New York Borsası

New York Borsası

Son dakika New York borsası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan New York borsası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını New York borsası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

New York Borsası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan new york borsası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.117 new york borsası haberi bulunmuştur. Tüm new york borsası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL oldu
Turkcell grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL oldu Turkcell yılın üçüncü çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL, FAVÖK ise yüzde 88,9 oranında artarak 11,3 milyar TL oldu. Net kâr, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 128,7 artışla 5,5 milyar TL olarak gerçekleşti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, genişleyen müşteri bazı, dijital servisler ve techfin faaliyetlerinin katkısıyla Turkcell'in yılın üçüncü çeyreğinde de istikrarlı ve güçlü büyümeye devam ettiğini söyledi. Dr. Koç, şirketin gelişmiş teknolojik yeteneklerini ve inovasyon gücünü kullanarak büyümesine süreklilik kazandıracağını vurguladı.
8.11.2023 Finans
Dolara 'Pelosi' etkisi! 2022'nin zirvesini gördü
Dolara 'Pelosi' etkisi! 2022'nin zirvesini gördü Son dakika gelişmesi. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Çin'in bütün uyarılarına rağmen Tayvan'ı ziyaret etmesi piyasaları vurdu. New York borsasında oynak bir seyir görülürken Avrupa'da da borsaları günü düşüşle kapattı. Türkiye'de ise Dolar/TL kuru ise 18,05 seviyelerini görerek 2022'nin zirvesine ulaştı. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
3.08.2022 Ekonomi
Martı New York’ta borsaya açılıyor
Martı New York’ta borsaya açılıyor Ulaşım uygulaması Martı, New York Borsası’na (NYSE) açılacağını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, New York Borsası’nda MRT sembolü ile işlem görecek şirketin bilançosuna brüt 280 milyon dolar nakit girmesi bekleniyor. Şirket, halka açılma ile birlikte sermayesini artırarak araç filosunu genişletecek ve yeni hizmetleri devreye alacak kaynaklara ulaşacak.
3.08.2022 Ekonomi
Kripto paralara 'Pelosi' darbesi! Bir anda tepetaklak oldu: Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralara 'Pelosi' darbesi! Bir anda tepetaklak oldu: Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Geçen hafta Fed Başkanı Powell'ın açıklamalarıyla yükselen Bitcoin'de, bu hafta ABD-Çin arasında Tayvan sebebiyle artan gerilim düşüşe yol açtı. ABD Temsilciler Meclis Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan’ı ziyareti ile bölgede tansiyon yükseldi. Bitcoin günlük yüzde 1.6 değer kaybederek 23.000 doların altına geriledi. Ethereum da yüzde 6'yı aşkın değer kaybı yaşadı. İşte haberin tüm detayları...
2.08.2022 Ekonomi
Düşüş trendi sürüyor! Bitcoin'de yüzde 70 değer kaybı: Ethereum, Ripple, Avax, Doge, Luna...
Düşüş trendi sürüyor! Bitcoin'de yüzde 70 değer kaybı: Ethereum, Ripple, Avax, Doge, Luna... Bitcoin'de son dakika gelişmesi! Rekor düşüş. Kripto para fiyatları dibi gördü. Kripto paralarda sert düşüş devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum’un değeri yatırımcıları korkuttu. Bitcoin kasım ayında 69 bin dolarla tarihi zirveyi gördükten sonra yaklaşık yüzde 70 değer kaybederek 20 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Peki Bitcoin neden düşüyor? pandemi döneminde oluşan bol likiditenin etkisiyle yükselen kripto paralar, salgının bitmesiyle başlayan rahatlama nedeniyle düşüş gösteriyor. İşte kripto para piyasasında son durum...
14.06.2022 Ekonomi
Kripto paralarda rekor düşüş! Dip seviye! Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralarda rekor düşüş! Dip seviye! Bitcoin, Ethereum... Bitcoin'de son dakika gelişmesi! Rekor düşüş. Kripto para fiyatları dibi gördü. Kripto paralarda sert düşüş devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum’un değeri yatırımcıları korkuttu. Diğer kripto para birimlerinde de sert düşüşler sürüyor. Bitcoin haftanın ikinci işlem gününde de gerileme kaydederek yüzde 10 düşüşle 21 bin doların altını test etti. Ether ve Avax gibi para birimlerinde de sert düşüşler yaşanıyor.
14.06.2022 Ekonomi
Kripto para devi Bitcoin yeniden zirvede!
Kripto para devi Bitcoin yeniden zirvede! Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin ile ilgili gelen haberlin etkisiyle yeniden zirveye çıktı. Son dönemde yeniden çıkışa geçen kripto para borsalarının göstergesi Bitcoin, bu kez ABD’den gelen haberle 62 bin dolar sınırını aştı.
17.10.2021 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili flaş karar!
Bitcoin ile ilgili flaş karar! Varlık yöneticisi ProShares, Bitcoin vadeli işlem kontratlarına dayalı borsa yatırım fonunun (ETF) gelecek hafta işlem görmeye başlamasının planlandığını bildirdi.
16.10.2021 Ekonomi
Twitter: Ocakta günlük kullanıcı sayısı rekor seviyeye ulaştı
Twitter: Ocakta günlük kullanıcı sayısı rekor seviyeye ulaştı ABD eski Başkanı Trump'a karşı uyguladığı yasak nedeniyle kullanıcı sayısının azaldığına ilişkin söylentilere yanıt veren sosyal paylaşım sitesi Twitter, günlük kullanıcı sayısının Ocak ayında son dört yıla kıyasla daha fazla arttığını belirtti.
10.02.2021 Bilim ve Teknoloji
New York borsası, Biden'ın yemin töreninin ardından rekorla  kapandı
New York borsası, Biden'ın yemin töreninin ardından rekorla kapandı New York borsası, ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden'ın yemin töreninin ardından günü ralli yaparak rekor seviyelerde tamamladı.
20.01.2021 Dünya
Stellantis fabrika kapatmayacak
Stellantis fabrika kapatmayacak FCA ve PSA Grubu’nun birleşmesiyle oluşan Stellantis’in hedefleri açıklandı. Hiçbir çalışanın işine son verilmeyecek, fabrikalar kapatılmayacak.
20.01.2021 Otomobil
Çin Devlet Başkanı Şi, Starbucks'ın sahibinden yardım istedi
Çin Devlet Başkanı Şi, Starbucks'ın sahibinden yardım istedi Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, uluslararası kahve zinciri Starbucks'ın sahibi ve eski Üst Yöneticisi Howard Schultz'dan, ülkesinin ABD ile ilişkilerinin geliştirilmesi için desteğini istedi.
15.01.2021 Ekonomi
Turkcell'de yeni dönem başlıyor
Turkcell'de yeni dönem başlıyor Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu "Türkiye'nin Turkcell'i gücüne güç kattı. Yeni dönem Türkiye'mize ve Turkcell'imize hayırlı olsun. Genel Kurul sonrası gerçekleşmesi öngörülen hisse devirlerinin Turkcell’in piyasa değerine katkı sağlayacağına ve şirketimizin yerli yabancı tüm yatırımcılar için doğru adres olmaya devam edeceğine inanıyorum" dedi.
21.10.2020 Ekonomi
New York Borsası'nda seans salonu 2 ay aradan sonra açıldı
New York Borsası'nda seans salonu 2 ay aradan sonra açıldı New York Borsası'nın 11 Wall Street adresindeki seans salonu 2 ay aradan sonra yeniden açıldı.
27.05.2020 Ekonomi
Elon Musk bir tweet attı! 14 milyar dolar kaybetti
Elon Musk bir tweet attı! 14 milyar dolar kaybetti Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın piyasa değeri, kurucusu Elon Musk'ın son tweeti sonrası 14 milyar dolar azaldı. Musk tweetinde, "Bence Tesla'nın hisse senedi fiyatı çok yüksek" dedi.
2.05.2020 Otomobil
Dünya tarihinde bir ilk! Fiyatlar çakıldı
Dünya tarihinde bir ilk! Fiyatlar çakıldı Amerika Ham Petrol varil fiyatı, tarihi boyunca ilk kez 0 Dolar'ın altına düştü
20.04.2020 Dünya
New York borsası sert düşüşle açıldı
New York borsası sert düşüşle açıldı New York borsası, güne sert düşüşle başladı.
18.03.2020 Ekonomi
Alibaba, 20 milyar dolarlık halka arz planlıyor
Alibaba, 20 milyar dolarlık halka arz planlıyor Dünya genelinde 200`den çok ülkede 3.5 milyon şirketin faaliyet gösterdiği Çin merkezli e-ticaret platformu Alibaba Group, Hong Kong Borsası`nda 20 milyar dolar büyüklüğünde ikincil halka arz planlıyor.
28.05.2019 Ekonomi
Uber halka arzda 8-10 milyar dolar gelir hedefliyor
Uber halka arzda 8-10 milyar dolar gelir hedefliyor ABD merkezli uluslararası ulaşım ağı şirketi Uber, planlanan halka arzda 8 ile 10 milyar dolar arasında gelir hedefliyor.
26.04.2019 Ekonomi
En bilimsel geri dönüş
En bilimsel geri dönüş Bugüne kadar yetiştirdiğimiz gençlerimizi hep yurt dışına kaptırdık. Bu bilim insanları birçok başarının altına imza attı, ödüller aldı, bilim tarihine geçti. Uzakta da olsalar hep gurur duyduk onlarla. Şimdi tersine bir beyin göçü yaşanıyor. Teşvikler sayesinde tek tek geri geliyorlar
14.04.2019 Ekonomi
New York borsası sert düşüşle kapandı
New York borsası sert düşüşle kapandı New York borsası, ABD-Çin arasındaki ticaret savaşı ile Fed'in para politikasına ilişkin iyimserliğin azalmasıyla sert geriledi.
4.12.2018 Dünya
ABD borsaları tepetaklak!
ABD borsaları tepetaklak! New York borsasında endeksler haftanın son işlem gününü sert düşüşle tamamladı.
27.10.2018 Dünya
New York borsası sert düşüşle açıldı
New York borsası sert düşüşle açıldı New York borsasında endeksler, güne sert düşüşle başladı.
23.10.2018 Ekonomi
Trump açıkladı: Onu kovmayacağım
Trump açıkladı: Onu kovmayacağım ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ı kendisini hayal kırıklığına uğratmasına karşın görevden almayacağını söyledi.
11.10.2018 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan FED'e eleştiri: Yanlış yaptığını düşünüyorum
ABD Başkanı Trump'tan FED'e eleştiri: Yanlış yaptığını düşünüyorum ABD Başkanı Donald Trump, New York borsasındaki sert kayıplardan ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz artırımlarını sorumlu tutarak, "Fed'in yanlış yaptığını düşünüyorum. Piyasalar çok sıkı. Fed kafayı yedi." dedi.
11.10.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

New York Borsası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki new york borsası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.