Neslişah Alkoçlar

Neslişah Alkoçlar

Son dakika Neslişah Alkoçlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neslişah Alkoçlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neslişah Alkoçlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neslişah Alkoçlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neslişah alkoçlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 neslişah alkoçlar haberi bulunmuştur. Tüm neslişah alkoçlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Sezon bitti, ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı! Ama bir farkla...
Sezon bitti, ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı! Ama bir farkla... Yoğun sezonun ardından ünlü simalar bir bir tatile çıktı. Çeşme, Bodrum, Antalya'yı koy koy gezen ünlüler, bu defa tatillerine farklılık getirdi. Elvin Levinler, Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Altan Düzyatan, Yasemin Özilhan, Müge Boz, Kaan Urgancıoğlu, Şevval Sam, Kadir Doğulu-Neslihan Atagül gibi isimler bu seneki tatillerinde karavan tercih etti. İşte ünlülerin karavan tatillerinden görüntüler...
10.06.2022 Magazin
Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı...
Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı... 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı' dizisinden ayrılan Engin Altan Düzyatan, önceki gün İstanbul Havalimanı’nda elinde koltuk değnekleriyle görüntülendi. Yürümekte güçlük çeken ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, "Oyunculuğu bıraktı" şeklindeki iddialara da açıklık getirdi.
22.05.2022 Magazin
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri'
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri' Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar çifti, oğullarının yarışını izlemek için karavan ile Edirne'ye gitti.
21.05.2022 Magazin
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrıldı mı, Oruç Reis Engin Altan Düzyatan neden ayrıldı? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Oruç Reis ile ilgili aramalar arttı. Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan'ın akıbeti merak ediliyor. Isabel'i canlandıran Pelin Akil ve Meryem'i canlandıran Cemre Gümeli'nin diziye geçen hafta veda etmişti. Peki, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
20.05.2022 Televizyon
'Hayatımın en güzel anlarını dolduruyorsun'
'Hayatımın en güzel anlarını dolduruyorsun' Neslişah Alkoçlar'dan eşi Engin Altan Düzyatan'a romantik yıl dönümü mesajı...
28.08.2021 Magazin
Selim Soydan kimdir? Selim Soydan kaç yaşında ve nereli?
Selim Soydan kimdir? Selim Soydan kaç yaşında ve nereli? Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit ile Fenerbahçeli eski milli futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu Yöneticisi Selim Soydan internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Selim Soydan kimdir? Selim Soydan kaç yaşında ve nereli? İşte Selim Soydan hakkında merak edilenler...
17.05.2020 Gündem
Duygulandıran mesaj!
Duygulandıran mesaj! Neslişah Alkoçlar'dan eşi Engin Altan Düzyatan'a duygusal mesaj
28.08.2019 Magazin
Düğün için geri sayım başladı
Düğün için geri sayım başladı Mesut Özil ve Amine Gülşe, önceki akşam Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan çiftiyle bir araya geldi
21.05.2019 Magazin
Burak Özçivit görmezden geldi!
Burak Özçivit görmezden geldi! Oyuncu Burak Özçivit, Acarkent Ted İstanbul Koleji Vakfı’nda tek başına oy kullanmaya geldi. Eşi Fahriye Evcen’in kaydı başka yerde olduğu için oyu beraber kullanamadıklarını belirtti.
1.04.2019 Magazin
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı Kendi alanında başarılı 26 kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde DasDas'ta düzenlenen defilede podyuma çıktı.
9.03.2019 Magazin
Düzyatan çiftinin romantik tatili
Düzyatan çiftinin romantik tatili TRT 1'deki 'Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan ile eşi Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Uludağ tatilinde romantizmin doruklarında gezdi.
21.02.2019 Magazin
Şahan'dan böcekli paylaşım
Şahan'dan böcekli paylaşım Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, kişisel sosyal medya hesabından böcek yerken çektiği fotoğrafını paylaştı. Ancak Şahan, böceğin gerçek olmadığını söyledi.
24.12.2018 Magazin
Mutlu aile pozu
Mutlu aile pozu Oyuncu Engin Altan Düzyatan eşi Neslişah Alkoçlar ve çocuklarıyla Uludağ’a gitti.
14.12.2018 Magazin
Prenses Düzyatan dünyaya geldi
Prenses Düzyatan dünyaya geldi NESLİŞAH Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan ikinci bebeklerini kucağına aldı.
18.08.2018 Magazin
Engin Altan Düzyatan hamile eşini Amerika'ya gönderdi
Engin Altan Düzyatan hamile eşini Amerika'ya gönderdi Köşe yazarı Ertuğrul Özkök, Engin Altan Düzyatan'ın yeni doğacak olan çocuğunun Amerikan vatandaşı olması için eşini Amerika'ya gönderdiği iddia etti.
7.07.2018 Magazin
Neslişah Alkoçlar'dan alkışlanacak hareket
Neslişah Alkoçlar'dan alkışlanacak hareket Oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın 7 aylık hamile eşi Neslişah Alkoçlar, bebeğine gelecek tüm hediyeleri Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlamaya karar verdi.
22.06.2018 Magazin
Baba demek güvenmektir!
Baba demek güvenmektir! Ünlü isimler Babalar Günü’nü sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla kutladı. Ünlü babalar çocukları ile mutluluklarını hayranları ile paylaştı
17.06.2018 Magazin
Özge Özpirinçci yorumu Neslişah Alkoçlar'ı kızdırdı
Özge Özpirinçci yorumu Neslişah Alkoçlar'ı kızdırdı Sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar, Instagram'da paylaştığı fotoğrafa, eşi Engin Altan Düzyatan'ın eski sevgilisi Özge Özpirinçci ile ilgili yorum yapılmasına tepki gösterdi.
2.05.2018 Magazin
Engin Altan Düzyatan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Engin Altan Düzyatan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan çifti, bebeklerinin cinsiyetini öğrendi
4.02.2018 Magazin
İkinci kez baba oluyor!
İkinci kez baba oluyor! 'Diriliş Ertuğrul' dizisinni yıldızı Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar’ın hamile olduğu yönündeki haberleri doğruladı.
31.01.2018 Magazin
Diriliş Ertuğrul'un yıldızı ikinci kez baba oluyor
Diriliş Ertuğrul'un yıldızı ikinci kez baba oluyor Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ı ikinci kez baba olma heyecanı sardı. Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar'ın hamile olduğu öğrenildi.
28.01.2018 Magazin
Neslişah Alkoçlar'a 500 bin TL'lik tektaş!
Neslişah Alkoçlar'a 500 bin TL'lik tektaş! Neslişah Alkoçlar'ın parmağında şu an 5 karatlık tektaş var. Değeri tam 500 bin lira. Engin Altan Düzyatan'ın 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden bu sezon bölüm başına 150 bin lira aldığı iddia edilmişti...
31.12.2017 Magazin
Damatla iftihar ediyoruz
Damatla iftihar ediyoruz Engin Altan Düzyatan’ın Afrika’daki Masai Mara’da (Kenya) çektiği vahşi doğa fotoğraflarından oluşan ‘Sen De Tanık Ol’ adlı kişisel fotoğraf sergisi Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde açıldı.
18.11.2017 Magazin
Engin Altan’dan Şahan’a: Sitemizin direği!
Engin Altan’dan Şahan’a: Sitemizin direği! Dün 38 yaşına giren Şahan Gökbakar'a yakın dostu Engin Altan Düzyatan'dan esprili kutlama.
23.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Neslişah Alkoçlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neslişah alkoçlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.