Neşter

Neşter

Son dakika neşter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan neşter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını neşter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neşter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neşter gelişmeleri de dahil olmak üzere 429 neşter haberi bulunmuştur. Tüm neşter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartı kullanımında bir dönem kapanıyor! Tamamen değişiyor: Kart limiti, taksit imkanı, asgari ödeme tutarı...
Kredi kartı kullanımında bir dönem kapanıyor! Tamamen değişiyor: Kart limiti, taksit imkanı, asgari ödeme tutarı... Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor. Bankalar harekete geçiyor. Kredi kartı kullanımında bir dönem kapanıyor. Kredi kartı asgari ödeme tutarı artacak mı? Sadece ülkemizde uygulanan taksit imkanı devam edecek mi? Kredi kartı faizlerinde değişiklik olacak mı? Kredi kartı kullanım hacminin her geçen gün arttığı göz önünde bulundurulursa toplumun büyük kesimini yakından ilgilendiren değişiklikler ile ilgili detaylar haberimizde
19.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullanımında yeni dönem başlıyor! Asgari ödeme tutarı, taksit imkanı ve faiz oranları ile ilgili detaylar belli oldu
Kredi kartı kullanımında yeni dönem başlıyor! Asgari ödeme tutarı, taksit imkanı ve faiz oranları ile ilgili detaylar belli oldu Kredi kartı kullanan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Bankalar harekete geçiyor. Kredi kartı kullanımında bir dönem kapanıyor. Kredi kartı asgari ödeme tutarı artacak mı? Sadece ülkemizde uygulanan taksit imkanı devam edecek mi? Kredi kartı faizlerinde değişiklik olacak mı? Kredi kartı kullanım hacminin her geçen gün arttığı göz önünde bulundurulursa toplumun büyük kesimini yakından ilgilendiren değişiklikler ile ilgili detaylar haberimizde
19.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Marka ürün alışverişi yaparken dolandırılmayın
Kredi kartı kullananlar dikkat! Marka ürün alışverişi yaparken dolandırılmayın Dolandırıcılar sosyal medya üzerinden kredi kartı kullanıcılarını ve banka kullanıcılarını hedef almaya başladı. Ünlü markaların isimlerini kullanarak tuzak kuran fırsatçılar, vatandaşları döviz üzerinden borçlandırıyor.
11.01.2024 Ekonomi
Kredi kartı olanlar dikkat! Banka para iadesi yapmak zorunda
Kredi kartı olanlar dikkat! Banka para iadesi yapmak zorunda Kasım ayının gelmesi ile indirim çılgınlığı başladı. Pek çok firma fiyatları belli olanlarda düşürdü. İndirim imkanından yararlanmak isteyen tüketiciler ise daha çok internet alışverişini tercih etti. Ancak Aralık ayının ortasına gelinmesine rağmen indirimden ürün alan birçok kişiye aldığı ürünler ulaşmadı. Peki bu durumu yaşayan kişiler nasıl bir yol izlemeli? Detaylar haberimizde...
18.12.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Paraların tamamı iade ediliyor
Kredi kartı kullananlar dikkat! Paraların tamamı iade ediliyor Kredi ve kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaş, bankaların işlemler sırasında kendilerine sunduğu pek çok şartı kabul ediyor. Fakat bazı detaylar var ki; tamamının iadesi mümkün.
28.11.2023 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayıları 16 milyonu bulan emeklilerimizin insanca ve huzur içinde yaşayacakları bir ücret düzeyine kavuşmalarından başka seçenek kalmamıştır. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler, enflasyon üzerinde zam verilmesi, hatta zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimiz ve beklentimizdir" dedi.
3.10.2023 Gündem
Kredi kartı kullanımında yeni dönem başlıyor! Kademeli olarak uygulanacak
Kredi kartı kullanımında yeni dönem başlıyor! Kademeli olarak uygulanacak Kredi kartı kullanımıyla ilgili yeni açıklaması geldi. Enflasyonla mücadelede tüketimi dizginlemeyi hedefleyen program uyarınca, vatandaşların kredi kartı kullanımı, tüketim talebini dengeleyecek şekilde yeniden düzenlenecek. Peki Kredi kartlarıyla ilgili düzenlemeler uygulanırsa bunun enflasyona etkisi ne yönde olur? Hangi adımlar atılacak?
14.09.2023 Ekonomi
Hükümetin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrikten toplu taşıma ücretlerine kadar hepsi değişecek
Hükümetin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrikten toplu taşıma ücretlerine kadar hepsi değişecek Üniversite kontenjanına “iş bulma” ayarı... İş Kanunu’na esnek çalışma düzenlemesi... Elektrik, toplu taşıma, trafik sigortası, köprü geçiş ücretine yeni formül... Pek çok düzenlemeyi beraberinde getirecek olan OVP, günlük hayatı birebir etkileyecek.
8.09.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullanımında yeni dönem! Düzenleme geliyor
Kredi kartı kullanımında yeni dönem! Düzenleme geliyor Kredi kartı kullanımıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Enflasyonla mücadelede tüketimi dizginlemeyi hedefleyen program uyarınca, vatandaşların kredi kartı kullanımı, tüketim talebini dengeleyecek şekilde yeniden düzenlenecek. Kira ve konut fiyatlarındaki artış ise yeni sosyal konut projeleri ile aşılacak. 2026 yılında yüzde 5’lik büyüme, 2025’te tek haneli işsizlik de programın beklentileri arasında.
7.09.2023 Ekonomi
Liselerden kaçış devam ediyor! 1.7 milyon öğrenci açık öğretimde
Liselerden kaçış devam ediyor! 1.7 milyon öğrenci açık öğretimde Türkiye’de ilk ve ortaöğretimde toplam 19 milyon 155 bin 571 öğrenci var. Bu öğrencilerin 1 milyon 738 bin 198’si yani yüzde 9’u açık öğretimde okuyor. Eğitim kademelerine göre bakıldığında ortaokulda 171 bin 943, lisede de 1 milyon 566 bin 255 öğrenci var.
13.08.2023 Eğitim
İstanbul'da deprem hazırlıkları sürüyor! 39 vali atandı
İstanbul'da deprem hazırlıkları sürüyor! 39 vali atandı Megakentte deprem hazırlıkları kapsamında, ilgili yöneticilerin afetzede olacağı düşünülerek İstanbul’un 39 İlçesine 39 vali görevlendirmesi yapıldı.
13.08.2023 Gündem
Sosyal medyada gördü, denedi, canından oluyordu! 'Bir anda alevlerin içinde kaldım'
Sosyal medyada gördü, denedi, canından oluyordu! 'Bir anda alevlerin içinde kaldım' Muş'ta sosyal medyada gördüğü videoyu evde deneyip, üzerine kolonya döküp, elindeki çakmağı ateşleyen Fatma K. (11) ağır yaralandı. Göğüs ve boyun bölgesinde yanıklar oluşan Fatma K., "Bir anda alevlerin içinde kaldım. Hemen banyoya koşup, üzerime su döktüm. Bir an öleceğimi düşündüm" dedi.
13.08.2023 Yaşam
Komşuları kredi çekti, yardım için tahsis edilen eve icra geldi
Komşuları kredi çekti, yardım için tahsis edilen eve icra geldi Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Gelik beldesinde yaşayan ve daha önce yıkılma tehlikesi olan eşyasız bir evde yaşarken gündeme gelen Fatma Nalbant, eşi Metin Nalbant ve 7 çocuğuyla yerleştirildikleri Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait lojmandan tahliye edildi. Lojman tahliyeden sonra yıkılırken, Metin Nalbant’a kira borcu nedeniyle icra gönderildi. 11 yıla yakın lojmanda otururken kira istenmediğini söyleyen Nalbalt, “Boşalttıktan 15 gün sonra ev yıkıldı. Bir süre sonra bana bir kağıt geldi, 16 bin 300 lira kira borcu nedeniyle icraya verildim, diye. Şaşırdım bir anda. Evin içinde otururken icraya vermediniz de evi boşaltınca, yıkarken mi icraya veriyorsunuz?” dedi.
13.08.2023 Yaşam
Fahiş site aidatına neşter vuruluyor! Tavan sınır geliyor
Fahiş site aidatına neşter vuruluyor! Tavan sınır geliyor Bina ve site aidatları için son dakika açıklaması geldi. Kirayla yarışan fahiş aidatlar için hükümet harekete geçti. Aidatlara çekidüzen verecek yasal çerçeve hazırlanıyor. Fırsatçıların soluksuz şekilde haksız kazanç elde ettiği mecralardan biri de site aidatları. Fahiş aidat artışları gündemde yerini koruyor. 3 bakanlık ise konuya ilişkin çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalara ilişkin yasal çerçevenin oluşmasıyla yakın zamanda Meclis'e sunulacak.
13.08.2023 Ekonomi
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü ‘7 Bela Taner’ olarak bilinen, ismi daha önce birçok olaya karışan Taner Şanlı, motosikletli saldırganlar tarafından öldürüldü. Cinayet, İstanbul’da ‘ölüm kuryeleri’nin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği 4’üncü saldırı olarak öne çıktı.
8.08.2023 Gündem
Turistin tercihi kiralık evler oldu, oteller boş kaldı! 'Nokta atışı denetim yapacağız'
Turistin tercihi kiralık evler oldu, oteller boş kaldı! 'Nokta atışı denetim yapacağız' Antalya’da turizmciler, “Yabancı turiste kayıtdışı olarak kiraya verilen evler denetlensin” çağrısında bulundu. Vali Ersin Yazıcı, “Hem emniyet teşkilatına hem de vergi dairesine talimat verdim. İhbar olursa denetimi nokta atışı yaparız” dedi.
8.08.2023 Gündem
Tur teknesinde yangın! Yolcular denize atlayarak canını kurtardı
Tur teknesinde yangın! Yolcular denize atlayarak canını kurtardı İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında içerisinde yolcuların bulunduğu tur teknesinde yangın çıktı. Yolcular denize atlayarak canlarını kurtarırken, korku dolu anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
8.08.2023 Yaşam
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı Eğlenmek için bir araya geldiklerini söyleyen grup, beyaz renkli bir Audi’den Kalaşnikof’la tarandı. Saldırıda Abdülmelik Ateş ve Şakir Zana vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla hayatını kaybederken Burak E. de hafif yaralandı.
8.08.2023 Yaşam
KDK'dan noterlerde 'iki şahit' kararı! 'Son verilmeli'
KDK'dan noterlerde 'iki şahit' kararı! 'Son verilmeli' Devlet kurumları, eğitimi ne olursa olsun görme engellileri okur-yazar kabul etmeyerek “iki şahit” uygulamasını sürdüren noterleri “kıskaca” aldı.
8.08.2023 Gündem
Fahiş site aidatına neşter vuruluyor! Belgesi olmayan kapanacak
Fahiş site aidatına neşter vuruluyor! Belgesi olmayan kapanacak Bina ve site aidatları için son dakika açıklaması geldi. Kirayla yarışan fahiş aidatlar için hükümet harekete geçti. Aidatlara çekidüzen verecek yasal çerçeve hazırlanıyor. Site yönetimlerinde şaibe ortadan kalkacak. Yönetim profesyonellere devredilecek, denetimi bakanlık yapacak. Torpil ve şaibe ortadan kalkacak. Sertifika almış tesis yönetim şirketleri site yönetimlerine talip olabilecek. Şirketlerin denetimini de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bağımsız denetçilerle birlikte yapacak. Sitelerin bütçeleri, nereye harcama yapıldığı, ne kadar aidat toplandığı her yıl denetlenecek. Defterleri incelenecek. İşte milyonları ilgilendiren detaylar...
8.08.2023 Ekonomi
Damar Otu Nedir? Damar Otu Faydaları Nelerdir?
Damar Otu Nedir? Damar Otu Faydaları Nelerdir? Damar otu, çok uzun zamandır öksürük ve kabız gibi rahatsızlıklarda kullanılır. Özellikle Amerika, Asya ve Avrupa'da 4000 yıldır olduğu düşünülmektedir. 
8.07.2023 Sağlık
Karganın bulduğu parmakların ön otopsi raporu çıktı
Karganın bulduğu parmakların ön otopsi raporu çıktı İstanbul'da bir karganın, akaryakıt istasyonundaki güvenliğin önüne attığı insan ayağına ait olduğu belirlenen iki parmağın ön otopsi raporu çıktı. Yapılan otopside, iki parmağın çok düzgün kesildiği ve kesici alet olarak neşterin kullanıldığı belirtildi. Polis o bölgedeki hastanelerde ameliyatla parmağı kesilmiş kişilerin olup olmadığını araştırmaya başladı.
23.06.2023 Gündem
Baronun milyon dolarlık saati! 1 milyar liralık kara para operasyonu
Baronun milyon dolarlık saati! 1 milyar liralık kara para operasyonu Uluslararası uyuşturucu kartelinin izi sürüldü. Kartelin 1 milyar liralık uyuşturucudan elde edilen mal varlığına el konuldu. İstanbul merkezli 5 ilde yapılan operasyonda 100 milyon liralık ziynet eşyasına ele geçirilirken 23 kişi gözaltına alındı. Büyük operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
14.06.2023 Dünya
Europol’ün en çok aranan suçlular listesinde Hollandalı baronunun Türkiye koluna neşter
Europol’ün en çok aranan suçlular listesinde Hollandalı baronunun Türkiye koluna neşter Hollandalı uyuşturucu baronunun Türkiye koluna operasyon yapıldı. Uluslararası kokain ticaretinin başını çeken Hollanda asıllı Joseph Johannes Leidekkers’in Türkiye yapılanmasına 5 ilde operasyon düzenlendi. 23 kişi gözaltına alınırken, 1 milyar liralık mülk ve gayrimenkule el koyuldu.
14.06.2023 Gündem
Kiracıya koruma kalkanı! Ev sahiplerini hapis cezası geliyor
Kiracıya koruma kalkanı! Ev sahiplerini hapis cezası geliyor Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor. Fahiş kira artışlarının önüne geçmek için kiracıya koruma kalkanı geliyor. Yüzde 25 sınırı uzatılacak, fırsatçılara verilen cezalar ağırlaştırılacak. Başta büyükşehirler olmak üzere vatandaşın en çok dile getirdiği sorunların başında gelen yüksek kiralara neşter vurulacak. Recep Tayyip Erdoğan'ın sık sık gündeme getirdiği fahiş kira artışlarına karşı Çevre, Adalet, Ticaret bakanlıkları ve ilgili kurumlar çok yönlü bir çalışma yürütüyor. Konutlarda kira artış oranlarına getirilen yüzde 25'lik sınır 11 Haziran 2002-1 Temmuz 2023 tarihleri arasında yenilenen kira dönemlerini kapsıyor. Temmuz ayında yüzde 25'lik sınır yeniden uzatılacak. Fahiş kira artışı yapan ev sahiplerine de hapis ve para cezası uygulanacak.
2.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Neşter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neşter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.