Neva

Neva

Son dakika neva haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan neva ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını neva haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neva gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 neva haberi bulunmuştur. Tüm neva haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! Sinan Özen’den duygusal açıklamalar
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! Sinan Özen’den duygusal açıklamalar Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı yedi kez ameliyat masasına yatmıştı. Özen, son ameliyatı başarılı geçen ve iyileşme sürecinde olan kızından bahsederek, duygusal açıklamalar yaptı.
12.04.2024 Magazin
İkinci kez anne olan ünlü şarkıcı ilk kez kızını paylaştı
İkinci kez anne olan ünlü şarkıcı ilk kez kızını paylaştı 2019 yılında Ferah Feza adını verdiği kızını kucağına alan ünlü şarkıcı Atiye, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne oldu. Atiye, Neva adını verdiği kızını sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.
23.09.2023 Magazin
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Sinan Özen kızı Neva'nın sağlık durumuyla ilgili geçirdiği zor günleri anlattı!
Sinan Özen kızı Neva'nın sağlık durumuyla ilgili geçirdiği zor günleri anlattı! Sinan Özen'in Burcu Kartal ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Neva'nın sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Sinan Özen, yaşadıklarını canlı yayında anlattı.
5.06.2023 Magazin
Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti
Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. İşte Yargı'nın 57. bölümünde yaşananlar...
20.03.2023 Magazin
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
Önce Neva sonra Rıdvan! Pars Savcı Yargı dizisinden ayrıldı mı? Mehmet Yılmaz Ak neden ayrıldı?
Önce Neva sonra Rıdvan! Pars Savcı Yargı dizisinden ayrıldı mı? Mehmet Yılmaz Ak neden ayrıldı? Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 55. bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümden bu yana seyircinin en sevdiği karakterlerden olan Pars Savcı ise dizi boyunca ayrılıklarla sınandı. Önce Neva'yı son olarak da Rıdvan'ı kaybeden Pars Savcı Yargı dizisinden nasıl ayrıldı? Karakterle bütünleşen Mehmet Yılmaz Ak'ın hastalığı ne? İşte detaylar...
6.03.2023 Televizyon
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'dan deprem sonrası 'acil yardım!' çağrısı!
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'dan deprem sonrası 'acil yardım!' çağrısı! Yargı dizisinde canlandırdığı Neva karakterinin ardından Sipahi dizisindeki oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Başak Gümülcinelioğlu, Türkiye'nin yakından takip ettiği Kahramanmaraş depremi sonrası çağrıda bulundu. Ünlü oyuncu, paylaşımında "Annemiz Nevber Yurdal Çitanak‘tan haber alamıyoruz" diyerek yardım istedi.
6.02.2023 Magazin
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı, 10 Kasım sahnesi ile tüm alkışları topladı
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı, 10 Kasım sahnesi ile tüm alkışları topladı Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle yine çok ses getirdi.  Yayınlanan yeni bölüm hem reytinglerde hem de sosyal medya gündeminde zirveye yerleşti. Dizinin ekrana gelen 42’nci bölümündeki 10 Kasım saygı duruşu sahnesi ise tüm alkışları topladı.  
7.11.2022 Televizyon
Yargı'da oklar Ilgaz'a çevrildi!
Yargı'da oklar Ilgaz'a çevrildi! Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı 6 Kasım Pazar akşamı 42’nci bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Burak'ın Eren'i vurmasıyla Ilgaz'da Burak'a ateş etti. Bacağından vurulan Burak'ı hastaneye Ilgaz yetiştirdi. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? Yargı 42. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
7.11.2022 Magazin
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar gününün galibi oldu. Reytinglerde yine 1’inci olan dizinin bölüm finalinde Eren’in vurulması ve Ilgaz’ın Burak’a ateş etmesi hikâyenin seyrine dair birçok soruyu beraberinde getiriyor.  
31.10.2022 Televizyon
Yargı'da sırlar ortaya çıkıyor! "Sen bile zorunda kalırsan bir gün birini öldürürsün"
Yargı'da sırlar ortaya çıkıyor! "Sen bile zorunda kalırsan bir gün birini öldürürsün" Pazar akşamları izlenme rekoru kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, 30 Ekim akşamı 41'inci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bölümde Burak'a dahil bir delil bulan Ilgaz, şüphelerinde haklı çıktı. Peki, bu akşam Yargı'da neler oldu? Burak yakalandı mı? Ilgaz şimdi ne yapacak? İşte detaylar...
31.10.2022 Magazin
Yargı'da nefesler tutuldu! Aranan katil kim?
Yargı'da nefesler tutuldu! Aranan katil kim? Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, yayınlanan her bölümü ile ilgiyle izlenen ve çok konuşulan dizisi Yargı’da bu hafta heyecan doruğa çıkıyor.
20.10.2022 Magazin
Yargı oyuncuları kim? Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Yargı’da Ceylin’i kim kaçırdı?
Yargı oyuncuları kim? Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Yargı’da Ceylin’i kim kaçırdı? Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizilerinden Yargı 38. Bölümle ekranlara geliyor. Neva'nın ölümünden sonra kontrolden çıkan Pars kardeşini katilini bulmak için tüm yolları deniyor. Ceylin'i bayıltarak kaçırmaya çalışan kişi yeni bölüme damga vuracak. Peki, Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Yargı oyuncuları kim? Yargı’da Ceylin’i kim kaçırdı? Neva’nın katili kim? İşte detaylar…
9.10.2022 Televizyon
Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak'ın mutlu günü!
Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak'ın mutlu günü! 'Yargı' dizisinde Neva karakterine hayat veren ve bu sezon diziye veda eden oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, meslektaşı Çağrı Çıtanak ile uzun süredir devam eden birlikteliğini nikah masasına taşıdı.
9.10.2022 Magazin
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor!
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor! Başak Gümülcinelioğlu Çınar Çıtanak ile bugün dünyevine giriyor. Peki, Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.10.2022 Magazin
'Yargı' yine izleyicileri ekran başına kilitledi! Pars'ın sabrı taşıyor
'Yargı' yine izleyicileri ekran başına kilitledi! Pars'ın sabrı taşıyor Geçtiğimiz sezondan bu yana seyirciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ikinci sezonunda da seyirciyi soluksuz bırakmaya devam ediyor. Yargı, heyecan dolu bölümüyle gece boyu sosyal medyanın gündemine otururken bölüm sonrası yayınlanan tanıtım da seyircinin kafasında birçok soru işareti birden bıraktı.
3.10.2022 Televizyon
Yargı’dan duygusal fragman: Ilgaz isyan etti!
Yargı’dan duygusal fragman: Ilgaz isyan etti! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Ilgaz Ceylin’i kaybettiğini düşünüp büyük bir korku yaşarken Ceylin’in korkusuz ve cesaretli tavırları Ilgaz’ın isyan etmesine sebep oluyor.
1.10.2022 Televizyon
Yeni sezona merhaba diyen Yargı, zirvedeki yerini aldı!
Yeni sezona merhaba diyen Yargı, zirvedeki yerini aldı! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı 2’nci sezonu merakla beklenen dizisi Yargı yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizi, daha ekrana gelmeden #yargı etiketiyle sosyal medyanın gündemine otururken reytinglerde de zirvede yer aldı. Bir kuyuda bulunan cesetlerle başlayan yeni bölümde cesetlerden birinin Neva’ya ait olmasıyla yıkılan Pars’ın gözyaşları izleyicileri derinden etkiledi.
19.09.2022 Televizyon
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni dizisi belli oldu!
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni dizisi belli oldu! Son olarak Yargı dizisinde oynayan başarılı oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Ateş Kuşları dizisinde rol alacak. Güzel oyuncu, dizide Turna rolünü oynayacak.
12.08.2022 Magazin
Sertab Erener konserinde polisten organizatöre telif baskını
Sertab Erener konserinde polisten organizatöre telif baskını  Sarıyer'de Sertab Erener konserinde polis ekipleri, organizatöre telif baskını yaptı. Konsere sivil polisler eşliğinde gelen MESAM ve MSG avukatı ile gözlemci, konser organizatörü ile birlikte tespit yaptı. 
8.08.2022 Magazin
Yargı'nın 'Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu: Ailemde gizli evlenmek normal karşılanmaz
Yargı'nın 'Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu: Ailemde gizli evlenmek normal karşılanmaz ‘Yargı’da rol alan Başak Gümülcinelioğlu, Armağan Çağlayan’ın programına konuk oldu ve samimi açıklamalarda bulundu. “Anneannem büyüttü beni dolayısıyla bir yandan tam bir haminneyimdir. Mesela çantamı yere koymam. Başkasının eline makas vermem, iki yanaktan da öperim, saçımı kesmem ve gece ıslık çalmam." ifadelerini kullanan Gümülcinelioğlu, evlilik ile ilgili de konuştu.
2.07.2022 Magazin
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'dan derin sırt dekolteli paylaşım!
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'dan derin sırt dekolteli paylaşım! Yargı dizisinde hakim Neva rolünü canlandıran başarılı oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, sosyal medya hesabından derin sırt dekolteli bir pozunu paylaştı. Oyuncunun fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu.
1.05.2022 Magazin
Ilgaz, Metin ve Çınar’ın büyük sırrını öğrendi!
Ilgaz, Metin ve Çınar’ın büyük sırrını öğrendi! Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, sürükleyici öyküsüyle dikkat çeken dizisi Yargı yeni bölümü ile ekrana geldi. Reytinglerde tüm kategorilerin en çok izlenen dizisi olarak başarısını gözler önüne seren Yargı, AB kategorisinde 9.12 reyting yüzde 22.93 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 8.21 reyting yüzde 19.39 izlenme payı ile günün en çok izlenen yapımı oldu.
4.04.2022 Televizyon
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımına Ceylin’in bebek isteği damga vuruyor!
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımına Ceylin’in bebek isteği damga vuruyor! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı şaşırtıcı gelişmelere sahne oluyor. Ceylin’in, Ilgaz’a yönelttiği “Bir bebeğimiz olsun ister misin?” sorusu tanıtıma damga vuruyor.
30.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Neva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.