Gül: NSU terör örgütü eylemleri tüm yönleriyle aydınlatılmalı
Bakan Gül: NSU terör örgütü eylemleri tüm yönleriyle aydınlatılmalı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Almanya'da 2000-2007 yıllarında 8'i Türk, 10 kişinin Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) terör örgütü tarafından öldürülmesiyle ilgili, "NSU terör örgütü eylemleri tüm yönleriyle ve ciddiyetle aydınlatılmalıdır" dedi.
4.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erdoğan: Almanya'ya her türlü desteği veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erdoğan: Almanya'ya her türlü desteği veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Salgın ile beraber yükselişe geçen kültürel ırkçılık ve İslam düşmanlığı gibi tehditlerin önüne geçilmesinde müttefikimiz Almanya'ya gereken her türlü desteği veriyoruz. Sadece Almanya'daki Türk toplumunun değil tüm Avrupa'nın hatta tüm insanlığın huzuruna kasteden bu şer akımlara karşı Alman makamların da bizimle aynı hassasiyetleri taşıdıklarını biliyoruz. Alman dostlarımız ile dayanışma içinde hareket ederek, inşallah bu sıkıntıların üstesinden hep birlikte geleceğimize inanıyoruz" dedi.
30.10.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.55'te başlayan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçerek ulusa sesleniş konuşması yaptı. Toplantıda yeni normalleşme süreci etraflıca değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararları ve yerinde karar' dönemi ile ilgili kademeli normalleşme sürecinin detaylarını açıkladı. İşte hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, illerdeki vaka sayısı değerlendirme kriterleri, okullar, sınavlar ve esnaf ile ilgili merak edilen sorular ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklamalarından öne çıkan satır başları...
1.03.2021 Gündem
Alman itfaiyesinin Türk kadın başkanı ayrımcılık ve taciz davası açtı! Ülke sarsıldı...
Alman itfaiyesinin Türk kadın başkanı ayrımcılık ve taciz davası açtı! Ülke sarsıldı... Almanya'yı karıştıran olay. 1 milyon 300 bin itfaiye çalışanının üye olduğu Alman İtfaiye Birliği’nin ilk kadın genel müdürü olan Dr. Müjgan Perçin, birliğe karşı cinsel taciz, hakaret ve ayrımcılık suçlamasıyla dava açtı.
12.08.2020 Dünya
Irkçı saldırı ile ilgili Merkel’den ilk açıklama geldi
Irkçı saldırı ile ilgili Merkel’den ilk açıklama geldi Almanya Başbakanı Angela Merkel Almanya’daki ırkçı saldırı ile ilgili 'Bu korkunç cinayetlerin tüm arka planlarının aydınlatılması için her türlü çaba sarf edilecek. Irkçılık bir zehirdir, nefret de zehirdir. Bu zehir toplumumuzda vardır. Vatandaşlarımız arasında ırk ve din ayrımı yapmıyoruz' dedi.
20.02.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş güvenli bölge çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş güvenli bölge çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye'de kurulması planlanan güvenli bölge ile ilgili olarak "Suriye'nin kuzeyindeki terör bataklığını kurutmak ülkemizin en öncelikli meselesidir. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla başlattığımız süreci inşallah çok yakında farklı bir aşamaya geçireceğiz. NATO müttefikimiz ve stratejik ortağımız ABD'den gerçek bir müttefike yaraşır adımlar atmasını bekliyoruz" dedi.
6.08.2019 Siyaset
"Srebrenitsa soykırımı ile ilgili Avrupa Konseyi'nde anma töreni düzenleyeceğiz"
"Srebrenitsa soykırımı ile ilgili Avrupa Konseyi'nde anma töreni düzenleyeceğiz" Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Ayın 11'inde Srebrenitsa soykırımı ile ilgili Avrupa Konseyi'nde anma töreni düzenleyeceğiz. Avrupa Konseyi, bugüne kadar Holokost ve tarihte yaşanan diğer olumsuz gelişmeleri anıyordu. Srebrenitsa soykırımını ilk defa anacak biz de buna katkı sağlıyoruz." dedi.
5.07.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar! Osaka'da basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaptırımlar konusunda sayın Trump da açıklık getirdi. Böyle bir şeyin olmayacağını kendisinden özellikle dinlemiş olduk. Bizim S-400 olayı bir taraftan yürürken, bir yandan da ABD'den 100 savaş uçağı alıyoruz" dedi.
29.06.2019 Dünya
Alman hükümetinde ‘aşırı sağ’ alarmı
Alman hükümetinde ‘aşırı sağ’ alarmı Almanya’da haziran ayı başında evinin bahçesinde tek kurşunla öldürülen Kassel Valisi’nin katil zanlısının aşırı sağla bağlantılı çıkması Alman hükümetini alarma geçirdi. Almanya Başbakanı Merkel, aşırı sağcı şiddete tabusuz karşı durulması gerektiğini söyledi. Alman Dışişleri Bakanı Maas ise ‘aşırı sağcı terörizmin’ adının konması gerektiğini belirtti.
23.06.2019 Dünya
Almanya'da Türklere ırkçı tehdit mektupları
Almanya'da Türklere ırkçı tehdit mektupları Almanya'nın Köln kentinde Türklerin posta kutularına gamalı haç ve nükleer bomba sembolleri içeren tehdit mektupları bırakılması tedirginlik yarattı.
8.06.2019 Dünya
Vize için altı kriter kısa zamanda çözülecek
Vize için altı kriter kısa zamanda çözülecek Almanya Başbakanı Merkel ile ortak basın toplantısında Türk vatandaşlarına vize muafiyeti için AB’nin istediği kriterleri “En kısa zamanda yerine getirmeyi planlıyoruz” mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülke arasında işbirliğini artırma mesajı da verdi
28.09.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde görevli iki polise soruşturma
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde görevli iki polise soruşturma Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyareti sırasında görev alan iki polis memurunun NSU cinayetlerinin faillerinden Uwe Böhnhardt'ın ismini görev takma adı olarak kullandığı ortaya çıktı. Polisler hakkında soruşturma başlatıldı.
28.09.2018 Dünya
Erdoğan: Ticaret savaşının durdurulması tüm dünyanın hayrınadır
Erdoğan: Ticaret savaşının durdurulması tüm dünyanın hayrınadır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine makale yazdı. Amerika'nın ticarette attığı sorumsuz adımlara vurgu yapan Erdoğan, "Bir ticaret devleti olan Almanya ve ihracata dayalı bir büyüme modeli benimsemiş olan Türkiye’nin diğer sağduyulu devletlerle birlikte çok taraflı diplomatik adımlarla herkesin zarar göreceği böyle bir ticaret savaşını durdurmaları tüm dünyanın hayrınadır." ifadelerini kullandı.
27.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'ya çağrı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'ya çağrı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya ziyareti öncesi Alman basınına yazdı. Erdoğan, yazısında Almanya'ya çağrıda bulunarak, "Almanya'nın FETÖ'yü terörist organizasyonu kabul etmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.
26.09.2018 Siyaset
Almanya'da son dakika gelişmesi! Görevden alındı
Almanya'da son dakika gelişmesi! Görevden alındı Almanya’da aşırı sağla mücadelede yetersiz kalmakla suçlanan Anayasayı Koruma Teşkilatı (İç İstihbarat Servisi) Başkanı Hans-Georg Maassen görevden alındı.
18.09.2018 Dünya
Son dakika... 25 bin kişilik ölüm listesi!
Son dakika... 25 bin kişilik ölüm listesi! Almanya'da faaliyet gösteren, 8'i Türk 10 kişiyi öldürmekle suçlanan aşırı sağcı Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) örgütüne ve bu örgütle paralel çalışma yapan ırkçı örgütlere yönelik yeni belgeler ortaya çıktı.
31.07.2018 Dünya
"Bu, Almanya tarihinde kara bir lekedir"
"Bu, Almanya tarihinde kara bir lekedir" Almanya Başbakanı Angela Merkel, Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) terör örgütünün işlediği cinayetleri ''Almanya tarihinde çok kara bir leke'' olarak niteledi ve "Biz birçok şey yaptık ancak ben yapmaya devam edeceğim. O nedenle bunu kapanmayan bir konu olarak niteliyorum." dedi.
20.07.2018 Dünya
Almanya'daki NSU davası sanığı serbest
Almanya'daki NSU davası sanığı serbest NSU davasında yargılanan ve 10 yıl hapis cezası alan Ralf Wohlleben serbest bırakıldı.
18.07.2018 Dünya
Almanya'da Türk iş yerine silahlı saldırı
Almanya'da Türk iş yerine silahlı saldırı Türklere ait bir fırına düzenlenen silahlı saldırı anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.
17.07.2018 Dünya
NSU kararı temyize gidiyor
NSU kararı temyize gidiyor Almanya'da sona eren NSU davası sonrasında Federal Başsavcılığın, sanıklardan Andre E. hakkında verilen kararı temyize götüreceği bildirildi.
17.07.2018 Dünya
Bedelli erken çıkabilir
Bedelli erken çıkabilir Başkan Erdoğan, merakla beklenen paralı askerlik konusunda müjde verdi. Erdoğan; “Bedelli askerlikle ilgili olarak Milli Savunma Bakanımız çalışmalarını, hazırlıklarını yapacaklar. Zannediyorum en kötü ihtimalle yeni yasama döneminde açıklamış oluruz. Belki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarmayı da deneyebiliriz. O zaman daha erkene çekmiş oluruz” dedi.
13.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nsu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nsu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.