Nikos Kotzias

Nikos Kotzias

Son dakika Nikos Kotzias haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nikos Kotzias ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nikos Kotzias haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nikos Kotzias

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nikos kotzias gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 nikos kotzias haberi bulunmuştur. Tüm nikos kotzias haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üç ülkeyi birden Türkiye korkusu sardı! Panik yaptılar
Üç ülkeyi birden Türkiye korkusu sardı! Panik yaptılar İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu bölgede Türkiye karşıtı cepheyi genişletmek istiyor. Netanyahu bu amaçla geçen ay işgal altındaki Kudüs’te Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Dışişleri Bakanı Nikos Christodoulidis’le bir araya geldi.
12.10.2018 Dünya
‘Silahları YPG’den ABD toplayacak’
‘Silahları YPG’den ABD toplayacak’ Gündemdeki konularla ilgili değerlendirmeler yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Menbiç’ten çıkarılacak olan YPG’lilerdeki silahları ABD’nin toplayacağını söyledi, ‘Biz muhatap olmayız’ dedi.
21.06.2018 Siyaset
Paketlenme korkusu!
Paketlenme korkusu! Yunanistan’a kaçan 8 darbeci askerin dördü daha serbest kaldı. Böylece tutuklu hiç asker kalmadı. Bozdağ’ın ‘Onları paketleyip getirmek boynumuzun borcu’ sözlerini Yunan basını manşetlerine taşıdı
5.06.2018 Gündem
Yunanistan Dışişleri Bakanı: Türkiye buradan kimseyi alamaz
Yunanistan Dışişleri Bakanı: Türkiye buradan kimseyi alamaz Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, dün Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ’ın Yunanistan’da serbest kalan 8 darbeci FETÖ üyesi Türk askeri konusunda yaptığı açıklamalara cevap verdi. Kotzias, "Türkiye buradan kimseyi alamaz" ifadelerini kullandı.
5.06.2018 Dünya
AB ekonomisinde kriz! Dibe çakıldı!
AB ekonomisinde kriz! Dibe çakıldı! İtalya'daki hükümet krizi Avrupa piyasalarını vurdu. İngiltere hariç tüm AB üyelerinin borsaları dibe çakıldı.
30.05.2018 Dünya
Yunan Bakan'a tehdit mektubu!
Yunan Bakan'a tehdit mektubu! Vatandaşı Koruma Bakanı Nikos Toskas'ın bu sabah özel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamaya göre, "Dışişleri Bakanı Nikos Kotziasa Senin için üç mermi ayırdık" cümlesini içeren bir zarf gönderildi.
2.02.2018 Dünya
Tarihi ziyarette restleşme! Yunan Erdoğan gözünün içine baka baka söyledi
Tarihi ziyarette restleşme! Yunan Erdoğan gözünün içine baka baka söyledi umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı Pavlopulos ortak basın açıklaması yaptı. Pavlopulos, Erdoğan'ın dün Yunan TV'sine yaptığı "Lozan'da güncellemeye ihtiyaçlar var" sözleri için ortak açıklamada "Lozan Anlaşması'nın reform edilecek bir sözleşme olduğuna inanmıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert yanıt geldi. Erdoğan, "Lozan konusunda zannediyorum hala anlaşılmayan bazı incelikler var" dedi. Erdoğan "Batı Trakya'daki Müslümanların baş müftülerini hala seçemediğini belirterek, "Nasıl oluyor da Lozan Anlaşması'nın uygulamada olduğunu söylüyoruz. Demek ki Lozan uygulamada değil" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
65 yıl sonra bir ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan Atina'da
65 yıl sonra bir ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan Atina'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'da. Erdoğan'ın ziyareti 65 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret olma özelliğini taşıyor. Erdoğan, Atina'daki temaslarının ardından da Batı Trakya'yı ziyaret edecek. Erdoğan'ın Atina'ya gelişini Yunanistan televizyonları yayınlarını keserek canlı verirken, kentte de sıkı güvenlik önlemleri alındı.
29.09.2021 Gündem
'Tek hedefimiz büyük Avrupa'
'Tek hedefimiz büyük Avrupa' Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, "Biz istiyoruz ki kuzey komşumuz hem NATO'da hem de AB'de olsun ancak Avrupa Birliği (AB) ve NATO'ya ulaşılması için kural ve ön koşullara göre hareket edilmelidir." dedi
31.08.2017 Dünya
Çavuşoğlu: Bu son konferanstır
Çavuşoğlu: Bu son konferanstır Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kıbrıs görüşmelerine ilişkin, "Bu son konferanstır ve bir anlaşmaya ulaşmamız gerekiyor. Hala çözüme ulaşılamamış konularda anlaşmaya varmamız gerekiyor" dedi.
30.06.2017 Dünya
Tarihi Kıbrıs konferansı başladı!
Tarihi Kıbrıs konferansı başladı! Kıbrıs'ta kapsamlı çözüme ulaşılması hedefiyle 12 Ocak'ta Cenevre'de düzenlenen ilk oturumla başlayan Kıbrıs Konferansı'nın yeni oturumu, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide'in ev sahipliğinde, İsviçre'nin Crans-Montana kentinde gerçekleştiriliyor. Eide "İsviçre görşmeleri çözüm için son fırsat değil, en iyi fırsat" şeklinde konuştu.
28.06.2017 Dünya
Türkiye için acil uyardılar!
Türkiye için acil uyardılar! Yunanistan, mülteci kriziyle mücadelede AB'den daha fazla mali yardım istiyor. Yunanistan Dışişleri Bakanı, Türkiye'den gelecek mülteci sayısının yeniden artabileceği uyarısında bulundu.
23.03.2017 Dünya
Yunanistan'dan flaş Türkiye açıklaması!
Yunanistan'dan flaş Türkiye açıklaması! Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, "Türkiye, en iyi komşusunun Yunanistan olduğunu anlamalı. Bazen Türkiye ilişkileri geliştirmeye fayda etmeyen bir fevri tavırla hareket ediyor." dedi.
17.06.2021 Dünya
Yunanistan geri adım attı!
Yunanistan geri adım attı! Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, Yunan Alpha radyosuna mülakat verdi ve Türkiye ile herhangi bir kriz çıkmaması için tüm iletişim kanallarının açık tutulması gerektiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
24 saatte 35 diplomatik görüşme!
24 saatte 35 diplomatik görüşme! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ilk 24 saatinde kendisini telefonla arayan, aralarında 30 dışişleri bakanının bulunduğu 35 üst düzey yetkiliyle yoğun telefon diplomasisi yürüttü.
29.09.2021 Gündem
BM temsilcisi Kıbrıs görüşmeleri konusunda iyimser
BM temsilcisi Kıbrıs görüşmeleri konusunda iyimser 9 Ocak’ta Cenevre’de başlayacak Kıbrıs görüşmeleri öncesi açıklama yapan BM’nin Kıbrıs özel temsilcisi Eide, görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkacağı görüşünde.
5.01.2017 Dünya
Yunanistan, Avusturyanın ziyaret talebini geri çevirdi
Yunanistan, Avusturyanın ziyaret talebini geri çevirdi Yunanistan makamlarına yakın çevrelere göre Avusturya İçişleri Bakanı Johanna Mikl-Leitner, durumu yakından görmek ve son günlerde ülkesinin davranışlarıyla ilgili izahatlar vermek için Yunanistan’a gelmek istediğini belirtti. Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias ise sınırlar kapalıyken "böyle bir ziyaretin yersiz" olduğunu söyledi.
26.02.2016 Dünya
Çipras İran’a gidiyor
Çipras İran’a gidiyor Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, 7-8 Şubat tarihleri arasında İran’ın başkenti Tahran’a resmi ziyarette bulunacak...
2.02.2016 Dünya
Sakız adasında mini zirve
Sakız adasında mini zirve 2016'nın ilk haftalarında Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras mülteci krizini Sakız Adası'nda görüşmek üzere toplanacak. 'Mini zirve' olarak adlandırılan görüşmede Kasım ayında AB eylem planı gözden geçirilecek.
29.09.2021 Gündem
Mali krizdeki Yunanistan'dan Türkiye'ye telefon
Mali krizdeki Yunanistan'dan Türkiye'ye telefon Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Yunan mevkidaşı Nikos Kotzias ile telefon görüşmesi yaptığı bildirildi.
30.06.2015 Dünya
Yunanistan'dan Avrupa'ya gözdağı: Krize çözüm bulunmazsa kaçakların...
Yunanistan'dan Avrupa'ya gözdağı: Krize çözüm bulunmazsa kaçakların... Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, eğer ülkesinin ekonomik krizine çare bulunmazsa, ülkedeki kaçakların Avrupa başkentlerine gitmelerine izin vereceklerini söyledi. Bakan'dan, kaçaklar arsında IŞİD destekçilerinin de olabileceği uyarısı da geldi.
10.03.2015 Dünya
İstihbaratın başına  gazeteciyi getirdi
İstihbaratın başına gazeteciyi getirdi Yunanistan’da Başbakan Çipras, istihbarat servisinin başına, Türk-Yunan ilişkileri konusunda uzman olan, eski gazeteci Yannis Rubatis’i getirdi...
1.02.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nikos Kotzias ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nikos kotzias haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.