Newsweek

Newsweek

Son dakika Newsweek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Newsweek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Newsweek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Newsweek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan newsweek gelişmeleri de dahil olmak üzere 434 newsweek haberi bulunmuştur. Tüm newsweek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk İHA'ları dünya gündeminden düşmüyor! ABD basını yazdı: Siyasi nüfuz kazandırdı
Türk İHA'ları dünya gündeminden düşmüyor! ABD basını yazdı: Siyasi nüfuz kazandırdı Dünyanın birçok ülkesine ihracatı yapılan, savaşta ve barışta görev alabilen Türk İHA ve SİHA’ları bu sefer ABD basının gündeminde. ABD merkezli Bloomberg Türk SİHA'larının etkisini yazdı. Newsweek'e konuşan İngiliz uzman Akıncı'ya övgüler yağdırdı. Al Arabiya ise Türk SİHA’larını kullanan Azerbaycan’ın zaferi sonrası çarpıcı bir Türkiye yorumunda bulundu.
4.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binasının açılışı için KKTC'ye geldi. Açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Havalimanının uluslararası uçuşlar için kullanılacağı günler uzak değil. Kıbrıs adasında gerginliği değil eşit iki devletin yan yana yaşamı için çağrımı yineliyorum" ifadelerini kullandı.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'daki görüşmelerimiz gayet iyi geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'daki görüşmelerimiz gayet iyi geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turunun ikinci ayağı olan Katar'daki temaslarını tamamlayarak Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Abu Dabi seyahati öncesi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Erdoğan, "Görüşmelerimiz çok iyi geçti" dedi.
19.07.2023 Gündem
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar...
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar... Popüler sosyal medya fenomenin ölümü ABD'de gündem oldu. Birden hayatını kaybettiği açıklanan 22 yaşındaki sosyal medya fenomeninin ölüm sebebi ile ilgili yetkililer açıklamada bulunmazken, genç fenomenin ailesi ölüm sebebini duyurdu. Bazı kaynaklar ise genç kız ile ilgili kan donduran iddialarda bulundu.
19.07.2023 Dünya
Ümit Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir
Ümit Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Özdağ, "Bunun üzerinden çok fazla tartışmaya gerek yok. Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Gündem
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı AK Parti’de Mart 2024 yerel seçim için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanıyor. Aday tanıtım ve beyanname toplantısının da ocak ayı sonunda beraber yapılacağı belirtiliyor.
19.07.2023 Gündem
Tahıl krizi dünya basınında! Newsweek Erdoğan etkisini yazdı: Putin ve Zelenski desteği için savaşıyor
Tahıl krizi dünya basınında! Newsweek Erdoğan etkisini yazdı: Putin ve Zelenski desteği için savaşıyor Dünya için önemli ve kritik olan tahıl anlaşmasından Rusya'nın çekilmesinin yankıları sürüyor. Dünya krizden bir çıkış yolu ararken Newsweek'ten çarpıcı bir Erdoğan analizi geldi. Erdoğan'ın krizdeki rolüne dikkat çeken ABD'li dergi Putin ve Zelenski'nin Erdoğan'ın desteğini alabilmek için savaştığını yazdı.
19.07.2023 Dünya
Mağarayı lüks eve çevirdi, kiraya vererek paraya para demiyor!
Mağarayı lüks eve çevirdi, kiraya vererek paraya para demiyor! ABD'de yaşayan adam mağarayı lüks eve çevirdi, evini kiraya vererek müthiş bir gelir elde eden adam bunun için hayatının 25 yılını harcadı. 17 yaşında okuldan kovulan adam, kendi mağarasını yapmak için yıllarını harcadı. 530 metrekarelik mağarayı üç yatak odalı lüks bir eve çeviren adam şimdi paraya para demiyor.
17.07.2023 Dünya
Hakan Fidan'ın sözleri dünyada manşet oldu: Erdoğan kırmızı çizgiyi çekti
Hakan Fidan'ın sözleri dünyada manşet oldu: Erdoğan kırmızı çizgiyi çekti Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. Kritik zirve için geri sayım sürerken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın açıklamaları dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Türkiye'nin tavrını net bir şekilde ifade eden Fidan'ın sözleri sonrası pek çok gazete Türkiye'nin kırımızı çizgisini sayfalarına taşıdı. İsveç basını ise 'Türk etkisi'ni yazdı.
5.07.2023 Dünya
CNN International dünyaya duyurdu! İşte Erdoğan'ın sıradaki hedefi! ABD’li dergiden skandal Türkiye çağrısı
CNN International dünyaya duyurdu! İşte Erdoğan'ın sıradaki hedefi! ABD’li dergiden skandal Türkiye çağrısı Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırmaya devam ederken CNN International Erdoğan'ın sıradaki hedefini yazdı. Daha önce Türkiye'ye yönelik skandal haberlere imza atan Washington Examiner ise bu listeye bir yenisini daha ekledi ve ABD'ye skandal bir çağrıda bulundu.
1.06.2023 Gündem
Önce annesi sonra üvey annesi küvette ölü bulundu! Yıllar sonra korkunç itiraf
Önce annesi sonra üvey annesi küvette ölü bulundu! Yıllar sonra korkunç itiraf 5 yaşındayken Todd Boczkowski'nin öz annesi hayatını kaybetti. Babasının sonrasında tanıştırdığı kadınla öz annesinin benzerliği o kadar fazlaydı ki Todd ilk gördüğünde annesi sandı. Babasının ikinci evliliğini yapmasıyla bir süre sonra Todd'un 'anne' demeye başladığı kadın, öz annesiyle aynı şekilde küvette ölü bulundu. İki kadının da katili aynı çıktı. Yıllar sonra ise korkunç itiraf geldi...
15.11.2022 Dünya
Dünya umutla bekliyordu! Rusya barış şartını açıkladı
Dünya umutla bekliyordu! Rusya barış şartını açıkladı Ukrayna savaşı son sürat devam ederken dünyanın umutla beklediği açıklama Lavrov'dan geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Moskova'nın barış şartlarını açıkladı.
31.10.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı Gelecek ay 80 yaşına basacak olan ABD Başkanı Biden’ın kekemeliğin yanı sıra dalgınlığı, isimleri unutması, şaşkın haldeki görüntüleri 2024’teki başkanlık seçimleri öncesinde Amerika’da tartışma konusu oldu.
22.10.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: ABD öncülüğündeki kolektif batı Rusya'yı savaş alanında yenmeye çalışıyor
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: ABD öncülüğündeki kolektif batı Rusya'yı savaş alanında yenmeye çalışıyor Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu için ABD’de bulunan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "ABD öncülüğündeki kolektif batı Rusya'yı savaş alanında yenmeye çalışıyor" ifadelerini kullanarak, “ABD ve müttefikleri, jeopolitik hedefleri uğruna Ukrayna'yı feda etmeye hazır” dedi.
21.09.2022 Dünya
Lviv'de tarihi üçlü zirve dünya basının gündeminde! 'Ara bulucu rolü oynayabilecek tek lider Erdoğan'
Lviv'de tarihi üçlü zirve dünya basının gündeminde! 'Ara bulucu rolü oynayabilecek tek lider Erdoğan' Ukrayna'nın Lviv kentinde gerçekleşen kritik üçlü zirve dünya basınında geniş yer buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ve BM Genel Sekreteri Guterres üçlü zirvede bir araya geldi. Zelenski’yle ikili görüşme de yapan Erdoğan 'Zirvenin ana noktası savaşın nasıl biteceği oldu' dedi. Zirve dünya basınında birinci manşet olurken pek çok gazete Erdoğan'ın hem Putin hem de Zelenski ile görüşebildiğinin altını çizerek barış çabalarına dikkat çekti.
19.08.2022 Dünya
Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin kararı infial yarattı Zelenski küplere bindi!
Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin kararı infial yarattı Zelenski küplere bindi! Rus ordusunun saldırıları tüm şiddetiyle devam ederken Kiev'de askerlik depremi yaşandı. Lysychansk'ı Rusya'ya terk eden ordu, yeni kısıtlamaların devreye gireceğini duyurdu. Bu adım Zelenski'yi sinirlendirirken ülkede de infiale neden oldu.
6.07.2022 Dünya
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç...
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç... İspanya'nın başkenti Madrid’de Türkiye, İsveç ve Finlandiya ile yapılan anlaşma, dünya basınında geniş yankı buldu. Anlaşmayı ‘Erdoğan’ın zaferi’ olarak yorumlayan İngiliz The Economist dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın futbolcu geçmişine gönderme yaparak, “Veto çelmesi, korkutucu olduğu kadar etkiliydi” dedi. İşte dış basından çarpıcı yorumlar...
30.06.2022 Dünya
Türkiye-İsveç-Finlandiya tarafından imzalanan Ortak Momerandum dünya basınında! 'Erdoğan eve zaferle dönüyor...'
Türkiye-İsveç-Finlandiya tarafından imzalanan Ortak Momerandum dünya basınında! 'Erdoğan eve zaferle dönüyor...' Madrid'deki tarihi NATO zirvesi dünya basınında. Türkiye-İsveç-Finlandiya tarafından imzalanan Ortak Momerandum'da "Finlandiya ve İsveç'in PYD/YPG ve Türkiye’de FETÖ olarak tanımlanan örgüte destek sağlamayacağı" üzerinde anlaşma sağlandı. Anlaşma dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz Economist dergisi, Madrid'deki NATO zirvesinde, Türkiye'nin veto tehdidini kaldırması ile sonuçlanan anlaşmayı "Erdoğan'ın zaferi" olarak yorumladı.
29.06.2022 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan 'U dönüşü'! Zelenski'nin tepkisi sosyal medyada viral oldu...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan 'U dönüşü'! Zelenski'nin tepkisi sosyal medyada viral oldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarında saldırıları devam ederken Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İtalya Başbakanı Mario Draghi ve Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis, başkent Kiev'i ziyaret etti. tarihi ziyarete ise Zelenski ile Macron'un bu kareleri damga vurdu. Daha önce yaptığı açıklamalar ile Ukrayna'yı kızdıran Macron'dan ise geri adım geldi.
17.06.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin'in en büyük sırrı deşifre oldu! ABD'nin gizli istihbarat raporları sızdı...
Rusya Devlet Başkanı Putin'in en büyük sırrı deşifre oldu! ABD'nin gizli istihbarat raporları sızdı... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş 24 Şubat'tan beri tüm şiddetiyle devam ediyor. Her gün yüzlere cana mal olan çatışmalar son sürat devam ederken savaşın mimarı Putin için hazırlanan istihbarat raporları ortaya çıktı. Newsweek hem raporlara hem de raporlara erişimi olan kişilere ulaştı ve bu sayede Putin'in sır gibi sakladığı gerçek gün yüzüne çıktı.
3.06.2022 Dünya
Selçuk Tepeli bardak fırlattı! Selçuk Tepeli kovuldu mu, neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Selçuk Tepeli bardak fırlattı! Selçuk Tepeli kovuldu mu, neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında? Selçuk Tepeli sinirlendi, bardak fırlattı. FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli, haber sunduğu sırada sinirlenerek önce kalem fırlattı ardından masada duran bardağı kırdı. Fırlattığı bardağın suyu kameralara gelen Tepeli'nin hareketleri izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Peki, Selçuk Tepeli neden sinirlendi, ne oldu? Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında?
21.05.2022 Gündem
Putin'in başına 1 milyon dolar ödül! Rus iş insanından şaşırtan hareket.. 'Ölü ya da diri'
Putin'in başına 1 milyon dolar ödül! Rus iş insanından şaşırtan hareket.. 'Ölü ya da diri' Rus girişimci ve aynı zamanda eski bankacı olan Alex Konanykhin, sosyal medya hesaplarından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in başına 1 milyon dolar ödül koyduğunu duyurdu.
3.03.2022 Dünya
Putin’in mal varlığı! Vladimir Putin’nin serveti nedir?
Putin’in mal varlığı! Vladimir Putin’nin serveti nedir? AB, Rusya'ya yaptırım kapsamında Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin ve Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un mal varlıklarının dondurulduğunu duyurdu. Ukrayna ve Rusya arasındaki yükselen gerilim sonucu alınan mal varlıklarının dondurulma karası sonrası Vladimir Putin'in mal varlığı tekrar gündeme geldi.
25.02.2022 Dünya
Sami Kohen kimdir? Sami Kohen'in hayatı!
Sami Kohen kimdir? Sami Kohen'in hayatı! Milliyet yazarı Sami Kohen tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında hayatını kaybetti. 1954’ten beri diplomasi ve dış politika konularında haber ve yazılara imza atan Kohen, Türk basınını ilk kez dış haberler sayfasıyla tanıştırmıştı. Peki, Sami Kohen kimdir? İşte Sami Kohen'in yaşamı hakkında merak edilenler...
19.10.2021 Gündem
Ünlü dizinin çekildiği stüdyoda yangın!
Ünlü dizinin çekildiği stüdyoda yangın! Netflix'in ünlü dizisi Stranger Things'in çekilmekte olduğu Albuquerque'deki stüdyoda yangın çıktı.
4.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Newsweek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki newsweek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.