Nerdesin Birader

Nerdesin Birader

Son dakika Nerdesin Birader haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nerdesin Birader ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nerdesin Birader haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nerdesin Birader

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nerdesin birader gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 nerdesin birader haberi bulunmuştur. Tüm nerdesin birader haberleri aşağıda listelenmiştir.
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Kasım Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Kasım Perşembe 30 Kasım Perşembe günü FOX TV, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Sabahın erken saatlerinde haber dünyasını öğrenmek istiyorsanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. Siyaset, sağlık, aktüel, spor, yaşam ve ekonomi gibi daha pek çok dalda ele alınan konu başlıkları ile tüm gelişmelerden bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise Bizim Hikaye” adlı renklli dizinin yeni bölümü başlıyor. Sevenlerinin vazgeçilmez Perşembe klasiğinde yine farklı olaylar ve gelişmeler ekranlardaki yerini alıyor. Shameless adlı diziden uyarlanan aile dizisinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Nerdesin Birader 4. bölümü ile bu akşam final yapıyor!
Nerdesin Birader 4. bölümü ile bu akşam final yapıyor! Nerdesin Birader 4. bölümü ile son kez ekrana gelecek. Fox'ta yayınlanan eğlenceli dizi Nerdesin Birader reytinglere yenik düştü ve final kararı aldı. İşte Nerdesin Birader dizisinin final bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Bir bomba karar daha! O da veda ediyor...
Bir bomba karar daha! O da veda ediyor... Peş peşe yayından kalkan dizilere bir yenisi daha eklendi.
28.11.2017 Televizyon
Nerdesin Birader 3. yeni bölümde komiser Yiğit yaşıyor mu?
Nerdesin Birader 3. yeni bölümde komiser Yiğit yaşıyor mu? Nerdesin Birader 3. yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak. Fox'un yeni dizisi Nerdesin Birader eğlenceli sahneleriyle ilgi görmeyi başardı. Peki Nerdesin Birader dizisinde bu akşam Yunus başını nasıl bir belaya sokacak?
29.09.2021 Gündem
Nerdesin Birader 2. yeni bölümde Yunus köşeye sıkışıyor!
Nerdesin Birader 2. yeni bölümde Yunus köşeye sıkışıyor! Nerdesin Birader 2. yeni bölüm fragmanı komik olaylara sahne oldu. Fox'un yeni dizisi Nerdesin Birader'de bu akşam tine eğlence dorukta olacak. Peki Yunus, Duygu'ya nasıl bir açıklama yapacak? İşte Nerdesin Birader dizisinde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Kasım Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Kasım Pazar 12 Kasım Pazar günü FOX TV, 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Dünya gündemine dair siyasi, ekonomik, sosyal ve yaşam gibi tüm gelişmelerden sabahın ilk ışıkları ile birlikte haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Savaşçı” adlı sürükleyici dizi yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Polisiye çekişmelerin ve kıyasıya devam eden mücadelelerin sürdüğü dizide yine nefesler tutulacak. Pazar akşamı 20:00’de yeni bölümünü sakın izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'Nerdesin Birader?' oyuncularının ilk bölüm heyecanı!
'Nerdesin Birader?' oyuncularının ilk bölüm heyecanı! Yapımcılığını Filmevi Yapım / Erol Demir ve Dilek Yorulmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek’in oturduğu, senaryosunu Sahne 77’nin kaleme aldığı 'Nerdesin Birader?' ekibi, dizinin ilk bölümünü Fuat Paşa Yalısı'nda izledi.
10.11.2017 Televizyon
'Diriliş Ertuğrul' zirveye demir attı!
'Diriliş Ertuğrul' zirveye demir attı! 8 Kasım tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de TRT 1'de ekrana gelen "Diriliş Ertuğrul" dizisi 1. sırada yer aldı.
9.11.2017 Televizyon
Nerdesin Birader 1.bölümüyle bu akşam başlıyor!
Nerdesin Birader 1.bölümüyle bu akşam başlıyor! Nerdesin Birader ilk bölümü bu akşam FOX tv'de başlayacak. Nerdesin Birader fragmanlarıyla oldukça ilgi gördü. Nerdesin Birader 1. yeni bölümüyle Fox tv'de güldürmeye geliyor...
29.09.2021 Gündem
Neredesin Birader'in yayın tarihi belli oldu!
Neredesin Birader'in yayın tarihi belli oldu! Yapımcılığını Filmevi Yapım Erol Demir ve Dilek Yorulmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek’in oturduğu, senaryosunu Sahne 77’nin kaleme aldığı “Nerdesin Birader?” dizisi 8 Kasım Çaşamba günü itibariyle FOX izleyicisiyle buluşacak.
27.10.2017 Televizyon
'Nerdesin Birader' dizisinin yönetmeni işi bıraktı!
'Nerdesin Birader' dizisinin yönetmeni işi bıraktı! Yakında izleyiciyle buluşacak olan dizide yönetmen depremi yaşandı.
4.07.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Nerdesin Birader ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nerdesin birader haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.